New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azert lehet komolyan gondolni, mert a liga nem veletlen akarta ott a pert, mig Bradyek mashol. Ha mindegy lenne, akkor nem lett volna ez a kis verseny, hogy hol legyen. Nyilvan mind a ket fel ott akarta, ahol kicsit felejuk billen a merleg.Demecs
Ez igaz, de az komolytalan, hogy a futball szimpátia miatt. Egyszerűen arrafelé a bírókról, bíróságokról lehet tudni az irányultságukat. Pl. egy republikánus bíró máshogy áll bizonyos ügyekhez, mint egy demokrata. Ilyesmi. Az NFPLA kedvenc minnesotai bírósága valami ilyen indok miatt lehet az NFLPA kedvence. Mert mondjuk inkább védi a munkavállalót, mint a céget, vagy hasonló. A manhattani NFL kedvenc bíróság meg mondjuk szigorúbb a munkaügyi perekben a munkavállalóval. Nem biztos, hogy ez az ok, de valami ilyesmi lehet. Egy biztos: a football szimpátának tuti, hogy nincs köze hozzá.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
A polgári perekben is esküdtszék van (amennyiben a peres felek ragaszkodnak hozzá, ha jól tudom). Az ilyen dolgokra ráfekszenek az ügyvédek. Kiszelektálják az elfogult esküdteket.Kollega
Vagy van esküdtszék, vagy nincs. Érdekes ez, mert miközben úgy ismerjük "amerikát", hogy az az esküdtszékes igazságszolgáltatás országa, a gyakorlatban az ügyek többségében nincs esküdtszék, a bíró dönt. Az alkotmány szerint mindenkinek joga, hogy esküdtszék döntsön az ügyében (bárki kérheti ezt), de a kisebb ügyekben nem szokták kérni. A polgári-, munkaügyi-, sport-, vagy pl. a cégjogi perekben pedig kifejezetten el is akarják kerülni a felek az esküdtszéket, mert a perek túl szakmaiak, az esküdtek meg képzetlenek. Érthető, hiszen mondjuk egy Microsoft kontra Apple szerzői-jogi perben bármilyen esküdt, aki nem informatikus és nincs nagyon képben a szerzői-jogi kérdésekkel, valószínűleg úgy ülne ott, mint a sült tök. 😀

Nem tudom ebben a perben lesznek-e esküdtek, de inkább arra tippelek, hogy nem. Egyik félnek se érdeke laikusokat bevonni szerintem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
rva 4 586 — Me for President!
Dallasban ugyan ez volt a helyzet, azzal spékelve, hogy a passrush sincs elit szinten - nézzétek meg mi lett az eredménye: sok 37-28-ra megnyert meccs 😀
még senki nem tudta megmondani, hogy a CB-n segít-e a jó DE azzal, hogy zavarja az irányítót a passzolásban vagy a DE-n segít-e a jó CB mert időt szerez neki, hogy a DE az irányítóhoz érjen.
több mint 10 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Jó, de én alapból nem úgy indulok neki, hogy a futás megállítása a lényeg nálatok. Ha megnézed, most az AFC húzócsapatok közül a legtöbb passzorientált, és ha kritikán aluli passzvédelmetek lesz, valószínűleg ezt akarják majd kihasználni.
A DL-t azért annyira nem tartom gyengének, hogy minden meccsen azon kelljen aggódni, hogy 150 yardot benyal, és az LB-k is jól segítenek be futás ellen.

A passz elleni védelemben látom a nagy kérdőjelet, ami ugye kihat a pass rushra is, ha szarok lesznek a CB-k.Stez
Én úgy gondolom hogy a két kezdő #1 #2 CB-t (Revis és Browner) nem sikerült megtartani -az okokat tudjuk, anyagi ill. funkcionális okok miatt- így a csapat ráment arra, hogy a front 7-t húzza fel, hogy az ellen QBjai minél kevésbé tudjanak passzolni, minél kevesebb idejük legyen megtalálni a célpontokat. Remélhetőleg ez a gyengécske CB sor elég arra hogy 1-2-3 mp-ig rajta maradjon a WR-eken. Sajna a tavalyi D-nek vége, hogy a legjobb WReket kiiktatta Revis, így maradt ez...bár reménykedem énis egy minőségi CB trade-ben, de csodát nem várok...valszeg visszatérünk a Talib előtti formulához, hogy inkább passzoljanak csillió yardot az ellenfelek, de a futást zérózzuk, illetve rámegyünk az INT-ekre, mert evvel az egységgel hátul (kivéve DMC-éket) eléggé húzos, hogy érdemi dolgot letegyenek az asztalra....
Aztán hátha ránk cáfol valaki (Butler????) és felnő a dologhoz...

