New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
felone24 New York Giants 34
Köszönjük értékes soraid...gordon
Nem kértem elismerést. Ha már nem vagyunk egy véleményen(ezek szerint),akkor sincs szükségem arra,hogy bíráld azt amit írok. Csak tudod,több az olyan dolog,ami Brady ellen szól,mint ami mellette.És így valószinüleg ő húzza a rövidebbet,úgyhogy kezdheti elfogadni a 4 meccsét. Nyilván nem egy játékosnak van nagyobb szava ilyen téren.felone24
Nekünk meg nincs szükségünk arra, amit írsz. Jó napot!Sztyopa
Kit érdekel ,hogy mire van szükséged? Támadjon már be az egész Pats közösség amiért leirtam azt amit gondolok. Kegyetlen egy elvakult paraszt módjára válaszoltál itt,pedig ezt sem kérte senki,de a belémkötésért nyilván megérte megemelned a segged..

több mint 10 éve
Sztyopa 315
Nem kértem elismerést. Ha már nem vagyunk egy véleményen(ezek szerint),akkor sincs szükségem arra,hogy bíráld azt amit írok. Csak tudod,több az olyan dolog,ami Brady ellen szól,mint ami mellette.És így valószinüleg ő húzza a rövidebbet,úgyhogy kezdheti elfogadni a 4 meccsét. Nyilván nem egy játékosnak van nagyobb szava ilyen téren.felone24
Nekünk meg nincs szükségünk arra, amit írsz. Jó napot!

Why so serious?
több mint 10 éve
felone24 New York Giants 34
Nem kértem elismerést. Ha már nem vagyunk egy véleményen(ezek szerint),akkor sincs szükségem arra,hogy bíráld azt amit írok. Csak tudod,több az olyan dolog,ami Brady ellen szól,mint ami mellette.És így valószinüleg ő húzza a rövidebbet,úgyhogy kezdheti elfogadni a 4 meccsét. Nyilván nem egy játékosnak van nagyobb szava ilyen téren.

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Tám Bré ártatlan... mindig is az volt és az is lesz... ezt mindenki tudja. Mindenki ártatlan akit kedvelünk, szeretünk, még gyurcsány is és OJ is és Májköl Dzsekszon is és Lee H. Oswald is és az egyesült államok oroszországgal meg nácikkal egyetemben...
jöhetnek a menj verd ki meg a jó hülye vagy kommentek...
De ez egyértelmű, megkapja a büntit és le van tudva. Csorba esik a nevén, na és? attól még a gyűrűk armadája a kezén és azt nem lehet elvitatni, h mekkora játékos... csak attól, mert vkinek szimpatikus másnak meg nem, attól még bűnös ebben az ügyben. Ennyi.SeaSzilaHawk
No hát, ha Te azt mondod, hogy bűnös, akkor úgy is van. Olyan apróságokkal, hogy bizonyíték ne is bíbelődjön senki. Mi a fasznak. Szerintem hozz ítéletet és hajtsd is végre.Boston
Fáj neki a SB.
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 516 — Patriot
Adirotor
"Hit your wife, not your phone." - Roger Goodell
több mint 10 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 214 — Patriots GM
Ezt a telefon ügyet onnan kezdve nem értem, hogy a ki/bemenő hívások és sms-k, illetve azok tartalma meg kell hogy legyen a szolgáltatónál. Ha csak el akarta volna tüntetni a telefonról ezeket, akkor simán le is lehet véglegesen törölni, nem kell ahhoz összetörni, ezt így szerintem nem lehet támadni.Egon
Azt hiszem az ezzel a probléma, hogy a szolgáltató viszont nem adja ki ezeket az adatokat az NFL részére.Boston
Don Yee szerint megmutatták a telefon részletes számláját, amin részletezve van, hogy ki kinek mikor telefonált vagy küldött sms-t. Abban az van, hogy soha de soha nem beszélt McNelly-vel. Azt is bemutatták, hogy Wells-nek minden Brady és Jastremki közotti kommunikáció megvolt, kivéve 3 február 7.-ei sms. Wells-nek a kezében volt minden olyan kommunikáció is ami Brady és Schoenfeld (equipment manager) közöt zajlott le.

