New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Jól kapja el a snap countot ez biztató
több mint 10 éve
triangle
1 283
egyelőre nyilván nem kell elájulni tőle, de az talán túlzás, hogy semmi bíztatót nem mutatott. én már annak is örülök, hogy a sokat reklámozott robbanékonyságából végre látszott valami. egy félidőt volt fent, messzemenő következtetéseket még nyilván nem lehet levonni. aki összességében még pozitív benyomást keltett azok közül, akik tényleg pályára kerülhetnek majd éles meccsen: DE Flowers és Sheard, G Jackson. akit viszont számomra érthetetlenül húztak fel, az Freeny. csomószor elkésett, futás és passz ellen is határozatlannak tűnt, nagyon nem tetszett. az a szerencse, hogy a nagy triónkból ha valaki lesérül, akkor is tudjuk tolni két LB-vel (ld. tavaly)...Easley, a futásölő: mintha pislákolna valami az alagút végénDoM szerint semmi biztatót nem mutatott..persze lehet ezeket pont nem látta😊Muck
www.patspulpit.com/2015/8/16/9161115/film-breakdown-the-possible-return-of-dominique-easley?triangle
több mint 10 éve
Easley, a futásölő: mintha pislákolna valami az alagút végénDoM szerint semmi biztatót nem mutatott..persze lehet ezeket pont nem látta😊
www.patspulpit.com/2015/8/16/9161115/film-breakdown-the-possible-return-of-dominique-easley?triangle
több mint 10 éve
triangle
1 283
Easley, a futásölő: mintha pislákolna valami az alagút végénwww.patspulpit.com/2015/8/16/9161115/film-breakdown-the-possible-return-of-dominique-easley?
több mint 10 éve
Hát Ryan nem ma játszotta be magát a kezdőbe.zinedine5Ryantől tisztára Arrington érzésem van... Vannak jó pillanatai de meccsek mehetnek el miatta.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Flynn meg közben meglátogatta kedves new yorki barátainkat.Idézem a cikket: "The big question is: can he pass a physical?"
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Hát Ryan nem ma játszotta be magát a kezdőbe.
több mint 10 éve
Flowers és Sheard tetszettek nagyon. Flowers-re a 74-es mez miatt azt hittem Easley 😊 szépen tolta hátra a tackelt mindig, a sack meg gyönyörű volt. Easley meg megkapta a 99-es mezt, abban illenék majd rombolni 😊
több mint 10 éve
azért nem csak az újoncokat kell nézni, Fletcher meg McCain sem villogott és akkor még finoman fogalmaztam...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Néhány szubjektív észrevétel a meccsről annak a tükrében, hogy nem kell túl komolyan venni az ilyen jellegű meccseket :Spoiler veszély. 😀
Sajnos az első negyedben úgy ment át rajtunk a GB első sora ,mint kés a vajon. Arod laza 117 yardot dobalt össze egy negyed alatt,és szoptuk a futást is. Butler sztem egész jó volt,dde szvsz megint jönnek majd az 500 yardos meccsek .Ryanről Tolzien megint dobott egy hosszú TD-t , ahol csúnyán lemaradt,tetszett viszont Flowers és végre Easley is mutatott eletjeleket. Boyce így nem fog rostert fogni és a csere o-line is nagyon gyenge volt nem csak passprotban ,de futasblokkolasban is. Morris is tetszett és sztem rookie létére Roberts sem volt rossz. Sok még a tennivaló ,de nem is volt más várható. Ja és Ghost 56 yardos fg-ja sem volt pite.kolok1972
Én most nézem a meccset. Én csak egy két emberre leszek kíváncsi. A csapat magja tudjuk mire képe. Inkább a bekerülő újoncokat kell figyelni. De nyilván ők is jobban teljesítenek, egy első csapatban mint a 2. vagy 3. vonalban lévőkben. De sebaj.
Már meccs van. 😀🏈
több mint 10 éve
Néhány szubjektív észrevétel a meccsről annak a tükrében, hogy nem kell túl komolyan venni az ilyen jellegű meccseket :Sajnos az első negyedben úgy ment át rajtunk a GB első sora ,mint kés a vajon. Arod laza 117 yardot dobalt össze egy negyed alatt,és szoptuk a futást is. Butler sztem egész jó volt,dde szvsz megint jönnek majd az 500 yardos meccsek .Ryanről Tolzien megint dobott egy hosszú TD-t , ahol csúnyán lemaradt,tetszett viszont Flowers és végre Easley is mutatott eletjeleket. Boyce így nem fog rostert fogni és a csere o-line is nagyon gyenge volt nem csak passprotban ,de futasblokkolasban is. Morris is tetszett és sztem rookie létére Roberts sem volt rossz. Sok még a tennivaló ,de nem is volt más várható. Ja és Ghost 56 yardos fg-ja sem volt pite.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
triangle
1 283
mert ebből sosem elég😊: két doku (America's Game ill. Do Your Job) készült a 2014-es szezonról, a (szerintem) érdekesebb trailerje:www.youtube.com/watch?v=bwSlEvG0ngo&feature=youtu.be
Belichick's reason for not calling timeout on goal line of the Super Bowl: "I just looked across the field and something didn't look right"😊
Ernie Adams és Berj Najarian is megszólal benne többek között:cool:
szept. 9-én fog menni nfl networkön
több mint 10 éve
Gray, White engem megvett kilóraviszont ez az Ofal, sérültek ide vagy oda, kritikán aluli volt 😕

