New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Nem is csak a hanyatló évek miatt, hanem nagyon számít az is, hogy ki melyik érában tolta. Mondjuk Favre a saját érájához képest is egy high risk high reward gunslinger volt, szóval nála a sok INT tényleg részben emiatt volt. Manapság viszont az adott év legjobb néhány irányítója simán 1 az öthöz, 1 a hathoz aránnyal dobál, ehhez képest Manning és Brady karrier átlaga papíron elég szegényes, miközben még Manningé is marha jó, Bradyé meg egyenesen szuper, ha figyelembe vesszük, hogy ők is más érában kezdtek még passzolgatni.

Mondjuk a TD/INT arány önmagában nem sokat jelent, ha nem nézzük meg, hogy hogyan születik. Egy sok INT-et dobó gunslinger is lehet olyan jó, mint egy kevés INT-et dobó biztos kezű QB, ha a gunslinger tudja, hogy hol vállaljon kockázatot. Lényegében mindegy, hogy a csapat úgy veszíti el a labdát, hogy a QB dob egy hosszú INT-et az ellenfél területének húszasára, vagy nem kockáztat és utána ugyanoda elpuntolják a labdát. Sőt, ha a QB nagyon érett, nagyon tudja, hogy mikor vállalja be a kockázatokat, akkor érdemes inkább rámenni az INT-veszélyes megoldásra, hiszen abban benne van a nagy játék esélye, a biztonsági játékban meg nincs.

Bradynek egyszerűen azért érdemes a rövid passzos játékot játszania, mert ebben a legjobb. Annyira, hogy ebben talán minden idők legjobbja. Akkor meg...peterk2005
Szándékosan kerestem olyan gunslingert, aki valamennyire kortársa Bradyéknek. Ráadásul csak a kockázat kezelésére vonatkozott az írásom. Favre iszonyat sok TD-t dobott, természetesen amellett, hogy nagyobb kockázatot vállalt, nagyon jó keze volt. Ez csak egy másik stílus, nem minősítés.

A másik dolog: Ha megnézzük Wilson-t - aki egy rendkívül pontos játékos - azt látjuk, hogy az arány három szezon után 2,76. Egyrészt nem tudjuk, hogy 10 szezon után ez majd hanyatlást mutat, vagy minden idők legjobb QB-ja bontakozik ki a szemünk előtt. Majd meglátjuk. És persze megint csalunk, hiszen ott a read option, ami nála rendkívül veszélyes fegyver.

Csupán azt szerettem volna bizonyítani, Brady esetében a 20yardon túli dobások száma nem az ő dobó képességével, vagy korával van összefüggésben, hanem a szükségszerűséggel és az alkalmas elkapógárdával. Tegyük hozzá azt is, hogy az első három évében nem sok mozgásteret kapott az edzőktől (jogosan).

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Lehet, hogy simán csak IR-re akarjuk tenni, bár tényleg fura

több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Azért az A.J. Derby cuton elcsodálkoztam.
A 6. körös pickjeink jellemzően kapnak esélyt a szeptember eleji cutokig, főleg ha projektekről van szó.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én a magam részéről maradnék a rengeteg rövid passznál, legalábbis ha megnézem a nagy gunslingerek TD/INT mutatóit, inkább olyan QB-t kérek a csapatba, aki tudja kezelni a kockázatot. Pláne ha valaki ilyen sebességgel képes végigmenni az opciókon és képes megtalálni a helyes célpontot.
Okulásul: Peyton Manning 2,22 TD-nként dob egy INT-et. Brady 2,74-enként. Brett Favre, aki komoly gunslinger volt minden 1,51 TD után dobott egy INT-et (persze ez kicsit csalós, mert ő már túl van a hanyatló éveken, míg a másik kettő, még igen magas szinten tolja).Kollega
Nem is csak a hanyatló évek miatt, hanem nagyon számít az is, hogy ki melyik érában tolta. Mondjuk Favre a saját érájához képest is egy high risk high reward gunslinger volt, szóval nála a sok INT tényleg részben emiatt volt. Manapság viszont az adott év legjobb néhány irányítója simán 1 az öthöz, 1 a hathoz aránnyal dobál, ehhez képest Manning és Brady karrier átlaga papíron elég szegényes, miközben még Manningé is marha jó, Bradyé meg egyenesen szuper, ha figyelembe vesszük, hogy ők is más érában kezdtek még passzolgatni.

