New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Visszajön a régi védelem. Nézve az idei ellenfeleket, nem is olyan nagy baj. Kevés komolyan passzoló csapat lesz most az ellenfelek közt. Csak megoldjuk valahogy ezt is. Hasonló volt mikor a giants ellen játszottunk is sb-n.Az idei ellenfeleket a PO-ig látod csak. De pl a Steelers, Broncos, Colts, Eagles, Cowboys enyhén szólva sem a soha nem passzolunk stílust nyomják, Dolphins Tannehillel sem lebecsülendő.
Tudják mit miért csinálnak.Demecs
Szóval az a kérdés, hogy wishful thinking szerint a 2000-es évek elejét fogjuk látni vagy a 3-4 évvel ezelötti bend but not break ami szövegnek jó volt, de eredménnyel nem párosult. Legalábbis olyan eredménnyel, mint tavaly, amikor volt secondary...
Én így május végén erről nem tudok dönteni, melyik lesz.
több mint 10 éve
De volt előttük egy bika egység. Ez a forma van kialakulóban most is. Korábban bejött már párszor.Volt, de ez egy különösen hírhedt secondary volt, nagyjából 2003-ig. A keménységükről voltak hírhedtek.
Lehet a mostani cornerek között is lesz pats hof tag. 😀Demecs
Talán Ty Lawt egy szép nap Cantonba is beválasztják (tudom, hogy elfogult vagyok, de reménykedni lehet).
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Visszajön a régi védelem. Nézve az idei ellenfeleket, nem is olyan nagy baj. Kevés komolyan passzoló csapat lesz most az ellenfelek közt. Csak megoldjuk valahogy ezt is. Hasonló volt mikor a giants ellen játszottunk is sb-n.Tudják mit miért csinálnak.
több mint 10 éve
Amúgy ez inkább fordítva van. Ennyi LB-vel felesleges lenne 3-4-et játszani, mert oda csak kettő kell Ninko/Sheard és Chandler Jones mellé. Arra meg nem kicsit lenne luxus egy Hightower, Collins kezdő mögé egy Mayo, Spikes, Fletcher, Wells sor, még akkor sem, ha utóbbi kettővel nem számolunk igazánDe volt előttük egy bika egység. Ez a forma van kialakulóban most is. Korábban bejött már párszor.A remény a remény.... 😀 most amennyi Lb-nk van visszaàllunk 3-4-re. 😀 Mindehol ott lesznek Mc hàtsò alakulata csak kisegít ha beüt a Flacco alias kisManing féle csapjuk elöre a labdàt lesz ami lesz kòr. 😀ParadSEC

több mint 10 éve
De volt előttük egy bika egység. Ez a forma van kialakulóban most is. Korábban bejött már párszor.A remény a remény.... 😀 most amennyi Lb-nk van visszaàllunk 3-4-re. 😀 Mindehol ott lesznek Mc hàtsò alakulata csak kisegít ha beüt a Flacco alias kisManing féle csapjuk elöre a labdàt lesz ami lesz kòr. 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
De volt előttük egy bika egység. Ez a forma van kialakulóban most is. Korábban bejött már párszor.Lehet a mostani cornerek között is lesz pats hof tag. 😀
több mint 10 éve
A 2000 evek elejen ugyan ilyen sec nelkul felallo csapat nyert par super bowlt.DemecsNagyon óvatosan! Ty Law, Rodney Harrison? Aztán volt még ott egy Tyrone Poole, Lawyer Milloy.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
A 2000 evek elejen ugyan ilyen sec nelkul felallo csapat nyert par super bowlt.
