New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Legyen. Mellette az egyik legjobb visszahordó, ami szintén emeli szépen az értékét. Plusz a kis svájci bicska volt már nem elveszett védő is - még ha nem is egy Troy szinten 😊 - és azért elég jól használható futásoknál is. Ja meg azért volt most egy valami 51 yardos passzocskája is 😀 Jó ő nekünk, pláne, hogy mekkora pajtik Bradyvel, és hogy pörgeti állandóan a csapatot. Lehet, hogy Cobb atletikusabb, jobb képességei vannak - gondolom ő az egyik - , kapott is évi 10 millát, nekünk meg jó lesz ez a kis agresszív izomtörpe, állandóan bizonyítani akaró évi négyért is 😊
Aztán, ha valaki szerint van nála két jobb, hát legyen. Nekem azért bőven jó megoldás így is 😊

több mint 10 éve
Edelman pedig a 3. legjobb slot wr lett a ligában. Bár az ő számai voltak a legjobbak.
több mint 10 éve
Azért érdekes, hogy Brady videójában Talib mondja, hogy a szezon második felében TB volt a legjobb játékos a ligában, de ezen kívül csak csapattárs beszélt róla... (egyébként én örülök, hogy Watt lett a #1 mert nagyon megérdemelte)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ezt látni kell... 😀www.facebook.com/TheNewEnglandPatriotsNation/videos/vb.270520543059487/723563397755197/?type=2&theater
több mint 10 éve
Nekem nem kell védeni Bradyt 😊Nem vonnám kétségbe a Brady iránti elkötelezettségedet! 😉
De az előző szezonokban ég is föld volt a játék képe Gronkkal és nélküle. Ha ő egy 5 évvel korábban érkezett volna a csapathoz – vagy nem sérült ennyit – szerintem még szebb lett volna a BB, Brady-éra 😊Wyatt
Inkább másként közelítem meg. Már néhányszor szerencsére láthattuk, mit tesz, ha valaki tényleg egy hullámhosszon van Bradyvel: Moss, Welker, Edelman és persze Gronk. Kétségtelenek Gronkowski képességei, de vajon ha most eltradelnénk mondjuk Kansasba, ott is meghozná ezeket a számokat? Brady gyengébb elkapókkal is betolta a csapatot a rájátszásba.
Mi van, ha kiesik Gronk? Nem maradt elég fegyver. Tavaly lehetett dobni Amendolának is, Tymsnek, LaFellnek. A döntőben pedig a legtöbb elkapása Vereennek volt az egész csapatból. Nem kell már akkora terhet cipelnie Gronknak sem.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nekem nem kell védeni Bradyt 😊De az előző szezonokban ég is föld volt a játék képe Gronkkal és nélküle. Ha ő egy 5 évvel korábban érkezett volna a csapathoz – vagy nem sérült ennyit – szerintem még szebb lett volna a BB, Brady-éra 😊

több mint 10 éve
Akartam is már írni, hogy mennyire underratedNem szabad Bradyt ennyire természetesnek kezelni! Nézd meg a filmjét, abban benne van a különbség! Ő nem csak egy játékos, aki nagyon jól dobja a labdát. Ő TOm Brady, aki leszalad az end zoneig, hogy megünnepelje az elkapóját kickoff return után, aki elajándékozza a nyeremény autót a rookie csapattársának (úgy, hogy még egyszer kifizeti az árát adóként). Brady teszi Gronkot, és nem Gronk Bradyt!
Meg az is kérdés, PO mennyire számít bele, de az első kettő alapján semennyire. Így viszont nekem az sem lett volna meglepetés, ha Gronk a 3. és Brady a 10. De tök mindegy, csapassuk szépen az új szezonban is 😊Wyatt
"It started 7, 8 months ago right?
All for this moment.
Its about honor, its about respect.
We win this game, you're honored!
Your kids are honored,
your families are honored!"
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Akartam is már írni, hogy mennyire underratedMeg az is kérdés, PO mennyire számít bele, de az első kettő alapján semennyire. Így viszont nekem az sem lett volna meglepetés, ha Gronk a 3. és Brady a 10. De tök mindegy, csapassuk szépen az új szezonban is 😊