Mondjuk a TD/INT arány önmagában nem sokat jelent, ha nem nézzük meg, hogy hogyan születik. Egy sok INT-et dobó gunslinger is lehet olyan jó, mint egy kevés INT-et dobó biztos kezű QB, ha a gunslinger tudja, hogy hol vállaljon kockázatot. Lényegében mindegy, hogy a csapat úgy veszíti el a labdát, hogy a QB dob egy hosszú INT-et az ellenfél területének húszasára, vagy nem kockáztat és utána ugyanoda elpuntolják a labdát. Sőt, ha a QB nagyon érett, nagyon tudja, hogy mikor vállalja be a kockázatokat, akkor érdemes inkább rámenni az INT-veszélyes megoldásra, hiszen abban benne van a nagy játék esélye, a biztonsági játékban meg nincs.

Bradynek egyszerűen azért érdemes a rövid passzos játékot játszania, mert ebben a legjobb. Annyira, hogy ebben talán minden idők legjobbja. Akkor meg...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Végre. Remélem a szezonban is tartja jó szokását, formáját Butler. Gronk is hozzájutott a megérdemelt bonuszához

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Butler leszedett egy INT-et Bradytől tegnap 😊
több mint 10 éve
Azért az észrevehető, hogy a pályája elején mennyivel több hosszú passz TD-je volt!
Illetve egyik-másik TD nem biztos, hogy TD lenne manapság (elég ideig volt bent, vagy tartotta, vagy birtokolta). Persze kéne NB2
Szerintem a pályája elején még jellemzőbb volt rá a rengeteg checkdown pass. Plusz Corey Dillon 2004-es leigazolásáig nem is igazán volt használható futójátékunk. Ennek a Moss éra vetett véget, amikor tényleg rengeteg hosszút dobott, de a marslakónak lehetett is. Moss távozásával ebből is visszavettünk. A számok persze eléggé csalnak, mert Welkernek iszonyat komoly YAC mutatói voltak a maga idejében.

De a lényeg, hogy ez nem a képességeken múlik. Én azt gondolom (a szódásszifon ellenére, amit egy időben az orrán viselt), hogy Brady ma is épp olyan pontosan dob, mint a mondjuk 2004-ben. Én a magam részéről maradnék a rengeteg rövid passznál, legalábbis ha megnézem a nagy gunslingerek TD/INT mutatóit, inkább olyan QB-t kérek a csapatba, aki tudja kezelni a kockázatot. Pláne ha valaki ilyen sebességgel képes végigmenni az opciókon és képes megtalálni a helyes célpontot.

Okulásul: Peyton Manning 2,22 TD-nként dob egy INT-et. Brady 2,74-enként. Brett Favre, aki komoly gunslinger volt minden 1,51 TD után dobott egy INT-et (persze ez kicsit csalós, mert ő már túl van a hanyatló éveken, míg a másik kettő, még igen magas szinten tolja).

