New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
Hírügynökségünk jelenti: A Brady fellebbezés ügyében június 23-án tartják az első meghallgatást. Folytatás várhatóan két napra rá.Adam Schefter csipogta el, liga forrásokra hivatkozva.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Most olvasom, hogy a mai sajtótájékoztatón kérdezték Belichicket a botrányról és a csapat büntetéséről. Szerintem itt nem nyernék nagy pénzt, ha fogadnék mit válaszolt:"That was a long time ago. We're onto next year," Belichick said. "2015. You can forget about last year. That was last year."
Azért mondott pár szót Jimmy G-ről is. Itten olvastam:
www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25199370/bill-belichick-on-deflategate-were-on-to-2015
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
A 3&out lelkileg tud jól esni, meg esetleg a védelmet pihentetni. De eredményesség szempontból egy paraméter a sokból. Még csak nem is a legfontosabb. A Denver védelme pl. kimondottan jó 3&out-os statokkal zárt két éve, de mivel a RZ védekezése pocsék volt, az egész védelem is elég pocsék volt. A tavalyi Indy még inkább. A nem elitgyanús QB-val és jó fallal rendelkező csapatokat úgy zavargálták le a pályáról 3&outokkal mint annak a rendje, de aki meg tudott indulni - márpedig jó QB-val, jó futókkal rendelkező csapatok áltakában meg tudnak -, azok gyak. mindig TD-t is csináltak, mert a RZ védelem maga volt a botrány. Fejvakarós tud ám az lenni rendesen. 😊 (Meg amiatt lehet olyan nagy verésekbe beleszaladni, mint amikbe mi szaladtunk bele ellenetek, vagy a Dallas, Pittsburgh ellen tavaly, stb.)peterk2005Nyilván egy jó védelem nem lehet annyira kiegyensúlyozatlan. Itt is épp arról volt szó, hogy volt egy védelmünk, ami számolatlanul nyelte a yardokat, de ligaelit volt RZ-ban. Nekem inkább a másik a szimpatikus. A tavalyi védelmünk elég kiegyensúlyozott volt mondhatni. Nem igazán tudsz olyan mérőszámot mondani, amiben kiemelkedő lett volna (esetleg a büntető yardok, thx Brandon 😉). De minden helyzetben elég szolid teljesítményt nyújtottak, hogy megsimogathassák a Lombardit.
Azt végképp nem mondhatom, hogy gyengék lettek volna RZ-ban, mert még néhány Seahawks fan meglincsel 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Hát ezek ugye azok, amelyek miatt ki is kellett hagynia meccseket, simán benne van pár olyan is, amikor nem volt azért teljesen egészséges, de játszott.Chandler Jones három szezon, 40 meccs, 23.5, ha végig tudja tolni az évet, ő simán 10+os kaliber/évWyattCsak 8 meccset hagyott ki 3 év alatt? Nem is olyan sérülékeny, mint ahogy a róla kialakult kép. (Remélem a bátyja sem. 😊 )peterk2005

több mint 10 éve
Nekem sokkal jobban tetszett, amikor 3&outtal küldték le a Ravenst. Valahogy az közelebb áll a szívemhez, mint a red zoneban szerzett INT-ek. Egy jó front7 elvileg több 3&outot jelent, ami jobb pozícióból indított támadásokat hoz. Szerintem nem fog Brady tiltakozni, ha nem dönthet dobott yardokban csúcsot, mert mindig a félpályáról kell indulnia.KollegaA 3&out lelkileg tud jól esni, meg esetleg a védelmet pihentetni. De eredményesség szempontból egy paraméter a sokból. Még csak nem is a legfontosabb. A Denver védelme pl. kimondottan jó 3&out-os statokkal zárt két éve, de mivel a RZ védekezése pocsék volt, az egész védelem is elég pocsék volt. A tavalyi Indy még inkább. A nem elitgyanús QB-val és jó fallal rendelkező csapatokat úgy zavargálták le a pályáról 3&outokkal mint annak a rendje, de aki meg tudott indulni - márpedig jó QB-val, jó futókkal rendelkező csapatok áltakában meg tudnak -, azok gyak. mindig TD-t is csináltak, mert a RZ védelem maga volt a botrány. Fejvakarós tud ám az lenni rendesen. 😊 (Meg amiatt lehet olyan nagy verésekbe beleszaladni, mint amikbe mi szaladtunk bele ellenetek, vagy a Dallas, Pittsburgh ellen tavaly, stb.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Chandler Jones három szezon, 40 meccs, 23.5, ha végig tudja tolni az évet, ő simán 10+os kaliber/évWyattCsak 8 meccset hagyott ki 3 év alatt? Nem is olyan sérülékeny, mint amilyen a róla kialakult kép. (Remélem a bátyja sem. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Nekem sokkal jobban tetszett, amikor 3&outtal küldték le a Ravenst. Valahogy az közelebb áll a szívemhez, mint a red zoneban szerzett INT-ek. Egy jó front7 elvileg több 3&outot jelent, ami jobb pozícióból indított támadásokat hoz. Szerintem nem fog Brady tiltakozni, ha nem dönthet dobott yardokban csúcsot, mert mindig a félpályáról kell indulnia.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Azért akkor jobban tudtam izgulni a meccseken. MOst a sec miatt nem. revis felé úgy se dobnak, ha Browner felé meg megy a dpi miatt kell izgulni. 😀Persze túlzásokkal.
