New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Ki mondta, hogy nem 3. számú lenne?Viszont egy trade a 4. meccs után tényleg jó lehetne 😊

több mint 10 éve
Nem látom, hogy Flynn mennyivel lenne jobb mint Jimmy fiú.Utóbbi tudja a playeket. Az előbbi nem. Most az, hogy padozott green bayben nem jelenti azt jobb is lenne.
Legyen backup qb. harmadik számú, ha esetleg....
De hess. Brady kezd. 😀
több mint 10 éve
Gondolom a JimmyG projectet nem fogjuk elhajítani két év után (pláne, hogy SB győztes QB-ről beszélünk 😊)Csak kell egy normális backup. Jelenleg Brady eltiltása még él.Tudom, de ő még a további meccseken is elférhetne. Mondjuk nem lesz rá már szükségünk a 4. meccs után 😊Wyatt
Amúgy vasárnap osztják a gyűrűket a Kraft házban, ha valakit érdekel. Engem nem hívtak meg. Szemetek! 😊Kollega
Másrészről az első egy-két fordulóban mindig leírnak pár QB-t, akár egy jó trade is lehet belőle.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Egy évre pedig nem lenne rossz megoldás, és Wendell lehetne mindenes csere 😊Ha a két óriás jó lesz TE-ben, akkor azért nem lesz rossz, célpont meg azért lesz bőven rajtuk kívül is. Bár, reméljük Derby játszotta ki, és jobb lesz nála is 😀

több mint 10 éve
Wright nagyon eldobhatta a kalapácsnyelet. A mai rostermozgásokkal érkezett két UDFA TE: Jimmay Mundine (Kansas) és Logan Stokes (Louisiana State). Jelentkezzen, aki hallott bármit róluk!tomi-tomiRámászott BB lányára, odaszart JMD asztalára... frász tudja. Azért klasszikus "move" TE nem volt olyan sok a rosteren. AJ Derby és Fred Davis neve ugrik be. Wright még ha blokkolni nem is tanult meg, rendkívül biztos kezei voltak, dropra nem is nagyon emlékszem.
Más: Mathist kihajította az Eaglest. Gondolom 2 interior OL draftolása után nem mozdulunk rá.
több mint 10 éve
"Stevan Ridley, a Jets futója tavaly még a Patriots játékosa volt, ám egy keresztszalag-szakadás ideje korán vetett véget a szezonjának. Emiatt nem is lehetett ott az elhíresült AFC-döntőben.Ridley elmondta, hogy szerinte a Pats hibázott a labdaleresztéses ügyben, bár ő személy szerint nem rendelkezik belsős információval. Ugyanakkor aláhúzta, hogy szerinte mindez nem kérdőjelezheti meg a bajnoki cím jogosságát, melyet kemény munka nélkül senki sem érhet el.
(Az NFL könyv oldal nem foglal állást az ügyben. Azért tettük közzé Ridley nyilatkozatát, mert érdekesnek találtuk, hogy a Pats korábbi játékosa miként vélekedik.)"
Érdekes aki elmegy tőlünk egyből nekiáll dumálni... ezzel már a hócipőm televan....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Tudom, de ő még a további meccseken is elférhetne. Mondjuk nem lesz rá már szükségünk a 4. meccs után 😊Na Flynn azért elég pöpec, bár nekünk pont nem kell annyira QB. Pedig bírnám, ha hárman maradnának, de az első négy héten tökéletes lehetCsak kell egy normális backup. Jelenleg Brady eltiltása még él.
Wrightot sajnálom, hogy nem tudtunk belőle többet kihozni, RZ-targetnek elég jó volt azértWyatt
Amúgy vasárnap osztják a gyűrűket a Kraft házban, ha valakit érdekel. Engem nem hívtak meg. Szemetek! 😊Kollega

több mint 10 éve
Na Flynn azért elég pöpec, bár nekünk pont nem kell annyira QB. Pedig bírnám, ha hárman maradnának, de az első négy héten tökéletes lehetCsak kell egy normális backup. Jelenleg Brady eltiltása még él.
