New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Füszer New England Patriots 45
Listázgassanak csak nyugodtan 😊 Ebből is látszik hogy nem sokat érnek ezek a listák,mert akkor nem lenne a Pats ott ahol ! Nagyon fontos egy játékosnak hogy milyen környezetbe,kultúrába kerül. Aki ilyen listákat készít ,lehet hogy sosem sportolt vagy nem csapatban . Csak a PATS !
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Meglestem gyorsan a PFF top 101-es listáját, 101-41 nincs is rajta játékosunk 😀 (és a top 10-ben sem 😊 )
A kettő (11-40) között viszont azért akad pár
40. Jamie Collins, LB, New England Patriots
33. Devin McCourty, S, New England Patriots
29. Darrelle Revis, CB, New England Patriots
27. Tom Brady, QB, New England Patriots
23. Dont’a Hightower, LB, New England Patriots
11. Rob Gronkowski, TE, New England Patriots

Aki azért felfért volna talán, Edelman, Vollmer, Chandler Jones (ha a sérülése előtti formáját egész szezonban hozza), Vince sem volt azért rossz, Chung is jól karcolt, Ninkót meg nem lehet nem imádni 😊

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Napi bulvár: Az alábbi képen Tom Brady éppen megcsalni készül feleségét:

Na jó, igazából beszereztek egy kutyát. Scoobynak hívják. A képet Mrs. Brady (stábja) tette ki a facebookjára. 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nyomassunk egy kis propagandát:

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nem kell ezeket túlgondolni. Amikor itt volt, mindent megtett a bajnoki címért, ami össze is jött.
Spikes is beszélt össze-vissza minden hülyeséget. Most megint itt van, szakadjon meg azért, hogy minél jobban szerepeljünk, ez az egyetlen ami számít. James Harrisonnál ellenszenvesebb figurát kevesebbet hordott hátán a föld, de még őt is elvittem vetminért anno, hátha tud segíteni a csapaton. Pedig az csak egy semmiről nem döntő GM-játék, ahol a szimpátia sokkal jobban befolyásolhatna, mint egy dollármilliárdokról szóló üzletben.
Amikor itt van, akkor tegye a dolgát, amikor nincs, már nem érdekel. Revisre pedig nem fogok haragudni akkor sem, ha csoportriválishoz ment, akkor sem, ha azt mondja, hogy nálunk előfordultak már korábban is stiklik (most, hogy Aaron Rodgers hogy a pékben nem érdekel a kutyát sem, vagy a Vikings, azt egyrészt nem értem, de nem is lényeges igazából már). Itt volt, jó volt, bajnoki címhez segített minket, én innentől pozitívan gondolok rá.
Amúgy meg Brady úgyis vért fog inni minden meccs előtt, szal jó lesz ez 😊

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Revis...a köpönyegforgató.

több mint 10 éve
A New York Post szerint is elgurult a főnök gyógyszere:
 nypost.com/2015/05/21/nfl-shamelessly-trolling-patriots-over-deflategate/

Számomra az a meglepő, hogy képes valaki ekkora szarvihart kavarni, akinek már az apja is szenátor volt. El is jutottunk szépen a FUBAR állapotába.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
GOSB-4 New England Patriots 31
a Washington Post szerint Goodell egy kis p...s:
 www.washingtonpost.com/sports/redskins/in-trying-to-restore-his-authority-goodell-undermined-his-credibility/2015/05/21/142c8d2c-ffd4-11e4-805c-c3f407e5a9e9_story.htmlKollega
Üdv!

Szerintem kezdődik Goodell lejtmenete a'la Kraft. Durva cikk és ez nem egy tiltakozó honlap.

Üdv:

GOSB5

GOSB6
több mint 10 éve
a Washington Post szerint Goodell egy kis p...s:
 www.washingtonpost.com/sports/redskins/in-trying-to-restore-his-authority-goodell-undermined-his-credibility/2015/05/21/142c8d2c-ffd4-11e4-805c-c3f407e5a9e9_story.html

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 645 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Revis milyen "szimpatikus" lett hirtelen...

www.nfl.com/news/story/0ap3000000493729/article/darrelle-revis-patriots-have-a-history-of-doing-stuffLordTamas
Elég gyorsan felejt....

