New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
😀 eheh hehhh gyökér... ritka suttyó vagy, még Pecc szurkernek se vagy jó, gyerek 😀Fáj neki a SB.BurkusTám Bré ártatlan... mindig is az volt és az is lesz... ezt mindenki tudja. Mindenki ártatlan akit kedvelünk, szeretünk, még gyurcsány is és OJ is és Májköl Dzsekszon is és Lee H. Oswald is és az egyesült államok oroszországgal meg nácikkal egyetemben...No hát, ha Te azt mondod, hogy bűnös, akkor úgy is van. Olyan apróságokkal, hogy bizonyíték ne is bíbelődjön senki. Mi a fasznak. Szerintem hozz ítéletet és hajtsd is végre.Boston
jöhetnek a menj verd ki meg a jó hülye vagy kommentek...
De ez egyértelmű, megkapja a büntit és le van tudva. Csorba esik a nevén, na és? attól még a gyűrűk armadája a kezén és azt nem lehet elvitatni, h mekkora játékos... csak attól, mert vkinek szimpatikus másnak meg nem, attól még bűnös ebben az ügyben. Ennyi.SeaSzilaHawk
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Lattatok TB one handed catchet? 😊DemecsLuck élesben is megcsinálta.
#nakiakirály?
több mint 10 éve
Lattatok TB one handed catchet? 😊DemecsAlapmű. 😀
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 10 éve
Akkor miert minnesota? Miert nem Boston? Mert a jatekos szakszervezet nyert mar ott pereket, mig manhattenben nem. Meg kinti ujsagok is irtak, hogy 1-0 a liganak ezzel. De hat....Pedig most - lehet véletlenül - nem tévedett. Itt nem arról van szó, hogy melyik csapatnak szurkol a bíró. Ez nevetséges feltételezés. Azt a trendet követhetik, hogy esetleg a ligának itt már volt sikeres pere. Esetleg hajlamosabbak támogatni a nagy cégeket vitás ügyekben, stb. Ráadásul azt, hogy konkrétan melyik bírót jelölik ki, nem lehet befolyásolni.Hát barátom (már ne haragudj a megszólításért), de neked szerintem vagy orvosra lenne szükséged, vagy egy kis sikerre az életben. Értem én, hogy a Ravens-nek szurkolsz, önmagában handycap, de hogy folyton az eszet osztod és Brady-t "élteted" a kis okosságaiddal, azt már tényleg nem tudom hová tenni. Nem vagy Te véletlen látens "pecc"-es???Sipiz01Mennyire lehetnek ilyenkor elfogulatlanok a népek? Mi van ha mindenki giants drukker? Akkor nekünk meszeltek...DemecsAzért azt még TI SEM gondolhatjátok komolyan, hogy az USA szövetségi bíróságán az fog eldönteni bármilyen ügyet, hogy milyen drukker az adott bíró...
Vagy de, gondolhatjátok - nagyon vicces gópecc üzeneteket fog beolvasni Ricsi mester a közvetítések alatt 😀 😀 😀Flacco5
Ez a feltételezés, hogy meg lehet bundázni az ügyet teljesen komolytalan.Kollega
több mint 10 éve
Pedig most - lehet véletlenül - nem tévedett. Itt nem arról van szó, hogy melyik csapatnak szurkol a bíró. Ez nevetséges feltételezés. Azt a trendet követhetik, hogy esetleg a ligának itt már volt sikeres pere. Esetleg hajlamosabbak támogatni a nagy cégeket vitás ügyekben, stb. Ráadásul azt, hogy konkrétan melyik bírót jelölik ki, nem lehet befolyásolni.Hát barátom (már ne haragudj a megszólításért), de neked szerintem vagy orvosra lenne szükséged, vagy egy kis sikerre az életben. Értem én, hogy a Ravens-nek szurkolsz, önmagában handycap, de hogy folyton az eszet osztod és Brady-t "élteted" a kis okosságaiddal, azt már tényleg nem tudom hová tenni. Nem vagy Te véletlen látens "pecc"-es???Sipiz01Mennyire lehetnek ilyenkor elfogulatlanok a népek? Mi van ha mindenki giants drukker? Akkor nekünk meszeltek...DemecsAzért azt még TI SEM gondolhatjátok komolyan, hogy az USA szövetségi bíróságán az fog eldönteni bármilyen ügyet, hogy milyen drukker az adott bíró...
