New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
...Maga Tom Brady vitatkozik az állításoddal:
Az igazsag (valoszinuleg) akkor derult volna ki, vagy legalabbis nagyobb szeletere latnank ra, ha az a mobil nem tunt volna el.
Ezzel az allitassal akar valaki vitatkozni?
...Igor
I am very disappointed by the NFL’s decision to uphold the 4 game suspension against me. I did nothing wrong, and no one in the Patriots organization did either.
Despite submitting to hours of testimony over the past 6 months, it is disappointing that the Commissioner upheld my suspension based upon a standard that it was “probable” that I was “generally aware” of misconduct. The fact is that neither I, nor any equipment person, did anything of which we have been accused. He dismissed my hours of testimony and it is disappointing that he found it unreliable.
I also disagree with yesterdays narrative surrounding my cellphone. I replaced my broken Samsung phone with a new iPhone 6 AFTER my attorneys made it clear to the NFL that my actual phone device would not be subjected to investigation under ANY circumstances. As a member of a union, I was under no obligation to set a new precedent going forward, nor was I made aware at any time during Mr. Wells investigation, that failing to subject my cell phone to investigation would result in ANY discipline.
Most importantly, I have never written, texted, emailed to anybody at anytime, anything related to football air pressure before this issue was raised at the AFC Championship game in January. To suggest that I destroyed a phone to avoid giving the NFL information it requested is completely wrong.
To try and reconcile the record and fully cooperate with the investigation after I was disciplined in May, we turned over detailed pages of cell phone records and all of the emails that Mr. Wells requested. We even contacted the phone company to see if there was any possible way we could retrieve any/all of the actual text messages from my old phone. In short, we exhausted every possibility to give the NFL everything we could and offered to go thru the identity for every text and phone call during the relevant time. Regardless, the NFL knows that Mr. Wells already had ALL relevant communications with Patriots personnel that either Mr. Wells saw or that I was questioned about in my appeal hearing. There is no “smoking gun” and this controversy is manufactured to distract from the fact they have zero evidence of wrongdoing.
I authorized the NFLPA to make a settlement offer to the NFL so that we could avoid going to court and put this inconsequential issue behind us as we move forward into this season. The discipline was upheld without any counter offer. I respect the Commissioners authority, but he also has to respect the CBA and my rights as a private citizen. I will not allow my unfair discipline to become a precedent for other NFL players without a fight.
Lastly, I am overwhelmed and humbled by the support of family, friends and our fans who have supported me since the false accusations were made after the AFC Championship game. I look forward to the opportunity to resume playing with my teammates and winning more games for the New England Patriots.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ebben igazad van, de azért nem egy földtől elrugaszkodott elgondolás, hogy a szertáros azért fújta puhábbra, mert Brady úgy szereti. Mondjuk úgy, nem volt ellenére, hogy számára kényelmesebb a fogása a labdának és nem firtatta ennek mi az oka. Effektíve nem vétett a szabályok ellen szándékosan, de nem is tett meg minden tőle telhetőt, hogy azok be legyenek tartva.Annak ehhez nincs köze. Az tény, hogy a labdák le voltak eresztve/mérők keveset mutattak. Tény, hogy a Pats labdái voltak azok. Nekik kellett volna rendben tartani őket. Akárki is a konkrét hibás a Pats nem biztosított szabályos labdákat. (Most mindegy hogy 2-t, vagy 10-et, és mindegy, hogy mennyivel voltak laposabbak.)Azért OJ megítélésének az sem segített, hogy polgári peres úton elítélték és kártérítés megfizetésére kötelezték...ZERO_LIlyen alapon Bradynek sem tesz jót, hogy Krafték elfogadták a büntit.vpi
Viszont Bradyt szándékossággal vádolják.zinedine5
Nyilvánvalóan ez egy ősi játék a labdákkal, amit mindenki csinált, csak amikor a nem szokványos támadófal sémáknál az volt Brady reakciója, hogy tessék elolvasni a szabálykönyvet, akkor ne lepődjünk meg, ha valaki el is olvasta és nem csak azt a részt ami a támadófalakra vonatkozott, hanem a labdára vonatkozó részt is.