November és Március között, (amikor azt a telefont használta), Brady 28 NFL alkalmazottal kommunikált (10 csapattárs, 2 edző, 5 volt csapattárs, 1 NFL Network alkalmazott, 5 Patriots front office alkalmazott, és 5 másik Patriots alkalmazott). A döntés részletezésében Godell elsimerte, hogy Brady hajlandó volt átadni ezeket az adatokat és telefonszámokat, de 11-es számú lábjegyzetben azt írta, hogy idézem: "not practical" for the league to go to those outside parties to obtain the specific information contained in those texts, since that time period contained roughly 10,000 texts in all. - akkor most az igazságot kereste vagy nem?

Wells-ék február 28-án írtak Brady asszisztensének, hogy szertnének infot kapni Brady telefonjából. De azt is leírták, hogy a konkrét telefon NEM kell nekik: "and they emphasized in the email they did not need the actual device"

Március 2-án Brady szólt Wells-éknek, hogy nem fogja átadni a telefonját, vagy bármilyen infót róla. Szóval az interju előtt már tudták előre, hogy nem kapnak semmit. (Yee egyébként minden ügyfelének azt javasolja, hogy törölje az emailjeit, képeit, üzeneteit, mert olyan világban élnek, hogy ha bármi kikerül, azt felkapja a média).

Az egész cikk:  www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25253590/bradys-agent-nfl-shifted-focus-to-phone-because-its-science-is-junk
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 516 — Patriot
Ezt a telefon ügyet onnan kezdve nem értem, hogy a ki/bemenő hívások és sms-k, illetve azok tartalma meg kell hogy legyen a szolgáltatónál. Ha csak el akarta volna tüntetni a telefonról ezeket, akkor simán le is lehet véglegesen törölni, nem kell ahhoz összetörni, ezt így szerintem nem lehet támadni. A képeket és videókat amiket készített azt viszont csak a telefonról és a memóriakártyáról lehet visszaállítani. Azt nem csodálom, hogy nem akarja, hogy azok a bulvársajtó kezébe kerüljenek.Egon
Hááát, azért gondolom, ha csak a képeket, videókat akarta volna megsemmisíteni, akkor kiveszi az SD kártyát oszt jó napot. Meg letiltja a szinkronizálást a felhőjével.
Ha a telefonon nincs semmilyen olyan dolog, ami terhelő rá nézve, akkor logikusan pláne nem semmísiti meg, hanem berakja a páncélba, hogy jollyjokerként bármikor elővehesse, oszt jó napot.

De ismétlem: nem olyan súlyú ez a büntetés, ami miatt megéri ez a hercehurca, felszínentartás és a kockázat, hogy a szezon fontosabb részénél kapjon eltiltást. A foci hálaadás után kezdpődik, minek kockáztatni?
több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ezt a telefon ügyet onnan kezdve nem értem, hogy a ki/bemenő hívások és sms-k, illetve azok tartalma meg kell hogy legyen a szolgáltatónál. Ha csak el akarta volna tüntetni a telefonról ezeket, akkor simán le is lehet véglegesen törölni, nem kell ahhoz összetörni, ezt így szerintem nem lehet támadni.Egon
Azt hiszem az ezzel a probléma, hogy a szolgáltató viszont nem adja ki ezeket az adatokat az NFL részére.

