New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én nem vagyok nagy fanja. Szerintem még a Brady jelentette előnyt sem tudja teljesen kihasználni. Nem bántam volna, ha jön egy újonc, de cáfoljon rám. Most Gaffneynek szurkolok. Az a név úgyis bejött már itt 😀

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Blountnak éppen az irányváltások az erősségei, hogy akkora testtel képes olyanokat bevágni, hogy a fél Colts-védelem még mindig csúszik elfelé. A számok alapján jól hoz kontakt után is, de ez nekem annyira nem tűnik fel... Pl Graynél sokkal többet láttam eddig a kontaktok után is.Wyatt
Nem kimondottan a testméretei miatt maradt meg bennem ez az érzés, de legyen, meggyőztél. Akkor az marad a kérdés, hogy képes ő az első számú futó szerepét betölteni egy limitált QB mellett? Képes akkor is eredményesen futni, amikor arra számít is a védelem?

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Blountnak éppen az irányváltások az erősségei, hogy akkora testtel képes olyanokat bevágni, hogy a fél Colts-védelem még mindig csúszik elfelé. A számok alapján jól hoz kontakt után is, de ez nekem annyira nem tűnik fel... Pl Graynél sokkal többet láttam eddig a kontaktok után is.Wyatt
Ez nagyon így van! Sokan csak annyit néznek, hogy nagy, akkor ő erős. A másik kicsi, akkor meg ő gyors.

több mint 10 éve
Blountnak éppen az irányváltások az erősségei, hogy akkora testtel képes olyanokat bevágni, hogy a fél Colts-védelem még mindig csúszik elfelé. A számok alapján jól hoz kontakt után is, de ez nekem annyira nem tűnik fel... Pl Graynél sokkal többet láttam eddig a kontaktok után is.

több mint 10 éve
A fal a kulcs, oda pedig jött egy fasza run blocker G. Csak az a baj, hogy a falnak is kell 3-4 forduló mire összeállnak. Én visszahoznám 1 évre vetminért Connolly-t.gordon
Egyfelől remélhetőleg elmarad a tavalyi kísérletezés a falnál. Elég jó volt a végére az a fal és egy-két ember helyét csak könnyebb megtalálni. De azért jó volna olyan futót látni, aki kontakt után is feltalálja magát. Mintha a mieink inkább erőből futnának és az irányváltás kevésbé lenne az erősségük. De ez inkább csak olyan érzésféle részemről, ha rosszul érzem, meghajlok az érvek előtt.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Hát kérem, ahol szarul használják, ott meg is érdemlik 😀
Btw, emlékeim szerint az első meccsen Fleener szopatta őt, szóval a Coltsot annyira nem szereti, de a Colts meg minket, szóval ez nem para 😀
Egy Verner-féle trade valóban érdekes lenne, benne van, hogy valakitől tudunk nyúlni szezon közben is korrekt CB-t, az első hónap innentől úgyis a próbálgatásé lesz, bár Jimmyvel a kezdőben még többet kellene hoznia a secondarynek. Nem kizárt, hogy az elején emiatt elég pocsékul néz majd ki a dolog, de hát tavaly négy meccs után voltak, akik már top 10-es pickre hajtottak volna, szal majd október végén kb látjuk, hol állunk (feltéve, hogy Bradynek nem kell megint négy meccs az év elején 😀 két hónap után illene azért pluszban állnunk mindenképpen, aztán jöhet a szokásos pazar második szakasz)Wyatt
Innen indítanám a következő kérdést: Tegyük fel, hogy az olasz fiú kezd. Ezzel a futó állománnyal képesek leszünk hatékonyan segíteni neki?
Másik oldalról nem hiszem, hogy 4 meccs kell Bradynek. Szerintem lesz tűz az O-ben, ők ráadásul nem is gyengültek.Kollega
A fal a kulcs, oda pedig jött egy fasza run blocker G. Csak az a baj, hogy a falnak is kell 3-4 forduló mire összeállnak. Én visszahoznám 1 évre vetminért Connolly-t.
több mint 10 éve
Btw, emlékeim szerint az első meccsen Fleener szopatta őt, szóval a Coltsot annyira nem szereti, de a Colts meg minket, szóval ez nem para 😀
Egy Verner-féle trade valóban érdekes lenne, benne van, hogy valakitől tudunk nyúlni szezon közben is korrekt CB-t, az első hónap innentől úgyis a próbálgatásé lesz, bár Jimmyvel a kezdőben még többet kellene hoznia a secondarynek. Nem kizárt, hogy az elején emiatt elég pocsékul néz majd ki a dolog, de hát tavaly négy meccs után voltak, akik már top 10-es pickre hajtottak volna, szal majd október végén kb látjuk, hol állunk (feltéve, hogy Bradynek nem kell megint négy meccs az év elején 😀 két hónap után illene azért pluszban állnunk mindenképpen, aztán jöhet a szokásos pazar második szakasz)Wyatt
Innen indítanám a következő kérdést: Tegyük fel, hogy az olasz fiú kezd. Ezzel a futó állománnyal képesek leszünk hatékonyan segíteni neki?
Másik oldalról nem hiszem, hogy 4 meccs kell Bradynek. Szerintem lesz tűz az O-ben, ők ráadásul nem is gyengültek.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Milyen Hilton? Akinek két meccsen négy elkapása volt és 60 yardja ellenünk, miután Arrington leszedte a pályáról?
Én tavaly örültem, hogy jött egy kis keménység a védelembe, még egy-két zászló is belefért. De a lényeg, hogy a csapatnak jól menjen. Ha a secondary helyett a front seven lesz elit, és a közepes CB-k ahhoz pont elegendők lesznek, hogy nyerjünk, akkor engem nem zavar a váltás.Wyatt
Hilton akkor szopatta, amikor még a Hawksban volt Browner, arról beszéltem. Ettől függetlenül tartom a véleményem Brownerről, persze ez már valóban nem számít, mivel nem itt játszik. De az évről évre behozott újabb és újabb szabályok pont abba az irányba haladnak, hogy a Brownerhez hasonló játékosokat teljesen kinyírják.Stez
Egy Verner-féle trade valóban érdekes lenne, benne van, hogy valakitől tudunk nyúlni szezon közben is korrekt CB-t, az első hónap innentől úgyis a próbálgatásé lesz, bár Jimmyvel a kezdőben még többet kellene hoznia a secondarynek. Nem kizárt, hogy az elején emiatt elég pocsékul néz majd ki a dolog, de hát tavaly négy meccs után voltak, akik már top 10-es pickre hajtottak volna, szal majd október végén kb látjuk, hol állunk (feltéve, hogy Bradynek nem kell megint négy meccs az év elején 😀 két hónap után illene azért pluszban állnunk mindenképpen, aztán jöhet a szokásos pazar második szakasz)

