New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Csak a térdei is bírják.....Remelem sokat tanult Revistol.DemecsPersze ezek a hírek sokat nem jelentenek, de Butlerről elég jókat olvasni, ezeket csak úgy jól esik kiemelni. Az idén draftolt 2 DB-ről is érkeznek kellemes morzsák, Malcolm Brown-ról még eléggé semlegesek. Viszont egyre jobban dícsérik Easley-t 😊winston
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Remelem sokat tanult Revistol.DemecsPersze ezek a hírek sokat nem jelentenek, de Butlerről elég jókat olvasni, ezeket csak úgy jól esik kiemelni. Az idén draftolt 2 DB-ről is érkeznek kellemes morzsák, Malcolm Brown-ról még eléggé semlegesek. Viszont egyre jobban dícsérik Easley-t 😊
több mint 10 éve
Most ez pörög mindenfele, de jó azért nézni:McGinest csinált Gronkkal egy interjút a csapat honlapján. Ahogy néztem őket egymás mellett, szerintem az öreg Hall of Fame LB még mindig le tudná vinni, ha kellene 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Butler tegnapi edzésen is szerzett egy INT-et, egykézzel, Bradytől 😊
több mint 10 éve
Patriots sign RB Tony Creecy, TE Logan Stokes; Release TE Mason Brodine, LB Chris WhiteKollegatisztára mint 1 keringő
Draft

több mint 10 éve
Patriots sign RB Tony Creecy, TE Logan Stokes; Release TE Mason Brodine, LB Chris White
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Wendell sérülése ezek szerint nem a héten jön rendbe.szerk. Állítólag az idei 6. körös (és jelenleg sérült) LB Wells ment cserébe Chicago-ba.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Ryan Groy OL-ért tradeltetek a Bears-szel, ellenérték egyelőre nem ismert: www.patspulpit.com/2015/8/10/9126877/guard-ryan-groy-traded-from-the-chicago-bears-to-the-new-england-patriots

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Kicsit sok a sérült, az edzésektől távolmaradó, nem???Mindenhol ez van olvass csak át a többi topikba.
Más csapatoknaál is ilyen az arány?FunHun
több mint 10 éve
Flynn cut. Jön majd Tebow 😀
több mint 10 éve
Kicsit sok a sérült, az edzésektől távolmaradó, nem???Más csapatoknaál is ilyen az arány?
több mint 10 éve
"LeGarrette Blount suffered a knee injury in practice Friday that will keep him out a few weeks, at least."Sixo67A fene felkészül Gray
Draft

több mint 10 éve
"LeGarrette Blount suffered a knee injury in practice Friday that will keep him out a few weeks, at least."
több mint 10 éve
Mát ott is van: nesn.com/2015/08/patriots-waive-injured-sixth-round-draft-pick-tight-end-a-j-derby/Azért az A.J. Derby cuton elcsodálkoztam.elég vastag a TE depth, plusz lesérült. Bár Chandler elég felemás még, de gondolom ő lesz a 2.-3. TE, Homan-al osztozva, 4. meg Bequette lehet 😀 IR-re pályáznak vele szerintem,winston
A 6. körös pickjeink jellemzően kapnak esélyt a szeptember eleji cutokig, főleg ha projektekről van szó.Gyulus
több mint 10 éve
Chung is jobb itt, mint Pittsburgben volt.peterk2005
Philly
több mint 10 éve
Hát Gaffney minden évben jobb számokat hozott miután elment, mint a legjobb bostoni évében. Moss innen ment gyakorlatilag nyugdíjba, úgyhogy nála inkább a megelőző éveket érdemes nézni. Ott azért elég "korrekt" számai voltak. 😊 Woodhead is jó az új helyén. Welker is jó volt amíg le nem sérült. Stallworth összesen ha jól emlékszem 1 évig volt Bostonban, a számaiban meg nem volt semmi különös változás. Kb. hozta önmagához képest azt, amit előtte is. Őnála is inkább az történt, hogy a bostoni éve(i) előtt volt karrierje és nem utána.Szóval én nem látok itt tendenciát. Akadt annyi játékos az évek során aki máshol jó volt és itt lett nem jó, mint ahány olyan volt aki itt volt jó és máshol nem. (Sőt, így felsorolva az előbbiek talán még többen is vannak, de nem számoltam meg. Mármint elkapó poszton.) Érdekes, hogy ha belegondolok, akkor más posztokon talán inkább igaz amit írsz. Elég sok eligazoló játékosra emlékszem aki leeresztett. Seymour ugye a klasszikus eset, de akadtak még az évek alatt (Vödör, Kyle Love, Mankins, vagy az éppen most Pats HOF-ba kerülő McGinest, stb.). Miközben Tailbból itt lett "ember", Revis is kiválóan játszott, még Browner is jól teljesített önmagához képest, Chung is jobb itt, mint Pittsburgben volt. Szóval mintha a védelemre inkább igaz lenne. De szerintem inkább csak statisztikai deviancia ez is. Értsd. épp így alakult. (Már azon kívül, hogy jó csapatban, jó társakkal talán könnyebb jól játszani. Vagy nem. 