Negatív illatú mezőgazdasági szakmunkás és népművészeti cserépedény stílusú amit mondott...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Csak tökéletesen tisztában van azzal, hogy hogyan kell boldoggá tenni a mindenkori csapata szurkolóitSpigo
Ennyivel azért nem vagyunk jobbak. Itt is lett volna keletje egy kis jetses beszólogatásnak, amíg itt volt.
Remélem Brady valami mókás választ ad neki a pályán.

Úgy látom, hogy csak a sötétebbje sietett egyetérteni a büntetéssel. Az értelmesebbek rájöttek, hogy jelen helyzetben ők is kaphatnak bármikor eltiltást, akár valami mondvacsinált okból is.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 214 — Patriots GM
Igazából nem tudom, hogy az egyes csapatok milyen szinten, hogyan szabályozzák a játékosaik nyilatkozatait. Az biztos, hogy nálunk nagyon nem divat kifelé beszélni, más csapatok játékosait, ügyeit kommentálni. Úgy emlékszem Welker "lábas" beszéde után is bocsánatot kellett kérnie és még padoztatta is valamennyit Belichick.

Azért jutott eszembe, mert Revis régen is nagy kidumáló volt, aki nem volt sohase rest, ha az ellenfeleket kellett leszólni. Amíg nálunk volt, ő is csak egyen nyilatkozatokat adott. Nem kommentálta volt csapatait, játékostársait se. Minden nyilatkozata azzal kezdődött, hogy ő most Patrióta és csak az a fontos neki, hogy sikeres legyen a Patsszel. De úgy látszik, ott nem tesznek lakatot a szájára, mégiscsak ez lehet az igazi arca.Kollega
Csak tökéletesen tisztában van azzal, hogy hogyan kell boldoggá tenni a mindenkori csapata szurkolóit
több mint 10 éve
Igazából nem tudom, hogy az egyes csapatok milyen szinten, hogyan szabályozzák a játékosaik nyilatkozatait. Az biztos, hogy nálunk nagyon nem divat kifelé beszélni, más csapatok játékosait, ügyeit kommentálni. Úgy emlékszem Welker "lábas" beszéde után is bocsánatot kellett kérnie és még padoztatta is valamennyit Belichick.

Azért jutott eszembe, mert Revis régen is nagy kidumáló volt, aki nem volt sohase rest, ha az ellenfeleket kellett leszólni. Amíg nálunk volt, ő is csak egyen nyilatkozatokat adott. Nem kommentálta volt csapatait, játékostársait se. Minden nyilatkozata azzal kezdődött, hogy ő most Patrióta és csak az a fontos neki, hogy sikeres legyen a Patsszel. De úgy látszik, ott nem tesznek lakatot a szájára, mégiscsak ez lehet az igazi arca.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

www.nfl.com/news/story/0ap3000000493729/article/darrelle-revis-patriots-have-a-history-of-doing-stuffLordTamas
Elég patkány nyilatkozat, azt hiszem van benne némi irigység. Így beszélni arról, aki azt a csapatot vezette, amelyikkel SB-t nyert... Pedig igazán hálás lehetne Bradynek, hogy karrierjét nem kell gyűrű nélkül befejeznie.
több mint 10 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/wc4xpuxw2jthazmlkg9q
Darrelle Revis: Patriots 'have a history of doing stuff'
Now a member of the New York Jets, Darrelle Revis had no qualms about criticizing his former team and division rival in light of New England's ball deflation scandal.
több mint 10 éve
Majd készül belőle egy south park rész oszt jónapot.zinedine5
Na még az is! Amúgy is szeret minket az a két coloradoi gyökér!

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
...
Attól, hogy a fél világ gyilkosnak gondolta Ray Lewist, még nem bizonyították rá. Hernandezre igen, ez nagyon rossz példa.
DE! annyiban mégsem, hogy miért ne szerethetné egy Ravens drukker Lewist, és miért ne tehetné ezt egy Pats drukker Bradyvel vagy akár Hernandezzel.
Ha holnap kiderül, hogy OBJ 5 éve folytat pedofil viszont egy 12 éves kislánnyal, akkor az az elkapása nem volt szép? Persze, rohadjon rá a műanyaglakat, de az az elkapás nem tetszett neked?
Kb ennyi relevanciája van Brady esetében, hogy eltiltják 4 meccsre vagy annak, hogy mit gondol róla akárki.
Ja, jut eszembe, téged zavart, hogy én évekig azt mondtam, hogy Brady kiégett? Szerintem ez volt a valóság, és az idei PO-ban végre túllépte az árnyékát, visszatért, és nyert. És kurvára nem zavar, hogy így történt.
Érdemes megnézni az ESPN 30 for 30 sorozatában a Leonard - Duran meccses részt, a No Mas-t. Durant se érdekelte, hogy a sportvilág mit gondol róla, 1 évig töprengett, majd visszatért, és még 30-szor nyert.Sobri Jóska
Egyet kell értenem.