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 632 — Whoops, looks like something went wrong.
Milyen Hilton? Akinek két meccsen négy elkapása volt és 60 yardja ellenünk, miután Arrington leszedte a pályáról?
Én tavaly örültem, hogy jött egy kis keménység a védelembe, még egy-két zászló is belefért. De a lényeg, hogy a csapatnak jól menjen. Ha a secondary helyett a front seven lesz elit, és a közepes CB-k ahhoz pont elegendők lesznek, hogy nyerjünk, akkor engem nem zavar a váltás.Wyatt
Hilton akkor szopatta, amikor még a Hawksban volt Browner, arról beszéltem. Ettől függetlenül tartom a véleményem Brownerről, persze ez már valóban nem számít, mivel nem itt játszik. De az évről évre behozott újabb és újabb szabályok pont abba az irányba haladnak, hogy a Brownerhez hasonló játékosokat teljesen kinyírják.

több mint 10 éve
Stez, Browner-re nem dobtak zászlót a ravens ellen(illetve dobtak de törölték) tudom mert Igorral fogadtunk az endzoneban és én ittam 😀
Btw én egyenlőre nem látom Butler-ben a cb1et de remélem rámcáfol.
BB valamire nagyon készül ezzel a minőségi és mély front7el, kicsit olyan mintha egy régi tervét szeretné megvalósítani így az SB győzelem után.
több mint 10 éve
Az angyalok szárnyáról vitatkozunk, hiszen se Revis, se Browner nincs már. Még azt is értem, hogy mi volt BB szándéka. Sőt, még azt is tudom, hogy neki az ilyen átépítések többségében elég flottul szoktak menni.