😀 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Az elkapó gárdába manapság a TE is beletartozik - a Patsnél meg főleg -, és Gronkot is beszámolva azért már egyáltalán nincs egetverő különbség. Gronk+Edelman+Lafell+Amendola együtt kb. annyi - pár milla eltérés lehet max -, mint a Thomas+Sanders+Latimer+Daniels négyes. Arról nem is beszélve, hogy ugyanezt az érvet pölö az oline-ra is el lehet mondani - mármint, hogy egy elit QB gyengébb fal mögött is megoldja, inkább tegyük a pénzt máshová -, aztán mégis van egy Solder meg egy Vollmer most is, korábban meg ugye volt azért igen jól fizetett guard is.peterk2005Azért azt tavaly megnézhettük mi történik, ha nem működik a fal. Katasztrófa. Abban a 2007-es csapatban elég olcsóért volt Moss, Stallworth és és az akkor még totál névtelen returner Welker is. Ez egyszer működött, de a vegyünk olcsón veterán, máshol már nem kellő WR-t projekt többször is megbukott: tulajdonképpen Stallworthel is, Brandon Lloyddal és Chad Ochocincoval a legnagyobbat. Úgyhogy Moss tényleg kivétel volt, de ebben az értelemben. Drafton meg ha jól emlékszem 2. kör volt a legmagasabb, ahol WR-t hoztunk, az is bukta volt.
Azt is meg lehet nézni mi lett azokkal, akik kikerültek innen: csak Welkernek volt karrierje, de neki azért Peyton dobált. A többi mit alkotott, Gaffneyvel, Fafejjel, Mossal, Stallworthel, meg Super Bowl MVP Deion Branch-el együtt?
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
elég merész kijelentés tudva, hogy pont Moss-szal jött össze, az akkori 50 TD-s rekord, a veretlen alapszakasz és a gyűrűhöz is egy paraszthajszál hiányzottZERO_LMoss-al összejött, másik kettő-hárommal meg nemigen. Szerintem inkább Moss volt a kivétel.
a másik nem túl lényegtelen szempont, hogy Demaryius Thomas többet fog keresni egy évben, mint nálunk az egész WR állományZERO_LAz elkapó gárdába manapság a TE is beletartozik - a Patsnél meg főleg -, és Gronkot is beszámolva azért már egyáltalán nincs egetverő különbség. Gronk+Edelman+Lafell+Amendola együtt kb. annyi - pár milla eltérés lehet max -, mint a Thomas+Sanders+Latimer+Daniels négyes. Arról nem is beszélve, hogy ugyanezt az érvet pölö az oline-ra is el lehet mondani - mármint, hogy egy elit QB gyengébb fal mögött is megoldja, inkább tegyük a pénzt máshová -, aztán mégis van egy Solder meg egy Vollmer most is, korábban meg ugye volt azért igen jól fizetett guard is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Szerintem nagyon is tudatos a Patsnél, hogy - a Moss pár évet leszámítva - Bradynek sosem Dez Bryant féle elit szélső elkapókat hoztak (megtehették volna), hanem a Welker, Edelman féle villámviliket, Gronk, Hernandez féle rövid-középtávon lethal célpontokat, és elkapásban jó futókat. Nem azt mondom, hogy Brady nem karistolna el egy Dez Bryant-el (dehogynem, ettől elit, hogy vele is jó lenne), de velük nem tudná kihozni magából a maximumot.peterk2005elég merész kijelentés tudva, hogy pont Moss-szal jött össze, az akkori 50 TD-s rekord, a veretlen alapszakasz és a gyűrűhöz is egy paraszthajszál hiányzott
a másik nem túl lényegtelen szempont, hogy Demaryius Thomas többet fog keresni egy évben, mint nálunk az egész WR állomány
egyszerűen felesleges az elit WR, mert Brady-nek elég a jó/közepes elkapók, így a maradék pénzt/draft cetlit lehet a csapat gyengébb részeire költeni, amíg TB itt van a támadók hatékonyságával komoly problémák nem lesznek

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Azért az A.J. Derby cuton elcsodálkoztam.elég vastag a TE depth, plusz lesérült. Bár Chandler elég felemás még, de gondolom ő lesz a 2.-3. TE, Homan-al osztozva, 4. meg Bequette lehet 😀 IR-re pályáznak vele szerintem,
A 6. körös pickjeink jellemzően kapnak esélyt a szeptember eleji cutokig, főleg ha projektekről van szó.Gyulus
több mint 10 éve
Elnézést, hogy kötekszem, de kötekszem.😊 Wilson nem pontos, hanem alacsony kockázattal játszó játékos. A kettőnem ugyanaz. Tavaly közel kétszer annyi eldobott/kidobott passza volt, mint az utána következő QB-nak úgy, hogy a jobb QB-k közül messze ő passzolta a legkevesebbet. Eközben a hosszú passzainál lazán átlag felett van a túldobott vagy aluldobott labdák száma.peterk2005Valóban fogalmazhattam volna pontosabban. Nem pontos, hanem alacsony kockázattal játszó. Mivel az egész sztori erről szól, azt gondoltam, világos hogyan értem.
