New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Zárójel: Csak csendben merem megjegyezni, hogyha erre a momentumra és néhány későbbie gondolok, azt kell mondjam van ebben a csapatban egyfajta hajlam a szabályok tágabb értelmezésére. Zárójel bezárva.Kollegaebben a csapatban is van. Mi nem felejtkezünk el erről. Mert nem hagyják. 😛 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Akkor mit gondolsz TB-ről? Nem átlagos - nem olyan nagy mester, mint amilyen nyálazás megy rá intervallumban hol helyezed el? Ha jól értelek, akkor inkább a BB teszi naggyá TB-t véleménnyel értesz egyet.Btw szerintem nem lesz lehurrogás (eltekintve az emelkedett stílusú nyálazástól). Brady nem istenadta zseni, csak képes úgy teljesíteni, mintha az lenne. Egy példa: az NFL playoff történetében eddig 35 meccsen volt 50+ passza az irányítónak. Ötször TB volt az elkövető. A 35 meccsből hétszer tudott győzni az 50+t passzoló csapat. A hét győzelemből négyet TB hozott, (2014-ben, 37 évesen kettőből kettő.) Más számokkal: az összes többi irányító (tele nagy mesterekkel) győzelmi aránya 10%, Brady-é 80%, amikor nulla futójátékkal, csak passzjátékkal kell eredményt elérni jó csapatok ellen.
Szóval, BB nagy koponya, de végül TB viszi pályára a tervet. Ez meg elég jól megy neki 13 idényen keresztül.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Nem akarom ide hozni ezt a vitát, de ez szvsz rossz példa volt. A Colts kb. 2011 óta talent levelben messze volt a Patstől, ráadásul nem is a Pats ellen épült eddig. A Pats nagyon rossz matchup (még mindig, bár egyre kevésbé) a Coltsnak, ezért jöttek a borzasztó meccsek, nem pedig a BB/Pagano különbség miatt. (A többi elit csapat ellen - pl. Denver, Ravens, Seattle, Niners, Packers ellen mind pozitív a mérleg - éppen azért volt kompetitívebb a Colts, mert a matchup sokkal jobb.)Ehh. Nem állom meg szó nélkül. Én egyáltalán nem erre gondoltam. Arra gondoltam, hogy a Colts egy jól vezetett csapat. Jól vezényeltek le egy kényszerű edzőváltást és elég jól kijöttek abból is, hogy elvesztették a szuperklasszis irányítójukat.
Ez nem jelenti persze azt, hogy Belichick-ben ne értenénk egyet. Szerintem is ő az igazi blue chip, és amíg ő itt lesz, addig a Pats biztos, hogy jó csapat lesz, akár van Brady akár nincs. De azért csodát ő sem tud tenni, ha a talent level nincs körülbelül egy szinten, akkor egy John Fox is meg tudja verni a csapatával. Az edző a kis különbségeket tudja eltüntetni, a nagyokat már egy zseni sem.peterk2005
Ezzel szemben a csoportellenfeleink nem jól vezetett csapatok. Ezt próbáltam bizonygatni.
Azoknak, akik azon tipródnak, hogy ez a csapat Belichicktől, vagy Kraftéktól pörög ekkorát: tekerjenek arra a pillanatra, amikor a Jets frissen kinevezett vezetőedzője kimegy a mikrofonhoz, és beszéd helyett egy papírfecnit mutat fel. Ez volt úgy 2000-ben.
Zárójel: Csak csendben merem megjegyezni, hogyha erre a momentumra és néhány későbbie gondolok, azt kell mondjam van ebben a csapatban egyfajta hajlam a szabályok tágabb értelmezésére. Zárójel bezárva.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Pont nem érdekel a sok szöveg, hogy mi miatt volt. Ami számít, az az eredmény, és abban a tekintetben a pályán és a pályán kívül is leszerepeltünk. Az pedig, amikor már sokadszorra tömi ki a Pats a Coltsot, nem véletlen. A matchup sem izgat. Belichick a szar matchupnál is mindig előhúz valamit a kalapból, mindig tud újat mutatni. Nem érdekes az sem, hogy most Pagano az edzőnk, de osztálykülönbség van, és ez folyamatosan kijön a pályán, nem csak egyszer-egyszer. Ha szerinted az folyamatos, ordító különbség betudható pusztán egy állandó, "rossz matchupnak", ok, így látod, én viszont nem. Belichick olyan félelmetesen nagy bohócot csinált a Colts edzői karából minden alkalommal, hogy az már vicc, én így látom. És az eredmény sem cáfol meg sajnos.