Ben is benyelte a 4 meccses eltiltást a nőügy miatt, amelyben a világon semmi bizonyíték nem volt ellene. A csaj szépen felmarkolta a nagy dellát, Benről kijött egy csomó mém (Rapist-berger stb...) csoportellenfelek szurkolói szerint közveszélyes erőszakoló, sőt maga az ördög... aztán ennyi.

Annak idején elég nagyot szólt az is, ma meg kb a világon senkit nem érdekel.
(ja, és ráadásul azt a 4 meccset a csapat 3-1-re hozta a csere QB-kkal 😀 )Jan
Majd készül belőle egy south park rész oszt jónapot.
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 540 — Steelers fan
...
Attól, hogy a fél világ gyilkosnak gondolta Ray Lewist, még nem bizonyították rá. Hernandezre igen, ez nagyon rossz példa.
DE! annyiban mégsem, hogy miért ne szerethetné egy Ravens drukker Lewist, és miért ne tehetné ezt egy Pats drukker Bradyvel vagy akár Hernandezzel.
Ha holnap kiderül, hogy OBJ 5 éve folytat pedofil viszont egy 12 éves kislánnyal, akkor az az elkapása nem volt szép? Persze, rohadjon rá a műanyaglakat, de az az elkapás nem tetszett neked?
Kb ennyi relevanciája van Brady esetében, hogy eltiltják 4 meccsre vagy annak, hogy mit gondol róla akárki.
Ja, jut eszembe, téged zavart, hogy én évekig azt mondtam, hogy Brady kiégett? Szerintem ez volt a valóság, és az idei PO-ban végre túllépte az árnyékát, visszatért, és nyert. És kurvára nem zavar, hogy így történt.
Érdemes megnézni az ESPN 30 for 30 sorozatában a Leonard - Duran meccses részt, a No Mas-t. Durant se érdekelte, hogy a sportvilág mit gondol róla, 1 évig töprengett, majd visszatért, és még 30-szor nyert.Sobri Jóska
Egyet kell értenem.

Ben is benyelte a 4 meccses eltiltást a nőügy miatt, amelyben a világon semmi bizonyíték nem volt ellene. A csaj szépen felmarkolta a nagy dellát, Benről kijött egy csomó mém (Rapist-berger stb...) csoportellenfelek szurkolói szerint közveszélyes erőszakoló, sőt maga az ördög... aztán ennyi.

Annak idején elég nagyot szólt az is, ma meg kb a világon senkit nem érdekel.
(ja, és ráadásul azt a 4 meccset a csapat 3-1-re hozta a csere QB-kkal 😀 )
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Ezzel Kraft elismerte a csalást vagy valami még súlyosabb áll mögötte. Kecske és káposzta? Nagyobb büntetést kapott a csapat mint a Spygate-nél (1. körös pick és 250e $), azaz cselekményt legalább ilyen súlyúnak ítélik meg (ha a büntetés csak a visszaesés miatt súlyosabb) és nem is fellebbezünk ellene! Az első csapat, akinek két első körös pickjét vették el csalásért és ez a Pats szerint rendben van, méltányos büntetés. Erről a korszakról a négy gyűrű mellett a Cheatriots jelző fog megmaradni.Burkus
Nem a csalást ismerte el, hanem a hibát. Nagy különbség van a kettő között, csalni pofátlanság és szégyen, hibát viszont mindenki véthet, még a tisztességes is. Ez a - csapat és a liga közötti - ügy nem nézett ki úgy, hogy ha bíróságra kerül, akkor bármelyik fél is igazán győztesen kijöhetett volna belőle. A liga vizsgálatába ezer helyen bele lehetett kötni, ráadásul az is elég tisztán látszik, hogy ahhoz képest, hogy mekkora brandről, milyen tőkéjű és népszerűségű ligáról (kis betűvel) van szó, ahhoz képest bizonyos dolgok mennyire rosszul vannak szabályozva, a gyakorlat mennyire "béna". A Patriots oldalán meg azok az SMS-ek és a labda megvécéztetése mégiscsak megtörtént.

