New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Herninek már egyszer összejött, hogy összetört a telójaWyattTalán TB nem nyiffantott ki 2 embert😊
több mint 10 éve
meg nem is adhatják ki az infóta fiúk az NSA-ben meg pattogatott kukoricával a kezükben figyelik a show-t, mert ők pontosan tudják, milyen forgalmazás is volt Tommyboy telójánslowmotionde ők pats fan-ek szóval nincs gond...ZERO_L
több mint 10 éve
Brady ügy kezd izgalmassá válni. Én azt gondoltam, hogy Goodell megmentő szerepben fog tündökölni és mérsékeli/eltörli a büntit. Ezek szerint nem volt deal Kraft papa és Goodell között sem.A telefonos incidens elég érdekes. 3 variációt tudok elképzelni.
- Brady hülye volt és megsemmisítette, mondván ha nincs teló, nincs bizonyíték sem. Én nem igazán nézem ki ezt belőle.
- Konzultált már akkor egy ügyvéddel, aki tanácsolta neki, hogy semmisítse meg a telefont, ez esetben a bíróságon még lehet keresni valója Bradynek.
- Brady nem csinált semmit sem, de a telefonjáról szivároghattak volna ki olyan dolgok, ami nagyobb port kavart volna, mint ez a sztori. Gondolok itt elsősorban magánéleti incidensekre.
Harmadik verziót tartom a legkevésbé életszerűnek, viszont csak ez mentené fel őt, hogy valóban nincs köze ehhez.
Érdekes lesz.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Le van tojva, nyerünk nélküle is, vele meg jön az újabb bajnoki cím azt szevasz.

több mint 10 éve
a fiúk az NSA-ben meg pattogatott kukoricával a kezükben figyelik a show-t, mert ők pontosan tudják, milyen forgalmazás is volt Tommyboy telójánslowmotionde ők pats fan-ek szóval nincs gond...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
a fiúk az NSA-ben meg pattogatott kukoricával a kezükben figyelik a show-t, mert ők pontosan tudják, milyen forgalmazás is volt Tommyboy telóján
több mint 10 éve
Tökmindegy mit csinált Brady... így is úgy is elkaszálták volna...Majd meglátjuk Jimmy mire megy...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Egyébként szép és jó az egész, irány a bíróság, de tudtommal Brady eltiltása nem léphet érvénybe, amíg hivatalos döntés nem lesz. Viszont másfél hónap és szezon, kétlem, hogy a pert addig elintéznék. Akkor meg Brady elvileg pályára léphet.
több mint 10 éve
Bezzeg ha jó kis Nokia 3310-ese lenne Bradynek, azt próbálhatta volna összetörni, sosem sikerül.Pont ezt akartam én is írni, hogy nem igaz, hogy még mindig elő tudnak szedni új információt. Majd egy hétig ez volt itt a téma, mindent tudtunk, de ezt éppen eddig nem.
Mondjuk nekem az is új, hogy összetört a telefonja, lemaradtam ott, hogy egyszerűen nem adta át az NFL-nek.Stez
(fura, ha pont a vizsgálat napján vett új telót, nem hozza előnyös helyzetbe magát TB)
több mint 10 éve
marad a 4 meccsFeltételezés....jó kis per lesz ebből..
Godell szerint Brady szándékosan összetörte a telefonját, hogy ne lehessen bizonyítékot kiszedni onnan
Kemény ha igazSpigo
Nagyon várom, hogy mire lesz képes Garo az első sorral
több mint 10 éve
triangle
1 283
marad a 4 meccsaz volt a magyarázata, hogy amikor új telót vesz, akkor mindig megsemmisíti a régit simkártyástul, mindenestül. idén ez pont a wells meghallgatás napjára esett...van ilyen😊
Godell szerint Brady szándékosan összetörte a telefonját, hogy ne lehessen bizonyítékot kiszedni onnan
Kemény ha igazSpigo
több mint 10 éve
Bezzeg ha jó kis Nokia 3310-ese lenne Bradynek, azt próbálhatta volna összetörni, sosem sikerül. Mondjuk nekem az is új, hogy összetört a telefonja, lemaradtam ott, hogy egyszerűen nem adta át az NFL-nek.
több mint 10 éve
marad a 4 meccsGodell szerint Brady szándékosan összetörte a telefonját, hogy ne lehessen bizonyítékot kiszedni onnan
Kemény ha igaz
több mint 10 éve
Egyes helyeken azt pedzegetik hogy Ryan es Butler lenne a kezdo cb.DemecsSzerintem nem ez a kérdés, mert ebből a keretből ez elég esélyesnek tűnik. Inkább az a kérdés, hogy jó-e ez nekünk?
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Bold predictions: Bradyt felmentik, de az Öreg úgy dönt, hogy Aladinnal kezdünk és lehozzuk 4-0-ra...
több mint 10 éve
Nem arról van szó, hogy ne lenne motivált. Hanem arról, hogy amikor baszogatják őt meg a csapatot, akkor az egész csapat még durvábban tolja, és szétkapja a következő ellenfelet, mint Floki a lábtörlőt 😀

