New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Dan Connolly visszavonult. Köszönünk mindent neki! 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Egy ilyen vitának már több értelmét látom 😀De miért mondod, hogy az alapszakasz számít, amikor az év meccse pedig a NE-SEA Superbowl volt?vpiakkor már inkább a Ravens - Patriotswinston
több mint 10 éve
De miért mondod, hogy az alapszakasz számít, amikor az év meccse pedig a NE-SEA Superbowl volt?vpiakkor már inkább a Ravens - Patriots
több mint 10 éve
Én azt hittem, a sima alapszakasz MVP-ről van szó, amit a liga adott, annak fényében válaszoltam 😊De miért mondod, hogy az alapszakasz számít, amikor az év meccse pedig a NE-SEA Superbowl volt? Az év csapata a női foci válogatott, ami két hete nyert vb-t!Alapszakasz számít, és azért mert ezek alapszakaszdíjak. A rájátszásban szerencsére nem ment már úgy neki, de egyértelműen Rodgers volt a legjobb. Sőt, ő a legjobb irányító most. De azért nem kell panaszkodnunk, nekem elég, ha a döntő MVP-je Brady lesz, az alapszakasz MVP-je cím úgyis azt jelenti, hogy az nem nyeri meg a bajnoki címet 😀WyattÉn ezeket a díjakat sosem értem.ZERO_L
Best NFL Player Aaron Rogers?
Mert NFC döntőbe jutott?
Vagy itt is csak az alapszakasz számít? De miért???vpi
Vagy a meccsek és csapatok tekintetében nem csak az alapszakasz számít, de ha a játékosokat értékeljük, akkor szigorúan az alapszakasz? WTF?vpi
De mondjuk azt így is el tudom fogadni, hogy Rodgers a legjobb. De én meg vagyok elégedve a mi 12-esünkkel is azért 😊

több mint 10 éve
De miért mondod, hogy az alapszakasz számít, amikor az év meccse pedig a NE-SEA Superbowl volt? Az év csapata a női foci válogatott, ami két hete nyert vb-t!Alapszakasz számít, és azért mert ezek alapszakaszdíjak. A rájátszásban szerencsére nem ment már úgy neki, de egyértelműen Rodgers volt a legjobb. Sőt, ő a legjobb irányító most. De azért nem kell panaszkodnunk, nekem elég, ha a döntő MVP-je Brady lesz, az alapszakasz MVP-je cím úgyis azt jelenti, hogy az nem nyeri meg a bajnoki címet 😀WyattÉn ezeket a díjakat sosem értem.ZERO_L
Mert NFC döntőbe jutott?
Vagy a meccsek és csapatok tekintetében nem csak az alapszakasz számít, de ha a játékosokat értékeljük, akkor szigorúan az alapszakasz? WTF?
több mint 10 éve
Alapszakasz számít, és azért mert ezek alapszakaszdíjak. A rájátszásban szerencsére nem ment már úgy neki, de egyértelműen Rodgers volt a legjobb. Sőt, ő a legjobb irányító most. De azért nem kell panaszkodnunk, nekem elég, ha a döntő MVP-je Brady lesz, az alapszakasz MVP-je cím úgyis azt jelenti, hogy az nem nyeri meg a bajnoki címet 😀Én ezeket a díjakat sosem értem.ZERO_L
Mert NFC döntőbe jutott?

több mint 10 éve
Én ezeket a díjakat sosem értem.ZERO_L
Mert NFC döntőbe jutott?
Vagy itt is csak az alapszakasz számít? De miért???
több mint 10 éve

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Várjuk meg a részleteket, gondolom egy farnehéz szerződés lesz.@RapSheet17,2 millió.ervinator
The #Patriots and K Stephen Gostkowski have struck a long-term deal. Source said it’s for 4 years. @cgasper had it first.
brávóZERO_L
több mint 10 éve
@RapSheet17,2 millió.
The #Patriots and K Stephen Gostkowski have struck a long-term deal. Source said it’s for 4 years. @cgasper had it first.
brávóZERO_L
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
@RapSheetThe #Patriots and K Stephen Gostkowski have struck a long-term deal. Source said it’s for 4 years. @cgasper had it first.
brávó