Do your job
több mint 10 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Ezt a telefon ügyet onnan kezdve nem értem, hogy a ki/bemenő hívások és sms-k, illetve azok tartalma meg kell hogy legyen a szolgáltatónál. Ha csak el akarta volna tüntetni a telefonról ezeket, akkor simán le is lehet véglegesen törölni, nem kell ahhoz összetörni, ezt így szerintem nem lehet támadni. A képeket és videókat amiket készített azt viszont csak a telefonról és a memóriakártyáról lehet visszaállítani. Azt nem csodálom, hogy nem akarja, hogy azok a bulvársajtó kezébe kerüljenek.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Tám Bré ártatlan... mindig is az volt és az is lesz... ezt mindenki tudja. Mindenki ártatlan akit kedvelünk, szeretünk, még gyurcsány is és OJ is és Májköl Dzsekszon is és Lee H. Oswald is és az egyesült államok oroszországgal meg nácikkal egyetemben...
De ez egyértelmű, megkapja a büntit és le van tudva. Csorba esik a nevén, na és? attól még a gyűrűk armadája a kezén és azt nem lehet elvitatni, h mekkora játékos... csak attól, mert vkinek szimpatikus másnak meg nem, attól még bűnös ebben az ügyben. Ennyi.SeaSzilaHawk
No hát, ha Te azt mondod, hogy bűnös, akkor úgy is van. Olyan apróságokkal, hogy bizonyíték ne is bíbelődjön senki. Mi a fasznak. Szerintem hozz ítéletet és hajtsd is végre.

Do your job
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni

Pontosan miben is bűnös? Lehet, hogy az, lehet, hogy benne volt, van, de egy bíróságon azért feltételezéseknél több kell.
több mint 10 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
De ez egyértelmű, megkapja a büntit és le van tudva. Csorba esik a nevén, na és? attól még a gyűrűk armadája a kezén és azt nem lehet elvitatni, h mekkora játékos... csak attól, mert vkinek szimpatikus másnak meg nem, attól még bűnös ebben az ügyben. Ennyi.

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerinted. De pl. a politikában történő dolgok is markánsan bizonyítják, hogyha valaki hinni akar az idoljában, akkor egy szalmaszál is elég, több év ámokfutása se töri meg a hitet. Persze ha más meg nem akar hinni az ellenségének, akkor 300 bírósági ítélet vagy 500 újságcikk se fogja meggyőzni.Sobri Jóska
Pont Te mondod ezt Jóska, aki a poltopicban általában a legjózanabbul és realistán látod a helyzetet? 😊 Te is tudod, hogy a szurkolók egy részének (a Pats drukkerekről van szó nyilván) Brady akkor is ma született bárány, ha piros hó esik. Egy másik részének meg akkor is egy nyavajás cheater, ha kiderül, hogy Teréz anya elbújhat mellette. Az önéletrajzi könyv szempontjából is éppen ezért tök mindegy. A hatereknek is, a Brady fanoknak is. És a semlegeseknek is, mert maga az ügy nevetséges, senki nem ez alapján fogja megítélni. Még Favre-t sem az alapján ítéli meg a nyilvánosság, pedig ő elég sok és komolyabb presztízsrontó hülyeséget csinált a pályafutása vége felé.

Az angol tudásom elég gyér, ezért előre elnézést kérek, ha félreértelmeztem valamit. Tudtommal az NFLPA pereli az NFL-t Brady engedélyével és nem Brady kontra NFL a helyzet. Ez nekem azt sugallja, hogy a játékosszervezet kíván nekimenni Goodelnek, mert elege van az össze-vissza hozott eltiltásokból (pl. Hardy) és Tom elég jelentős játékos ahhoz, hogy precedens pert vigyenek vele végig.Egon
Lényegében igen. Már az első része. Az NFLPA is beszállt, mert politika és hatalomharc igazából ez a történet. A második részével kapcsolatban viszont nem hiszem, hogy így lenne. Az NFLPA nem Goodell ellen harcol, hanem a liga ellen védi a játékosok érdekeit. Általában, mindenben. Ezért általában minden játékos ügyében részt vesz az érdekképviseletben. (Funfact, hogy az NFLPA prominense - és az ügyben is az egyik eljáró emberke - Matt Hasselbeck, a Colts csere irányítója. 😀 )

Az sem egyszerű, hogy ki kit perel majd, és hol. Ez is a játszma része. Az NFLPA Minnesota-ba szeretné vinni az ügyet, mert ott van valami olyan bírójuk, aki korábban többször az ő érdekeik szerint döntött. De ezt tudta a liga is, ezért szép csendben még mielőtt Goodell nyilvánosságra hozta volna a fellebbezéssel kapcsolatos döntést, beadott valamilyen anyagot egy manhattani bíróságra, ami meg valószínűleg az ő bíróságuk lehet. Ilyen az amcsi igazságszolgáltatás. 😊

