New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
TC keret
vpi
 www.patriots.com/team/players/roster/cameron-gordon
Ő hová tűnt?Bazzani
 nep.247sports.com/Bolt/Agent-Patriots-release-linebacker-Cameron-Gordon-37333758
több mint 10 éve
triangle 1 283
a másik szemszögből:
 www.theplayerstribune.com/ricardo-lockette-super-bowl-interception/
(bár igazából csak a keretet adja egy egész jó kis íráshoz)
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 093 — Axel Foley
TC keret
vpi
 www.patriots.com/team/players/roster/cameron-gordon
Ő hová tűnt?

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nagyjából még a DC-vel is egyetértek, de LG-ben szerintem csak nem Kline kezd, meg el tudnám képzelni a DL közepét máshogy is (finoman szólva) 😀
Két CB tán fordítva, de az már annyira nem oszt

több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 516 — Patriot
TC keret

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Tarell Brown CB jött.winston
#sempionship#
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Tarell Brown CB jött.
több mint 10 éve
Sztyopa 315
Off:
nem indul valaki a hétvégén a Hungaroringre? Tudok kedvezményes jegyeket.
De ugyan ez igaz bármilyen sportrendezvényre, éves bérletekre.

Why so serious?
több mint 10 éve
Gost szerződés részletei:  www.spotrac.com/nfl/new-england-patriots/stephen-gostkowski/

10m garantált, a4. évben már erős lenne az az 5m cap hit.
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Azért jó, hogy hamarosan kezdődik az edzőtábor, mert a szakírók végre elkezdhetnek a focival foglalkozni, ahelyett, hogy hülye listákat állítsanak össze. Amiért mégis kattintásra javaslom a cikket, hogy van benne egy tuti kis összeállítás JimmyG eddigi játékaiból. (amit biztosan mindenki látott már rajtam kívül. Ezért elnézést, ha így lenne).

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/s0lq9quaxb4qoae5cwtf
Ranking backup QBs from No. 1 to 32
With a whopping 54 signal-callers starting games last season, the backup quarterback position is more important than ever before. Around the NFL's Marc Sessler ranks them from No. 1 to 32.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Cáfoljanak rám, de én jelenleg egyikért sem hullajtanék könnyeket. Persze, ha minden meccsünk a Colts ellen lenne, hinnék Blountban 😊Wyatt
Még van egy szezon bizonyítani. Legalább az esélyt adjátok meg nekik. 😀 kontakt évben vannak 110%on fognak pörögni 😀gordon
Max. kontrakt 😉gdavid
Mert hozzájuk sem tudnak majd érni!Wyatt
Megvan a lényeg, látom 😀gordon
Én figyelek 😀

több mint 10 éve
Illene, hogy valamire jó legyen, ha már 4. kört lőttünk el rá. De több esélyt látok én is arra, hogy Cadet legyen a 3rd down back.
Viszont így tényleg érdekes lenne. Az első héten talán még nem para az sem (most a pozíciók végignézése nélkül), ha Gray (szerintem tuti), Gaffney, White és Bolden (ST miatt tuti) mellett Cadet is ott van az 53-ban, de majd TC alatt úgyis látszik. Személyes preferenciám az lenne, hogy az eddig semmit nem bizonyító, cserébe be még egyszer sem égő Gaffney robbantson egy nagyot 😀 De Grayben is volt azért fantázia. Voltak évek, amikor 3-4 futó és kapott meccsenként 6-10 cipelést, az nekem annyira nem tetszett, senki sem tudott igazán belejönni, bár tény, hogy el nem fáradtak így. Inkább kellene egy olyan, akinek minden meccsen mehet 20 laszti, és passzokkal is kereshető, a többit meg megkapják a többiek

több mint 10 éve
Szerintem White lesz Vereen pótlék. Cadet az 53ban sem lesz. Blount, Gray/Gaffney, White, Bolden. +Develin.
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Nekem Blount és Hómanó hiányozna :/DeX
Hasznos pali a TE, de könnyen pótolható. Szóval túl nagy igényei nem lehetnek.Kollega
Könnyen pótolható persze, de nekem karakteres játékos, olyan igazi szürke zsoldos, nem dumál, csak teszi a dolgát, ez tetszik. 😉 Blount meg a mi kis hazai tankunk, kéne mellé egy Ridley féle gyors HB, és meg is nyugodnék 😊 Kíváncsi vagyok, ki fog előlépni! Blount, Gray, ok, de a többi???DeX
Véleményem alapján idén Gaffney és Gray lesz a technikás, gyorsabb erőfutónk.. Gaffney állítólag nagyon megtalálta az összhangot Brady-vel, passzoknál is kifejezetten ügyes kezei voltak a szakik szerint...Cadet pedig Vereen pótlék 1az1ben.. Meglátjuk mi lesz.. 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Cáfoljanak rám, de én jelenleg egyikért sem hullajtanék könnyeket. Persze, ha minden meccsünk a Colts ellen lenne, hinnék Blountban 😊Wyatt
Még van egy szezon bizonyítani. Legalább az esélyt adjátok meg nekik. 😀 kontakt évben vannak 110%on fognak pörögni 😀gordon
Max. kontrakt 😉gdavid
Mert hozzájuk sem tudnak majd érni!Wyatt
Megvan a lényeg, látom 😀
több mint 10 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Hasznos pali a TE, de könnyen pótolható. Szóval túl nagy igényei nem lehetnek.Kollega
Könnyen pótolható persze, de nekem karakteres játékos, olyan igazi szürke zsoldos, nem dumál, csak teszi a dolgát, ez tetszik. 😉 Blount meg a mi kis hazai tankunk, kéne mellé egy Ridley féle gyors HB, és meg is nyugodnék 😊 Kíváncsi vagyok, ki fog előlépni! Blount, Gray, ok, de a többi???

több mint 10 éve
Max. kontrakt 😉gdavid
Mert hozzájuk sem tudnak majd érni!

több mint 10 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Max. kontrakt 😉

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Még van egy szezon bizonyítani. Legalább az esélyt adjátok meg nekik. 😀 kontakt évben vannak 110%on fognak pörögni 😀
több mint 10 éve
Az offnese fal alakulása miatt talán idén eredményesebb lesz a többi csapat ellen is. Az ő futóstílusához jobban illik majd.
Leginkább persze majd meglátjuk mi lesz.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Cáfoljanak rám, de én jelenleg egyikért sem hullajtanék könnyeket. Persze, ha minden meccsünk a Colts ellen lenne, hinnék Blountban 😊

több mint 10 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Futónak sem fognak nagy pénzt adni.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Hasznos pali a TE, de könnyen pótolható. Szóval túl nagy igényei nem lehetnek.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
szurkolok szavaztak, ennyi elég magyarazatnak, nem?
OBJ elkapas mint ev jelenete a Butler int-nel szemben.... hagyjuk mar 😊

más:
2016 Patriots UFAs
Solder
Wendell
Fletcher
Hoomanawanui
McClain
Blount
Fletcher
Flynn
Cox
Watson

Azért igen jo a helyzet. Solderen kivul nincs nagy nev.Spigo
Nekem Blount és Hómanó hiányozna :/

több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 214 — Patriots GM
szurkolok szavaztak, ennyi elég magyarazatnak, nem?
OBJ elkapas mint ev jelenete a Butler int-nel szemben.... hagyjuk mar 😊

más:
2016 Patriots UFAs
Solder
Wendell
Fletcher
Hoomanawanui
McClain
Blount
Fletcher
Flynn
Cox
Watson

Azért igen jo a helyzet. Solderen kivul nincs nagy nev.