És az nekem erőltetett magyarázat, hogy a vizsgálatkor jött rá, hogy új telefon kell neki, mert az iPhone 6 akkor már rég piacon volt, és gondolom nem arra várt csak, hogy leteljen a hűségidő meg a havi törlesztő, hanem valamit nem akart megmutatni (lehet, hogy nem a labdával kapcsolatos, de azért most úgy tűnik), ergo a bíróság elött (vagy egy esküdtszék elött) nekem nem teljesen egyértelmű, hogy az lesz az itélet, hogy Godell egy pöcs (bár az). Ezért gondolom, hogy jobban járnánk, ha az első 4 meccsen letudnánk az eltiltást, oszt jó napot. Mert most mi tartjuk felszínen az ügyet, mi kockáztatjuk azt, hogy esetleg a szezon fontosabb részénél fog Brady hiányozni. És ha netán elbukja a bíróságon, akkor mindenki azt fogja mondani, hogy a bíróság is kimondta: csaltunk. Amivel a bolhából saját magunk csinálunk elefántot.
több mint 10 éve
Komolyan? Florio a bohoc, a masik meg egy helyi homar ujsagiro mint az egyetemes igazsag hirdetoi?Van aki Tomot fogja vedeni, van aki forditva.. de hogy ez az igazsag, lol.
Ez egy jobban/rosszabbul megirt velemenycikk, ami klikket/latogatast general..
Az igazsag (valoszinuleg) akkor derult volna ki, vagy legalabbis nagyobb szeletere latnank ra, ha az a mobil nem tunt volna el.
Ezzel az allitassal akar valaki vitatkozni?
A buntetes parameterein biztos lehet vitatkozni, de innentol azert a Brady mint aldozati barany mar megint a lo tulso oldala..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Ennyit arról kit érdekel az igazság ebben az ügyben:profootballtalk.nbcsports.com/2015/07/26/owner-lobbying-undermines-independence-of-goodell-in-brady-appeal/
profootballtalk.nbcsports.com/2015/07/28/brady-offered-to-help-nfl-gather-missing-text-messages/
sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=5965863
Ez pedig még azelőtt jelent meg, hogy a döntés nyilvánosságra került volna:
www.csnne.com/new-england-patriots/what-allegiance-should-the-new-england-patriots-tom-brady-have-to-the-nfl
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Annak ehhez nincs köze. Az tény, hogy a labdák le voltak eresztve/mérők keveset mutattak. Tény, hogy a Pats labdái voltak azok. Nekik kellett volna rendben tartani őket. Akárki is a konkrét hibás a Pats nem biztosított szabályos labdákat. (Most mindegy hogy 2-t, vagy 10-et, és mindegy, hogy mennyivel voltak laposabbak.)Azért OJ megítélésének az sem segített, hogy polgári peres úton elítélték és kártérítés megfizetésére kötelezték...ZERO_LIlyen alapon Bradynek sem tesz jót, hogy Krafték elfogadták a büntit.vpi
Viszont Bradyt szándékossággal vádolják.
több mint 10 éve
Tom Brady isn't a mobile quarterback 😀😀marad a 4 meccsaz volt a magyarázata, hogy amikor új telót vesz, akkor mindig megsemmisíti a régit simkártyástul, mindenestül. idén ez pont a wells meghallgatás napjára esett...van ilyen😊triangle
Godell szerint Brady szándékosan összetörte a telefonját, hogy ne lehessen bizonyítékot kiszedni onnan
Kemény ha igazSpigo

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Szerinted.Akkor nem. Mert akkor az marad meg az utókornak, hogy megvádolták, de igazságért bíróságra ment, és ki is derült, hogy neki van igaza.Sobri JóskaO.J. Simpson is megnyerte a perét, aztán mutass nekem egy embert aki elhiszi, hogy nem nyírta ki az asszonyt...