Nyilván fölösleges vitát folytatni egy olyan edzőről, aki magasan a liga legjobbja kb., őt persze, hogy nagyon nehéz legyűrni. De pontosan a Brady nélküli év mutatta meg, hogy mekkora zseni Belichick, és ez a Pats Brady nélkül is röhögve PO-csapat lesz. Sőt, egyenesen úgy gondolom, hogy Brady egyáltalán nem olyan nagy mester, mint amilyen nyálzás megy rá, BB-vel az oldalán lehet olyan, amilyen. Persze ezzel nyilván majd kapom a lehurrogást a sok Pats-fantól, de akkor is így gondolom, négy gyűrű ide vagy oda, szvsz itt BB a géniusz. Persze Brady sem átlagos QB, még mielőtt jönne a szavak kifordítása.
több mint 10 éve
Bradyvel meg jobb lesz a csapat, mint sok, franchise QB-val rendelkező együttes, akiknek viszont nincs olyan penge edzőjük, lásd a Colts, ahol Paganót évek óta szopatja Belichick. Mindig nyerünk 11-12 meccset, egyre tovább jutunk, de a Pats, na az egy más kávéház.StezNem akarom ide hozni ezt a vitát, de ez szvsz rossz példa volt. A Colts kb. 2011 óta talent levelben messze volt a Patstől, ráadásul nem is a Pats ellen épült eddig. A Pats nagyon rossz matchup (még mindig, bár egyre kevésbé) a Coltsnak, ezért jöttek a borzasztó meccsek, nem pedig a BB/Pagano különbség miatt. (A többi elit csapat ellen - pl. Denver, Ravens, Seattle, Niners, Packers ellen mind pozitív a mérleg - éppen azért volt kompetitívebb a Colts, mert a matchup sokkal jobb.)
Ez nem jelenti persze azt, hogy Belichick-ben ne értenénk egyet. Szerintem is ő az igazi blue chip, és amíg ő itt lesz, addig a Pats biztos, hogy jó csapat lesz, akár van Brady akár nincs. De azért csodát ő sem tud tenni, ha a talent level nincs körülbelül egy szinten, akkor egy John Fox is meg tudja verni a csapatával. Az edző a kis különbségeket tudja eltüntetni, a nagyokat már egy zseni sem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
A tengereszgyalogosok kozul ezek a legdurvabbak.www.patriots.com/news/2015/06/01/ex-navy-seal-training-patriots-defendersElárasztják vízzel a Gillette-et és mehet a búvárfoci.tomi-tomi
Kíváncsian várom ebből mi sül ki...Demecs
több mint 10 éve
www.patriots.com/news/2015/06/01/ex-navy-seal-training-patriots-defendersElárasztják vízzel a Gillette-et és mehet a búvárfoci.
Kíváncsian várom ebből mi sül ki...Demecs
több mint 10 éve
www.patriots.com/news/2015/06/01/ex-navy-seal-training-patriots-defendersKíváncsian várom ebből mi sül ki...
több mint 10 éve
Én arra nem emlékszem. Hál isten.Nekem a miami edzojerol mindig a vizes8as edzo jut eszembe.Tegyük hozzá, hogy voltak évek, amikor BB OC-t, vagy DC-t is próbált játszani. Nem is nagyon működött.Kollega
Igazabol hiaba van talant domping, ha nem tudjak talent csapatta gyurni.
Szerintem BBnek is az ad magassagokat, hogy edzoi stab van mellette. Persze o maga is egy kiveteles edzo, de kell az a rengeteg tobbi is kore. Ettol lesz ez a csapat eros.Demecs
Mikor volt ez?
több mint 10 éve
Nekem a miami edzojerol mindig a vizes8as edzo jut eszembe.Tegyük hozzá, hogy voltak évek, amikor BB OC-t, vagy DC-t is próbált játszani. Nem is nagyon működött.