Vagy de, gondolhatjátok - nagyon vicces gópecc üzeneteket fog beolvasni Ricsi mester a közvetítések alatt 😀 😀 😀Flacco5
Ez a feltételezés, hogy meg lehet bundázni az ügyet teljesen komolytalan.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Azert lehet komolyan gondolni, mert a liga nem veletlen akarta ott a pert, mig Bradyek mashol. Ha mindegy lenne, akkor nem lett volna ez a kis verseny, hogy hol legyen. Nyilvan mind a ket fel ott akarta, ahol kicsit felejuk billen a merleg.Mennyire lehetnek ilyenkor elfogulatlanok a népek? Mi van ha mindenki giants drukker? Akkor nekünk meszeltek...DemecsAzért azt még TI SEM gondolhatjátok komolyan, hogy az USA szövetségi bíróságán az fog eldönteni bármilyen ügyet, hogy milyen drukker az adott bíró...
több mint 10 éve
twitter.com/stoolpresidente/status/626777652465156096gordonRavens már le is mentette és csak erre fognak készülni egész évben 😉

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Hát barátom (már ne haragudj a megszólításért), de neked szerintem vagy orvosra lenne szükséged, vagy egy kis sikerre az életben. Értem én, hogy a Ravens-nek szurkolsz, önmagában handycap, de hogy folyton az eszet osztod és Brady-t "élteted" a kis okosságaiddal, azt már tényleg nem tudom hová tenni. Nem vagy Te véletlen látens "pecc"-es???Mennyire lehetnek ilyenkor elfogulatlanok a népek? Mi van ha mindenki giants drukker? Akkor nekünk meszeltek...DemecsAzért azt még TI SEM gondolhatjátok komolyan, hogy az USA szövetségi bíróságán az fog eldönteni bármilyen ügyet, hogy milyen drukker az adott bíró...
több mint 10 éve
twitter.com/stoolpresidente/status/626777652465156096gordonWR-t tudunk pótolni négy meccsre...
több mint 10 éve
Mennyire lehetnek ilyenkor elfogulatlanok a népek? Mi van ha mindenki giants drukker? Akkor nekünk meszeltek...DemecsAzért azt még TI SEM gondolhatjátok komolyan, hogy az USA szövetségi bíróságán az fog eldönteni bármilyen ügyet, hogy milyen drukker az adott bíró...
Vagy de, gondolhatjátok - nagyon vicces gópecc üzeneteket fog beolvasni Ricsi mester a közvetítések alatt 😀 😀 😀
több mint 10 éve
Tuggya mijaza a szívónyíró?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Blount nem ment át a fizikain...nfi-ra tettük, cut gyanús helyzet főleg BB nél
több mint 10 éve
Itt inkabb az volt a lenyeg (az NFL-nek) hogy ne Minnesota legyen, mert Doty esetleg hajlamosabb a liga elleni dontesre a korabbiak alapjan.. (bar az AP ugy is eleg mas teszta.)Most azon rugozni hogy NY, Chicago vagy LA... dehat up to you.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Azt olvasom, hogy a minnesotaiak visszadobtak az ügyet oda ahol az nfl adta be. tehát nagyon úgy áll, hogy NYban lesz a per.Inkább óriás Jetses, egyébként Miamiban nőtt fel egy delfintenyésztő mellett, és telente amikor síelni megy, Buffaloban mindig megáll egy forrócsokira és közben nézi a bölények vándorlását. - Szóval egy kis komolyságot.
Mennyire lehetnek ilyenkor elfogulatlanok a népek? Mi van ha mindenki giants drukker? Akkor nekünk meszeltek...Demecs
több mint 10 éve
Azt olvasom, hogy a minnesotaiak visszadobtak az ügyet oda ahol az nfl adta be. tehát nagyon úgy áll, hogy NYban lesz a per.A polgári perekben is esküdtszék van (amennyiben a peres felek ragaszkodnak hozzá, ha jól tudom). Az ilyen dolgokra ráfekszenek az ügyvédek. Kiszelektálják az elfogult esküdteket.