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
Ezt nem linkelem. A csapat honlapján, a Patriots Today kirakott egy köszöntőt Brady 38 legszebb/legfontosabb TD-ről. Kollega
Azért az észrevehető, hogy a pályája elején mennyivel több hosszú passz TD-je volt!
Illetve egyik-másik TD nem biztos, hogy TD lenne manapság (elég ideig volt bent, vagy tartotta, vagy birtokolta). Persze kéne látni teljesen, de 1-2 nálam kétséges volt.?)
Jó lett volna még egy 38 legjobb passz is, ott lettek volna csak brutális dolgok.
( egyébként ezeket nem rossz szándékból írom, csak megjegyeztem).
De tök jó volt nosztalgiázni😊 szédületes mennyi meccset láttam, pedig én csak Mo-n élek és 11 éve követem az NFL-t...
több mint 10 éve
A Ted 2-t látva egyik lányzó ismerősöm azt mondta, hogy többet kellene amcsi focit néznie 😀

több mint 10 éve
Csak úgy ömlik az érdekes kontent! Elnézést, de ezt is muszáj közreadnom:

Ugyanaz a pasas van ám mindkét oldalon 😀

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
A Barstool Sports a szokásos halálos komolyságával foglalja össze a tényeket:
 www.barstoolsports.com/boston/skip-bayless-destroys-roger-goodell-and-the-nfl-and-accuses-chris-mortensen-of-being-used/

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 214 — Patriots GM
Számomra a legszebb mindig is a 2004-es konferencia döntőn a Heinz Fielden Branchnek dobott 60 yardos passza lesz.Kollega
Az első emlékem 😊 asszem attól kezdve mondhatom magam Patriots szurkolónak
több mint 10 éve
Számomra a legszebb mindig is a 2004-es konferencia döntőn a Heinz Fielden Branchnek dobott 60 yardos passza lesz. Az akkor olyan elemi szemtelenség volt, a befagyott füvön. Nincs olyan trükkös játék, ami felülmúlná számomra. Ráadásul az nagyon fontos TD volt, az a Statue Of Liberty és a flea-flicker szerintem kevésbé voltak fontosak.

A videón észrevettem, hogy volt egy Mossnak kiosztott passz, amit levágtak. Nem látszik, ahogy beér vele. Gondolom nem akarták mutatni, de ott Randy barátunk megfordul és háttal viszi be a labdát. Ezt már akkor is megjegyeztem, mert nagyon sportszerűtlennek tartottam. Ahogy Branch (és a végén Rodney Harrison) szárnyalós karlengetését is az Eagles ellen a döntőben.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Guaranteeeeee

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
azért ennek ott lenne helye, nem csak a felsorolásban hanem a top5-ben minimum

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ezt nem linkelem. A csapat honlapján, a Patriots Today kirakott egy köszöntőt Brady 38 legszebb/legfontosabb TD-ről. A sorrenden persze el lehetne vitatkozni, de így is könnyeket csalt a szemembe. Kötelező minden fannak!

Azért BB 2000-ben a draft napján sok tulajdonságát nem emelhette ki Bradynek, azon kívül, hogy nagy küzdő 😊
A másik, hogy valami pozitívat mindenkiről kell mondania, hiszen épp most draftolta. Ebben nem az a szép, amit mondott, hanem az, hogy szó szerint bejött, bár ezt teljesen ő se gondolta komolyan.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
“He’s a good, tough, competitive, smart quarterback that is a good value and how he does and what he’ll be able to do, we’ll just put him out there with everybody else and let him compete and see what happens.”

Ezt Bill Belichick mondta 2000. április 16-án, a frissen (a 6. körben) drafrolt QB-ről, akinek ma van a születésnapja.

Itt van még pár jó:
 www.patriots.com/news/2015/08/03/15-legendary-bill-belichick-quotes-about-tom-bradyKollega
Amíg nem jutottam el a második bekezdésig, biztos voltam benne, h Gerappáról van szó és nem egy 15 évvel, hanem kb. 2 nappal ezelőtti sajtótájékoztatón hangzott el.

BB-nél vannak dolgok amik nem változnak...15 éve is már pont ugyanolyan ködös interjúkat tudott adni a Mester, mint az elmúlt évek során😊😊

UI: egyébként meg a quarterback szó kicserélhető tetszőlegesen: RB, TE, WR, LB, DE, stb. Belichick úgyis kb. ugyanazt a mondatot mondja, néhány szó kicserélésével...
😊
több mint 10 éve
“He’s a good, tough, competitive, smart quarterback that is a good value and how he does and what he’ll be able to do, we’ll just put him out there with everybody else and let him compete and see what happens.”