több mint 10 éve
Nincs vita köztünk 😊 Amikor Revis idejött, azt mondtam - pláne Browner igazolása után, akinek az erőszakos "legion of boom" stílusa szerintem szintén kellett a sikeres secondary felépítéséhez - hogy most eljöhet az újabb bajnoki cím. Abban is egyetértünk, hogy a Revisnek és az általa vezetett secondarynek alapvető szerepe volt a sikerben, ő Sherman mellett az egyetlen szó szoros értelmében vett shutdown corner, aki szinte minden meccsen hozta a tőle elvárt magas - all-pro - szintet.Soccerben pontosan ugyanilyen megnyilvánulások vannak. És továbbra is tartom, hogy Revis pontosan ugyanannyira nagy szerepet játszott a gyűrűben, mint mondjuk egy Brady, vagy másik kulcsember. Szóval ez a gyűrűhöz juttatta szófordulat nem helyes megítélésem szerint.Nagy ez a Jets-Pats rivalizálás, de szerintem közel sem akkora ősellenség a két franchise, mint a Packers-Vikings, ott amiatt volt nagyobb fikázás. Amikor Favre a jetsbe ment, akkor már nem kapta annyira az ívet.Én tudom szeretni Bradyt, Edelmant vagy Ninkovichot, tudtam szeretni Welkert vagy Bruschit. Lehet, hogy ők is csak profik, de legalább jól adják el, hogy élnek-halnak a csapatért. Revis sosem tudtam szeretni, csak elismerni a tehetségét, tudását és örülni, hogy nálunk játszik, a mi védelmünket erősíti. De a mentalitásával sosem tudtam azonosulni, nekem még az NFL szokatlanul rideg világában is az érzelem nélküli zsoldos archetípusát képviseli.
Revis pedig a posztján korszakos játékos, egy igazi szörnyeteg, az ilyeneket mindig az ellenfél drukkerei utálják - egészen addig, amíg a te csapatodban nem játszik. Mert nem lehet nem szeretni, bármekkora köcsög is.
Shermant is utálja a fél világ, de ha bezzeg a kedvenc csapatodba lenne király – érvényes ez a Patsre is –, akkor azért annyira nem zavarna senkit a nagy pofája, ha a pályán állatkodna.
És azért valljuk be, hogy Revis a Jetsnél odaszólogatott a tulajoknak, volt egy-két balhéja, de sokszor jogos volt a kritikája, a pályán viszont klasszis volt, a szurkolók így is álltak hozzá.
Az persze mellékes, hogy sikerült egy gyűrűt nyernie, bár meggyőződésem, hogy nélküle a Pats nem lett volna bajnok, tehát ebben az esetben mindkét fél jól járt, persze sosem tudjuk meg, mi lett volna ha…
Én nagyon szeretem Revist. Bármikor, bárhol játszott, bármilyen gondja volt a vezetőkkel, edzőkkel, csapattársaival, stb. a pályán kívül hagyta a gondokat, mindig odatette magát, és fantasztikusan játszott.Stez
Lehet hogy sokak számára OK, nekem furcsa, hogy ilyen szinten belecsinál abba kézbe, ami egy éven át etette és gyűrűhöz juttatta. Soccerben szinte sosincs ilyen ellenszenves megnyilvánulás a korábbi csapatról, ha a felek valamiért nem haragban váltak el.Burkus
Az meg, hogy te nem tudsz vele azonosulni, a te dolgod, pontosan ahogy mondod, ő nem nyal be senkinek sem, rideg, érzelem nélküli zsoldos, aki valószínűleg ugyanígy beszólt volna az előző szezonban is sokaknak, ha mondjuk a Patsnél nem tiltott a dolog, mert valószínűleg az.
És persze a Pats-fan rögtön nem pattog, ha mondjuk a nem túl közkedvelt Jetsnek is beszólt volna tavaly ugyebár, vagy jól lefikázza a vezetőséget, edzői stábot, stb. Ítélkezni pedig könnyű, hogy Revis miket mondd, de nem tudhatod, hogy mi játszódott le közte és Krafték között mondjuk nyáron, az új szerződésével kapcsolatosan. Simán lehet, hogy ott is történt valami, amit zokon vett, mondjuk hogy a Patsnek pont csak a tavalyi, all-in szezonra kellett, a gyűrűben hatalmas szerepe volt, mindezek ellenére mégis hagyták távozni.
Lehet utálni, csak semmit sem tudunk arról, mi történt a háttérben, az viszont nem kérdés, hogy hatalmas szerepe volt a gyűrűben, és ennek ellenére ő az, akiről eléggé " megfeledkezett" mindenki. Felszopjuk Edelmant, Butlert, etc., pedig szerintem például Brady után egyértelműen Revis volt a második olyan kulcsfigurája a csapatnak, aki olyan impactot adott a Patsnek, aki nélkül nem lett volna meg ez a gyűrű. Csak ő nem passzolt TD-t, nem szerzett GW-picket, nem táncikál, meg játssza az eszét minden bulin, nem osztotta végig a Steelers-játékosokat ünneplés közben, így nem ő maradt meg az emberekben. De amit csöndben véghez vitt, az no comment. Szóval egyébként nagyon simán gondolhatja azt, hogy többet érdemelt volna a Patstől.