Mennyire lehetnek ilyenkor elfogulatlanok a népek? Mi van ha mindenki giants drukker? Akkor nekünk meszeltek...Demecs
Azt nem lehet befolyásolni, hogy melyik bíró kapja az ügyet, de valószínűleg a liga ügyvédei olyan bíróságot kerestek, amelyik inkább a cégek felé szokott húzni a hasonló perekben. Míg a szakszervezet olyat, amelyik általában a munkavállalónak. Ezek szerint úgy döntöttek, hogy a két per tárgya megegyezik.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Azt olvasom, hogy a minnesotaiak visszadobtak az ügyet oda ahol az nfl adta be. tehát nagyon úgy áll, hogy NYban lesz a per.Mara kézben tartya izi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Azt olvasom, hogy a minnesotaiak visszadobtak az ügyet oda ahol az nfl adta be. tehát nagyon úgy áll, hogy NYban lesz a per. Mennyire lehetnek ilyenkor elfogulatlanok a népek? Mi van ha mindenki giants drukker? Akkor nekünk meszeltek...
több mint 10 éve
Gyerekek, a lényeget olvassátok, ne a ki tört össze mit-en és a kinek mire van joga, illetve mire van bizonyíték és mire nincs jellegű dolgokon agyaljatok. Ez nem egy bírósági büntetőügy, hanem egy munkaügyi per. Az eltiltást Brady a CBA azon pontjának megsértéséért kapta, ami kimondja, hogy a játékosnak együtműködőnek kell lennie a liga bármilyen tevékenységével (adott esetben egy vizsgálattal) kapcsolatban. ".peterk2005Bradyt ezért itélték el:
for conduct detrimental to the integrity of the NFL - nem ismerem jól az amcsi jogi szakzsargont, de ez nekem nem fedi le teljes egészében azt, hogy nem működött együtt.
Minden esetre a véleményem az ügyről, hogy
- Kraft elbaszta, hogy nem felebezett korábban - harc nélkül elveszteni egy 1st roundot...lehet nem nyert volna, de meg se próbálni, nagy hiba - akármit is hitegette magát/ígért neki RG.
- itt kifejezetten Tom Brady büntetéséről van szó, nem kell idemosni a spygate-et, sem mást, nem számít visszaesőnek sem, ennek fényében érdekes a bünti mértéke, tekintve annak "jelentéktelenségét"...és a játékra gyakorol hatását. Kisarkított példa, de összehasonlítva a doppingért szokás ennyit adni, aminek a hatása azért tovább tart mint egy félidő.
- Mindazon által hiszem, hogy szándékosan manipulálták a labdákat Tom kérésére, de ez az eljárás kritikán aluli, pont úgy mint Rice ügyében.
- RG ítélőképessége/függetlensége erősen megkérdőjeleződött, szerintem az "ítéletben" több a politika, mint a valós tartalom...hasonló esetben egy szimpatikus vesztes csapat QB-ja pl. Brotles szerintem kapott volna 25k büntit, vagy annyit se és kész.
- Én se szívesen mutatnám meg a telefonomat a "munkáltatómnak". Ha meg előre tisztázták, hogy nem lesz szüksége az eljárásban a készülékre, és azután azt Tomyboy összetörette, akkor innentől kezdve nincs miről beszélni. Goodellnek nem maradt érve, hogy miért kell a büntetést fenntartani, ezért hozakodott elő ezzel, hogy összetörte TB a telefont, ez a karaktergyilkosságok tipikus eszköze és az előző pontot támasztja alá, hogy RG valamilyen elvárásra/rendelésre cselekedett.
- Brady mentálisan valóban jobban járna azzal, ha bevállalná a 4 meccset, minthogy egész szezonban azon kelljen "aggódnia"/filóznia, hogy mi lesz majd, plusz a témát állandóan felhoznák ellene minden meccs előtt, alatt és után, hogy kizökkentsék...a legjobb akkor lenne neki, ha még Day 1 előtt végleg rendeződne az ügy.
több mint 10 éve
Ejj már. Ez egy polgári per. Leginkább abban különbözik, hogy nincs szükség az esküdtek egybehangzó véleményére, elég ha a többségük egy oldalra szavaz.Ahogy én olvastam, illetve én tudom, két különböző perről van szó: A liga azt kérte a bíróságtól, hogy állapítsa meg, Brady elkövette-e azt, amivel vádolják, illetve eltüntetett-e bizonyítékot. Ezt a kiszivárgott adatok alapján valószínűleg nem fogja tudni az NFL megnyerni, hiába fordultak nekik kedvező bírósághoz. Mivel nekik kell úgymond "hard evidence"-szel előállni. Ezt pedig megtették volna már, ha tudnák.
