New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
...
A magam részéről sajnálom, hogy Krafték anno nem fellebbezték meg a döntést. Most ellenben támadnak, méghozzá torokra.
...Gyulus
Most már Kraft úr is sajnálja. Az elég kemény volt, hogy senkinek se legyen kétsége, kétszer is elnézést kért a szurkolóktól, hogy hitt a ligában.

Szerény véleményem szerint mindkét pert bukni fogja az NFL. Ha valóban igaz, amit Kraft úr is elmondott ma, hogy a liga konfirmálta, hogy nincs már szüksége Brady telefonjára, majd erre hivatkozva bünteti meg, az bizony kicsit fura. Számomra tökéletesen életszerű, hogy valaki, akit minden percben lesifotósok követnek inkább bedaráltatja a nem használt telefonját, minthogy vállalja a kockázatot. Másrészt azoknak az üzeneteknek a párja meg kellene legyen azoknál, akiknek küldték. Márpedig Kraft úr azt is elmondta, hogy Belichicktől kezdve az összes alkalmazott telefonja a kivizsgálók rendelkezésére állt.

Akkor arról még nem is beszéltünk a büntetés mind a csapat felé, mind a játékos felé sokkal, de sokkal szigorúbb, mint a hasonló ügyekben korábban hozott ítéletek. Amiből logikusan az következik, hogy Bradyt azért büntetik ilyen szigorúan, mert nem ismerte el, hogy csalt volna...

Ami Goodell helyzetét illeti: nem gondolnám, hogy a tulajdonosoknak megfelel, hogy ezekkel a kaotikussá váló ügyekkel, az inkonzisztens büntetési rendszerrel folyamatosan nevetségessé válik a liga.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Ott tartunk, hogy Kraftek le akarjak valtani 2019ben vagy minimum gyengiteni RG-t.
Kellett ez neki?
Penzt szerintem mas epeszu komisszar is tudna hozni.Demecs
kraft kapálózhat ha a többi owner goodell mögött áll

több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Ott tartunk, hogy Kraftek le akarjak valtani 2019ben vagy minimum gyengiteni RG-t.
Kellett ez neki?
Penzt szerintem mas epeszu komisszar is tudna hozni.

több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Goddell saját magát (és a ligát) varázsolta olyan helyzetbe, hogy innen már nem hátrálhattak ki.

A magam részéről sajnálom, hogy Krafték anno nem fellebbezték meg a döntést. Most ellenben támadnak, méghozzá torokra.

Megindulnak a perek, kiv vagyok, hogy Brady-ék bevállalják-e a szezoneleji (kevésbé releváns) 4 meccses eltiltást, vagy az injuctionre utaznak... ezzel is kockáztatva azt, hogy pl. a playoffba is is belecsússzon az eltiltás.

Kétlem, h a vörös kis buzi ne bukna bele egy NFL-pervesztességbe, szóval vérre megy a játék.
több mint 10 éve
Megzavarja mint Suggs-t a jogosulatlan elkapo.
Bocs. 😊
Eleg gyenge volt.

Mar Kraft is neki esett a liganak.

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Én arról sem vagyok meggyőződve, hogy Brady bele akar menni egy hosszú bírósági perbe. Nem lepne meg, ha végül néhány hetes sírás-cirkuszolás után elengedné a dolgot, és megbarátkozna az eltiltással.

Azért azt nem árt megemlíteni, hogy bármi is lesz a végső ítélet, amíg az egész balhé tart, addig Brady ha pályára is léphet, de nem tud teljes mértékig a játékra koncentrálni. Stez
Hát ha csak annyira zavarja meg a csapatot és Brady-t mint a SB előtti cirkusz, akkor hajrá 😉

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Sztyopa 315
Hogy meri itt akárki is kétségbe vonni a dicsőséges gópecc dinasztia és legfőképpen TOM BRADY integritását? Pofám leszakad, komolyan. Küzdj Brady az igazadért, minden szavadat elhisszük!!!

Flacco5
Remélem még ma leszakad.

Why so serious?
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Hogy meri itt akárki is kétségbe vonni a dicsőséges gópecc dinasztia és legfőképpen TOM BRADY integritását? Pofám leszakad, komolyan. Küzdj Brady az igazadért, minden szavadat elhisszük!!!
Flacco5
Továbbra is elég megkeseredett életet élhetsz. Hajrá, csak így tovább!

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Köszönjük értékes soraid...
több mint 10 éve
felone24 New York Giants 34
Én arról sem vagyok meggyőződve, hogy Brady bele akar menni egy hosszú bírósági perbe. Nem lepne meg, ha végül néhány hetes sírás-cirkuszolás után elengedné a dolgot, és megbarátkozna az eltiltással.

