New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
hajrá Jimmy!
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 808 — #NoStress
Sobri, nincs módja az NFL-nek h per előtt már módosítson bármit. Avval h ezt mondták, mutatják h a saját jogi karuk bizonyos benne, hogy Brady nem tudja bizonyítani a saját álláspontját.
Én nem értem hova pattog, mert sztem most első 4 meccset kihagyni nem a világ vége. DE ha a pereskedés miatt csúszik a bünti (és én nem látom hogy mi alapján törölnék) és nov-decemberben kell kihagynia az azért nagyobb szopás. Szerintem...briareos
Nem Bradynek kell bizonyítani a saját álláspontját, hanem az NFL-nek, hogy jogszerű az eltiltása a munkavégzés alól.
Szerintem van módja az NFL-nek bármit módosítani, lévén ők egy magáncég, nem egy hatóság.
De majd pár héten belül kiderül.

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Csúsztatásnak tényleg semmi értelme. Azért pattogott, hogy a befeketítéseket eltörölje. De mondjuk nem sok sikerrel

több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Sobri, nincs módja az NFL-nek h per előtt már módosítson bármit. Avval h ezt mondták, mutatják h a saját jogi karuk bizonyos benne, hogy Brady nem tudja bizonyítani a saját álláspontját.
Én nem értem hova pattog, mert sztem most első 4 meccset kihagyni nem a világ vége. DE ha a pereskedés miatt csúszik a bünti (és én nem látom hogy mi alapján törölnék) és nov-decemberben kell kihagynia az azért nagyobb szopás. Szerintem...

több mint 10 éve
Egy ilyen perbe nem hiszem, hogy az NFL belemenne.Sobri Jóska
Márpedig úgy néz ki belemennek, különben Goodell eltörölte volna a büntit.

Egyébként szerintem a bíróságon nagy maszatolás lesz - ha lesz -, mert Brady az eltiltást támadhatja meg, márpedig annak az indoklása a CBA "violating the integrity of the game" szabálya, ami kimondja a játékos együttműködési kötelezettségét. Brady a liga szerint ezt a CBA szabályt szegte meg, és ezért kapta a 4 meccses eltiltást Szóval nem labdaleeresztésről lesz szó, nem is telefontörésről - egyiket se kell bizonyítani egyik félnek sem -, hanem egy merőben szubjektív CBA szabályról. Ez pedig az ügyvédeknek mindkét oldalon szélesre tárt kapukat fog biztosítani a maszatolásra.

Amúgy bevallom, én már egyik oldalt sem értem. Az eleján NFL-t nem értettem, hogy miért ilyen hátulról mellbe léptek az ügyben (eleve az lett volna a "normális" ha meccs előtt odaszólnak, hogy figyeljetek, mert ellenőrizni fogjuk a labdát, és kész). Most meg már Brady-t sem értem. Az a 4 meccs nagy lóf*sz, nem számít igazán. Én eddig azt hittem, a presztízse miatt csinálja. De ha ilyen telefontörős ügyek derülnek ki közben, akkor azzal nemhogy nem segít a presztízsén, de egyenesen ront rajta. Akkor is, ha nyer a bíróságon.peterk2005
Akkor nem.
Mert akkor az marad meg az utókornak, hogy megvádolták, de igazságért bíróságra ment, és ki is derült, hogy neki van igaza.

Én arra következtetek, hogy nem menne egy ilyen perbe bele az NFL, vagyis ez még nem a végső verdiktjük.

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 811 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egy ilyen perbe nem hiszem, hogy az NFL belemenne.Sobri Jóska
Márpedig úgy néz ki belemennek, különben Goodell eltörölte volna a büntit.

Egyébként szerintem a bíróságon nagy maszatolás lesz - ha lesz -, mert Brady az eltiltást támadhatja meg, márpedig annak az indoklása a CBA "violating the integrity of the game" szabálya, ami kimondja a játékos együttműködési kötelezettségét. Brady a liga szerint ezt a CBA szabályt szegte meg, és ezért kapta a 4 meccses eltiltást Szóval nem labdaleeresztésről lesz szó, nem is telefontörésről - egyiket se kell bizonyítani egyik félnek sem -, hanem egy merőben szubjektív CBA szabályról. Ez pedig az ügyvédeknek mindkét oldalon szélesre tárt kapukat fog biztosítani a maszatolásra.

Amúgy bevallom, én már egyik oldalt sem értem. Az eleján NFL-t nem értettem, hogy miért ilyen hátulról mellbe léptek az ügyben (eleve az lett volna a "normális" ha meccs előtt odaszólnak, hogy figyeljetek, mert ellenőrizni fogjuk a labdát, és kész). Most meg már Brady-t sem értem. Az a 4 meccs nagy lóf*sz, nem számít igazán. Én eddig azt hittem, a presztízse miatt csinálja. De ha ilyen telefontörős ügyek derülnek ki közben, akkor azzal nemhogy nem segít a presztízsén, de egyenesen ront rajta. Akkor is, ha nyer a bíróságon.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Színház az egész világ ahol Godell az udvari bohóc

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Ha bíróságra megy az ügy, akkor már az NFL-nek kell bizonyítania, hogy a telefon az ő vizsgálatukkal összefüggésben, mondhatni annak következményeként cserélődött le, semmisült meg. Ez lehetetlenség.
Furcsa az egybeesés, valóban, de önmagában nem bizonyítóerejű.
Valamint a bíróságon arról szól az ügy, hogy kvázi nem engedik pályára lépni, dolgozni egy alkalmazottjukat, és aki ezáltal jelentős bevételtől esik el. Persze minden magáncég megteheti, hogy bizonyos alkalmazottjait szankcionálja a saját belső szabályzata alapján, melyet az alkalmazott tudomásul vesz, amikor aláírja a szerződését. A kérdés az, hogy a szankció valóban olyan mértékű e, mint indokolt, és valóban a szabályzatban leírtaknak megfelelő cselekedeteket követ e, vagy pedig kocepciós jellegű. Itt kb 25% az esélye az NFL-nek, 75% Bradynek.
Egy ilyen perbe nem hiszem, hogy az NFL belemenne.