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
A döntésnek még se híre, se hamva. Az NFLPA ma deklarálta, hogy a szövetségi bírósághoz fordulnak, ha Brady büntetését nem törlik teljes mértékben.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
uborkaszezon hangulat van a topicban is, ez a kép nagyon passzol most ide. tom lazulgat a családdal.instagram.com/p/5ChigcntE8/?taken-by=gisele
több mint 10 éve
A Hernandez példa nyilvánvalóan sarkítás. Azt gondolom, hogy ha én csapat tulajdonos lennék én nem akarnék a csapatomban látni valakit, aki megvert egy nőt. De szerintem ez nem a liga kompetenciája. Vagy ha ligáé, akkor miért pont 5-10-15 meccs? Két hónap múlva már nem lesz asszonyverő?A pályán kívüli dolgokat a hatóságokra kellene bízni.Kollegaviszont ha törvényes úton elítélnek valakit, akkor legyen valamilyen szankciója
persze, ez az amit az NFL képtelen megoldani, hogy arányosak legyen ezek a büntetések
de azért mert valaki hülyére veri az asszonyt, a liga már csak a saját presztízsét védve sem tehetné meg (szerintem), hogy ne tiltsa el x meccsre
Hernandez azért rossz példa, mert ő azonnal előzetesbe került és nem is jött ki onnan, így semmi esélye nem volt arra, hogy a pálya közelébe tudjon kerülniZERO_L
Most az a rend büntetés ügyben, hogy a liga példát statuál és azonnal eltilt. A szakszervezet hivatalból megtámadja, mire a liga visszakozik, vagy per lesz és elbukják. Ez így nevetséges.
Ennek a rendszernek az áldozata Brady és a csapat is.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Az lesz a legkisebb baja. Ha egyáltalán valaha kiengednék, ahogy valszeg nem fogják, akkor is olyan idős lesz már, hogy felesleges lenne eltiltani. Lehet, hogy magát nevettette volna ki az NFL, ha bejelentik, hogy eltiltják azt, aki valszeg már az életben nem lesz szabad

több mint 10 éve
A pályán kívüli dolgokat a hatóságokra kellene bízni.Kollegaviszont ha törvényes úton elítélnek valakit, akkor legyen valamilyen szankciója
persze, ez az amit az NFL képtelen megoldani, hogy arányosak legyen ezek a büntetések
de azért mert valaki hülyére veri az asszonyt, a liga már csak a saját presztízsét védve sem tehetné meg (szerintem), hogy ne tiltsa el x meccsre
Hernandez azért rossz példa, mert ő azonnal előzetesbe került és nem is jött ki onnan, így semmi esélye nem volt arra, hogy a pálya közelébe tudjon kerülni

több mint 10 éve
Nem ugyanarról a dologról van szó, talán hiba is volt utalnom Hardyra. Brady footballhoz kötődő dolog miatt kapott eltiltást. Az ő büntetését azért kell szerintem eltörölni, mert mondvacsinált dolog az egész.Csak ő kapott már előtte 15 meccset, a szintén nem túl sok mindenre. Szal ő 25-öt kapott két részletben arra az esetre.Greg Hardy büntetését most vitték le 10 meccsről 4-re. Brady nem tett semmit, amiért büntetés járna, a helyes megoldás: a büntetés teljes eltörlése. Szerintem.KollegaVárhatóan a következő héten megszületik a döntés eltiltás ügyben.Eltörlés, felezés vagy súlyosbítás lesz?
espn.go.com/nfl/story/_/id/13226135/roger-goodell-says-decision-tom-brady-new-england-patriots-coming-soonKollega
Gondolom függ attól, hogy Godell bá melyik lábbal kell és milyen alsógatyát húz...ThundersNFL
Viszont adom, hogy teljesen el kell törölni. Vagy, ahogy asszem Ronde Barber is mondta, ha őt eltiltják, akkor mindegyiket el kell tiltani. Az meg azért mókás lenne 😀Wyatt
A másik dologról: Hernandezt például egyáltalán nem tiltotta el a liga. Holnap játszhatna, ha kiengednék. A pályán kívüli dolgokat a hatóságokra kellene bízni. Meg a csapatok tulajdonosaira, hogy akarnak-e erőszakoskodó játékosokat a csapatukba. Nem hiszem, hogy a ligának ehhez lenne köze, mint ahogy nem is tudják rendesen kezelni.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Csak ő kapott már előtte 15 meccset, a szintén nem túl sok mindenre. Szal ő 25-öt kapott két részletben arra az esetre.Greg Hardy büntetését most vitték le 10 meccsről 4-re. Brady nem tett semmit, amiért büntetés járna, a helyes megoldás: a büntetés teljes eltörlése. Szerintem.KollegaVárhatóan a következő héten megszületik a döntés eltiltás ügyben.Eltörlés, felezés vagy súlyosbítás lesz?
espn.go.com/nfl/story/_/id/13226135/roger-goodell-says-decision-tom-brady-new-england-patriots-coming-soonKollega
Gondolom függ attól, hogy Godell bá melyik lábbal kell és milyen alsógatyát húz...ThundersNFL
Viszont adom, hogy teljesen el kell törölni. Vagy, ahogy asszem Ronde Barber is mondta, ha őt eltiltják, akkor mindegyiket el kell tiltani. Az meg azért mókás lenne 😀