Szóval gondolom Kraft mérlegelt, és úgy döntött, hogy presztízs szempontból jobb itt megállni. A semleges szurkolók döntő többsége - ebbe beleértem a Pats szurkolótábor casual felét is, akik nem követik a csapat mindennapjait annyira, de pénztárcájuk viszont nekik is van -, szóval ez a tábor jelentős részben most kb. azon az állásponton van, hogy az ügy egy vihar a biliben, amelyikben sem a Liga, sem a Pats nem patyolattiszta. Jobb ezt így hagyni, mint nagy nyilvánosság előtt belemenni abba a pocsolyába, hogy a "the deflator" vajon tényleg fogyni akart-e, vagy hogy a "send you a bigger needle", "send me some cash as well"-féle SMS-ek mennyire foghatóak fel viccként. A nagy nyilvánosság előtti sz.rral gurigázás ugyanis olyan, hogy egy idő után a bolha méretű sz*rgolyó is elefánt méretűnek látszik, Abból meg mind a Liga mind a Patriots rosszul jönne ki, akármelyik is győz.

Azt nem értem, hogy mire volt az a nagy hév meg tűz, amivel Kraft az elején nekiesett az ügynek, ha a végén benyeli az egészet. Ezzel csak nevetségessé tette magát/a csapatot.Burkus
Én nem hiszem. Nekem legalábbis ez a mai Kraft inkább az a Kraft akit eddig ismertem. Az a fellőtt website a "lemegyünk alpárba" üzenetével volt inkább tőle idegen. Én ezért nem megfutamodásnak látom, hanem józan mérlegelésnek. Egy kultúrember nem akar szarral dobálózni. Én ezt respektálom. És szerintem ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül a Pats táboron kívül.peterk2005
Egy "hibáért" kb. kétszer akkora büntetés jogos, mint amit a Spygate-ért kapott a csapat? Ugyan már. Ezt a csalásért - pontosabban a csalás szándékáért - kaptuk. Vétlen hibáért kaptunk volna 30.000. $ büntetést, mint a Vikings. Nemcsak az a kínos, hogy a bűnösség tényét nem vitatja, de a mértékét, fokát sem. Ezen kívül Goodell a másodfok. Ha deal done, akkor a csapat fellebbez, Goodell leszállítja a büntetést valamennyire, a csapat AZT tudomásul veszi és nem viszi az NFL-en kívülre bíróságra. Így érthető lenne a forgatókönyved. De egy ilyen kirívóan súlyos büntetés első fokon való tudomásulvétele a bűnösség beismerése a nyilvánosság számára, akkor is, ha egyesek (a törpe minoritás) szerint nem. Én jogász vagyok - ha a büntetőügyben első fokon marasztalnak, különösen ha súlyos büntetést kapok és nem fellebbezek, akkor mindenki azt mondja, hogy nem vitatom sem a büntetés jogosságát, sem mértékét, tehát bűnös vagyok.

Az érvelésed ott kap alapvetően gellert, hogy alapvetően harcosan indult neki Kraft az ügynek és Brady fellebbezését is vehemensen támogatta. Ha így lenne, ahogy feltételezed, akkor miért tette? És szerinted ezek után mi az esélyes Bradynek, ha az ügy tétje a csalás kérdése? Ha a vehemensen mögé álló franchise hirtelen kilép mögüle?Burkus
No kezdi már pedzeni a valós okokat, a cél Kraft kikapirgálása Roger G. mögül, no ezér nem szakajtja magát össze Kraft, mer facetoface mentek volna.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ezzel Kraft elismerte a csalást vagy valami még súlyosabb áll mögötte. Kecske és káposzta? Nagyobb büntetést kapott a csapat mint a Spygate-nél (1. körös pick és 250e $), azaz cselekményt legalább ilyen súlyúnak ítélik meg (ha a büntetés csak a visszaesés miatt súlyosabb) és nem is fellebbezünk ellene! Az első csapat, akinek két első körös pickjét vették el csalásért és ez a Pats szerint rendben van, méltányos büntetés. Erről a korszakról a négy gyűrű mellett a Cheatriots jelző fog megmaradni.Burkus
Nem a csalást ismerte el, hanem a hibát. Nagy különbség van a kettő között, csalni pofátlanság és szégyen, hibát viszont mindenki véthet, még a tisztességes is. Ez a - csapat és a liga közötti - ügy nem nézett ki úgy, hogy ha bíróságra kerül, akkor bármelyik fél is igazán győztesen kijöhetett volna belőle. A liga vizsgálatába ezer helyen bele lehetett kötni, ráadásul az is elég tisztán látszik, hogy ahhoz képest, hogy mekkora brandről, milyen tőkéjű és népszerűségű ligáról (kis betűvel) van szó, ahhoz képest bizonyos dolgok mennyire rosszul vannak szabályozva, a gyakorlat mennyire "béna". A Patriots oldalán meg azok az SMS-ek és a labda megvécéztetése mégiscsak megtörtént.