több mint 10 éve
Hans Zimmer írt körülbelül egy, másfél millió nagyszerű zenét, mégis mindig az Interstellart használja mindenki a Pats videókhoz.De nem baj 😊
Azért az idei yearbook is tanulságos lesz majd.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nem tudom volt-e már: vimeo.com/121217190ProxiPasszentos vidi 😊
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Azért off-season idején a legtöbb szakíróból előbújik a mélyen elrejtett nagyonhülye. Egy kis szórakoztató olvasmány így a melegben:Mivel érdekeltek vagyunk, talán idefér. Azért olyan hangosan ne röhögjetek, zavarhatja a többi kollégát! 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ezen a listán is érdekeltek vagyunk:www.nfluk.com/videos/videos/Top-10-heartbreaking-losses/ae687bf0-a5aa-4279-825c-05d70e78736d?campaign=social-owned-facebook-international-intlgeo-unitedkingdom&cvosrc=sm_owned.facebook.international_intlgeo_unitedkingdom
A tuck rule gamet előrébb hozza, mint a helmet catch-et, szerintem nem érezték át, hogy mit buktunk ott. De legalább Butler jól összetörte a seattleiek szívét. De amit a Bills szívott az évek alatt, arra tényleg nehéz szavakat találni.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Az jó, mert én nem értettem a kérdést 😀WyattFelém volt egy kis szurka-piszka😊
Még kigondolom mivel vágjak vissza😊
több mint 10 éve
Az jó, mert én nem értettem a kérdést 😀Értem én a tréfát, de nem szeretem 😀NB2nb2?zinedine5
Kinek kell? 😀
www.patriots.com/news/2015/07/02/julian-edelman%E2%80%99s-israel-trip-photosWyatt

több mint 10 éve
Értem én a tréfát, de nem szeretem 😀nb2?zinedine5
Kinek kell? 😀
www.patriots.com/news/2015/07/02/julian-edelman%E2%80%99s-israel-trip-photosWyatt
több mint 10 éve
nb2?
Kinek kell? 😀
több mint 10 éve

Kinek kell? 😀
www.patriots.com/news/2015/07/02/julian-edelman%E2%80%99s-israel-trip-photos

több mint 10 éve
Vannak nagyobb WTF-ek is, de hát melyik listán nincsenek. Ha csak az alapszakaszt nézzük, Rodgers, Watt, Gronk lenne a sorrend nálam, ha a PO is számít, akkor meg Brady és a többiek. Mondjuk a top 10-ben sok WTF már aligha lesz, a sorrend meg úgyis szubjektív

több mint 10 éve
Természetesen összesen 10. De a mieink közül még kettőnek reálisan van helye a listán. Mivel a 10-ig sem Gronkot, sem Bradyt nem láttam a listán, gondolom a 10 között lesznek. Sőt a 100 között szerintem még Willforknak is lett volna helye, a 10-ben szerintem nem, de a 100-ban igen.Vagy tízulpianusRevis 17. a top100-ban. Top 10 még nincs fent, valaki még szerintem befér majd oda 😛Kettő lesz az...Kollega
www.nfl.com/videos/nfl-top100-2015/0ap3000000499577/Top-100-Players-of-2015-No-17-Darrelle-Reviswinston
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nem kell egy sem, a lényeg megvan...ja igen, igazad van 😊winstonRevis 17. a top100-ban. Top 10 még nincs fent, valaki még szerintem befér majd oda 😛Kettő lesz az...Kollega
www.nfl.com/videos/nfl-top100-2015/0ap3000000499577/Top-100-Players-of-2015-No-17-Darrelle-Reviswinston
több mint 10 éve
Vagy tízRevis 17. a top100-ban. Top 10 még nincs fent, valaki még szerintem befér majd oda 😛Kettő lesz az...Kollega

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
ja igen, igazad van 😊Revis 17. a top100-ban. Top 10 még nincs fent, valaki még szerintem befér majd oda 😛Kettő lesz az...Kollega