Az egész csak onnan jön, hogy én hiányolok egy kis fizikalitást a hátsó alakzatból.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Én tavaly örültem, hogy jött egy kis keménység a védelembe, még egy-két zászló is belefért. De a lényeg, hogy a csapatnak jól menjen. Ha a secondary helyett a front seven lesz elit, és a közepes CB-k ahhoz pont elegendők lesznek, hogy nyerjünk, akkor engem nem zavar a váltás.

több mint 10 éve
Brownerben az a szép, hogy bár alapszakaszban tényleg gyűjti a zászlókat, de a Patsnek a foci azért általában a playoffban kezdődik, ahol pedig már jobban engedik a kemény játékot. Az idei rájátszásban azt hiszem volt összesen 3 zászlója? (talán 1 DPI, meg 2 holding?) De ha rosszul tudom majd kijavítanak tőlem okosabb emberek 😊 Ez tényleg olyan rengeteg lenne?

szerk: ja egyébként helló meg sziasztok, én csak olvasni szoktam, maradok is read only módban, csak ez most így eszembe jutott 😊vik
Hát nézd, fene tudja.
Nálam az, hogy meccsenként mondjuk valaki átlagol egy flaget, vagy majdnem egy flaget, az sok. Tekintve, hogy Browner emlékeim szerint azért eléggé sikeresen elkapta azokat a pillanatokat, amikor nagyon nem kellett volna, talán a Ravens ellen is volt ilyen eset. Oké, utólag ki nem szarja le, nyertetek, utána SB is meglett, de attól ő még nem lett jobb.

Kollega.
Hát Hilton ellen mindig divat volt szopnia a kukit. 😀 De amúgy valóban, mondjuk ebben javarészt közrejátszik a játékstílusa, mivel fogja az ellenfelét, és esetenként szó szerint az elkapón lóg, így nagy előnyt nehéz vele szemben kiharcolni. Revist mondtam, de persze, elég sansztalan volt a megtartása, ha az opciós 12 millió körüli összeget kevesellte.

Az viszont számomra nem bír nagy jelentőséggel, hogy Browner ebből a sorból nem lógna ki. Érted, vakok közt a félszemű a király, a ti CB-sorotok meg jelenleg valljuk be, elég "vaknak" néz ki. Persze, itt Browner #1 lenne, de ez nem az ő érdeme egyáltalán. Ellenben reszkethetnétek, hogy mit csinál #1 WR-ek ellen. Mert azért nagyon meg volt könnyítve a dolga, hogy Revis bármikor, bárhol, bárkivel elment, és kb. minden #1 elkapót le is szedett a pályáról. Ugyanez volt Shermannel is. Képzeld el, hogy azért jobb elkapók ellen mennyivel is nőhetett volna a flagek száma. Vagy nőhetne, mondjuk jövőre, ha itt lenne még.

Ráadásul ehhez add hozzá, hogy ő sem mai gyerek, plusz ha a tusolóba hugyozik a WC helyett, már azért is eltiltást kap kis túlzással. Ja, és ehhez képest szerintem egyáltalán nem számít jó árnak ilyen 4-6 milliós évi fizetés, amit neki kellett volna adni. Többet veszíthetsz rajta, mint amit nyerhetsz, szerintem. De BB-ék érezték, hogy itt az ideje a teljes takarításnak, elengedték a jobb cornereket, és szerencsét próbálnak a fiatalokkal.

több mint 10 éve
Már arra a Brownerre gondolsz, aki sorra gyűjtötte a flageket, és egyébként évek óta semmi másra sem képes, csak verekedni? A goalline-picknél is az volt a szerencséje, hogy ott a kis távolság miatt még pont megvolt a helyzeti előnye. Már tavaly, a szezon előtt azt magyaráztam Wyattnek, hogy Brownernek lesz egy-két nagy játéka (de nem több), viszont rengeteg flaget dobnak majd rá. Egyrészt azért, mert alapból egy olyan játékos, aki üti-vágja az ellenfelét, másrészt azért, mert ennek tetejébe még olyan szabálymódosítások is voltak a tavalyi szezon előtt, hogy ezekre háklisabbak lettek a zebrák. Browner nem tudja használni a kezét, állandóan az elkapót húzza, rángatja, etc., az ő stílusa bevonzotta a flageket. És én megnéztem 5-6 Pats-meccset tavaly, de azokon tényleg sok zászlót dobtak rá, legtöbbjét jogosan.

