New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Lassan közeledik az első cut-határidő (szept 1., 75 fős keret), szerintetek idén lesz olyan veterán, akit BB "szívességből" még ez előtt gyorsan kihajít? Az elmúlt években volt erre példa.
Gyulus
Alan Branch
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Volt az a pénz, amiért folytatta volna... csak a Pats, Bucs ajánlat sem ezen a szinten volt. Sőt, arról sem nagyon volt hír, h mi ajánlatot tettünk-e neki.

Az új srác, Williams a TE-kel edz. A második TE csere-deal rövid időn belül.
Jimmy Jean cut.

Lassan közeledik az első cut-határidő (szept 1., 75 fős keret), szerintetek idén lesz olyan veterán, akit BB "szívességből" még ez előtt gyorsan kihajít? Az elmúlt években volt erre példa.

Valamelyik nap én is pont ezt vetettem fel, és nekem is így állt össze a kezdő ötös. Kész, megszavaztuk 😊
Wyatt
És én is 😀
Btw, Connolly-t vetminért megtarthattuk volna még egy évre..
gordon
ő sztem így is úgy is visszavonult vna
Borbinho
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
ezt láttátok? még februári, vicces a az öreg 😊

www.youtube.com/watch?v=zXas3WLdbnI
winston
Ahogy az öreg mosolyog úgy nem mosolyog senki... Totál olyan mintha vicsorogna és lesi ki lesz a köv. áldozata..

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
ezt láttátok? még februári, vicces a az öreg 😊

www.youtube.com/watch?v=zXas3WLdbnI
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Valamelyik nap én is pont ezt vetettem fel, és nekem is így állt össze a kezdő ötös. Kész, megszavaztuk 😊
Wyatt
És én is 😀
gordon
ő sztem így is úgy is visszavonult vna

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Wyatt
És én is 😀
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Az OT Michael Williams érkezett trade formájában a Lionstól. Egy hátsó körös kondicionális draft pick ment érte Detroitba. Williams még nem játszott alapszakasz meccsen az NFLben, pedig ez a 3. éve a ligában (a Lions 7. körös picklje volt 2013ban).
iktriad
GOSB5
winston
Cannon projekt kuka?
Mathis 4milláért denverben.
Dobson újra edzésben.
gordon
Elvileg csak camp body... Cannon nincs veszélyben, most kapott hosszabbítást. Max. az a kérdés, hogy milyen súlyos a sérülése.

Mathis ennyiért hozzánk is jöhetett volna... Kubiak zone run sémájában még durvábban fogja nyomni 😕

Dobson mellett Wendell, Chandler, Cadet, Flowers és Rufus Johnson is visszatért.
Kiv. vagyok, hova rakjuk Wendellt. Stork visszatértéig nyomhatná centerben, de az LG poszt is adná magát. Solder továbbra is szenved, ha tapasztatlan OG játszik mellette, Mason még baromira nem kész játékos. Tré' lecövekelt RG poszton, kétlem, hogy onnan kiraknánk az öreg kedvéért.
Solder-Wendell-Stork-Tré'-Vollmer?
több mint 10 éve
Az OT Michael Williams érkezett trade formájában a Lionstól. Egy hátsó körös kondicionális draft pick ment érte Detroitba. Williams még nem játszott alapszakasz meccsen az NFLben, pedig ez a 3. éve a ligában (a Lions 7. körös picklje volt 2013ban).
iktriad
GOSB5
winston
Cannon projekt kuka?
Mathis 4milláért denverben.
Dobson újra edzésben.
több mint 10 éve
iktriad
GOSB5
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 740 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 10 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
 www.youtube.com/watch?v=tmJcUlrkMNg
Felkészül: Randy Moss?
Kollega

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
gondolom Gronkkal nem akarta leboxolni, ezért Wayne a 8+7=15-s számot választotta 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Remélem már mindenki várja 😀

www.youtube.com/watch?v=1OL5BUXAP5k&feature=youtu.be

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Felkészül: Randy Moss?

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Én kissé lemaradtam, de Edelmannak mi a baja? Oké, agyonverték SB-n, de nem rémlik semmiféle hosszútávú sérülés.
winston
camp elején összeszedettt valamit
zinedine5
inkább az SB utáni ünneplés alkalmával szedett össze trippert 😊
Törölt
Na, stez ne itt trollkodj, inkább kezdjük a sim-et 😀
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 626 — Whoops, looks like something went wrong.
Én kissé lemaradtam, de Edelmannak mi a baja? Oké, agyonverték SB-n, de nem rémlik semmiféle hosszútávú sérülés.
winston
zinedine5
inkább az SB utáni ünneplés alkalmával szedett össze trippert 😊

több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Roberts is megsérült (csukló, állítólag komoly)

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
triangle 1 283
winston
zinedine5
ha éles meccs lett volna a múlt heti, állítólag játszott volna. csak óvatosak vele (dobsonnal ugyanez a helyzet), nagyon helyesen.
több mint 10 éve
Gibson IR, na hát a remény vele kapcsolatban nem tartott sokáig 😊
Wyatt
Tyms is kiesett
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
winston
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 626 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerintem Wayne fog kezdeni LaFell helyén, aki PUP-on kezdi majd az idényt.
És ha ez így lesz, átkot szórok rátok.

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ezért kellett a Reggie Wayne-t olyan sietősen leigazolni. Csak kérdés, hogy akkor Edelman, illetve LaFell milyen állapotban lehet, mert Gibson normál esetben 4-5. WR/PS tag pozícióért küzd.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Gibson IR, na hát a remény vele kapcsolatban nem tartott sokáig 😊