Ezt Bill Belichick mondta 2000. április 16-án, a frissen (a 6. körben) drafrolt QB-ről, akinek ma van a születésnapja.

Itt van még pár jó:
 www.patriots.com/news/2015/08/03/15-legendary-bill-belichick-quotes-about-tom-brady

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
két Antonio Johnson van a rosteren? 😊rva
vupsz, a center az David Andrews lesz 😊
több mint 10 éve
rva 4 586 — Me for President!
olvasgatom a TC beszámolókat pats.hu-n és espn-en, nekem eddig kb ez jött le:

- A 2. körös Jordan Richards nagyokat játszik. Butler is elég jó, Edelmannel nagyokat küzdenek. Tavon Wilson is szép dolgokat csinál, maradhat az 53 rosteren, ha legyőzi Nate Ebnert.

- 4. elkapó szerepért vívott harcban Gibson és Boyce áll talán a legjobban, elvileg utánuk jön Dobson és kicsit lemaradva Tyms, bár legutóbbi nap Tyms eléggé odatette magát, Boyce meg tavaly is így kezdte az edzőtábort ugye..

- Malcolm Brown nem kezdett túl jól, de már kezd jó formát mutatni, Easley csinált jó dolgokat. DT Antonio Johnson is sok szerepet kap az első csapattal, pedig nem sok esélyt látnak az 53-as kerettagságra nála, de még lehet meglepetés ember is.

- a két draftolt G már nagyjából be is játszotta magát a kezdő O-falba, mondjuk Wendell nincs jelen. UDFA center Antonio Johnson is jó az edzéseken, ha ő is így folytatja, Wendellnek komoly félelmei lehetnek.winston
két Antonio Johnson van a rosteren? 😊
több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 214 — Patriots GM
 www.nepatriotsdraft.com/2015/08/2015-new-england-patriots-ranking-the-roster-from-90-to-1.html

kötelező olvasmány

No1 meg összefoglal mindent, ami fontos 😀😀
több mint 10 éve
olvasgatom a TC beszámolókat pats.hu-n és espn-en, nekem eddig kb ez jött le:

- A 2. körös Jordan Richards nagyokat játszik. Butler is elég jó, Edelmannel nagyokat küzdenek. Tavon Wilson is szép dolgokat csinál, maradhat az 53 rosteren, ha legyőzi Nate Ebnert.

- 4. elkapó szerepért vívott harcban Gibson és Boyce áll talán a legjobban, elvileg utánuk jön Dobson és kicsit lemaradva Tyms, bár legutóbbi nap Tyms eléggé odatette magát, Boyce meg tavaly is így kezdte az edzőtábort ugye..

- Malcolm Brown nem kezdett túl jól, de már kezd jó formát mutatni, Easley csinált jó dolgokat. DT Antonio Johnson is sok szerepet kap az első csapattal, pedig nem sok esélyt látnak az 53-as kerettagságra nála, de még lehet meglepetés ember is.

- a két draftolt G már nagyjából be is játszotta magát a kezdő O-falba, mondjuk Wendell nincs jelen. UDFA center Antonio Johnson is jó az edzéseken, ha ő is így folytatja, Wendellnek komoly félelmei lehetnek.
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Ma van a legjobb qb szülinapja. Isten éltesse.

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 644 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kezdenek a dolgok kissé elfajulni. A repülőgépes banner háború új fejezete:
 boston.cbslocal.com/2015/08/02/goodell-brady-banner-maine/Kollega
Nem mi kezdtük 😛

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Kezdenek a dolgok kissé elfajulni. A repülőgépes banner háború új fejezete:
 boston.cbslocal.com/2015/08/02/goodell-brady-banner-maine/

We are all PATRIOTS!