New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Köszönöm, én is így tudtam, ezért lepődtem meg azon, hogy úgy hozták a hírt, hogy lezáródhat az ügy a szezonkezdet előtt. Hacsak nem hoz össze a bíró egy egyezséget vagy, valamelyik fél fellebbezni fog és akkor a playoffra eszkalálódik az ügy. Nem tudom, hogy Brady idegei mennyire vannak kötélből, de normális esetben egy ilyen per nyomasztja az érintetteket, ha nem gyakorlott pereskedők. Az pedig nem tudom elképzelni, hogy a Brady által meghirdetett, totális győzelemre törő stratégia alapján bármelyik fél tudomásul vesz egy neki nem kedvező első fokú ítéletet.Nem ismerem ebben a vonatkozásban az eljárásjogot, de meglepne, ha nem lehetne fellebbezni a döntés ellen, úgyhogy nem tudom, mire alapozza a cikkíró, hogy ez a soha véget nem érő történet utolsó állomása.BurkusMég lesz lehetőség fellebbezni:
Even if Brady succeeds in convincing a court to vacate or restrain the NFL from suspending him, the victory could prove short-lived and ill timed. As it has done in Peterson’s case, the NFL would appeal a Brady victory in a federal district court to a federal appeals court. Both Peterson and the NFL still await a decision by a federal appeals court, which is not surprising since appeals courts often take months, if not longer, to render a decision. As a result, Brady could “win” before a federal district judge and then months later—possibly in November, December or January—“lose” before a federal appeals court.LINKDoM
több mint 10 éve
Nem ismerem ebben a vonatkozásban az eljárásjogot, de meglepne, ha nem lehetne fellebbezni a döntés ellen, úgyhogy nem tudom, mire alapozza a cikkíró, hogy ez a soha véget nem érő történet utolsó állomása.BurkusMég lesz lehetőség fellebbezni:
Even if Brady succeeds in convincing a court to vacate or restrain the NFL from suspending him, the victory could prove short-lived and ill timed. As it has done in Peterson’s case, the NFL would appeal a Brady victory in a federal district court to a federal appeals court. Both Peterson and the NFL still await a decision by a federal appeals court, which is not surprising since appeals courts often take months, if not longer, to render a decision. As a result, Brady could “win” before a federal district judge and then months later—possibly in November, December or January—“lose” before a federal appeals court.LINK
több mint 10 éve
Nem ismerem ebben a vonatkozásban az eljárásjogot, de meglepne, ha nem lehetne fellebbezni a döntés ellen, úgyhogy nem tudom, mire alapozza a cikkíró, hogy ez a soha véget nem érő történet utolsó állomása.BurkusEz a manhattani ha jól tudom federal court, ott már nincs annyi fellebbezősdi. (Polgári perben az is lehet, hogy egyáltalán nincs, ennyire nem ismerem. Persze egy halálbüntetés más.)
Közben folytatjátok a rendvágást a CB sorban. Brown után Derek Cox és Green is elküldve.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Én már megbarátkoztam, hogy Jimmy G lesz az első 4 meccsen
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Azt olvasom, hogy Brady ügyében döntés lesz az első hétig. New Yorkban tárgyalják az ügyet - gondolom, ez nem kedvező Bradynek - Berman bíró augusztus 07-én szabta meg a felek írásos álláspontja előterjesztésére, augusztus 12-én tárgyalás, ahol Bradynek és Goodellnek is jelen kell lennie, augusztus 19-én újabb tárgyalás és utána döntés. Az hogy a bíró mennyire kiemelten kezeli az ügyet, abból látszik, hogy órákon belül reagált a felek beadványára még pénteken, amiben közösen kérték a döntést szeptember 4-ig.Nem ismerem ebben a vonatkozásban az eljárásjogot, de meglepne, ha nem lehetne fellebbezni a döntés ellen, úgyhogy nem tudom, mire alapozza a cikkíró, hogy ez a soha véget nem érő történet utolsó állomása.
több mint 10 éve
Colins talán ebbe a kategóriába fog esni, de Torony olcsóbb lesz jóval.peterk2005Az attól függ. HA tol egy olyan szezont, mint a tavalyi, akkor szerintem Mayo-éhoz közeli pénzt fognak megcélozni az ügynökével... És az igazat megvallva a játéka mellett tavaly nem is nagyon lehetett észrevenni Jerod hiányát..Azon persze lehet vitatkozni, hogy megér-e ennyi pénzt, vagy hogy egy kategóriába esik-e Bobby Wagnerrel (szerintem sem), de ha jóval kevesebbet ajánlunk neki, akkor biztos megteszteli a piacot. Szerintem.