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 493 — Ajmo Vatreni
Herninek már egyszer összejött, hogy összetört a telójaWyatt
Talán TB nem nyiffantott ki 2 embert😊NB2
Előbb vagy utobb az is kiderül.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 472 — nabege2@yahoo.com
Herninek már egyszer összejött, hogy összetört a telójaWyatt
Talán TB nem nyiffantott ki 2 embert😊
több mint 10 éve
Herninek már egyszer összejött, hogy összetört a telója

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 602 — Cowboys fan
a fiúk az NSA-ben meg pattogatott kukoricával a kezükben figyelik a show-t, mert ők pontosan tudják, milyen forgalmazás is volt Tommyboy telójánslowmotion
de ők pats fan-ek szóval nincs gond...ZERO_L
meg nem is adhatják ki az infót
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 036
Brady ügy kezd izgalmassá válni. Én azt gondoltam, hogy Goodell megmentő szerepben fog tündökölni és mérsékeli/eltörli a büntit. Ezek szerint nem volt deal Kraft papa és Goodell között sem.

A telefonos incidens elég érdekes. 3 variációt tudok elképzelni.
- Brady hülye volt és megsemmisítette, mondván ha nincs teló, nincs bizonyíték sem. Én nem igazán nézem ki ezt belőle.
- Konzultált már akkor egy ügyvéddel, aki tanácsolta neki, hogy semmisítse meg a telefont, ez esetben a bíróságon még lehet keresni valója Bradynek.
- Brady nem csinált semmit sem, de a telefonjáról szivároghattak volna ki olyan dolgok, ami nagyobb port kavart volna, mint ez a sztori. Gondolok itt elsősorban magánéleti incidensekre.

Harmadik verziót tartom a legkevésbé életszerűnek, viszont csak ez mentené fel őt, hogy valóban nincs köze ehhez.

Érdekes lesz.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Le van tojva, nyerünk nélküle is, vele meg jön az újabb bajnoki cím azt szevasz.

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 185 — situational football
a fiúk az NSA-ben meg pattogatott kukoricával a kezükben figyelik a show-t, mert ők pontosan tudják, milyen forgalmazás is volt Tommyboy telójánslowmotion
de ők pats fan-ek szóval nincs gond...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 602 — Cowboys fan
a fiúk az NSA-ben meg pattogatott kukoricával a kezükben figyelik a show-t, mert ők pontosan tudják, milyen forgalmazás is volt Tommyboy telóján
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Tökmindegy mit csinált Brady... így is úgy is elkaszálták volna...
Majd meglátjuk Jimmy mire megy...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 48 263 — Whoops, looks like something went wrong.
Egyébként szép és jó az egész, irány a bíróság, de tudtommal Brady eltiltása nem léphet érvénybe, amíg hivatalos döntés nem lesz. Viszont másfél hónap és szezon, kétlem, hogy a pert addig elintéznék. Akkor meg Brady elvileg pályára léphet.

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 472 — nabege2@yahoo.com
Bezzeg ha jó kis Nokia 3310-ese lenne Bradynek, azt próbálhatta volna összetörni, sosem sikerül.
Mondjuk nekem az is új, hogy összetört a telefonja, lemaradtam ott, hogy egyszerűen nem adta át az NFL-nek.Stez
Pont ezt akartam én is írni, hogy nem igaz, hogy még mindig elő tudnak szedni új információt. Majd egy hétig ez volt itt a téma, mindent tudtunk, de ezt éppen eddig nem.
(fura, ha pont a vizsgálat napján vett új telót, nem hozza előnyös helyzetbe magát TB)
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
marad a 4 meccs
Godell szerint Brady szándékosan összetörte a telefonját, hogy ne lehessen bizonyítékot kiszedni onnan
Kemény ha igazSpigo
Feltételezés....jó kis per lesz ebből..
Nagyon várom, hogy mire lesz képes Garo az első sorral
több mint 10 éve
triangle 1 283
marad a 4 meccs
Godell szerint Brady szándékosan összetörte a telefonját, hogy ne lehessen bizonyítékot kiszedni onnan
Kemény ha igazSpigo
az volt a magyarázata, hogy amikor új telót vesz, akkor mindig megsemmisíti a régit simkártyástul, mindenestül. idén ez pont a wells meghallgatás napjára esett...van ilyen😊
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 48 263 — Whoops, looks like something went wrong.
Bezzeg ha jó kis Nokia 3310-ese lenne Bradynek, azt próbálhatta volna összetörni, sosem sikerül.
Mondjuk nekem az is új, hogy összetört a telefonja, lemaradtam ott, hogy egyszerűen nem adta át az NFL-nek.

több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 245 — Patriots GM
marad a 4 meccs
Kemény ha igaz
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Egyes helyeken azt pedzegetik hogy Ryan es Butler lenne a kezdo cb.Demecs
Szerintem nem ez a kérdés, mert ebből a keretből ez elég esélyesnek tűnik. Inkább az a kérdés, hogy jó-e ez nekünk?

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Egyes helyeken azt pedzegetik hogy Ryan es Butler lenne a kezdo cb.