A presztízs ill. a közvélemény nem így működik, ott az ilyen telefön töréses sztorik sokat (gyakran többet) nyomnak a latban az ítéletnél.peterk2005
De pl. a politikában történő dolgok is markánsan bizonyítják, hogyha valaki hinni akar az idoljában, akkor egy szalmaszál is elég, több év ámokfutása se töri meg a hitet.
Persze ha más meg nem akar hinni az ellenségének, akkor 300 bírósági ítélet vagy 500 újságcikk se fogja meggyőzni.
Meg aztán ha majd pár év múlva megírja Brady az önéletrajzi könyvét, ami várhatóan bestseller lesz, nem mindegy, hogy ez a fejezet miről fog szólni. Az alaptalan vádaskodásról, és a bíróságon kiharcolt igazságról, vagy némi felelőtlenség és félreértések miatti meaculpázásról.
És még annyit, hogy a bírósági ítélet, fellebbezésekkel elhúzódhat a szezon utánra, és lehet a 2016-os szezon első négy meccsén tölti ki az eltiltását, ha érvényben marad. Semmi garancia nincs, hogy megszületik az ítélet decemberre, vagy a PO-ra.
Ráadásul inkább hiszem, hogy ez egyfajta tárgyalási stratégia momentán, és az NFL revideálja álláspontját, és születik egy mindenki számára (többé-kevésbé) elfogadható konszenzusos megoldás.
több mint 10 éve
Mondjuk ez jogilag bonyolultabb,mint itt sokan írják.Brady nem merte fel,hogy Goodell sarokba szorított pozícióban van, így harapni fog. A Rice incidens után nem engedhet meg több vereséget(eltorles vagy mersekles).
Amúgy bőven benne van,hogy pl csalta az asszonyt, vagy a külföldön parkoltatott penzeirol tárolt üzeneteket,amiket a konyveloivel váltott.
több mint 10 éve
Amúgy az ügytől függetlenül, döbbenet baszki, hogy kb. bő egy év alatt 10 ezer SMS-t küldött. 😊 Ezek ott amcsiban az európaiakhoz képest is baromira rá vannak kattanva az SMS-ekre 😀peterk2005Egyreszt igen, de masreszt ha kuldesz minden csapattarsnak egy "Wassup bitches" jellegut minden reggel, az mar egy honap alatt 1500 😊
Plusz amcsik nem szoktak 120-140 karaktereket irni enter nelkul.. volt olyan kanadai ismerosom, aki a "Hey, what's up dude, where are you?" szoveget 3 SMS-ben kuldte.. tagolas a vesszoknel.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Azért OJ megítélésének az sem segített, hogy polgári peres úton elítélték és kártérítés megfizetésére kötelezték...ZERO_LAz évekkel a büntetőügy után történt. A felmentés idején kb. a fekete aktivistákon kívül senki nem hitte el, hogy nem bűnös. A polgári per már csak egyfajta elégtétel volt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Azért OJ megítélésének az sem segített, hogy polgári peres úton elítélték és kártérítés megfizetésére kötelezték...ZERO_LIlyen alapon Bradynek sem tesz jót, hogy Krafték elfogadták a büntit.
több mint 10 éve
Amúgy az ügytől függetlenül, döbbenet baszki, hogy kb. bő egy év alatt 10 ezer SMS-t küldött. 😊 Ezek ott amcsiban az európaiakhoz képest is baromira rá vannak kattanva az SMS-ekre 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Azért OJ megítélésének az sem segített, hogy polgári peres úton elítélték és kártérítés megfizetésére kötelezték...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
a telefont az UTÁN semmisítette meg, hogy tudomására jutott, hogy a liga elkérheti.értem én, hogy ez a szokása, de nyilván tudott volna még várni ez a remek szokás pár napot/hetet ha tudja, hogy valaki másnak még kell...