több mint 10 éve
Most, hogy az asszony már nem vállal kifutós fellépéseket, kiegyenlítődik a lóvé. Gondolom emiatt nem kell lejjebb csavarni a klímát a kastélyban (még valami plüssmedve beóvakodik éjszaka).Ezeknél az "öreg csávóknál" nem a motiváció szokott gond lenni. Inkább az, hogy szinte a saját paródiájukba fordulnak, mégsem hajlandók letakarodni a pályáról. Brett Favreot tudnám példának hozni. Csak azt nem értem, hogy mindenki extra motivációt emleget Bradynél. Peyton Manning motiváltságában például senki se kételkedik, mindig csak Bradyében. Mert azért Manning is szépen ki van tömve díjakkal. Oké ő még akkora filmsztár nem volt, mint Tom 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Persze Bradynél mondjuk tényleg más tészta, neki, aki tényleg mindent elért az élet minden területén, nem árt egy ilyen extra motiváció.iktriadmegpróbálni legalább ötödannyit betenni a családi kasszába, mint az asszony? 😀
több mint 10 éve
Mondjuk a motiváltság dolgot ne lihegjük nagyon túl. Fontos tényező lehet, de mondok egy ellenpéldát. Gus Bradley az egyik legjobban motiváló HC az egész NFLben(lásd még a csapata -kétszer is- még december legvégén is küzdött érte (is), mikor már tényleg a világon semmi okuk nem volt rá). A Jags mérlege 2 éve alatt, mint HC 7-25... Sok tehetséges játékos (és egy überbrutál franchise QB nélkül) az ember a hajára kenheti önmagában a motivációt, legalábbis az NFLben..
Persze Bradynél mondjuk tényleg más tészta, neki, aki tényleg mindent elért az élet minden területén, nem árt egy ilyen extra motiváció.
több mint 10 éve
Nem az a meglepő, hogy motivált. Ezeket a srácokat puskával kell elzavarni a pályától. De Bradyről aztán eddig minden szezon elején elmondták, hogy most aztán már vége van. Kiégett, fizikailag nem sem bírja és motiválatlan. (Jó, idén ezt már senki se meri leírni).Szerintem van benne elég motiváció eltiltás nélkül is, jobban örülnék, ha JimmyG még egyelőre csak preseasonben, meg a garbage timeban fejlődgetne. Lehet, hogy ő a következő Tom Brady, de amíg az eredeti is megvan épen és egészségesen inkább nem akarom megtudni.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Akkor legalább a felezést biztosra veszik. Mondjuk nyilván az egészet úgy kell eltörölni, ahogy kitalálták, de igazából már az sem zavarna, ha kihagyni néhány meccset. Gerappa játszana egy kicsit élesben is, hátha fejlődik, Brady meg mint egy állat úgy fog utána kaparni, remélhetőleg ez ugyanúgy pontorgiákba csap át, mint 2007-ben vagy a Chiefs elleni meccs után. Rodney Harrison mondta, hogy szerinte ez az ügy a legjobb, ami Bradyvel történhetett. Mert ahelyett, hogy a négy gyűrű, több tíz-, százmillió dolláros vagyok, modell feleség, gyerekek mellett lenne, és visszaesne a motivációja (erre amúgy sincs esély mondjuk), így megint átmegy büntető módba, az meg nem biztos, hogy minden ellenfélnek jó lesz 😊

több mint 10 éve
Nem tudom ez jelent-e valamit, de a Jaguarsnál ma az egyik asszisztens azt mondta a helyi lap fő beat writerének, hogy mi úgy készülünk, hogy Tom Brady lesz a Pats kezdő QBja a 3. héten.Jaguars assistant on facing Patriots in Week 3: "We all know Brady's going to be playing."Forrás: twitter.com/ryanohalloran/status/625702328155418624
Hm....
több mint 10 éve
Az utolsó kocka is a helyére került: hosszabbítottunk Allen-nel 😀