De lehetne még sorolni. Épp ezért igazából talán kár is ezen agyalni.Stez
Revis szerintem anyagilag és erkölcsileg is megkapta az elismerést és az a kétségbeesett erőfeszítés, ahogy a Pats GM megpróbálta megtartani, azt mutatta, hogy a csapat is tisztában van az értékével és a fontosságával. (A Jets irreális ajánlatát nem lehetett ezzel a kerettel matchelni.) Abban nem értünk egyet, hogy a Pats hagyta távozni, Revis volt, aki távozni akart és a Patset "árfelhajtó tényezőként" használta a Jets-el szemben.
Én azt sem mondtam, hogy utálom Revist. Elismerem, remek játékosnak tartom, nagyon sajnálom, hogy nincs a keretben és jelenleg értetlenül állok az új Pats koncepció előtt, amelyik valamirevaló secondary nélkül akarja megoldani a szezont. Talán tudják, hogy a címvédésnek statisztikailag kicsi az esélye, ezért lehet az évet kísérletezésre szánni 😊
Csak annyit mondtam, hogy szeretni nem tudom. Tisztelem, becsülöm, elismerem, de nem tudok érte rajongani. Nem vettem Revis mezt és nem is fogok. A volt csapatnak való beszólást pedig szimpla parasztságnak tartom, normális ember nem szól be az előző munkahelyének, különösen nem egy olyan ügyben, ami egy, a Revis által elnyert gyűrűhöz vezető út utolsó előtti állomásához kapcsolódik. Az előadásával a saját sikerét is leértékelte. De hát tudom, hogy nem egy arbiter elegantum, hanem egy kiváló, ámde modortalan cornerback.
több mint 10 éve
Soccerben pontosan ugyanilyen megnyilvánulások vannak. És továbbra is tartom, hogy Revis pontosan ugyanannyira nagy szerepet játszott a gyűrűben, mint mondjuk egy Brady, vagy másik kulcsember. Szóval ez a gyűrűhöz juttatta szófordulat nem helyes megítélésem szerint.Nagy ez a Jets-Pats rivalizálás, de szerintem közel sem akkora ősellenség a két franchise, mint a Packers-Vikings, ott amiatt volt nagyobb fikázás. Amikor Favre a jetsbe ment, akkor már nem kapta annyira az ívet.Én tudom szeretni Bradyt, Edelmant vagy Ninkovichot, tudtam szeretni Welkert vagy Bruschit. Lehet, hogy ők is csak profik, de legalább jól adják el, hogy élnek-halnak a csapatért. Revis sosem tudtam szeretni, csak elismerni a tehetségét, tudását és örülni, hogy nálunk játszik, a mi védelmünket erősíti. De a mentalitásával sosem tudtam azonosulni, nekem még az NFL szokatlanul rideg világában is az érzelem nélküli zsoldos archetípusát képviseli.
Revis pedig a posztján korszakos játékos, egy igazi szörnyeteg, az ilyeneket mindig az ellenfél drukkerei utálják - egészen addig, amíg a te csapatodban nem játszik. Mert nem lehet nem szeretni, bármekkora köcsög is.
Shermant is utálja a fél világ, de ha bezzeg a kedvenc csapatodba lenne király – érvényes ez a Patsre is –, akkor azért annyira nem zavarna senkit a nagy pofája, ha a pályán állatkodna.
És azért valljuk be, hogy Revis a Jetsnél odaszólogatott a tulajoknak, volt egy-két balhéja, de sokszor jogos volt a kritikája, a pályán viszont klasszis volt, a szurkolók így is álltak hozzá.