De én szerettem azt a vacak védelmet és tényleg valahogy az ellenfelek tudása mindig az end zonnál fogyott el. De addig mint kés a vajon sokszor.
De ezzel is voltunk konf döntősök és játszottunk sb-t is.
Akkor menetelt az offense nagyon. kellettek a sok pontos meccsek. 😀
több mint 10 éve
Bemásolok egy drive-ot:Ó a régi szép idők 😊WyattMegy itt az elemezgetés a védelemről. Én továbbra is a fifikás, gyors váltásokra képes secondary híve vagyok, úgyhogy az új évadban elbűvölhet majd a front7-ünk. Jó móka lesz, nyitott vagyok az újdonságokra 😊MinitronOlyan fifikás, gyors váltásokat fogsz látni a Pats secondary-tól, hogy el fog állni a szavad! Például 3rd&19-re gyors váltással lesz 1st&10. (Az ellen is meg fog lepődni és emiatt azonnal el fogja adni a labdát. Fifika!!)tomi-tomi
1-10-IND 27 (8:10) PENALTY on IND False Start, 5 yards, enforced at IND 27 - No Play.
1-15-IND 22 (8:10) pass to NE 46 for 32 yards ball caught at NE49
1-10-NE 46 (7:38) (No Huddle) left guard to NE 34 for 12 yards
1-10-NE 34 (7:19) (No Huddle, Shotgun) pass incomplete.
2-10-NE 34 (7:15) left tackle to NE 25 for 9 yards.
3-1-NE 25 (6:34) up the middle to NE 23 for 2 yards.
1-10-NE 23 (5:48) pass incomplete.
2-10-NE 23 (5:42) (No Huddle) right guard to NE 12 for 11 yards.
1-10-NE 12 (5:04) (No Huddle) up the middle to NE 11 for 1 yard.
2-9-NE 11 (4:20) (No Huddle, Shotgun) pass to NE 5 for 6 yards. ball caught at NE7
3-3-NE 5 (3:31) (No Huddle, Shotgun) pass INTERCEPTED at NE 0. Touchback.
Az igazi 2010 utáni Pats védelem: benyelik a nagy passzjátékot, szarrá futják őket, de a RZ-ban felkeményednek és a végén még FG sem lesz, mert labdát szereznek.
A 2003-as konferenciadöntő első Colts támadása volt.