Brady és az NFLPA annak a megállapítását kérte, hogy a Wells bizottság tendenciózusan, koncepciózusan és hanyagul végezte a munkáját. A kiszivárgott adatok alapján erre van némi esély (pláne, hogy nekik megfelelő bíróhoz adták be a keresetet), de mivel itt ők a felperesek, én azt gondolom, ebben inkább a ligának fog igazat adni a bíróság.
Akkor felone24-nek: itt ebben a topicban, mi úgy gondoljuk, hogy az irányítónk becsületesen járt el. Ettől függetlenül el fogjuk viselni, ha a bíróság kimondja, hogy nem így volt. Hernandezt is sokan szerették, de amikor kiderült, hogy elég kemény bizonyítékok vannak ellene, nem védte senki. Brady ellen még nem láttuk azokat a kemény bizonyítékokat. Ha majd bemutatják, el fogjuk viselni.
Azt viszont nehezen viseljük - és ezt meg Te értsd meg -, hogy kinyilatkoztatod, hogy bűnös és fogadjuk el. Pontosabban nem kell, hogy megértsd, csak ne csodálkozz, hogyha a tarka fenébe küldünk miatta.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Van egy érdekes észrevételem amin gondolkodtunk a spanommal. Ok hogy elintézte a telot Brady, de attòl függetlenül leadta az smseseket emaileket a szolgàltatòjàtòl az nflhez ugye nem ugye. Viszont annàl a szertàros aki “ sàros” volt annak a telojàval mi van? Elmèletileg ott is tàrolodnak az üzik nem? Az egész nem szòl màsròl mint besarazni azt aki a korszakànak kiemelkedö Qb-ja illetve vhogy le kell törni a Pats hegemòniàt. Így a Trollok elötérbe kerülnek és szépen végzik is a dolgukat
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Megbékélhetne,nem a világ vége ez a 4 meccses eltiltás. Vállalni kell a következményeket.Valószinüleg nem hasra ütés szerűen lett kitalálva ez az egész,és felhozva Brady.felone24Ez volt a kiinduló mondatod. Ezzel véleményt nyilvánítottál, amivel még semmi gond sem lenne. Nem támasztottad alá érvekkel, még ezzel sem lenne gond. De amilyen stílusban megfogalmaztad, azzal már van. Ez egy elég hatásvadász megfogalmazás, emellett elég támadóra is sikeredett, plusz magában hordozza annak a veszélyét, hogy valaki felüljön rá és keményebben szóljon vissza.
Megfogalmazhattad volna emészthetően ezt a véleményt és senki nem szólt volna rá egy rossz szót sem, nem tetted, így vállald azt, hogy valaki nem úgy fog reagálni, ahogy te szeretnéd.
Ezek után kikérted magadnak, hogy páran visszatámadtak rád, pedig ezt a stílust te kezdted el, majd számon kéred, hogy te csak beszélgetni jöttél ide. Nem, sajnos nem beszélgetni jöttél ide, hanem csak véleményt nyilvánítani és a kettő nem ugyanaz. Beszélgetni például Stez jön, aki szépen indokolja az írásait, amivel lehet egyetérteni vagy vitatkozni.
És még ezek után jön egy masszív általánosítás is tőled, ahol az egész pats szurkolói csoportot veszed egy kalap alá, ami szintén elég nagy hiba.
Ha már a megfelelő intelligencia szintet emlegeted, akkor talán elsőnek nézz körbe magadnál.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Brady egy nagy, büdös csaló! 😀Úristen szabályosan sírok😀 Ha belegondolok,hogy Bradyvel mit művelnek.. Eszembe jutott az a rész,amikor Brady meghívja Peter "Nem Robert RG IIIVXXXIIIV" Griffint játszani a Patriotsba😀.
Stez