New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Azért ez így kettő mérce. Egyszer Brady is elkésett, amikor összehajtogatott a kocsijával egy elé hajtó járgányt. Azért nem járt büntetés.
Az egyik nem edzhet a csapattal, mert nem indult időben a gépe, a másikat kirúgják, mert a Maybachja éjszakai szarvasvadászatra indul. De lehet, hogy Bradytől kicsit tartanak az edzők, mert látják, hogy puszi viszonyban van a tulajjal.

Butlert amúgy sem értem. Ott a gyönyörű piros járgány, amit ajiba kapott, az tud viharban is menni. Miért nem azzal jár.

Jó, azért ezeket ne vegyétek túl komolyan! Mielőtt valaki elküldene a sunyiba... :A:

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Na, ha Belichick a tavalyi top3 CB után a SB herot is egy mozdulattal kib*sza emiatt, akkor tényleg zizis a pali. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Voluntary
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
ez azért kicsit sok.
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Waiver lesz ebből 😀
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
😒

több mint 10 éve
triangle 1 283
‏@jeffphowe Source: Malcolm Butler missed a flight due to weather, was late for first OTA, held out of 3 weeks of practice. Story soon on the blog. 😀
több mint 10 éve
Nekem most esett le, a közvetítésben ezt nem lehetett látni. A döntőben, az utolsó előtti play után, miközben mi a verekedést néztük a tévében, Sherman odalépett a térdelő Bradyhez és gratulált neki. Akkor még volt hátra egy play.

Ez mindenkinek megvolt, csak nekem nem?Kollega
Maga a kézfogás és a beszélgetés benne volt a SoundFX-ben, de csak így, vágás nélkül volt egyértelmű, hogy mikor történik.

Akkor Te is rongyosra nézed polonic ajándékát? 😊tomi-tomi
Ühüm. Meg is köszöntem neki.

A kézfogást láttam, csak az nem esett le, hogy ez még a vége előtt volt. Persze most, hogy utána néztem, voltak róla cikkek, de valahogy ezeket sem olvastam akkor. Kedves dolog. Amit még nem értek (és ehhez meg kellett pár fotót néznem szemből is), hogy Brady merre járt ebben az időben. Mert eltelt vagy fél perc, mire leesett neki, hogy áll előtte valaki. Közben olyan arcot vágott, mint aki valami nagyon ütős cuccot tolt 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nekem most esett le, a közvetítésben ezt nem lehetett látni. A döntőben, az utolsó előtti play után, miközben mi a verekedést néztük a tévében, Sherman odalépett a térdelő Bradyhez és gratulált neki. Akkor még volt hátra egy play.

Ez mindenkinek megvolt, csak nekem nem?Kollega
Maga a kézfogás és a beszélgetés benne volt a SoundFX-ben, de csak így, vágás nélkül volt egyértelmű, hogy mikor történik.

Akkor Te is rongyosra nézed polonic ajándékát? 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve

Ez mindenkinek megvolt, csak nekem nem?

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Ma van az egyik legnagyszerűbb Patriótának a születésnapja, Isten éltessen Tedy!

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 742 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Fun fact: anno veletek tradeltünk, hogy '09ben megszerezhessük. Azt a 2. köröst, ami kaptatok felhasználtátok, hogy feltradeljetek valami Rob Gronkowski nevű arcért. Nem tudom, még a ligában van? 😀😀
iktriad
Igen ám, de nem csak azt a 2. köröst kaptuk tőletek, hanem egy '09es 7. körös picket is, amivel valami Julian Edelman került hozzánk. 😀ervinator
Ez a Gene Smith olyan jó hatással volt az NFLre, kivéve a saját csapatát...
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Fun fact: anno veletek tradeltünk, hogy '09ben megszerezhessük. Azt a 2. köröst, ami kaptatok felhasználtátok, hogy feltradeljetek valami Rob Gronkowski nevű arcért. Nem tudom, még a ligában van? 😀😀
iktriad
Igen ám, de nem csak azt a 2. köröst kaptuk tőletek, hanem egy '09es 7. körös picket is, amivel valami Julian Edelman került hozzánk. 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 084 — LIGHTS OUT!
Derek Cox a fedélzeten.ervinator
Fun fact: anno veletek tradeltünk, hogy '09ben megszerezhessük. Azt a 2. köröst, ami kaptatok felhasználtátok, hogy feltradeljetek valami Rob Gronkowski nevű arcért. Nem tudom, még a ligában van? 😀