több mint 10 éve
Greg Hardy büntetését most vitték le 10 meccsről 4-re. Brady nem tett semmit, amiért büntetés járna, a helyes megoldás: a büntetés teljes eltörlése. Szerintem.Várhatóan a következő héten megszületik a döntés eltiltás ügyben.Eltörlés, felezés vagy súlyosbítás lesz?
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Várhatóan a következő héten megszületik a döntés eltiltás ügyben.Eltörlés, felezés vagy súlyosbítás lesz?
Gondolom függ attól, hogy Godell bá melyik lábbal kell és milyen alsógatyát húz...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Várhatóan a következő héten megszületik a döntés eltiltás ügyben.espn.go.com/nfl/story/_/id/13226135/roger-goodell-says-decision-tom-brady-new-england-patriots-coming-soon
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ezzel nem értünk egyet 😀Gronk a liga legkomplexebb "támadó fegyvere". Kiválóan blokkol, jók a kezei. Az ennél egy kicsit bonyolultabb, hogy "ha nincs Gronk majd elkapja LaFell" és, hogy a SB-on Vereennek volt a legtöbb elkapása..persze mert Gronk blokkolt neki 😀Természetesen bármelyik csapat szeretne egy ilyen fegyvert. De egy igazán veszélyes fegyverré Brady kezei között válik. A válaszom csak az eredeti felvetésre szólt.Kollega
És igen, szerintem bárhol megállná a helyét és az, hogy ki mire használná csak az adott csapat sémáján/OC-án múlna egy jelenleg top6-10es offense-el rendelkező csapatot képes Top3 szintre emelni.gordon
több mint 10 éve
Gronk a liga legkomplexebb "támadó fegyvere". Kiválóan blokkol, jók a kezei. Az ennél egy kicsit bonyolultabb, hogy "ha nincs Gronk majd elkapja LaFell" és, hogy a SB-on Vereennek volt a legtöbb elkapása..persze mert Gronk blokkolt neki 😀Természetesen bármelyik csapat szeretne egy ilyen fegyvert. De egy igazán veszélyes fegyverré Brady kezei között válik. A válaszom csak az eredeti felvetésre szólt.
És igen, szerintem bárhol megállná a helyét és az, hogy ki mire használná csak az adott csapat sémáján/OC-án múlna egy jelenleg top6-10es offense-el rendelkező csapatot képes Top3 szintre emelni.gordon
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Gronk a liga legkomplexebb "támadó fegyvere". Kiválóan blokkol, jók a kezei. Az ennél egy kicsit bonyolultabb, hogy "ha nincs Gronk majd elkapja LaFell" és, hogy a SB-on Vereennek volt a legtöbb elkapása..persze mert Gronk blokkolt neki 😀Nekem nem kell védeni Bradyt 😊Nem vonnám kétségbe a Brady iránti elkötelezettségedet! 😉
De az előző szezonokban ég is föld volt a játék képe Gronkkal és nélküle. Ha ő egy 5 évvel korábban érkezett volna a csapathoz – vagy nem sérült ennyit – szerintem még szebb lett volna a BB, Brady-éra 😊Wyatt
Inkább másként közelítem meg. Már néhányszor szerencsére láthattuk, mit tesz, ha valaki tényleg egy hullámhosszon van Bradyvel: Moss, Welker, Edelman és persze Gronk. Kétségtelenek Gronkowski képességei, de vajon ha most eltradelnénk mondjuk Kansasba, ott is meghozná ezeket a számokat? Brady gyengébb elkapókkal is betolta a csapatot a rájátszásba.
Mi van, ha kiesik Gronk? Nem maradt elég fegyver. Tavaly lehetett dobni Amendolának is, Tymsnek, LaFellnek. A döntőben pedig a legtöbb elkapása Vereennek volt az egész csapatból. Nem kell már akkora terhet cipelnie Gronknak sem.Kollega
És igen, szerintem bárhol megállná a helyét és az, hogy ki mire használná csak az adott csapat sémáján/OC-án múlna egy jelenleg top6-10es offense-el rendelkező csapatot képes Top3 szintre emelni.