Az persze mellékes, hogy sikerült egy gyűrűt nyernie, bár meggyőződésem, hogy nélküle a Pats nem lett volna bajnok, tehát ebben az esetben mindkét fél jól járt, persze sosem tudjuk meg, mi lett volna ha…
Én nagyon szeretem Revist. Bármikor, bárhol játszott, bármilyen gondja volt a vezetőkkel, edzőkkel, csapattársaival, stb. a pályán kívül hagyta a gondokat, mindig odatette magát, és fantasztikusan játszott.Stez
Lehet hogy sokak számára OK, nekem furcsa, hogy ilyen szinten belecsinál abba kézbe, ami egy éven át etette és gyűrűhöz juttatta. Soccerben szinte sosincs ilyen ellenszenves megnyilvánulás a korábbi csapatról, ha a felek valamiért nem haragban váltak el.Burkus
Az meg, hogy te nem tudsz vele azonosulni, a te dolgod, pontosan ahogy mondod, ő nem nyal be senkinek sem, rideg, érzelem nélküli zsoldos, aki valószínűleg ugyanígy beszólt volna az előző szezonban is sokaknak, ha mondjuk a Patsnél nem tiltott a dolog, mert valószínűleg az.
És persze a Pats-fan rögtön nem pattog, ha mondjuk a nem túl közkedvelt Jetsnek is beszólt volna tavaly ugyebár, vagy jól lefikázza a vezetőséget, edzői stábot, stb. Ítélkezni pedig könnyű, hogy Revis miket mondd, de nem tudhatod, hogy mi játszódott le közte és Krafték között mondjuk nyáron, az új szerződésével kapcsolatosan. Simán lehet, hogy ott is történt valami, amit zokon vett, mondjuk hogy a Patsnek pont csak a tavalyi, all-in szezonra kellett, a gyűrűben hatalmas szerepe volt, mindezek ellenére mégis hagyták távozni.
Lehet utálni, csak semmit sem tudunk arról, mi történt a háttérben, az viszont nem kérdés, hogy hatalmas szerepe volt a gyűrűben, és ennek ellenére ő az, akiről eléggé " megfeledkezett" mindenki. Felszopjuk Edelmant, Butlert, etc., pedig szerintem például Brady után egyértelműen Revis volt a második olyan kulcsfigurája a csapatnak, aki olyan impactot adott a Patsnek, aki nélkül nem lett volna meg ez a gyűrű. Csak ő nem passzolt TD-t, nem szerzett GW-picket, nem táncikál, meg játssza az eszét minden bulin, nem osztotta végig a Steelers-játékosokat ünneplés közben, így nem ő maradt meg az emberekben. De amit csöndben véghez vitt, az no comment. Szóval egyébként nagyon simán gondolhatja azt, hogy többet érdemelt volna a Patstől.
De lehetne még sorolni. Épp ezért igazából talán kár is ezen agyalni.
több mint 10 éve
Én tudom szeretni Bradyt, Edelmant vagy Ninkovichot, tudtam szeretni Welkert vagy Bruschit. Lehet, hogy ők is csak profik, de legalább jól adják el, hogy élnek-halnak a csapatért. Revis sosem tudtam szeretni, csak elismerni a tehetségét, tudását és örülni, hogy nálunk játszik, a mi védelmünket erősíti. De a mentalitásával sosem tudtam azonosulni, nekem még az NFL szokatlanul rideg világában is az érzelem nélküli zsoldos archetípusát képviseli.2 napja fogalmazódnak bennem ezek a gondolatok, nagyon jól leírtad! Én is így érzem!
több mint 10 éve
Dez Bryant pedig ide se jöhetett...Sobri JóskaValahol lemaradtam. Volt szó róla komoly formában, hogy idehozzuk Dez Bryantet?
De összekevertek két dolgot: Thomas, Moss az öltözőbeli ügyekről dumált. Nem vagyok képben 32 NFL edző hozzáállását illetően, de abban biztos vagyok, hogy ezt egyik edző sem tűri el.
Milyen különbség: Mikor Thomas elkésett egy edzésről, puffogni kezdett, hogy gyereknek nézik. Mikor Revis, nem tudjuk, de gondolom felhívta a mestert, elmondta, hogy késni fog, sajnálja és vállalja a büntetést. Gondolom megbüntették, megnézték, hogy hét hátralevő részében lehajtott fejjel, csendben végighajtja az edzéseket és nem lett nagyobb következménye. AD nem sokat játszott már ezután, ha jól rémlik.
De másik csapatról (edzőről) csak Welker dumált, elég visszafogottan, vicces (izlés kérdése) formában. Mégis két nap múlva tarthatott bocsánatkérő sajtótájékoztatót és még padoznia is kellett.