Szóval gondolom Kraft mérlegelt, és úgy döntött, hogy presztízs szempontból jobb itt megállni. A semleges szurkolók döntő többsége - ebbe beleértem a Pats szurkolótábor casual felét is, akik nem követik a csapat mindennapjait annyira, de pénztárcájuk viszont nekik is van -, szóval ez a tábor jelentős részben most kb. azon az állásponton van, hogy az ügy egy vihar a biliben, amelyikben sem a Liga, sem a Pats nem patyolattiszta. Jobb ezt így hagyni, mint nagy nyilvánosság előtt belemenni abba a pocsolyába, hogy a "the deflator" vajon tényleg fogyni akart-e, vagy hogy a "send you a bigger needle", "send me some cash as well"-féle SMS-ek mennyire foghatóak fel viccként. A nagy nyilvánosság előtti sz.rral gurigázás ugyanis olyan, hogy egy idő után a bolha méretű sz*rgolyó is elefánt méretűnek látszik, Abból meg mind a Liga mind a Patriots rosszul jönne ki, akármelyik is győz.

Azt nem értem, hogy mire volt az a nagy hév meg tűz, amivel Kraft az elején nekiesett az ügynek, ha a végén benyeli az egészet. Ezzel csak nevetségessé tette magát/a csapatot.Burkus
Én nem hiszem. Nekem legalábbis ez a mai Kraft inkább az a Kraft akit eddig ismertem. Az a fellőtt website a "lemegyünk alpárba" üzenetével volt inkább tőle idegen. Én ezért nem megfutamodásnak látom, hanem józan mérlegelésnek. Egy kultúrember nem akar szarral dobálózni. Én ezt respektálom. És szerintem ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül a Pats táboron kívül.peterk2005
Egy "hibáért" kb. kétszer akkora büntetés jogos, mint amit a Spygate-ért kapott a csapat? Ugyan már. Ezt a csalásért - pontosabban a csalás szándékáért - kaptuk. Vétlen hibáért kaptunk volna 30.000. $ büntetést, mint a Vikings. Nemcsak az a kínos, hogy a bűnösség tényét nem vitatja, de a mértékét, fokát sem. Ezen kívül Goodell a másodfok. Ha deal done, akkor a csapat fellebbez, Goodell leszállítja a büntetést valamennyire, a csapat AZT tudomásul veszi és nem viszi az NFL-en kívülre bíróságra. Így érthető lenne a forgatókönyved. De egy ilyen kirívóan súlyos büntetés első fokon való tudomásulvétele a bűnösség beismerése a nyilvánosság számára, akkor is, ha egyesek (a törpe minoritás) szerint nem. Én jogász vagyok - ha a büntetőügyben első fokon marasztalnak, különösen ha súlyos büntetést kapok és nem fellebbezek, akkor mindenki azt mondja, hogy nem vitatom sem a büntetés jogosságát, sem mértékét, tehát bűnös vagyok.

Az érvelésed ott kap alapvetően gellert, hogy alapvetően harcosan indult neki Kraft az ügynek és Brady fellebbezését is vehemensen támogatta. Ha így lenne, ahogy feltételezed, akkor miért tette? És szerinted ezek után mi az esélyes Bradynek, ha az ügy tétje a csalás kérdése? Ha a vehemensen mögé álló franchise hirtelen kilép mögüle?
több mint 10 éve
Én értem, de ijen fokú idealizmussal, csak állandóan hasad az ember. Mikor pidesztára emel egy olyan szobrot, amit tökéletesnek akar látni, nem az. Mindenki mindent elkövet, amit lehet, engednek, mellénéznek. Ez van. Brady megy a pénze után, hidd el Belicsek is menne, ha ő lett volna megnevezve, sőt Kraft is, de csak úgy hogy csapat, nem karistolja a zsíros bőrit. A kérdés inkább úgy szólna, hogy ki vagy kik látnak fantáziát egy Brady-keresztesháborúban, hogy Godellt borítsák...sutianap
Ehh. Én lennék az első, aki elismeri, hogy hamis az ideál. De amit eddig mutattak, az rohadtul nem győzött meg. Pont ezért vagyok ideges, amikor odaát csalóznak.