Érzésem szerint nem változnak a dolgok annyira, mint ahogy utólag visszaemlékezünk rájuk. (A Pats nyitó drive-ja 13 játékból 65 yard, TD, három 3rd down, az első után 4th down is volt, leghosszabb játék 14 yard. Mintha most februárban csinálták volna)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Wilhite and Company?Ó a régi szép idők 😊WyattMegy itt az elemezgetés a védelemről. Én továbbra is a fifikás, gyors váltásokra képes secondary híve vagyok, úgyhogy az új évadban elbűvölhet majd a front7-ünk. Jó móka lesz, nyitott vagyok az újdonságokra 😊MinitronOlyan fifikás, gyors váltásokat fogsz látni a Pats secondary-tól, hogy el fog állni a szavad! Például 3rd&19-re gyors váltással lesz 1st&10. (Az ellen is meg fog lepődni és emiatt azonnal el fogja adni a labdát. Fifika!!)tomi-tomi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Ó a régi szép idők 😊Megy itt az elemezgetés a védelemről. Én továbbra is a fifikás, gyors váltásokra képes secondary híve vagyok, úgyhogy az új évadban elbűvölhet majd a front7-ünk. Jó móka lesz, nyitott vagyok az újdonságokra 😊MinitronOlyan fifikás, gyors váltásokat fogsz látni a Pats secondary-tól, hogy el fog állni a szavad! Például 3rd&19-re gyors váltással lesz 1st&10. (Az ellen is meg fog lepődni és emiatt azonnal el fogja adni a labdát. Fifika!!)tomi-tomi

több mint 10 éve
Megy itt az elemezgetés a védelemről. Én továbbra is a fifikás, gyors váltásokra képes secondary híve vagyok, úgyhogy az új évadban elbűvölhet majd a front7-ünk. Jó móka lesz, nyitott vagyok az újdonságokra 😊MinitronOlyan fifikás, gyors váltásokat fogsz látni a Pats secondary-tól, hogy el fog állni a szavad! Például 3rd&19-re gyors váltással lesz 1st&10. (Az ellen is meg fog lepődni és emiatt azonnal el fogja adni a labdát. Fifika!!)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Megy itt az elemezgetés a védelemről. Én továbbra is a fifikás, gyors váltásokra képes secondary híve vagyok, úgyhogy az új évadban elbűvölhet majd a front7-ünk. Jó móka lesz, nyitott vagyok az újdonságokra 😊
több mint 10 éve
szerintem például Brady után egyértelműen Revis volt a második olyan kulcsfigurája a csapatnak, aki olyan impactot adott a Patsnek, aki nélkül nem lett volna meg ez a gyűrű.Lehet hát, a felépült Gronkot se tessék kihagyni 😉
De lehetne még sorolni. Épp ezért igazából talán kár is ezen agyalni.Stez
több mint 10 éve
Willie McGinest.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Treyben több opció látszik elsőre, de valaki legyen, aki jól tolja 😊Chandler Jones három szezon, 40 meccs, 23.5, ha végig tudja tolni az évet, ő simán 10+os kaliber/évWyattNeked legyen igazad! Sőt, ha ez a Grissom nevű srác is hozzá tud tenni, akkor ez még lehet jó is.Kollega

több mint 10 éve
Chandler Jones három szezon, 40 meccs, 23.5, ha végig tudja tolni az évet, ő simán 10+os kaliber/évWyattNeked legyen igazad! Sőt, ha ez a Grissom nevű srác is hozzá tud tenni, akkor ez még lehet jó is.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Az utolsó, aki magas szinten kergette a QB-ket, Willie McGuinest volt ebben a csapatban (86 sck). Igencsak megsüvegelendő Mike Vrabel teljesítménye, akinek 70 feletti sackje van, pedig ő minden poszton játszott, ahol csak kellett, volt ILB, játszott jobb- és baloldalon is. Seymournak is 50 felett volt, Colvinnak is, aki elég korán kellett abbahagyja a játékot. Bruschi és Harrison is összeszedett 30 felett, pedig kimondottan egyik sem az a pozíció.Chandler Jones három szezon, 40 meccs, 23.5, ha végig tudja tolni az évet, ő simán 10+os kaliber/év
A jelenlegi keretből Ninko áll 10 szezon után 30 felett. Hightower 4 szezon után 11. Szóval rettenetesen messze vagyunk attól, hogy eredményesen limitáljunk egy jó fal mögött játszó QB-t, ugrásszerű fejlődés kell.Kollega

több mint 10 éve