Wrightot sajnálom, hogy nem tudtunk belőle többet kihozni, RZ-targetnek elég jó volt azértWyatt
Amúgy vasárnap osztják a gyűrűket a Kraft házban, ha valakit érdekel. Engem nem hívtak meg. Szemetek! 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Wright nagyon eldobhatta a kalapácsnyelet. A mai rostermozgásokkal érkezett két UDFA TE: Jimmay Mundine (Kansas) és Logan Stokes (Louisiana State). Jelentkezzen, aki hallott bármit róluk!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Na Flynn azért elég pöpec, bár nekünk pont nem kell annyira QB. Pedig bírnám, ha hárman maradnának, de az első négy héten tökéletes lehetWrightot sajnálom, hogy nem tudtunk belőle többet kihozni, RZ-targetnek elég jó volt azért

több mint 10 éve
Információk szerint a Patriots megállapodott az irányító Matt Flynn-nel. Ezzel egyidőben elbocsátotta a QB Garrett Gilbertet.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Én szeretném, köszi előre is! 😊Közben törölték!Nekem most esett le, a közvetítésben ezt nem lehetett látni. A döntőben, az utolsó előtti play után, miközben mi a verekedést néztük a tévében, Sherman odalépett a térdelő Bradyhez és gratulált neki. Akkor még volt hátra egy play.Maga a kézfogás és a beszélgetés benne volt a SoundFX-ben, de csak így, vágás nélkül volt egyértelmű, hogy mikor történik.
Ez mindenkinek megvolt, csak nekem nem?Kollega
Akkor Te is rongyosra nézed polonic ajándékát? 😊tomi-tomi
Ha valaki szeretné még, akkor újból felrakom. 😊 Igyekszem úgy, hogy ne töröljék.polonic
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Beq valami kurva jó gyerek lehet, hogy még kap egyáltalán felszerelést.zinedine5Biztos van valami felvétele BB-ről, amin 3 percen keresztül önfeledten kacag és bulizik!
több mint 10 éve
Beq valami kurva jó gyerek lehet, hogy még kap egyáltalán felszerelést.
több mint 10 éve
Lehet, hogy felajánlottuk pár csapatnak de nem kellett nekik, kirakjuk most, hogy végig tudja csinálni a teljes felkészülést az új csapatával (jets), ez a jutalom a 6TD ért.Kérni lehet, kapni?Tim Wright meg lekésett egy teadélutánt?ZERO_LMi ezt is megtehetjük!
6TD-s TE-ért valami ócska picket vagy CB-t csak kérhettünk volna...@)Studi
Én bírom a srácot, de az idény második felére nullára redukálódott a szerepe. Hozták Chandler-t, Derby-t, Bequette is a TE-ekkel edz, Gronk, Hóember; tepernie kellett ezerrel. Kihullott.
Flex TE nem nagyon kell (Dobson, Tyms, LaFell, Julian, Amendola WR corps mellé minek?), blokkolni meg nem nagyon tud, elkapóként draftolta a Bucs. Vagy a 3. elkapó Amendola vagy a blokkolni is tudó 2. TE Chandler helyén lehetett volna érdemi szerepe.
Ettől függetlenül nem kellett volna ilyen hamar kitenni. Vagy elrontott valamit nagyon, vagy JMD fejében nagyon összeállt már a 2015-ös támadó filozófia. Lehet, hogy idén újra orrba-szájba nyomjuk a 2-1 felállást, csak most a 2. TE-nek sokkal hangsúlyosabban kell tudnia blokkolni - több futást akarnak ilyen csomagokból. Illetve Reiss az első OTA óta el van ájulva, hogy a Gronk-Chandler duó milyen nehezen megoldható feladatot fognak jelenteni. (Állandó eposzi jelzőjük lett Reiss-nél az ikertorony.)tomi-tomi
több mint 10 éve
Felteszed még egyszer? Sajnos mikor le akartam tölteni már nem volt fent.Közben törölték!Nekem most esett le, a közvetítésben ezt nem lehetett látni. A döntőben, az utolsó előtti play után, miközben mi a verekedést néztük a tévében, Sherman odalépett a térdelő Bradyhez és gratulált neki. Akkor még volt hátra egy play.Maga a kézfogás és a beszélgetés benne volt a SoundFX-ben, de csak így, vágás nélkül volt egyértelmű, hogy mikor történik.