Az sem úgy van egyébként, hogy ha Brady (vagy az NFLPA) perel, akkor Brady eltiltása addig lóg a levegőben. Az eltiltás alapból akkor is él, azt le kell tölteni, az csak akkor lesz felfüggesztve, ha erről egy bíróság végzést ad ki. Munkaügyi perekben az ilyen végzés rendkívül ritka. Az ilyen perek általában utólagos rendezésűek, azaz a munkáltató meghozza a döntését - akármi is az, kirúgja az alkalmazottat, stb. tökmindegy -, bíróság ebbe nem avatkozik közbe, hanem végigtárgyalja az ügyet, és utólag eldönti, hogy jogos volt-e. Ha igen akkor marad minden, ha pedig nem, akkor megfelelő kártérítést/kompenzációt ítél meg az alkalmazottnak. Namost még az is vitás ugye, hogy hol lesz a per, melyik bíróság az illetékes, Bradyék minnesotai bírója, vagy Goodellék manhattani bírója. 😀

De ami az igazán fontos: szerintem ez a játszma nem Bradyről szól, hanem inkább a ligán belül - az ownerek között - kell lennie valami ellentétnek. Brady pedig csak belekeveredett. Goodell annyira nem önjáró, hogy így meglepje Kraftot előzetes figyelmeztetés nélkül, ahogy történt - ha nincs komoly tulajdonosi támogatottsága. Valakik - és az nem Goodell - Kraftnak akartak nekimenni. Hogy miért, azt csak a jóisten tudja. Lehet, hogy Kraft túl nagy hatalomra tett szert, és ez nem tetszik egyeseknek. Vagy valami egészen más. Az igazi okot valószínűleg sose tudjuk meg. Egyben viszont biztos vagyok: nem csak arról van szó, amit igen gyakran olvasok fan oldalakon, hogy a Pats "túl sikeres" és erre irigyek a többiek. Ez nonszensz, ezek businessmanek, ilyen hülyeség okán nem mennének egymásnak. Hatalomért, pénzért viszont bármikor.

Namost, Bradyre nézve nem tudom mi lesz a vége, de ha valóban a "hatalmasok" meccselnek egymással a háttérben, akkor valószínűleg az lenne a legjobb, ha nem keveredne ennél is jobban bele. Inkább hagyja Kraftot és a többi ownert lemeccselni a dolgot. Ha Kraft nyer, azzal Brady is automatikusan tisztázódni fog. Ha viszont nem, akkor nem rajta csattan majd az ostor.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én meg azt mondom, igyon mindenki még egyet, aztán hagyjuk lassan a picsaba az egészet

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
A Rice ügy is pontosan az ad hoc marhaságokról szólt, meg arról, hogy jól be vannak tárazva az információk csepegtetésével. A választóvonal szerintem az old school ownerek azon álláspontja, hogy mindenki seperje ki a saját portáját, tehát a csapat adjon büntit ne a liga, lásd Galette legutóbb. Mer ezek a liga ügyek tisztán politikai megfontolások, ráadásul az elllenérdekeltek, mint látszik erősen be vannak tárazva az infókkal. Ricenál kiszedték Godell seggét, s épp lehet Kraftnak köszönhetően, de most megy Kraft leválasztása, s jövőre ki lehet függeszteni a Godell-bőrt a vip részlegbe. Kinevet a végén? Nyiván Mara....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 644 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hogy meri itt akárki is kétségbe vonni a dicsőséges gópecc dinasztia és legfőképpen TOM BRADY integritását? Pofám leszakad, komolyan. Küzdj Brady az igazadért, minden szavadat elhisszük!!!

Flacco5
Inkább menj a bokorba és verd ki lehet jobban jársz 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Az angol tudásom elég gyér, ezért előre elnézést kérek, ha félreértelmeztem valamit.