az a baj, hogy a bírósággal csak ront a helyzetén.
ki kellene ülni a sajtó elé, elnézést kérni, aztán leülni a 4 meccset a padon. ennyi.
teljesen Lance Armstrong / Bill Clinton érzésem van. Egyik sem tudott jól kijönni az egészből.
több mint 10 éve
Akkor nem. Mert akkor az marad meg az utókornak, hogy megvádolták, de igazságért bíróságra ment, és ki is derült, hogy neki van igaza.Sobri JóskaO.J. Simpson is megnyerte a perét, aztán mutass nekem egy embert aki elhiszi, hogy nem nyírta ki az asszonyt...
A presztízs ill. a közvélemény nem így működik, ott az ilyen telefön töréses sztorik sokat (gyakran többet) nyomnak a latban az ítéletnél.

több mint 10 éve
Én Tommy helyében hagynám már a **csába az egészet. Evvel a telefonos storyval most már engem sem győz meg arról, hogy patyolattiszta lenne az ügyben, és persze OK, hogy bizonyíték nincs és evvel lehet nyerni a bíróságon, de az is benne van (szerintem), hogy nem nyer. És akkor annyit ér el vele, hogy az eltiltását a bírósági tárgyalás kitolja decemberre (legrosszabb esetben PO-ra????).Szezon elején nem annyira gáz, ha JimmyG kezd, 37 évesen még jót is tenne, ha 1 hónappal több pihenő ideje lenne Tomnak.
több mint 10 éve
hajrá Jimmy!
több mint 10 éve
Sobri, nincs módja az NFL-nek h per előtt már módosítson bármit. Avval h ezt mondták, mutatják h a saját jogi karuk bizonyos benne, hogy Brady nem tudja bizonyítani a saját álláspontját.Nem Bradynek kell bizonyítani a saját álláspontját, hanem az NFL-nek, hogy jogszerű az eltiltása a munkavégzés alól.
Én nem értem hova pattog, mert sztem most első 4 meccset kihagyni nem a világ vége. DE ha a pereskedés miatt csúszik a bünti (és én nem látom hogy mi alapján törölnék) és nov-decemberben kell kihagynia az azért nagyobb szopás. Szerintem...briareos
Szerintem van módja az NFL-nek bármit módosítani, lévén ők egy magáncég, nem egy hatóság.
De majd pár héten belül kiderül.
több mint 10 éve
Csúsztatásnak tényleg semmi értelme. Azért pattogott, hogy a befeketítéseket eltörölje. De mondjuk nem sok sikerrel

több mint 10 éve
Sobri, nincs módja az NFL-nek h per előtt már módosítson bármit. Avval h ezt mondták, mutatják h a saját jogi karuk bizonyos benne, hogy Brady nem tudja bizonyítani a saját álláspontját. Én nem értem hova pattog, mert sztem most első 4 meccset kihagyni nem a világ vége. DE ha a pereskedés miatt csúszik a bünti (és én nem látom hogy mi alapján törölnék) és nov-decemberben kell kihagynia az azért nagyobb szopás. Szerintem...
több mint 10 éve
Akkor nem.Egy ilyen perbe nem hiszem, hogy az NFL belemenne.Sobri JóskaMárpedig úgy néz ki belemennek, különben Goodell eltörölte volna a büntit.
Egyébként szerintem a bíróságon nagy maszatolás lesz - ha lesz -, mert Brady az eltiltást támadhatja meg, márpedig annak az indoklása a CBA "violating the integrity of the game" szabálya, ami kimondja a játékos együttműködési kötelezettségét. Brady a liga szerint ezt a CBA szabályt szegte meg, és ezért kapta a 4 meccses eltiltást Szóval nem labdaleeresztésről lesz szó, nem is telefontörésről - egyiket se kell bizonyítani egyik félnek sem -, hanem egy merőben szubjektív CBA szabályról. Ez pedig az ügyvédeknek mindkét oldalon szélesre tárt kapukat fog biztosítani a maszatolásra.