Igazabol hiaba van talant domping, ha nem tudjak talent csapatta gyurni.
Szerintem BBnek is az ad magassagokat, hogy edzoi stab van mellette. Persze o maga is egy kiveteles edzo, de kell az a rengeteg tobbi is kore. Ettol lesz ez a csapat eros.Demecs
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nekem a miami edzojerol mindig a vizes8as edzo jut eszembe.Igazabol hiaba van talant domping, ha nem tudjak talent csapatta gyurni.
Szerintem BBnek is az ad magassagokat, hogy edzoi stab van mellette. Persze o maga is egy kiveteles edzo, de kell az a rengeteg tobbi is kore. Ettol lesz ez a csapat eros.
több mint 10 éve
Én csak Belichicket mondanám, ő a nagy mágus, aki kiemeli ezt a csapatot a csoportból. Megtenné ezt Brady nélkül is.Bradyvel meg jobb lesz a csapat, mint sok, franchise QB-val rendelkező együttes, akiknek viszont nincs olyan penge edzőjük, lásd a Colts, ahol Paganót évek óta szopatja Belichick. Mindig nyerünk 11-12 meccset, egyre tovább jutunk, de a Pats, na az egy más kávéház.
több mint 10 éve
Mert a mondjuk a 6 csoportmeccsből 4-5-öt megnyerünk, az mindjárt 4-5 plusz ide és annyi mínusz oda. Akkor mindjárt jó könnyűnek látszik a csoport. Mert Orchard Parkban ha meglátják az Elvis figurát, akkor kiköpnek, lehajtják a fejüket és könyörögni kezdenek, hogy nem üssünk nagyot. Így megy ez, biza.Én ezt nem értem. Minden csapat pont ugyanannyit költhet játékosokra, akkor mi ez a variálás a talent körül? Vegyük ki a QB-t, mert itt van franchise QB, a többi csoportellenfélnél meg nem annyira. A másik 3 csapatnál a 15 év alatt kezdett kb. 32 QB, nálunk 2. Hogy csak ezt az egy viszonylag fontos posztot emeljük ki. Pedig jó QB-t találni azért nem lehetetlen, a Coltsnak egymás után kétszer is sikerült pl.
Elmondom miért van ez: Náluk a 15 év alatt volt összesen nagyjából 13 vezetőedző és kb. ugyanennyi GM. Nálunk meg csak egy. Amíg Kraftnak hívják a tulajdonost és Belichicknek az edzőt, addig itt nem lesz talent kérdés, erre szerintem 15 év alatt már mindenki rájött. De szerintem ebben itt nincs is vita 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Mondjuk talentre vannak jó emberek tényleg mindenhol. Igaz, tavaly volt, aki megmondta, hogy sokkal nagyobb a talent Miamiban, mint New Englandben. Hát nekem okés, ha közben mi nyerjük a csoportot 😊Bár ilyenkor meg olyan visszás, amikor arra megy a panasz, hogy milyen könnyű a csoportunk. Valahogy nem áll össze annyira

több mint 10 éve
Mert ha bent hagyjak a qb-t akkor mar nem lenne meg. Bills, jets. 😊Bocs.
Tavaly milyen volt?
több mint 10 éve
1 - Seahawks, 2 - Bills, 3 - Broncos, 4 - Jets, 5 - Cowboys, 6 - Chiefs, 7 - Dolphins, 8 - Packers, 9 - Eagles, 10 - Vikings. A hivatalos honlap szerint ez a csapatok talentsorrendje, ha kivesszük az irányítókat. Minden ilyen lista szubjektív és sosem tetszik mindenkinek, nem is azért raktam be, mert feltétlenül egyetértenék vele, de jól néz ki, három csoportriválisunk is benne van a top 7-ben 😊
Tannehill szerintem mondjuk jó lesz, célpontjai is akadnak szépen, de Suh érkezésétől akkor sem vagyok kiakadva

több mint 10 éve
Hírügynökségünk jelenti: A Brady fellebbezés ügyében június 23-án tartják az első meghallgatást. Folytatás várhatóan két napra rá.Adam Schefter csipogta el, liga forrásokra hivatkozva.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Most olvasom, hogy a mai sajtótájékoztatón kérdezték Belichicket a botrányról és a csapat büntetéséről. Szerintem itt nem nyernék nagy pénzt, ha fogadnék mit válaszolt:"That was a long time ago. We're onto next year," Belichick said. "2015. You can forget about last year. That was last year."