Szerintem nem ő az, aki ebből a védelemből hiányozni fog, se nem a tudása, se nem a stílusa, és a nagy pofája. Revis lesz az, de ő viszont rettentően. Ő ésszel játszott, Browner bután, csak erőből. Brownernek a játékintelligenciája nem túl magas. 😉 És ezért emelkedik ki DMC is a hátsó négyesből évek óta, mert látni minden mozzanatán, hogy intelligens, és ő is ésszel játszik.Stez
Viszont olyat se nagyon láttam, hogy rémülten futkos ide-oda és keresi az emberét. Nem, egyáltalán nem mondanám, hogy buta játékos lenne. Most elő lehet venni Revist, de nyilvánvaló, hogy semmi esélye sem volt, hogy ő itt maradjon. Brownert viszont meg lehetett volna tartani és nem mondhatod, hogy lefelé lógna ki ebből a névsorból.

DMC valóban kiemelkedően intelligens játékos, viszont szerintem safetynek nem elég fizikális.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
vik New England Patriots 45
Brownerben az a szép, hogy bár alapszakaszban tényleg gyűjti a zászlókat, de a Patsnek a foci azért általában a playoffban kezdődik, ahol pedig már jobban engedik a kemény játékot. Az idei rájátszásban azt hiszem volt összesen 3 zászlója? (talán 1 DPI, meg 2 holding?) De ha rosszul tudom majd kijavítanak tőlem okosabb emberek 😊 Ez tényleg olyan rengeteg lenne?

szerk: ja egyébként helló meg sziasztok, én csak olvasni szoktam, maradok is read only módban, csak ez most így eszembe jutott 😊
több mint 10 éve
Azért jó volt egy Browner méretű ember abban a sorban. Legalább kaptunk egy kicsit abból, amire a safetyk nagyjából képtelenek Rodney apó óta. Azért azt az INT-et a döntő végén nem lehetett volna megcsinálni, ha Browner nem fogja meg az emberét, annak lett volna a dolga, hogy kizárja Butlert.

Én a mostani DB-ek (és különösen a safetyk) között nem látok olyat, akinek ennyire magas a játékintelligenciája és mellette annyira fizikális is lenne.Kollega
Már arra a Brownerre gondolsz, aki sorra gyűjtötte a flageket, és egyébként évek óta semmi másra sem képes, csak verekedni? A goalline-picknél is az volt a szerencséje, hogy ott a kis távolság miatt még pont megvolt a helyzeti előnye. Már tavaly, a szezon előtt azt magyaráztam Wyattnek, hogy Brownernek lesz egy-két nagy játéka (de nem több), viszont rengeteg flaget dobnak majd rá. Egyrészt azért, mert alapból egy olyan játékos, aki üti-vágja az ellenfelét, másrészt azért, mert ennek tetejébe még olyan szabálymódosítások is voltak a tavalyi szezon előtt, hogy ezekre háklisabbak lettek a zebrák. Browner nem tudja használni a kezét, állandóan az elkapót húzza, rángatja, etc., az ő stílusa bevonzotta a flageket. És én megnéztem 5-6 Pats-meccset tavaly, de azokon tényleg sok zászlót dobtak rá, legtöbbjét jogosan.

Szerintem nem ő az, aki ebből a védelemből hiányozni fog, se nem a tudása, se nem a stílusa, és a nagy pofája. Revis lesz az, de ő viszont rettentően. Ő ésszel játszott, Browner bután, csak erőből. Brownernek a játékintelligenciája nem túl magas. 😉 És ezért emelkedik ki DMC is a hátsó négyesből évek óta, mert látni minden mozzanatán, hogy intelligens, és ő is ésszel játszik.

több mint 10 éve
Azért jó volt egy Browner méretű ember abban a sorban. Legalább kaptunk egy kicsit abból, amire a safetyk nagyjából képtelenek Rodney apó óta. Azért azt az INT-et a döntő végén nem lehetett volna megcsinálni, ha Browner nem fogja meg az emberét, annak lett volna a dolga, hogy kizárja Butlert.