Ha valaki szeretné még, akkor újból felrakom. 😊 Igyekszem úgy, hogy ne töröljék.polonic
több mint 10 éve
Kérni lehet, kapni?Tim Wright meg lekésett egy teadélutánt?ZERO_LMi ezt is megtehetjük!
6TD-s TE-ért valami ócska picket vagy CB-t csak kérhettünk volna...@)Studi
Én bírom a srácot, de az idény második felére nullára redukálódott a szerepe. Hozták Chandler-t, Derby-t, Bequette is a TE-ekkel edz, Gronk, Hóember; tepernie kellett ezerrel. Kihullott.
Flex TE nem nagyon kell (Dobson, Tyms, LaFell, Julian, Amendola WR corps mellé minek?), blokkolni meg nem nagyon tud, elkapóként draftolta a Bucs. Vagy a 3. elkapó Amendola vagy a blokkolni is tudó 2. TE Chandler helyén lehetett volna érdemi szerepe.
Ettől függetlenül nem kellett volna ilyen hamar kitenni. Vagy elrontott valamit nagyon, vagy JMD fejében nagyon összeállt már a 2015-ös támadó filozófia. Lehet, hogy idén újra orrba-szájba nyomjuk a 2-1 felállást, csak most a 2. TE-nek sokkal hangsúlyosabban kell tudnia blokkolni - több futást akarnak ilyen csomagokból. Illetve Reiss az első OTA óta el van ájulva, hogy a Gronk-Chandler duó milyen nehezen megoldható feladatot fognak jelenteni. (Állandó eposzi jelzőjük lett Reiss-nél az ikertorony.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Tim Wright meg lekésett egy teadélutánt?ZERO_LMi ezt is megtehetjük!
6TD-s TE-ért valami ócska picket vagy CB-t csak kérhettünk volna...@)
több mint 10 éve
Közben törölték!Nekem most esett le, a közvetítésben ezt nem lehetett látni. A döntőben, az utolsó előtti play után, miközben mi a verekedést néztük a tévében, Sherman odalépett a térdelő Bradyhez és gratulált neki. Akkor még volt hátra egy play.Maga a kézfogás és a beszélgetés benne volt a SoundFX-ben, de csak így, vágás nélkül volt egyértelmű, hogy mikor történik.
Ha valaki szeretné még, akkor újból felrakom. 😊 Igyekszem úgy, hogy ne töröljék.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 10 éve
Tim Wright meg lekésett egy teadélutánt?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
"Csak" az edzéseken nem vehetett részt. Film szobában, meetingeken, stb részt vehetett.Na, ha Belichick a tavalyi top3 CB után a SB herot is egy mozdulattal kib*sza emiatt, akkor tényleg zizis a pali. 😀peterk2005Ha ki akarta volna tenni, akkor három hete megtette volna. Ettől függetlenül zizis. 😀tomi-tomi
Vizsgálódik is az NFLPA.
több mint 10 éve
Vicces csoport ez a miénk...FunHunMinden csapat ereje ciklilusan változik (kivéve a pats). Ennek ellenére az elmúlt 10 évhez hasonlóan most sincs épkézláb irányítója három csoportellenfekbol kettőnek,szóval teljesen felesleges egyelőre aggodnotok.
Btw BB teljesen bolond.
több mint 10 éve
Na, ha Belichick a tavalyi top3 CB után a SB herot is egy mozdulattal kib*sza emiatt, akkor tényleg zizis a pali. 😀peterk2005Ha ki akarta volna tenni, akkor három hete megtette volna. Ettől függetlenül zizis. 😀
több mint 10 éve
PFF szerint:"Top 5 graded Defensive Lines heading into 2015: 1. Rams 2. Bills 3. Broncos 4. Jets 5. Dolphins"
Jó hír ez az O-linenak (és TB-nek), főleg, ha a tavalyihoz hasonló szezonkezdet lenne...
Vicces csoport ez a miénk...