Itten az illem és bannolás elkerülése végett jobbára hanyagolom a jelzős szerkezeteket, ha a new yorki csapatról van szó.Kollega
Maradjunk az illemnél, a bannoláshoz te nagyon kevés vagy 😀

több mint 10 éve
Én értem, de ijen fokú idealizmussal, csak állandóan hasad az ember. Mikor pidesztára emel egy olyan szobrot, amit tökéletesnek akar látni, nem az. Mindenki mindent elkövet, amit lehet, engednek, mellénéznek. Ez van. Brady megy a pénze után, hidd el Belicsek is menne, ha ő lett volna megnevezve, sőt Kraft is, de csak úgy hogy csapat, nem karistolja a zsíros bőrit. A kérdés inkább úgy szólna, hogy ki vagy kik látnak fantáziát egy Brady-keresztesháborúban, hogy Godellt borítsák...sutianap
Ehh. Én lennék az első, aki elismeri, hogy hamis az ideál. De amit eddig mutattak, az rohadtul nem győzött meg. Pont ezért vagyok ideges, amikor odaát csalóznak.

Itten az illem és bannolás elkerülése végett jobbára hanyagolom a jelzős szerkezeteket, ha a new yorki csapatról van szó.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline

Én nem hiszem. Nekem legalábbis ez a mai Kraft inkább az a Kraft akit eddig ismertem. Az a fellőtt website a "lemegyünk alpárba" üzenetével volt inkább tőle idegen. Én ezért nem megfutamodásnak látom, hanem józan mérlegelésnek. Egy kultúrember nem akar szarral dobálózni. Én ezt respektálom. És szerintem ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül a Pats táboron kívül.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Másfél évtizede divatszurkoló vagyok, mivel fingom nincs egy csomó dologról (statisztikák, fizetések, ki melyik hs-be járt, a szertáros kutyájának neve, stb.), és csak az érdekel, hogy szórakoztasson egy meccs, és nyerjen a csapatom.
Ettől függetlenül úgy vélem, hogy összemosol két dolgot:
1, Valóban komikus (de nem felháborító) ez az egész ítélet, bár Brady büntetése annyiban jogos, hogy nem működött az elvárt - és az NFL-ben rá nézve is kötelező! - módon együtt. Ezért kapott büntetést, nem másért.
2, Leszarom, és a kutyát nem érdekli, hogy ki csalózik. Miért ne gondolhatná egy másik csapat (divat)drukkere azt, hogy Brady és a teljes Pats csaló? Én is azt gondolok bármelyik játékosról, csapatról, amit csak akarok.

Mielőtt magadra veszed, nem téged divatszurkolóztalak le. De igenis azt gondolom, hogy egy szurkoló belekeveredik érzelmileg. Te is belekeveredtél, hiába próbálsz úgy csinálni, mint aki nem. Késhegyig menő vitákat folytatsz. Azért mert a véleményed eltér a többiekétől, még benne vagy nyakig.

Amit írtam, az valóban két különböző állítást tartalmazott. Azt ugyanis tagadom, hogy nem számít mit gondolnak az idolomról. Igenis sok fradista köpte le a tükörképét, amikor kiderült Novákról, hogy jelentett, sokan égették el a Hernandez mezüket és sokan megőrülnek a csalózó jetsesektől. De azt nem merném állítani, hogy Te divatszurkoló vagy, ha nem így gondolod.

Lehet valaki lelkes Pats szurkoló anélkül, hogy istenítené Bradyt. Itt a példa, hogy lehet 😊Kollega
Én értem, de ijen fokú idealizmussal, csak állandóan hasad az ember. Mikor pidesztára emel egy olyan szobrot, amit tökéletesnek akar látni, nem az. Mindenki mindent elkövet, amit lehet, engednek, mellénéznek. Ez van. Brady megy a pénze után, hidd el Belicsek is menne, ha ő lett volna megnevezve, sőt Kraft is, de csak úgy hogy csapat, nem karistolja a zsíros bőrit. A kérdés inkább úgy szólna, hogy ki vagy kik látnak fantáziát egy Brady-keresztesháborúban, hogy Godellt borítsák...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
sokan megőrülnek a csalózó jetsesektőlKollega

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"