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 627 — Whoops, looks like something went wrong.
Jó, de én alapból nem úgy indulok neki, hogy a futás megállítása a lényeg nálatok. Ha megnézed, most az AFC húzócsapatok közül a legtöbb passzorientált, és ha kritikán aluli passzvédelmetek lesz, valószínűleg ezt akarják majd kihasználni.
A DL-t azért annyira nem tartom gyengének, hogy minden meccsen azon kelljen aggódni, hogy 150 yardot benyal, és az LB-k is jól segítenek be futás ellen.

A passz elleni védelemben látom a nagy kérdőjelet, ami ugye kihat a pass rushra is, ha szarok lesznek a CB-k.

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ha nem tudjuk megállítani a futást, akkor passzolni sem kell ellenünk, megint lehet ilyen 42 percig nézni az ellenfél támadósorának sima menetelését, és reménykedni, hogy az O nem görcsöli el közben 😀
CB-helyzet nem fest jól, a pass rush meg valóban nem volt annyira penge azért, remélhetőleg ez azért javul pl Sheard érkezésével, és jó lenne, ha Easley is egészséges lenne. De én most egyelőre bízom Butlerben, jobbat úgysem tudok

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 627 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez érdekes, engem sokkal jobban aggasztana a CB-helyzet nálatok.
Tekintve, hogy volt valaki, aki a liga legjobb elkapóit is le tudta szedni a pályáról, ezzel megnehezítve az ellenfél QB-k dolgát, akik sokkal nehezebben találhattak célpontot, ezzel több időt adva a rushereknek, hogy odaérjenek az irányítóhoz.

Ugye mindkét egység kihat a másikra, de tavaly úgy éreztem, hogy Revisék sokkal nagyobb pluszt adtak a front7-nek, mint fordítva. Most meg ugyebár papíron nevetséges ez a CB-depth, és ha nem okoznak meglepetést, akkor a pass rusherek tehetnek bármit, ha egy-két másodperc alatt simán üresre tudják játszani magukat a QB célpontjai.

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Malcom Brown-nak pont a runstop az erőssége, nem?
nyilván ő csak egy láncszem, de azért hoztunk a fal szélére is embereket, szerintem nem irreális elvárás, hogy ez az egység komoly előrelépést produkáljon tavalyhoz képest, de legalább annyit, hogy ne legyenek 6-7 másodpercei egy QB-nak célpontot választaniZERO_L
Wilforkot felcseréltük Brownra. Ennyi. A futás megállításához elég volt a Branch-Siliga/Wilfork páros is, nyomást kellene generálni...
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Malcom Brown-nak pont a runstop az erőssége, nem?
nyilván ő csak egy láncszem, de azért hoztunk a fal szélére is embereket, szerintem nem irreális elvárás, hogy ez az egység komoly előrelépést produkáljon tavalyhoz képest, de legalább annyit, hogy ne legyenek 6-7 másodpercei egy QB-nak célpontot választani

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Sőt, hát jelenleg a legnagyobb talány, hogy a két első körös DT-ből lesz-e duó egyáltalán 😊
Nem ártana, ha lenne egy olyan pöpec DL, amit nem tolnak vissza 5 yarddal futásoknál...

több mint 10 éve
vétek lenne 3 ilyen LB közül valakit padoztatni, sztem Mayonak amúgy sincs trade értéke két sérült szezon után és azt ne felejtsük el, hogy ő belement a struktúrálásba.
Az offense rendben lesz idén is de a védelem számomra nagy talány.Én nem látom azt a bivalyerős DL-t amiről sokan irogattak itt.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Mivel megvan az archívumban, így gyorsan megnéztem:

simán zónázott és egy keresztbefutó WR leütközte, de ettől függetlenül is iszonyat messze volt az RB-től, azon az oldalon nem volt egy védőnk sem, szóval vélhetően rá volt bízva a futó

szerencsére neki nem kell olyan mélységekből feljönnie mint Hightowernek, így azért a közeljövőben ezeket jobban meg fogja oldani