Azért azt nem árt megemlíteni, hogy bármi is lesz a végső ítélet, amíg az egész balhé tart, addig Brady ha pályára is léphet, de nem tud teljes mértékig a játékra koncentrálni.

Ha pedig teszem azt az NFL valamit villantana a perben és megnyerné azt, akkor Brady eltiltása meg nem az első héttől lépne hatályba, hanem később. Biztos, hogy kell ez neki, kell ez az egész csapatnak? Megkockáztatni hogy a szezon végén jöjjön az eltiltás, esetleg ami még rosszabb, belecsúszik egy esetleges rájátszásba, ha meg a Pats onnan kiesik hamar, még a 2016–2017-es szezonra is áttolódjon?

Lehet, hogy jobb lenne hagyni a dolgot. Amint mondtam, egy körülötte zajló balhéval az egész csapatra kihathat.Stez
Megbékélhetne,nem a világ vége ez a 4 meccses eltiltás. Vállalni kell a következményeket.Valószinüleg nem hasra ütés szerűen lett kitalálva ez az egész,és felhozva Brady.

több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 214 — Patriots GM
Mert?
Kraft annyit mondott, hogy májusban azért döntött úgy ahogy, hogy elcsituljanak a kedélyek, és a focira lehessen összpontosítani, való igaz, hogy azt is említi, hogy úgy gondolta, hogy az akkori döntése után Bradyt felmentik, de nem így lett, nem tudja megérteni az ítéletet és elvesztette a hitét a ligában.

Ő annyiban hagyta a dolgot, az ő játékosa az ügyvédeivel tett róla, hogy ne legyen vége a cirkusznak, tök alap volt, hogy az NFL nem fog engedni. Viszont érdekes, hogy állítólag Brady és az NFL is felajánlott egy-egy alkut a másik félnek. Bradyét nem tudom, de az NFL 2 meccsre mérsékelte volna a büntit, ha Brady valamelyik pontban elismeri, hogy hibázott és jogos a büntetés emiatt. Tehát mind a két fél hajlandó lett volna engedni.

Az egyetlen félmondat Krafttól, ami alapján eszembe jutna, hogy ezek után balhézni akar, hogy említi, hogy a májusi döntést részben azért hozta meg, mert azt hitte, így Bradyt viszont nem meszelik el. De itt sem mondja ki, hogy mivel nem így lett, jogi lépést fontolgat, egyszerűen csak azt sugallja inkább, hogy mennyire csalódott az egész ligában.

De lehet én egy rövid beszédét láttam csak. 😊Stez
az egész:  espn.go.com/blog/new-england-patriots/post/_/id/4782995/robert-krafts-statement-i-was-wrong-to-put-my-faith-in-the-league

nem is arról van szó, hogy most akkor mégis bepereli, de a PR háború fullon megy.
Meg aztán mostanában azért nem emlékszem, hogy bármely tulaj ilyen nyíltan nekiment volna Godellnek/NFL-nek.
több mint 10 éve
Mert?
Kraft annyit mondott, hogy májusban azért döntött úgy ahogy, hogy elcsituljanak a kedélyek, és a focira lehessen összpontosítani, való igaz, hogy azt is említi, hogy úgy gondolta, hogy az akkori döntése után Bradyt felmentik, de nem így lett, nem tudja megérteni az ítéletet és elvesztette a hitét a ligában.
...
Az egyetlen félmondat Krafttól, ami alapján eszembe jutna, hogy ezek után balhézni akar, hogy említi, hogy a májusi döntést részben azért hozta meg, mert azt hitte, így Bradyt viszont nem meszelik el. De itt sem mondja ki, hogy mivel nem így lett, jogi lépést fontolgat, egyszerűen csak azt sugallja inkább, hogy mennyire csalódott az egész ligában.

De lehet én egy rövid beszédét láttam csak. 😊Stez
Ennél sokkal keményebbet mondott. Elnézést kért a csapat szurkolóitól, hogy elfogadta a csapat büntetését, mert úgy gondolta, akkor a játékost békén hagyják. A csapat részéről már nincs lehetőség jogi lépésekre, ezért ezt nem is mondhatta.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 627 — Whoops, looks like something went wrong.
Mert?

Ő annyiban hagyta a dolgot, az ő játékosa az ügyvédeivel tett róla, hogy ne legyen vége a cirkusznak, tök alap volt, hogy az NFL nem fog engedni. Viszont érdekes, hogy állítólag Brady és az NFL is felajánlott egy-egy alkut a másik félnek. Bradyét nem tudom, de az NFL 2 meccsre mérsékelte volna a büntit, ha Brady valamelyik pontban elismeri, hogy hibázott és jogos a büntetés emiatt. Tehát mind a két fél hajlandó lett volna engedni.