Azért mondott pár szót Jimmy G-ről is. Itten olvastam:
www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25199370/bill-belichick-on-deflategate-were-on-to-2015
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
A 3&out lelkileg tud jól esni, meg esetleg a védelmet pihentetni. De eredményesség szempontból egy paraméter a sokból. Még csak nem is a legfontosabb. A Denver védelme pl. kimondottan jó 3&out-os statokkal zárt két éve, de mivel a RZ védekezése pocsék volt, az egész védelem is elég pocsék volt. A tavalyi Indy még inkább. A nem elitgyanús QB-val és jó fallal rendelkező csapatokat úgy zavargálták le a pályáról 3&outokkal mint annak a rendje, de aki meg tudott indulni - márpedig jó QB-val, jó futókkal rendelkező csapatok áltakában meg tudnak -, azok gyak. mindig TD-t is csináltak, mert a RZ védelem maga volt a botrány. Fejvakarós tud ám az lenni rendesen. 😊 (Meg amiatt lehet olyan nagy verésekbe beleszaladni, mint amikbe mi szaladtunk bele ellenetek, vagy a Dallas, Pittsburgh ellen tavaly, stb.)peterk2005Nyilván egy jó védelem nem lehet annyira kiegyensúlyozatlan. Itt is épp arról volt szó, hogy volt egy védelmünk, ami számolatlanul nyelte a yardokat, de ligaelit volt RZ-ban. Nekem inkább a másik a szimpatikus. A tavalyi védelmünk elég kiegyensúlyozott volt mondhatni. Nem igazán tudsz olyan mérőszámot mondani, amiben kiemelkedő lett volna (esetleg a büntető yardok, thx Brandon 😉). De minden helyzetben elég szolid teljesítményt nyújtottak, hogy megsimogathassák a Lombardit.
Azt végképp nem mondhatom, hogy gyengék lettek volna RZ-ban, mert még néhány Seahawks fan meglincsel 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Hát ezek ugye azok, amelyek miatt ki is kellett hagynia meccseket, simán benne van pár olyan is, amikor nem volt azért teljesen egészséges, de játszott.Chandler Jones három szezon, 40 meccs, 23.5, ha végig tudja tolni az évet, ő simán 10+os kaliber/évWyattCsak 8 meccset hagyott ki 3 év alatt? Nem is olyan sérülékeny, mint ahogy a róla kialakult kép. (Remélem a bátyja sem. 😊 )peterk2005

több mint 10 éve
Nekem sokkal jobban tetszett, amikor 3&outtal küldték le a Ravenst. Valahogy az közelebb áll a szívemhez, mint a red zoneban szerzett INT-ek. Egy jó front7 elvileg több 3&outot jelent, ami jobb pozícióból indított támadásokat hoz. Szerintem nem fog Brady tiltakozni, ha nem dönthet dobott yardokban csúcsot, mert mindig a félpályáról kell indulnia.KollegaA 3&out lelkileg tud jól esni, meg esetleg a védelmet pihentetni. De eredményesség szempontból egy paraméter a sokból. Még csak nem is a legfontosabb. A Denver védelme pl. kimondottan jó 3&out-os statokkal zárt két éve, de mivel a RZ védekezése pocsék volt, az egész védelem is elég pocsék volt. A tavalyi Indy még inkább. A nem elitgyanús QB-val és jó fallal rendelkező csapatokat úgy zavargálták le a pályáról 3&outokkal mint annak a rendje, de aki meg tudott indulni - márpedig jó QB-val, jó futókkal rendelkező csapatok áltakában meg tudnak -, azok gyak. mindig TD-t is csináltak, mert a RZ védelem maga volt a botrány. Fejvakarós tud ám az lenni rendesen. 