Do your job
több mint 10 éve
Ennyiből jöjjön ki a kettő, az a legjobb 😀De amúgy szerintem olyan 8 milla körül elég lenne. Kár, hogy egyszerre három ilyen fizetésű embert úgysem tudunk megtartani, szal jövőre LB-draft

több mint 10 éve
Colins talán ebbe a kategóriába fog esni, de Torony olcsóbb lesz jóval.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Bobby Wagner 4 év 43 milla, ebből 22 milla garantáltCsak, hogy tudjuk, hogy mennyibe lesz megtartani Magyastornyot és Collinst kb...
több mint 10 éve
Derek Cox Justin Green DJ Lynch elbocsátva
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Első 10 mp zseniális! 😀😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Szerintem meg nem. Mert ha olyan embert kapunk érte, akkor egyáltalán nem érvágás, sőt. Pláne, ha még bajnokok is lehetünk vele. Picket úgyis trade-elünk annyit, amennyit akarunk, meg azért vannak olyan 2-3. körös húzásaink, amikor inkább adtuk volna valami normálisért 😛Tény, de ha szükséges, és van annyiért olyan, aki azt a minőséget képes megadni, akkor olyankor lehet olcsón adott esetben még foltozgatni. Még akkor is, ha utána hosszabbítani kell vele, igazából az a legkevesebb 😊Nem igazán mondunk mást. Nyilvánvaló, hogy van olyan ár-érték, amivel jól járhatunk. De így akkor is kevesebb a mozgástér. Rohadt nagy érvágás az a hiányzó cetli!Kollega
Hogy mást ne mondjak, tavaly két kb tízhelyes lecserélésért jött két igen hasznos ember, akikért még kompenzációs picket is kaphatunk, szal tényleg semmibe sem kerültek. Ha hozunk fél évre egy 4. körért egy Talibot, akit elvisznek 1x milláért, és kapunk egy 3. kört cserébe, és közben meg van esélyünk vele a bajnoki címre, én pont magasról 😊Wyatt

több mint 10 éve
Tény, de ha szükséges, és van annyiért olyan, aki azt a minőséget képes megadni, akkor olyankor lehet olcsón adott esetben még foltozgatni. Még akkor is, ha utána hosszabbítani kell vele, igazából az a legkevesebb 😊Nem igazán mondunk mást. Nyilvánvaló, hogy van olyan ár-érték, amivel jól járhatunk. De így akkor is kevesebb a mozgástér. Rohadt nagy érvágás az a hiányzó cetli!
Hogy mást ne mondjak, tavaly két kb tízhelyes lecserélésért jött két igen hasznos ember, akikért még kompenzációs picket is kaphatunk, szal tényleg semmibe sem kerültek. Ha hozunk fél évre egy 4. körért egy Talibot, akit elvisznek 1x milláért, és kapunk egy 3. kört cserébe, és közben meg van esélyünk vele a bajnoki címre, én pont magasról 😊Wyatt
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Verner jön majd tampaból, levan zsírozva 😀Mondjuk Talibnál az is elég fontos szempont volt, hogy sorra halmozta a balhékat akkoriban, cseppen sem volt nyugodtnak nevezhető élete.StezNem lehet tudni, hogy év közben nem-e ráakadunk egy hasonló "előző klubnál balhézok, de majd megjavulok" playára 😀DeX
több mint 10 éve
Mondjuk Talibnál az is elég fontos szempont volt, hogy sorra halmozta a balhékat akkoriban, cseppen sem volt nyugodtnak nevezhető élete.StezNem lehet tudni, hogy év közben nem-e ráakadunk egy hasonló "előző klubnál balhézok, de majd megjavulok" playára 😀
több mint 10 éve
Mondjuk Talibnál az is elég fontos szempont volt, hogy sorra halmozta a balhékat akkoriban, cseppen sem volt nyugodtnak nevezhető élete.Stezpersze, ráadásul év végén lejárt a szerződése és akár le is lécelhetett volna
de hát év közben nem a makulátlan játékosokat lehet elhozni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Tény, de ha szükséges, és van annyiért olyan, aki azt a minőséget képes megadni, akkor olyankor lehet olcsón adott esetben még foltozgatni. Még akkor is, ha utána hosszabbítani kell vele, igazából az a legkevesebb 😊Hogy mást ne mondjak, tavaly két kb tízhelyes lecserélésért jött két igen hasznos ember, akikért még kompenzációs picket is kaphatunk, szal tényleg semmibe sem kerültek. Ha hozunk fél évre egy 4. körért egy Talibot, akit elvisznek 1x milláért, és kapunk egy 3. kört cserébe, és közben meg van esélyünk vele a bajnoki címre, én pont magasról 😊

több mint 10 éve
A trade képességeinket erősen rontja, hogy nem rendelkezünk első körrel. Ha egy év közbeni szerződésre ellőjük a maradék cetlijeinket, az sem jó ötlet.WyattJó, hát azért nem minden Trent Richardsonra adnak év közben 1. kört 😊
Olyankor inkább olyanok fordulnak elő, hogy ahol már látják, hogy ebből PO tuti nem lesz, de sanszosabb a top 10-es pick, akkor azokat, akiket már nem biztos, hogy megtartanának, eladják, hogy az újjáépítéshez pick legyen rendesen. Egy 1/7-es Barront két zacskó szotyiért passzoltak el, pedig annál még mindig bőven többet ér azért. Simán lehet, hogy egy 3-4. kör körüli áron lehet valami jó értéket kapni megint 😊[/quote]Nem első körben gondolkodtam. De ha a mondjuk a harmadik-negyedik körünket ellőjük valakire (aki ráadásul könnyen lehet, hogy csak a szezon végéig marad), nagyon leromlanak lehetőségeink a következő drafton. Márpedig draftolni egy tehetséget sokkal-sokkal olcsóbb, mint idehozni veteránként. Mi pedig azért nagy átlagban jól igazoljuk a kezdőket.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Mondjuk Talibnál az is elég fontos szempont volt, hogy sorra halmozta a balhékat akkoriban, cseppen sem volt nyugodtnak nevezhető élete.