Az utolsó, aki magas szinten kergette a QB-ket, Willie McGuinest volt ebben a csapatban (86 sck). Igencsak megsüvegelendő Mike Vrabel teljesítménye, akinek 70 feletti sackje van, pedig ő minden poszton játszott, ahol csak kellett, volt ILB, játszott jobb- és baloldalon is. Seymournak is 50 felett volt, Colvinnak is, aki elég korán kellett abbahagyja a játékot. Bruschi és Harrison is összeszedett 30 felett, pedig kimondottan egyik sem az a pozíció.A jelenlegi keretből Ninko áll 10 szezon után 30 felett. Hightower 4 szezon után 11. Szóval rettenetesen messze vagyunk attól, hogy eredményesen limitáljunk egy jó fal mögött játszó QB-t, ugrásszerű fejlődés kell.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nem is az kell, ha tud szerezni, akkor álljon meg. Csak már megfelelő nyomás alá helyezéssel is lehet siettetni vagy összenyomni a zsebet, hogy ne tudjon körbenézni ki hogy áll az elkapók közül. De ha ebből sack lesz az a legjobb. De a legfontosabb, hogy ne tudja végignézni az opciókat vagy megvárni míg az elkapók elszakadnak.Nekem nem kell sack se, elég ha annyira zavarjuk és siettetjük a qb-kat, hogy ne legyen tiszta dobásuk.DemecsA sack jó mérőszám. Ha jó a passz siettetés, akkor az emeli a sackek számát átlagban (a védő biztosan nem fog megállni, hogy már elég jól megsiettettem, mert ő a sackre kap bóuszt). Ez épp olyan, mint azt mondani, hogy nem érdekes, hány yardot szívunk, csak ne legyen belőle pont. Az erős védelem jó mérőszámokat produkál, a gyenge pedig vacakokat. Szerintem az erős védelem kevés yardot kap, sok sacket szerez és sok turnovert csinál. Tavaly a háromból kettő jól ment. A 2000-es évek elején pedig mind a háromban erősek voltunk, de aztán már csak egy-egy mutatót tudtunk hozni.Kollega
több mint 10 éve
Nekem nem kell sack se, elég ha annyira zavarjuk és siettetjük a qb-kat, hogy ne legyen tiszta dobásuk.DemecsA sack jó mérőszám. Ha jó a passz siettetés, akkor az emeli a sackek számát átlagban (a védő biztosan nem fog megállni, hogy már elég jól megsiettettem, mert ő a sackre kap bóuszt). Ez épp olyan, mint azt mondani, hogy nem érdekes, hány yardot szívunk, csak ne legyen belőle pont. Az erős védelem jó mérőszámokat produkál, a gyenge pedig vacakokat. Szerintem az erős védelem kevés yardot kap, sok sacket szerez és sok turnovert csinál. Tavaly a háromból kettő jól ment. A 2000-es évek elején pedig mind a háromban erősek voltunk, de aztán már csak egy-egy mutatót tudtunk hozni.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Na ez megnyugtatóbb, köszi 😊Akkor viszont tuti nem a szélen lesz, és így szerintem nem lesz gond a DT-kel sem

több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok Easley szerepkörére. Ha tényleg csak ilyen 260 font körül mozog, akkor valóban nagyobb esély van arra hogy a szélen legyen. Akkor bent maradna Siliga, Brown és Chris Jones. Nekem jobban tetszene, ha itt tudna karistolni, DE-ben megvagyunk minőségre és most már mennyiségre is bővenWyattAsszem a PFWs srácok utánakérdeztek Belichicknél, hogy mennyire komoly ez a 270 font Easley-nél és azt mondta, hogy elrontotta és 290 körül van a srác,
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok Easley szerepkörére. Ha tényleg csak ilyen 260 font körül mozog, akkor valóban nagyobb esély van arra hogy a szélen legyen. Akkor bent maradna Siliga, Brown és Chris Jones. Nekem jobban tetszene, ha itt tudna karistolni, DE-ben megvagyunk minőségre és most már mennyiségre is bőven

több mint 10 éve
53+10 ps. Aztán ha valaki kihullik, akkor tradelünk. Ryan, Butler szerintem jók lesznek. Tudják majd hozni amit elvárnak tölük. Nyilván nem egy Revis kategória, de ha tapadnak és gyorsak, akkor jók lehetnek. Revisnek az erőssége is a jammelés volt. Ha nem sikerült neki, akkor elfutottak mellette is aztán...láttuk mi lett ott is. Kaptunk róla is td-ket. A frontnak meg muszáj összeállnia. Wilfork nagy öreg és a szakma profija, de egy újonc ha szerez egy kis rutint talán hozhatja a szintjét. sebességben erőben mindenképpen. A rutint meg BB megadja nekik. Sokat fog foglalkozni velük az biztos.
Nekem nem kell sack se, elég ha annyira zavarjuk és siettetjük a qb-kat, hogy ne legyen tiszta dobásuk.