Tudtommal az NFLPA pereli az NFL-t Brady engedélyével és nem Brady kontra NFL a helyzet. Ez nekem azt sugallja, hogy a játékosszervezet kíván nekimenni Goodelnek, mert elege van az össze-vissza hozott eltiltásokból (pl. Hardy) és Tom elég jelentős játékos ahhoz, hogy precedens pert vigyenek vele végig. Tőlem aztán simán végigülhetné a 4 meccset a lelátón, legalább nem sérül meg és motiváltabb lesz ő is és a csapat is.

Egyébként is vicc az egész! Mintha bármit is számított volna az a pár tized bar nyomás. A hangerő fokozása mesterségesen, vagy a domeban történő hőmérséklet emelés sokkal zavaróbb, de nálam azok is simán beleférnek a zsiványságba, ami meg hozzá tartozik a (bármelyik) sporthoz.
Lásd Aranycsapat! Moszkvában 1952 májusában a 87. percig égtek 1:0-ra, amikor a 16-oson belül álló védő hóna alá emelte Puskás a labdát, amit a sípszóval szinte egy időben ki is vett, a szovjet játékos karjából és már vitte is a 11-es pontra. Berúgta és 1:1 lett. Ha nyernek a ruszkik senki nem mosta volna le róluk, hogy lefeküdtek nekik, de ők még a látszatot is el akarták kerülni.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Hogy meri itt akárki is kétségbe vonni a dicsőséges gópecc dinasztia és legfőképpen TOM BRADY integritását? Pofám leszakad, komolyan. Küzdj Brady az igazadért, minden szavadat elhisszük!!!Flacco5
látom érdektelenségbe fordult közben az klassz oldalad.
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Azért azt ne feledjük, hogy jelenleg azért van a 4 meccses eltiltás, mert Brady összetörte a telefonját. Ezen kívül, ha jól értem szar sincs RG kezében.

Nekem ez more probable than not, hogy egy kurva nagy vicc.
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Érdekes kérdés Gyulus, mert én meg pont azt olvastam valahol (nyilván ilyen témában boldog boldogtalan megszólal) hogy a tulajdonosok nagy részének pont h tetszik h Goodell úgymond erőből kormányoz, és inkább az NFLPA irányába mutogatnak, hogy folyamatosan szítják a feszkót. Legkésőbb amikor kijönnek az aktuális pénzügyi év számai és mindenki zsebre vágta a profit rá eső részét mindenki meg fog nyugodni.

Kraft bukásáról felesleges beszélni, max úgy tudnák bedönteni ha előkerül valami felvétel h rasszistázik, pedofilkodik stb, ez meg eléggé valószínűtlen.
Inkább az a szomorú hogy mindenki ezen a vicc ügyön pörög (mert azért az) ahelyett h pl Eric Berry visszatérésétől lenne hangos a liga.

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Kraft eljátszotta a hitelét ebben az ügyben, amikor nem fellebbezett a döntés ellen. Ez de facto beismerés. Szerintem ez az egyik oka, hogy nem változtattak a döntésen. Ha a csapat elismeri a felelősségét, akkor az ügyről, a csalásról logikusan annak haszonélvezője is tudott. Ha én lennék az NFL ügyvédje, ezzel revolvereznék a bíróságon. Életszerűtlen, hogy egy csapat úgy csal, hogy leereszti a labdát és az nem tud róla, akinek az érdekében leeresztik a labdát.
Burkus
Hát ez azért nem ennyire egyszerű ügy. Az NFLPA és a liga ellenérdekelt felek. De a ligát a franchisok tulajdonosai alkotják. Kraft már akkor is azt mondta, hogy nem ért egyet a büntetéssel, de elfogadja, mert nem akarta azt a helyzetet megteremteni, hogy egy franchise a ligán kívülre vigye a ligával szembeni ügyét. Ez ugye teljesen más helyzet, mint Brady és az NFLPA pere az NFL-el szemben.