több mint 10 éve
hova tovább Talibot pont egy 4. körért kaptuk (plusz még kaptunk mellé egy 7. kört is)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Jó, hát azért nem minden Trent Richardsonra adnak év közben 1. kört 😊...én inkább a CB posztra leszek kiváncsi, még abban sem vagyok biztos, hogy ez a részleg megüti-e a közepes színvonalat, annyira nem rossz a helyzet talán mint 2012-ben, de így látatlanban én számítok egy CB trade-re a szezon közepén mint annoZERO_LA trade képességeinket erősen rontja, hogy nem rendelkezünk első körrel. Ha egy év közbeni szerződésre ellőjük a maradék cetlijeinket, az sem jó ötlet.Kollega
Olyankor inkább olyanok fordulnak elő, hogy ahol már látják, hogy ebből PO tuti nem lesz, de sanszosabb a top 10-es pick, akkor azokat, akiket már nem biztos, hogy megtartanának, eladják, hogy az újjáépítéshez pick legyen rendesen. Egy 1/7-es Barront két zacskó szotyiért passzoltak el, pedig annál még mindig bőven többet ér azért. Simán lehet, hogy egy 3-4. kör körüli áron lehet valami jó értéket kapni megint 😊

több mint 10 éve
...én inkább a CB posztra leszek kiváncsi, még abban sem vagyok biztos, hogy ez a részleg megüti-e a közepes színvonalat, annyira nem rossz a helyzet talán mint 2012-ben, de így látatlanban én számítok egy CB trade-re a szezon közepén mint annoZERO_LA trade képességeinket erősen rontja, hogy nem rendelkezünk első körrel. Ha egy év közbeni szerződésre ellőjük a maradék cetlijeinket, az sem jó ötlet.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
A korabbi pereket ott vesztette el a liga.Azert lehet komolyan gondolni, mert a liga nem veletlen akarta ott a pert, mig Bradyek mashol. Ha mindegy lenne, akkor nem lett volna ez a kis verseny, hogy hol legyen. Nyilvan mind a ket fel ott akarta, ahol kicsit felejuk billen a merleg.DemecsEz igaz, de az komolytalan, hogy a futball szimpátia miatt. Egyszerűen arrafelé a bírókról, bíróságokról lehet tudni az irányultságukat. Pl. egy republikánus bíró máshogy áll bizonyos ügyekhez, mint egy demokrata. Ilyesmi. Az NFPLA kedvenc minnesotai bírósága valami ilyen indok miatt lehet az NFLPA kedvence. Mert mondjuk inkább védi a munkavállalót, mint a céget, vagy hasonló. A manhattani NFL kedvenc bíróság meg mondjuk szigorúbb a munkaügyi perekben a munkavállalóval. Nem biztos, hogy ez az ok, de valami ilyesmi lehet. Egy biztos: a football szimpátának tuti, hogy nincs köze hozzá.peterk2005
több mint 10 éve
Jó, de én alapból nem úgy indulok neki, hogy a futás megállítása a lényeg nálatok. Ha megnézed, most az AFC húzócsapatok közül a legtöbb passzorientált, és ha kritikán aluli passzvédelmetek lesz, valószínűleg ezt akarják majd kihasználni.Azt tudom, hogy a cb-k szarok de legalább a D-line sem erősödött 😀
A DL-t azért annyira nem tartom gyengének, hogy minden meccsen azon kelljen aggódni, hogy 150 yardot benyal, és az LB-k is jól segítenek be futás ellen.
A passz elleni védelemben látom a nagy kérdőjelet, ami ugye kihat a pass rushra is, ha szarok lesznek a CB-k.Stez