Én a mostani DB-ek (és különösen a safetyk) között nem látok olyat, akinek ennyire magas a játékintelligenciája és mellette annyira fizikális is lenne.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Jó, de az egyetlen játék volt, és a Pats sejtette, hogy ott mit hív a Hawks, a cornerek is tudták. Előtte kb. sehol sem volt Butler, azóta meg edzés nem nagyon volt még. Azért egy jó megmozdulás után ennyire bízni benne, elég rizikós. Rajta kívül még talán Ryan használható, de ez elég vékony lesz így, ő is hullámzó.Stez
A srác már az előszezonban is hallatott magáról és hétről hétre ott volt a tűz körül, UDFA-ként! Szóval az a játék nem a semmiből jött, a Kearse-fél WTF elkapásnál is úgy védekezett, ahogy kell. Hogy mekkora upside van benne, azt max BB tudja, de ok nélkül csak nem küldené el az összes CB-t. Én Logan-ben is bízok, szerintem a rookie szezonja remek volt, a sophomore slump elkapta, de tavaly volt ki mellett tanuljon.Sipiz01
Butlernek tényleg jó újonc éve volt, viszont nála is benne lehet, hogy visszaesik a második évére. Ha nem és Ryan is visszatér az újonc formájához, akkor olyan nagyon nagy gondok nem lesznek.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Spikes visszajött!cspeti98
 boston.cbslocal.com/2014/04/09/brandon-spikes-trashes-patriots-on-twitter-calls-time-in-new-england-4-years-a-slave/

Arra jó lesz, hogy ne a kezdőket ütögessék a pre-seasonben... aztán tegyük lapátra amilyen gyorsan csak lehetZERO_L
Miért Tegyük lapátra? Coverben gyenge de futás ellen kiváló és nem mellesleg jól támadja a második sorból a QB-t. 2down LB de annak zsír 😀 olcsón maradhat.

Nagyon meglepne ha paycut után elcserélnénk Mayo-t.
Írtam már, jön Verner Tampából 0-5 után...gordon
Kattints bele a cikkbe 😛
De amúgy nem hiszem, hogy ebből nagy gond lesz. Igaz, én Stevie-t nagyon nem akartam a bombázós poénja után 😊Wyatt
Tudom, hogy miket irogatott de ha BB elnézi neki akkor én is 😀
több mint 10 éve
 boston.cbslocal.com/2014/04/09/brandon-spikes-trashes-patriots-on-twitter-calls-time-in-new-england-4-years-a-slave/

Arra jó lesz, hogy ne a kezdőket ütögessék a pre-seasonben... aztán tegyük lapátra amilyen gyorsan csak lehetZERO_L
Miért Tegyük lapátra? Coverben gyenge de futás ellen kiváló és nem mellesleg jól támadja a második sorból a QB-t. 2down LB de annak zsír 😀 olcsón maradhat.

Írtam már, jön Verner Tampából 0-5 után...gordon
Kattints bele a cikkbe 😛
De amúgy nem hiszem, hogy ebből nagy gond lesz. Igaz, én Stevie-t nagyon nem akartam a bombázós poénja után 😊

több mint 10 éve

Írtam már, jön Verner Tampából 0-5 után...
több mint 10 éve
Sipiz01 New England Patriots 48
Jó, de az egyetlen játék volt, és a Pats sejtette, hogy ott mit hív a Hawks, a cornerek is tudták. Előtte kb. sehol sem volt Butler, azóta meg edzés nem nagyon volt még. Azért egy jó megmozdulás után ennyire bízni benne, elég rizikós. Rajta kívül még talán Ryan használható, de ez elég vékony lesz így, ő is hullámzó.Stez
A srác már az előszezonban is hallatott magáról és hétről hétre ott volt a tűz körül, UDFA-ként! Szóval az a játék nem a semmiből jött, a Kearse-fél WTF elkapásnál is úgy védekezett, ahogy kell. Hogy mekkora upside van benne, azt max BB tudja, de ok nélkül csak nem küldené el az összes CB-t. Én Logan-ben is bízok, szerintem a rookie szezonja remek volt, a sophomore slump elkapta, de tavaly volt ki mellett tanuljon.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Van olyan csapat akinek need az LB és van fölös minőségi CB-je?Studi
előbb megnézzük élesbe mit tudnak ezek a DB-k, aztán ha kilátástalan lesz a helyzet Mayo esélyes egy trade-re

Dallas, Indy meccs után már tisztább képet kapunk, mennyire jött be ez az orrnehéz D#, addig talán akad 1-2 csapat aki már feladja a szezont és inkább pickekre hajt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Van olyan csapat akinek need az LB és van fölös minőségi CB-je?
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
és Spikes mennyit fog játszani? váltják egymást Mayóval?