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ott asszem benézte szépen, és Flaccóra akart menni 😊
Hát igen, ha még tudna ebben javulni, azért az nem ártana 😊

több mint 10 éve
nem csak az SB-n, emlékezzünk a Ravens elleni meccsre, ahol Forsett még egy teát is megihatott volna a célvonalba történő gyaloglása közben...

több mint 10 éve
CB tényleg talány, de én nagyon reménykedem abban, hogy Dobsonból sikerül még valamit kihozni 😊 Nagyon kár lenne érte 😊
Hightower igazából akkorát javult kb ezen a téren is az elmúlt másfél évben, hogy az fantasztikus. Collinsnál pl jobban parázok a futóra szélre felpasszolt labdáknál, Super Bowlban is volt két olyan, egyik alaposan meg is adta az alaphangot a nagy comebackre 😀
De az LB-sor összeállításánál – a két fiatal All-Pro-szinten játszó vagy a sérülései előtt elit közül melyik menjen le – ne legyen. Sőt, igazából tényleg lehet, hogy még egy Mayo for jobbfajta CB trade is megérné nekünk, akár pick belevonásával is, mert itt már-már túl sok a minőség 😀

több mint 10 éve
nem hiszem, hogy WR poszton olyan nagy harc lenne
Tyms és Dobson között fog eldőlni ki kapja meg az 53-as kerettagságot, Boyce PS a többieknek tuti helyük van
(ha belefér 6 elkapó akkor még egyszerűbb a helyzet)

én inkább a CB posztra leszek kiváncsi, még abban sem vagyok biztos, hogy ez a részleg megüti-e a közepes színvonalat, annyira nem rossz a helyzet talán mint 2012-ben, de így látatlanban én számítok egy CB trade-re a szezon közepén mint anno

több mint 10 éve
Ilyen gyorsan régen nem "tekertem végig" 3 oldalnyi hozzászóláson... 😊

Blount no comment.
Contract year, egyértelmű #1power back, ami ebben az O-ban, a mostani OL tendenciákkal lazán egy 1000 yard feletti szezont jelenthet. Erre már a TC-re így érkezik.

OL - a hírek szerint többször is összeállt a Solder-Shaq-Stork-Tré-Vollmer fal. Ez mind szép és jó, de kétlem, hogy 2 rookieval és egy másodévessel a fal közepén vágnánk neki a szezonnak. Run blocking terén mondjuk nagyon durva lenne.

Hightower a TC-re felépült. Na, ez is durva... szerintetek Mayo 2 down LB lesz? Egyszerre 3 LB-t elég ritkán hagytunk fent a pályán.Gyulus
Én azt olvastam, hogy Vollmer és Wendell nem vettek részt az edzésen azért játszott a két újonc+ Cannon a szélén.
Solder-Wendell-Stork-Tré-Vollmer a tippem és mire TB visszatér remélhetőleg össze is áll a fal... Gronk-al, Chandler-el nagyon ütős lesz ez az Offense. Dobson is felépült és külön edz Bradyvel, talán az elkapók között lesz a legnagyobb harc az 53-ba kerülésért.
Edelman, LaFell, Amendola, Dobson, Tyms, Boyce és persze Slater.

Kíváncsi vagyok én is Mayo szerepére, elvileg coverben jobb volt, mint HT aki viszont sokat fejlődött az utobbi évben. Sok 3-4 es felállásra és LB blitzre számítok, Collins és HT elég eredményesen támadja az irányítót.
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Gordon 4 órája berakta már 😊
De inkább többször 😊Wyatt
Puff. Azt meg én nem láttam. Elnézést! Ha időben felfedezem, ahhoz fűzöm irtózatosan szellemes kommentjeimet 8-)

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Blountot össze tudják tenni, hogy a szezonra formában legyen. Előfordul az ilyesmi máshol is.
Amúgy se a sebességéről híres. 😀engem az se zavar ha a meccsen egy futásból fut yardot és az épp nem 8 mp alatt lesz hanem 9. 😀