Amúgy bevallom, én már egyik oldalt sem értem. Az eleján NFL-t nem értettem, hogy miért ilyen hátulról mellbe léptek az ügyben (eleve az lett volna a "normális" ha meccs előtt odaszólnak, hogy figyeljetek, mert ellenőrizni fogjuk a labdát, és kész). Most meg már Brady-t sem értem. Az a 4 meccs nagy lóf*sz, nem számít igazán. Én eddig azt hittem, a presztízse miatt csinálja. De ha ilyen telefontörős ügyek derülnek ki közben, akkor azzal nemhogy nem segít a presztízsén, de egyenesen ront rajta. Akkor is, ha nyer a bíróságon.peterk2005
Mert akkor az marad meg az utókornak, hogy megvádolták, de igazságért bíróságra ment, és ki is derült, hogy neki van igaza.
Én arra következtetek, hogy nem menne egy ilyen perbe bele az NFL, vagyis ez még nem a végső verdiktjük.
több mint 10 éve
Egy ilyen perbe nem hiszem, hogy az NFL belemenne.Sobri JóskaMárpedig úgy néz ki belemennek, különben Goodell eltörölte volna a büntit.
Egyébként szerintem a bíróságon nagy maszatolás lesz - ha lesz -, mert Brady az eltiltást támadhatja meg, márpedig annak az indoklása a CBA "violating the integrity of the game" szabálya, ami kimondja a játékos együttműködési kötelezettségét. Brady a liga szerint ezt a CBA szabályt szegte meg, és ezért kapta a 4 meccses eltiltást Szóval nem labdaleeresztésről lesz szó, nem is telefontörésről - egyiket se kell bizonyítani egyik félnek sem -, hanem egy merőben szubjektív CBA szabályról. Ez pedig az ügyvédeknek mindkét oldalon szélesre tárt kapukat fog biztosítani a maszatolásra.
Amúgy bevallom, én már egyik oldalt sem értem. Az eleján NFL-t nem értettem, hogy miért ilyen hátulról mellbe léptek az ügyben (eleve az lett volna a "normális" ha meccs előtt odaszólnak, hogy figyeljetek, mert ellenőrizni fogjuk a labdát, és kész). Most meg már Brady-t sem értem. Az a 4 meccs nagy lóf*sz, nem számít igazán. Én eddig azt hittem, a presztízse miatt csinálja. De ha ilyen telefontörős ügyek derülnek ki közben, akkor azzal nemhogy nem segít a presztízsén, de egyenesen ront rajta. Akkor is, ha nyer a bíróságon.

több mint 10 éve
Színház az egész világ ahol Godell az udvari bohóc
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Ha bíróságra megy az ügy, akkor már az NFL-nek kell bizonyítania, hogy a telefon az ő vizsgálatukkal összefüggésben, mondhatni annak következményeként cserélődött le, semmisült meg. Ez lehetetlenség.Furcsa az egybeesés, valóban, de önmagában nem bizonyítóerejű.
Valamint a bíróságon arról szól az ügy, hogy kvázi nem engedik pályára lépni, dolgozni egy alkalmazottjukat, és aki ezáltal jelentős bevételtől esik el. Persze minden magáncég megteheti, hogy bizonyos alkalmazottjait szankcionálja a saját belső szabályzata alapján, melyet az alkalmazott tudomásul vesz, amikor aláírja a szerződését. A kérdés az, hogy a szankció valóban olyan mértékű e, mint indokolt, és valóban a szabályzatban leírtaknak megfelelő cselekedeteket követ e, vagy pedig kocepciós jellegű. Itt kb 25% az esélye az NFL-nek, 75% Bradynek.
Egy ilyen perbe nem hiszem, hogy az NFL belemenne.
több mint 10 éve
Előbb vagy utobb az is kiderül.Herninek már egyszer összejött, hogy összetört a telójaWyattTalán TB nem nyiffantott ki 2 embert😊NB2