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Nagyon kacérkodok a gondolattal, hogy megnézem élőben a meccset.Akikre nagyon kíváncsi leszek, hogyan fognak teljesíteni.
Garoppolo: Szinte az egész meccs az övé lehet, igaz kb a 2. csapat lesz körülötte, de jó értékmérő lehet.
Tre' Jackson: Eddig ő jobb teljesítményt nyújtott, ha tudja folytatni, akkor elég jó kis guard lehet belőle.
Mayo: Sérülése után tér vissza, nem hiszem, hogy sokat fog játszani, de érdekes lesz látni hogyan mozog a pályán.
Easley: Egész jó volt az edzéseken, itt az idő, hogy megmutassa mire is lehet képes.
Darryl Roberts: 11 edzésen 10 elütött labda, nagyon szeretném ha bebizonyosodna, hogy gyémántra találtunk. Akár egész sok játékidőt is kiharcolhat magának a nem túl veretes CB versenyben.
Jordan Richards Ő sem volt rossz, igazán beválhatna a nagyszámok törvényei alapján egy ilyen bereachelt safety, remélem ő lesz az.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Valószínűleg nálam esett le utoljára a papír húszfilléres, de most láttam csak, hogy frissítették a Patriost Gameday Live mobil appot. Ebben vannak azok az igazán tuti ébresztő hangok. (Mentségemre szóljon, hogy offseasonben nem nagyon nézegetem) Most belekerült néhány játék a döntőről, a meccset lezáró Butler játék is.Úgyhogy aki szeretne Bob Socci és Scott Zolak artikulátlan üvöltözésére ébredni, az feltétlenül töltse le az appot 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Gaffney waived/injured, ennyit a nagy húzásunkról, talán majd jövőre vetünk rá még1 pillantást. Még szerencse, hogy Blount sérülése mégsem annyira komoly, már edz.
több mint 10 éve
"gameday!" 😊
több mint 10 éve
Edelman minden DB-vel balhézik állandóan 😀WyattBennem örökké meg fog maradni, ahogy SB utáni ünneplésnél veri a nálánál jóval nagyobb Willie McGinest vállát és mondja neki a magáét, ő meg teli tüdőből röhög. Mondjuk annak barátságos vége lett. 😀
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve

Brady-t láthatóan fizikailag is megviseli az ügy 😀

több mint 10 éve
Én nehezen képzelem el, hogy nálunk az öltözőben balhé lenne.Mind a négy ellenünk játszott meccsén megdobta az átlagát (kivéve az elsőn, ahol 3 picket is vétet). Kisérletek számában, yardban és sikeres passzokban is átlag körül volt. Sok meccsüket nem láttam, de a számok szerint nem igazán játszottak mást ellenünk, mint amit szoktak. Mind a 4 négy végén a különbség 3 ponton belül volt. Biztosan nem egy világklasszis, de ellenünk ezt nem olyan sok QB mutatja be, futás ide-oda.
Minden kiderül. Ez miért lenne kivétel?
A jetsnek ment jól. Nem sokat passzoltak, inkább mindig átfutottak rajtunk.Demecs
Lehet, hogy nehezen képzeled el, hogy nálunk legyen balhé az öltözőben, de én nem is ezt írtam. Egyrészt nem balhéról, hanem szóváltásról és kakaskodásról írtam, az nem ugyanaz. Másrészt nem derül ki. Ebben legyél biztos. Amíg csont nem törik, ami az öltözőben történik, ott is marad, ez minden csapatnál így van.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Én nehezen képzelem el, hogy nálunk az öltözőben balhé lenne. Minden kiderül. Ez miért lenne kivétel?
A jetsnek ment jól. Nem sokat passzoltak, inkább mindig átfutottak rajtunk.
több mint 10 éve
Geno-t kiütötték. 😀A felkészülésnek ebben a szakaszában mindenhol óriási a feszültség. Máshol is voltak balhék. Bradyvel ez biztosan nem történhetne meg, de abban biztos vagyok, hogy kakaskodások, hangos szóváltások vannak a minálunk is, csak nem kerülnek ki (a Patriots amúgy is kerüli a nyilvánosságot, ahol csak a szabályok megengedik). Sok játékosnak a jövője ezekben a napokban dől el, nem csoda, ha néhányan túlpörögnek.
600 dollár miatt.
Brady-t nem mernék bántani. Ennyit a tiszteletről.Demecs
Genonak mindig is jól ment ellenünk, nem bánnám, ha kihagyna egy kört (Persze jobbulást kívánok neki!). De addigra biztosan összerakják.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Geno-t kiütötték. 😀600 dollár miatt.
Brady-t nem mernék bántani. Ennyit a tiszteletről.