Mondjuk a colts d# kordinátor biztos fellélegzett. 😀Demecs
2010-es drafton az egyik,ha nem a leggyengébb 40yardot futotta 4.59-60 sec-ével. Biztos,hogy menni fog neki a fizikai,de mindenki tudja,hogy nem a sebességéről híres.😀 Egyébként a kedvenc játékosom a Patriotsból.(Ami amúgy sem sok van)😊

több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Blountot össze tudják tenni, hogy a szezonra formában legyen. Előfordul az ilyesmi máshol is.
Amúgy se a sebességéről híres. 😀engem az se zavar ha a meccsen egy futásból fut yardot és az épp nem 8 mp alatt lesz hanem 9. 😀

Mondjuk a colts d# kordinátor biztos fellélegzett. 😀

több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Ilyen gyorsan régen nem "tekertem végig" 3 oldalnyi hozzászóláson... 😊

Blount no comment.
Contract year, egyértelmű #1power back, ami ebben az O-ban, a mostani OL tendenciákkal lazán egy 1000 yard feletti szezont jelenthet. Erre már a TC-re így érkezik.

OL - a hírek szerint többször is összeállt a Solder-Shaq-Stork-Tré-Vollmer fal. Ez mind szép és jó, de kétlem, hogy 2 rookieval és egy másodévessel a fal közepén vágnánk neki a szezonnak. Run blocking terén mondjuk nagyon durva lenne.

Hightower a TC-re felépült. Na, ez is durva... szerintetek Mayo 2 down LB lesz? Egyszerre 3 LB-t elég ritkán hagytunk fent a pályán.
több mint 10 éve
Gordon 4 órája berakta már 😊
De inkább többször 😊

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Jól van no. Biztos mindenki látta már, de belinkelni senki se linkelte. Itten meg lehet tekinteni:
 www.foxsports.com/nfl/story/watch-tom-brady-makes-one-handed-td-catch-on-julian-edelman-pass-073015?adbsc=social_20150730_50012146&adbid=944273715610769&adbpl=fb&adbpr=749212008450275

Legalább tudjuk, hogy Brady majdnem olyan jó receiver, mint Luck 😀
Amúgy meg had kötözködjek: nemtom' ki tolta a Coltsba a passzt Lucknak, de biztos nem olyan jó elkapó mint Julian!
Na ebbe kössél bele jó barát! 😉

Azért a Fox figyelmeztet a Facebook oldalán, hogy Brady az eltiltása alatt receiverként sem játszhat. Csak a felvilágosítás végett. (N) 8-) (N)

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Tám Bré ártatlan... mindig is az volt és az is lesz... ezt mindenki tudja. Mindenki ártatlan akit kedvelünk, szeretünk, még gyurcsány is és OJ is és Májköl Dzsekszon is és Lee H. Oswald is és az egyesült államok oroszországgal meg nácikkal egyetemben...
jöhetnek a menj verd ki meg a jó hülye vagy kommentek...
De ez egyértelmű, megkapja a büntit és le van tudva. Csorba esik a nevén, na és? attól még a gyűrűk armadája a kezén és azt nem lehet elvitatni, h mekkora játékos... csak attól, mert vkinek szimpatikus másnak meg nem, attól még bűnös ebben az ügyben. Ennyi.SeaSzilaHawk
No hát, ha Te azt mondod, hogy bűnös, akkor úgy is van. Olyan apróságokkal, hogy bizonyíték ne is bíbelődjön senki. Mi a fasznak. Szerintem hozz ítéletet és hajtsd is végre.Boston
Fáj neki a SB.Burkus
😀 eheh hehhh gyökér... ritka suttyó vagy, még Pecc szurkernek se vagy jó, gyerek 😀SeaSzilaHawk
"Gyökér, suttyó" - kifinomult, szofisztikált érvelés.... De látom, kellett is rajta egy napot gondolkozni. Mondjuk a hozzászólásod után nem is nagyon vártam mást. 😊
több mint 10 éve
Na, te se ess át a túloldalára, inkább told le a képed lassan dobálózni