Derek nem volt rossz az első 3 évében, azóta viszont egyre mélyebb szintre süllyed. Anno még volt esély rá, hogy megbízható kezdő CB legyen az NFLben. Első meccsének 1. negyedében picket lopott Peyton Manningtől, az első 2 évben pick leader volt nálunk ('09-'10). Okos játékos csak állandóan lesérül a hamstringje és minden playt túlgondol, főleg ha hibázik. iktriad
Már akkor is szar volt, csak hát a Jagsben ez alap követelmény, ezért ez nem tűnt fel senkinek!Sixo67
Ti rontottátok el (végleg), nálunk kb. 3 évig semmi baja nem volt.iktriad
Nem rontottunk el semmit ,csak nálunk kitűnt a sok jó játékos között ,hogy ő nem az, nálatok meg elvegyült a tömegben.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 742 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Fun fact: anno veletek tradeltünk, hogy '09ben megszerezhessük. Azt a 2. köröst, ami kaptatok felhasználtátok, hogy feltradeljetek valami Rob Gronkowski nevű arcért. Nem tudom, még a ligában van? 😀

Derek nem volt rossz az első 3 évében, azóta viszont egyre mélyebb szintre süllyed. Anno még volt esély rá, hogy megbízható kezdő CB legyen az NFLben. Első meccsének 1. negyedében picket lopott Peyton Manningtől, az első 2 évben pick leader volt nálunk ('09-'10). Okos játékos csak állandóan lesérül a hamstringje és minden playt túlgondol, főleg ha hibázik. iktriad
Már akkor is szar volt, csak hát a Jagsben ez alap követelmény, ezért ez nem tűnt fel senkinek!Sixo67
Ti rontottátok el (végleg), nálunk kb. 3 évig semmi baja nem volt.
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 084 — LIGHTS OUT!
Fun fact: anno veletek tradeltünk, hogy '09eben megszerezhessük. Azt a 2. köröst felhasználva tradeletek fel valami Rob Gronkowski nevű arcért.

Derek nem volt rossz az első 3 évében, azóta viszont egyre mélyebb szintre süllyed. Anno még volt esély rá, hogy megbízható kezdő CB legyen az NFLben. Első meccsének 1. negyedében picket lopott Peyton Manningtől, az első 2 évben pick leader volt nálunk ('09-'10). Okos játékos csak állandóan lesérül a hamstringje és minden playt túlgondol.iktriad
Már akkor is szar volt, csak hát a Jagsben ez alap követelmény, ezért ez nem tűnt fel senkinek!

több mint 10 éve

Derek nem volt rossz az első 3 évében, azóta viszont egyre mélyebb szintre süllyed. Anno még volt esély rá, hogy megbízható kezdő CB legyen az NFLben. Első meccsének 1. negyedében picket lopott Peyton Manningtől, az első 2 évben pick leader volt nálunk ('09-'10). Okos játékos csak állandóan lesérül a hamstringje és minden playt túlgondol, főleg ha hibázik.
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Derek Cox a fedélzeten.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Feltöltve. Remélem, nem törlik. Első feltöltésem az új szabályok óta.polonic
Isten vagy!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Sajnos Gronk megveszett. Erre az sem mentség, hogy Ortiz is vele együtt:

Most tényleg nem tudom ide milyen smileyt kellene tenni...

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
tízjardra felkerült a 3 games to glory, erősen ajánlott minden pats fannak😊triangle
oda születni kell bakker... :-/ , bárcsak feltenné vki az nc-ra vagy a bth-re:A:batyu
Feltöltsem?polonic
Ne kérdezd! Csináld. 😊tomi-tomi
Oke, este megcsinalom.
A 4. reszt toltot csak le egyelore.polonic
Feltöltve. Remélem, nem törlik. Első feltöltésem az új szabályok óta.polonic
Hálám örökké fog üldözni! 😉

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
tízjardra felkerült a 3 games to glory, erősen ajánlott minden pats fannak😊triangle
oda születni kell bakker... :-/ , bárcsak feltenné vki az nc-ra vagy a bth-re:A:batyu
Feltöltsem?polonic
Ne kérdezd! Csináld. 😊tomi-tomi
Oke, este megcsinalom.
A 4. reszt toltot csak le egyelore.polonic
Feltöltve. Remélem, nem törlik. Első feltöltésem az új szabályok óta.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 644 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/13031848/car-registered-new-england-patriots-lb-brandon-spikes-found-abandoned
Hmmm.... őz (szerk.: szarvas?😀) vagy Nissan, ez itt a kérdés.
Illetőleg az, hogy Spikes vezette-e a nevére írt autót 😀
Cserbenhagyás?Gyulus
nem találják a szarvast sem
winston
Valószínűleg leeresztett.peterk2005
Frászt megsütötte megette 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
@NEPD_Loyko: You can't take the stupid out of some people