Szerintem meg de. 😊 A dobó képességeivel és most már a korával is összefüggésben van. Brady a valaha pályára lépett egyik legjobb, de ez nem jelenti azt, hogy mindenben a legjobb. Van amiben kiemelkedik, van amiben kevésbé jó. Szerintem hosszú passzokban sosem tartozott az elitbe (a korának elitjébe se). Szerintem nagyon is tudatos a Patsnél, hogy - a Moss pár évet leszámítva - Bradynek sosem Dez Bryant féle elit szélső elkapókat hoztak (megtehették volna), hanem a Welker, Edelman féle villámviliket, Gronk, Hernandez féle rövid-középtávon lethal célpontokat, és elkapásban jó futókat. Nem azt mondom, hogy Brady nem karistolna el egy Dez Bryant-el (dehogynem, ettől elit, hogy vele is jó lenne), de velük nem tudná kihozni magából a maximumot. Ő akkor lubickol a pályán, amikor van egy, a pályája csúcsán levő Welker, Gronk v. most Edelman a csapatban.peterk2005Minden irányítónak van egy életpályája. Amikor bekerül a ligába, többé-kevésbé alkalmas arra, hogy a pályára kerüljön. Évek alatt tökéletesítik a játékukat, majd a képességeik hanyatlásával kikopnak a ligából. Természetes, hogy az eszköztárukban levő "fegyvereket" különböző mértékben tudják bevetni. Valószínüleg, ha megkérdeznénk Bradyt, még mindig tudna hibát találni a dobó mozdulatában, miközben az ő videóival tanítanak másokat dobni. Persze, a hosszú passz nem a legerősebb fegyvere, mint ahogy nem is különösebben mozgékony. Ezt nem is állítottam.
Ami az elkapó oldalt illeti, volt itt már sok nagy név, magas draft. De ha nem tudja a routját, nem bír elszakadni, ha könnyen jammelik, hiába van ott akármilyen irányító.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
A másik dolog: Ha megnézzük Wilson-t - aki egy rendkívül pontos játékos - azt látjuk, hogy az arány három szezon után 2,76. Egyrészt nem tudjuk, hogy 10 szezon után ez majd hanyatlást mutat, vagy minden idők legjobb QB-ja bontakozik ki a szemünk előtt. Majd meglátjuk. És persze megint csalunk, hiszen ott a read option, ami nála rendkívül veszélyes fegyver.KollegaElnézést, hogy kötekszem, de kötekszem.😊 Wilson nem pontos, hanem alacsony kockázattal játszó játékos. A kettőnem ugyanaz. Tavaly közel kétszer annyi eldobott/kidobott passza volt, mint az utána következő QB-nak úgy, hogy a jobb QB-k közül messze ő passzolta a legkevesebbet. Eközben a hosszú passzainál lazán átlag felett van a túldobott vagy aluldobott labdák száma.
Csupán azt szerettem volna bizonyítani, Brady esetében a 20yardon túli dobások száma nem az ő dobó képességével, vagy korával van összefüggésben, hanem a szükségszerűséggel és az alkalmas elkapógárdával. Tegyük hozzá azt is, hogy az első három évében nem sok mozgásteret kapott az edzőktől (jogosan).KollegaSzerintem meg de. 😊 A dobó képességeivel és most már a korával is összefüggésben van. Brady a valaha pályára lépett egyik legjobb, de ez nem jelenti azt, hogy mindenben a legjobb. Van amiben kiemelkedik, van amiben kevésbé jó. Szerintem hosszú passzokban sosem tartozott az elitbe (a korának elitjébe se). Szerintem nagyon is tudatos a Patsnél, hogy - a Moss pár évet leszámítva - Bradynek sosem Dez Bryant féle elit szélső elkapókat hoztak (megtehették volna), hanem a Welker, Edelman féle villámviliket, Gronk, Hernandez féle rövid-középtávon lethal célpontokat, és elkapásban jó futókat. Nem azt mondom, hogy Brady nem karistolna el egy Dez Bryant-el (dehogynem, ettől elit, hogy vele is jó lenne), de velük nem tudná kihozni magából a maximumot. Ő akkor lubickol a pályán, amikor van egy, a pályája csúcsán levő Welker, Gronk v. most Edelman a csapatban.