😊 (Meg amiatt lehet olyan nagy verésekbe beleszaladni, mint amikbe mi szaladtunk bele ellenetek, vagy a Dallas, Pittsburgh ellen tavaly, stb.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Chandler Jones három szezon, 40 meccs, 23.5, ha végig tudja tolni az évet, ő simán 10+os kaliber/évWyattCsak 8 meccset hagyott ki 3 év alatt? Nem is olyan sérülékeny, mint amilyen a róla kialakult kép. (Remélem a bátyja sem. 😊 )

több mint 10 éve
Nekem sokkal jobban tetszett, amikor 3&outtal küldték le a Ravenst. Valahogy az közelebb áll a szívemhez, mint a red zoneban szerzett INT-ek. Egy jó front7 elvileg több 3&outot jelent, ami jobb pozícióból indított támadásokat hoz. Szerintem nem fog Brady tiltakozni, ha nem dönthet dobott yardokban csúcsot, mert mindig a félpályáról kell indulnia.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Azért akkor jobban tudtam izgulni a meccseken. MOst a sec miatt nem. revis felé úgy se dobnak, ha Browner felé meg megy a dpi miatt kell izgulni. 😀Persze túlzásokkal.
De én szerettem azt a vacak védelmet és tényleg valahogy az ellenfelek tudása mindig az end zonnál fogyott el. De addig mint kés a vajon sokszor.
De ezzel is voltunk konf döntősök és játszottunk sb-t is.
Akkor menetelt az offense nagyon. kellettek a sok pontos meccsek. 😀
több mint 10 éve
Bemásolok egy drive-ot:Ó a régi szép idők 😊WyattMegy itt az elemezgetés a védelemről. Én továbbra is a fifikás, gyors váltásokra képes secondary híve vagyok, úgyhogy az új évadban elbűvölhet majd a front7-ünk. Jó móka lesz, nyitott vagyok az újdonságokra 😊MinitronOlyan fifikás, gyors váltásokat fogsz látni a Pats secondary-tól, hogy el fog állni a szavad! Például 3rd&19-re gyors váltással lesz 1st&10. (Az ellen is meg fog lepődni és emiatt azonnal el fogja adni a labdát. Fifika!!)tomi-tomi
1-10-IND 27 (8:10) PENALTY on IND False Start, 5 yards, enforced at IND 27 - No Play.
1-15-IND 22 (8:10) pass to NE 46 for 32 yards ball caught at NE49
1-10-NE 46 (7:38) (No Huddle) left guard to NE 34 for 12 yards
1-10-NE 34 (7:19) (No Huddle, Shotgun) pass incomplete.
2-10-NE 34 (7:15) left tackle to NE 25 for 9 yards.
3-1-NE 25 (6:34) up the middle to NE 23 for 2 yards.
1-10-NE 23 (5:48) pass incomplete.
2-10-NE 23 (5:42) (No Huddle) right guard to NE 12 for 11 yards.
1-10-NE 12 (5:04) (No Huddle) up the middle to NE 11 for 1 yard.
2-9-NE 11 (4:20) (No Huddle, Shotgun) pass to NE 5 for 6 yards. ball caught at NE7
3-3-NE 5 (3:31) (No Huddle, Shotgun) pass INTERCEPTED at NE 0. Touchback.
Az igazi 2010 utáni Pats védelem: benyelik a nagy passzjátékot, szarrá futják őket, de a RZ-ban felkeményednek és a végén még FG sem lesz, mert labdát szereznek.
A 2003-as konferenciadöntő első Colts támadása volt.
Érzésem szerint nem változnak a dolgok annyira, mint ahogy utólag visszaemlékezünk rájuk. (A Pats nyitó drive-ja 13 játékból 65 yard, TD, három 3rd down, az első után 4th down is volt, leghosszabb játék 14 yard. Mintha most februárban csinálták volna)