Ilyen nincs, hogy az egyik tulajdonos a többi ellen, a többi az egyik ellen. Ennek majd akkor lesz maximum jelentősége, ha új komiszárt kell választani. Mert olyan kérdések, engednek-e egy csapatnak költözni, vagy hány yardról rúgják a field goalt, aligha kavarnak ellentétet. Bővítés meg biztosan nem lesz Goodell idejében. Igaz, hogy van néhány olyan tulajdonos, aki úgy érzi fogy az ideje, szeretne valami trófeát és talán eljutott odáig is, hogy Brady, Belichick és Kraft miatt nem nyer. De reggelre aztán ők is kijózanodnak (itt nem Jim Irsayra gondoltam. 😊 ) és rájönnek odahaza kell söprögetni. Végtére milliárdos üzletemberek mind.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Hát pedig hidd el, hogy a tulajdonosok a liga mögé fognak állni, és nem Kraft mögé, szigorú, buta ítéletek ide vagy oda.
Arról pedig volt már szó korábban, hogy Kraftnak is árthat, ha belemegy egy balhéba. És ha belemegy, akkor a tulajoknak is állást kell foglalniuk előbb vagy utóbb, akkor pedig valaki bukik, és közel sem biztos, hogy az Goodell lesz.Stez
Egy NFL tulaj hova tud buki?:
Kraft megtette, amit kellett... nem perelte be azt a ligát, ami részben az ővé (is).
Ezt követően miért ne tehetné azt, h ahol csak lehet, a komisszár torkának megy és a fejét követeli?😊

A Rice-ügyet - kinti szakik szerint - többek közt azért tudta túlélni a kis vörös buzi, mert pár befolyásosabb tulaj (köztük Kraft) mögé állt...
Van rá sansz, hogy a Rice-Peterson-Hardy-kitudjamégki fegyelmezési blamák után ez lesz az utolsó szög abban a bizonyos koporsóban.
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Kraft eljátszotta a hitelét ebben az ügyben, amikor nem fellebbezett a döntés ellen. Ez de facto beismerés. Szerintem ez az egyik oka, hogy nem változtattak a döntésen. Ha a csapat elismeri a felelősségét, akkor az ügyről, a csalásról logikusan annak haszonélvezője is tudott. Ha én lennék az NFL ügyvédje, ezzel revolvereznék a bíróságon. Életszerűtlen, hogy egy csapat úgy csal, hogy leereszti a labdát és az nem tud róla, akinek az érdekében leeresztik a labdát.

A határozatot azért hozták meg ennyi idő alatt szvsz., mert olyan okot akartak keresni sz indokoláshoz, amit védeni lehet a bíróságon. A telefonmegsemmisítés tény, ezt lehet, védeni, magyarázni, felnagyítani tehát itt van elvi esély a bíróság helybenhagyó döntésére. A csalásban való részvétel BIZONYÍTOTT VOLTA eleve bukó. Az amerikai jogrendszer - az egész társadalommal együtt - beteg, simán a terhedre róják, ha védeni mered magad pld. azzal, hogy nem szolgáltatsz magad ellen bizonyítékot. (Hörni terhére volt róva az is, hogy eltüntette a kamerák felvételeit.) Szóval ebből simán lehet bármi pro vagy kontra, Kraft gyáva és teljesen érthetetlen lépésével lehetetlenné tette a jogi pozíciót. Ha nem állt mögötte semmilyen háttéregyezség, akkor szimplán ostoba volt (ha bűnbánata volt, akkor is), ha meg volt mögötte alku, akkor csúnyán átb...ák, így lépre menni - ez sem fényes bizonyítvány.

Ettől még Brady simán nyerhet, különösen ha az ügyvédje jól ismeri a bírót. 😊
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 627 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát pedig hidd el, hogy a tulajdonosok a liga mögé fognak állni, és nem Kraft mögé, szigorú, buta ítéletek ide vagy oda.
Arról pedig volt már szó korábban, hogy Kraftnak is árthat, ha belemegy egy balhéba. És ha belemegy, akkor a tulajoknak is állást kell foglalniuk előbb vagy utóbb, akkor pedig valaki bukik, és közel sem biztos, hogy az Goodell lesz.