De lehet én egy rövid beszédét láttam csak. 😊

több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 516 — Patriot
Asszem Kraft sajtótájékoztatója után kimondhatjuk, hogy csapataink harcban állnak...Spigo
Erre gondolsz? 😀

https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

(kár, hogy nem lehet embedelni)
több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 214 — Patriots GM
Asszem Kraft sajtótájékoztatója után kimondhatjuk, hogy csapataink harcban állnak...
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 627 — Whoops, looks like something went wrong.

Azért azt nem árt megemlíteni, hogy bármi is lesz a végső ítélet, amíg az egész balhé tart, addig Brady ha pályára is léphet, de nem tud teljes mértékig a játékra koncentrálni.

Ha pedig teszem azt az NFL valamit villantana a perben és megnyerné azt, akkor Brady eltiltása meg nem az első héttől lépne hatályba, hanem később. Biztos, hogy kell ez neki, kell ez az egész csapatnak? Megkockáztatni hogy a szezon végén jöjjön az eltiltás, esetleg ami még rosszabb, belecsúszik egy esetleges rájátszásba, ha meg a Pats onnan kiesik hamar, még a 2016–2017-es szezonra is áttolódjon?

Lehet, hogy jobb lenne hagyni a dolgot. Amint mondtam, egy körülötte zajló balhéval az egész csapatra kihathat.

több mint 10 éve
Tom közleménye az fb-ről:
"Azután cseréltem le a törött régi Samsung telefonomat egy új iPhone 6-osra, hogy az ügyvédeim leegyeztették az NFL-lel, hogy a régi telefonom adatai semmilyen későbbi vizsgálatban nem fognak szerepet játszani semmilyen körülmények között."Demecs
Azóta a patriots.com is leközölte. Tehát ez tekinthető a csapat hivatalos álláspontjának is. Bár Krafték is kiadtak tegnap egy közleményt, amelyik támogatja a játékost.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
...I replaced my broken Samsung phone with a new iPhone 6 ...Kollega
Az a baj, hogy nem tudtok a sorok között olvasni.
Ez az Apple lobby -ezek szerint győzedelmes- harca volt a Samsung lobby ellen. Semmi köze a focihoz.undisputedly
mégiscsak Sobrinak lett igaza Brady-vel kapcsolatban, ugyebaggio
?
több mint 10 éve
Tom közleménye az fb-ről:
"Azután cseréltem le a törött régi Samsung telefonomat egy új iPhone 6-osra, hogy az ügyvédeim leegyeztették az NFL-lel, hogy a régi telefonom adatai semmilyen későbbi vizsgálatban nem fognak szerepet játszani semmilyen körülmények között."

több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 827 — no es importante
Ez az Apple lobby -ezek szerint győzedelmes- harca volt a Samsung lobby ellen. Semmi köze a focihoz.undisputedly
mégiscsak Sobrinak lett igaza Brady-vel kapcsolatban, ugye

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Oh, ezt nem tudtam.

Oke, akkor igazad van.. ha Tom is ezt allitja. Akkor ez igy van.

Vesszen Goodell, vagy Wells, vagy akarki hazudott NFL oldalarol.

Azert az "I was under no obligation to set a new precedent" vicces mondat.. meg ugy az az egesz bekezdes.

Nem akarok flame-t generalni.. de egy elfogult cikkre, valaszkent egy meg inkabb megkerdojelezheto, nyilvanvaloan nem objektiv nyilatkozattal jonni (mivel a jatekos adta ki), nem ertem a logikat..Igor
Figyelmedbe ajánlanám az értő olvasást! Én rohadtul nem mondtam, hogy igaza van. Azt mondtam, hogy ő speciel vitatja a véleményed.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Én nem értem miért cserélte le almàs nokiàra a Samsungot... Talàlhatott volna jobbat is mint pl az LG. Bradytöl csak annyira volt jò ötlet törni a telefont mint villanypàsztorra h.gyozni. Garopp Time.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ez az Apple lobby -ezek szerint győzedelmes- harca volt a Samsung lobby ellen. Semmi köze a focihoz.
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Oh, ezt nem tudtam.

Oke, akkor igazad van.. ha Tom is ezt allitja. Akkor ez igy van.

Vesszen Goodell, vagy Wells, vagy akarki hazudott NFL oldalarol.

Azert az "I was under no obligation to set a new precedent" vicces mondat.. meg ugy az az egesz bekezdes.

Nem akarok flame-t generalni.. de egy elfogult cikkre, valaszkent egy meg inkabb megkerdojelezheto, nyilvanvaloan nem objektiv nyilatkozattal jonni (mivel a jatekos adta ki), nem ertem a logikat..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)