New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
De ha jól tudom nem annyira súlyos a sérülése, BB keze alatt képes lehet összeszedni magát. Nem mondom, hogy vele megoldódna minden CB problémánk, de akár ő is benne lehet a pakliban.Megsérült a potenciális bust-jelölt 😀Elolvasva az összefoglalót a tegnapi edzésről cb trade-ért kiáltok....Justin Gilbertet akár még elképzelhetőnek is tartanám
gordon
ervinator
gordon
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Megsérült a potenciális bust-jelölt 😀Elolvasva az összefoglalót a tegnapi edzésről cb trade-ért kiáltok....Justin Gilbertet akár még elképzelhetőnek is tartanám
gordon
ervinator
több mint 10 éve
Elolvasva az összefoglalót a tegnapi edzésről cb trade-ért kiáltok....Justin Gilbertet akár még elképzelhetőnek is tartanám
gordon
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Elolvasva az összefoglalót a tegnapi edzésről cb trade-ért kiáltok....
több mint 10 éve
Ez volt Brady alap ajánlata. Pénzbüntetés az együttműködés hiányáért, de semmi felelősség és büntetés (eltiltás) a labda leeresztéssel kapcsolatban.Az első bírói meghallgatás bírói kérdései alapján ez tűnik megoldásnak. (Az NFL-t a vizsgálat eredményei miatt, Brady-t az együttműködés hiánya miatt vette elő.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Brady közeli források szerint a Brady jogi csapat hajlandóságot mutat arra, hogy elismerjen bizonyos mértékű felelősséget a nem megfelelő együttműködésben. Gondolom cserébe valamennyi enyhítésért.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
No para, én pats.hu IDP ligával kezdtem tavaly, és döntőig jutottam. ha van hetente kb 1 órád rá, meg jól informált vagy pl sérülések terén, akkor ez is simán vállalható, főleg ha nagyjábol ismered a ligát.Először is örülök, hogy érdeklődsz, de ha magára a fantasy játék alapjaira gondolsz, akkor nem biztos, hogy egy ilyen ligával kellene kezdened, mert itt kétszer annyi emberrel kell foglalkoznod és a védő statisztikákat is bújni. De semmi jónak nem vagyok az elrontója és szívesen segítek.OFF kiugró a témáktólEn jatszanek fantasyt csak utana kellene jarnom.
Mivel közelegnek az éles meccsek és vele együtt a fantasy idény is, ezért Itt is "reklámozom" kicsit, hogy a Pats.hu Fantasy részen megtalálható egy Pats IDP 2015-ös liga, szintén yoki felhasználónév alatt kiírva.
"Defense játékosok nem másodhegedűsök" pontozással, első sorban Patriots szurkolóknak, ezért ide raktam és nem a Bowl -Fantasy részbe.yoki
Demecs
Ezt a Pats.hu - Fantasy részből szedtem:
docs.google.com/document/d/1RkMmgGlpMG8-uIuoXCdOhKDn5C3KV_QNga4X1Xbm8_Y/edit
Egy biztos, hogy én Individual Defensive Players-es ligában szerettem meg a védelmet és olyan védő játékosokat, akiket nem is ismertem vagy vettem volna észre normál meccsnézés alatt. És nincs jobb érzés, mint amikor Ninkovich és J.J. Watt páros menti meg heti szinten a seggedet. 😀
yoki
több mint 10 éve
A NY-iak meg közben behúzták Flynnt. Úgy látszik átment a fizikai teszten.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ott van ő minden egyes rész elején... 😉 Acélbizsuval a nyakában húzódzkododik... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Eléggé "mély"... kimaradt ez a szó.Valamiért még nem lehet szerkeszteni, törölni 😀
több mint 10 éve
Jordan Devey, you'll be missed.....nopeÖrömhír.
triangle
Nem tudom, mit láttak a csávóban tavaly.
Azért az egy vicc, h ilyen-olyan indokokkal hogy lenulláztuk 3 főre az egyébként eléggé TE állományunkat. Most pedig tradelni kell, h legyen camp body.
több mint 10 éve
Deveyt cseréltük. Egy TE jött helyette a ninerstől. Ha fűmagot kaptunk volna érte a edzőpályához, akkor is megérte volna.
több mint 10 éve
Először is örülök, hogy érdeklődsz, de ha magára a fantasy játék alapjaira gondolsz, akkor nem biztos, hogy egy ilyen ligával kellene kezdened, mert itt kétszer annyi emberrel kell foglalkoznod és a védő statisztikákat is bújni. De semmi jónak nem vagyok az elrontója és szívesen segítek.OFF kiugró a témáktólEn jatszanek fantasyt csak utana kellene jarnom.
Mivel közelegnek az éles meccsek és vele együtt a fantasy idény is, ezért Itt is "reklámozom" kicsit, hogy a Pats.hu Fantasy részen megtalálható egy Pats IDP 2015-ös liga, szintén yoki felhasználónév alatt kiírva.
"Defense játékosok nem másodhegedűsök" pontozással, első sorban Patriots szurkolóknak, ezért ide raktam és nem a Bowl -Fantasy részbe.yoki
Demecs
Ezt a Pats.hu - Fantasy részből szedtem:
docs.google.com/document/d/1RkMmgGlpMG8-uIuoXCdOhKDn5C3KV_QNga4X1Xbm8_Y/edit
Egy biztos, hogy én Individual Defensive Players-es ligában szerettem meg a védelmet és olyan védő játékosokat, akiket nem is ismertem vagy vettem volna észre normál meccsnézés alatt. És nincs jobb érzés, mint amikor Ninkovich és J.J. Watt páros menti meg heti szinten a seggedet. 😀
több mint 10 éve
Na, lassan csak megnézem vágottban a meccsünket, most már közel a vége.Igazából nem volt ez olyan rossz. Rodgers persze szépen átmászott rajtunk, de ennek ellenére csak megtartottuk kétszer is őket a negyedik kísérletre, pedig neki aztán annyi opciója van, mint égen a csillag. Szóval nem volt ez vállalhatatlan.
Boyce-nak én megköszönöm az eddigieket, de ilyen saját 10-esről kiindulások meg nem is tudom hány passzból mennyi elkapás meg drop. Nope
Amikor nem neki dobált Garoppolo sem volt ám rossz. Picit lassan vált a célpontok között, ez viszont nagy baj. Remélem, a kövi három meccsen ebben sikerül előrelépnie, mert amúgy egész ügyesen tolta ezt leszámítva. Majd ha a teljes kezdő O is ott lesz körülötte, lehet, hogy bőven jobban fog ez festeni.

több mint 10 éve
OFF kiugró a témáktólEn jatszanek fantasyt csak utana kellene jarnom.
több mint 10 éve
Bírom ezeket a SportsCenter-es reklámokat, most jött ki egy új Gronkkal
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
OFF kiugró a témáktólMivel közelegnek az éles meccsek és vele együtt a fantasy idény is, ezért Itt is "reklámozom" kicsit, hogy a Pats.hu Fantasy részen megtalálható egy Pats IDP 2015-ös liga, szintén yoki felhasználónév alatt kiírva.
"Defense játékosok nem másodhegedűsök" pontozással, első sorban Patriots szurkolóknak, ezért ide raktam és nem a Bowl -Fantasy részbe.
több mint 10 éve
33db Brady sportkártya. Ha érdekel, üzenj. Ára csak most, csak itt 6000Ft
több mint 10 éve
DoM Hightowert is leírta tavaly tehát ez jó ómen😀gordonAkit DoM "fikázz" az befut 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
DoM Hightowert is leírta tavaly tehát ez jó ómen😀