Ahogy tudni lehet, Moss is és Thomas is nagyon rosszul viselte Belichick kipellengérező stílusáta közös videózásokon. Amikor kicsivel kevésbé volt sikeres a csapat, azt gondolták eljött az idejük, ki is rúgatták magukat rendben. BB egyszerűen úgy gondolja, hogy ez nem a pedagógia helye. Ez felnőtt liga, ahol a legutolsó camp body is tízszer annyit keres, mint mondjuk egy bolti eladó. Itt mindenkitől elvárható a felnőtt viselkedés. Ugyanakkor arra is emlékszem, hogy mikor Hernandezt elkapták, valami 100 oldalnyi szöveges üzenet volt, amit BB-vel váltott, ami azt jelenti, hogy azért ha valakinek valami gondja van, nyugodtan fordulhat hozzá, és nem csak szakmai, de emberi dolgokban is.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Fletchert így hogy vágjam ki 😀Btw, azért a
Hightower, Mayo, Collins
Fletcher, Spikes, Wells
LB-sor igencsak pofásan hangzik már mélységben is.

több mint 10 éve
Dane Flatcher visszatér egy évre! Örülünk!
több mint 10 éve
Nagy ez a Jets-Pats rivalizálás, de szerintem közel sem akkora ősellenség a két franchise, mint a Packers-Vikings, ott amiatt volt nagyobb fikázás. Amikor Favre a jetsbe ment, akkor már nem kapta annyira az ívet.Én tudom szeretni Bradyt, Edelmant vagy Ninkovichot, tudtam szeretni Welkert vagy Bruschit. Lehet, hogy ők is csak profik, de legalább jól adják el, hogy élnek-halnak a csapatért. Revis sosem tudtam szeretni, csak elismerni a tehetségét, tudását és örülni, hogy nálunk játszik, a mi védelmünket erősíti. De a mentalitásával sosem tudtam azonosulni, nekem még az NFL szokatlanul rideg világában is az érzelem nélküli zsoldos archetípusát képviseli.
Lehet hogy sokak számára OK, nekem furcsa, hogy ilyen szinten belecsinál abba kézbe, ami egy éven át etette és gyűrűhöz juttatta. Soccerben szinte sosincs ilyen ellenszenves megnyilvánulás a korábbi csapatról, ha a felek valamiért nem haragban váltak el.
több mint 10 éve
Watt teljesen megérdemelten lett az első, Rodgers nem különben a második. De valóban az a lényeg, hogy a rájátszásban minden meccset megnyertünk 😊Meglestem gyorsan a PFF top 101-es listáját, 101-41 nincs is rajta játékosunk 😀 (és a top 10-ben sem 😊 )Emlékszem régebbről, valami kemény meccsünk előtt, hogy 8 vagy 9 expert főműsor idős beszélgetős műsorban lehozta, hogy kb milyen lesz a meccs. Talán egy hozott ki minket győztesnek. Aznap este elég nagy fricskát kaptak utána kommentelőktől. 😀
A kettő (11-40) között viszont azért akad pár
40. Jamie Collins, LB, New England Patriots
33. Devin McCourty, S, New England Patriots
29. Darrelle Revis, CB, New England Patriots
27. Tom Brady, QB, New England Patriots
23. Dont’a Hightower, LB, New England Patriots
11. Rob Gronkowski, TE, New England Patriots
Aki azért felfért volna talán, Edelman, Vollmer, Chandler Jones (ha a sérülése előtti formáját egész szezonban hozza), Vince sem volt azért rossz, Chung is jól karcolt, Ninkót meg nem lehet nem imádni 😊Wyatt
Szal szart se érnek ezek. Gondolom Rodgers vagy Manning benne van a top10ben. 😀Demecs

több mint 10 éve
Meglestem gyorsan a PFF top 101-es listáját, 101-41 nincs is rajta játékosunk 😀 (és a top 10-ben sem 😊 )Emlékszem régebbről, valami kemény meccsünk előtt, hogy 8 vagy 9 expert főműsor idős beszélgetős műsorban lehozta, hogy kb milyen lesz a meccs. Talán egy hozott ki minket győztesnek. Aznap este elég nagy fricskát kaptak utána kommentelőktől. 😀
A kettő (11-40) között viszont azért akad pár
40. Jamie Collins, LB, New England Patriots
33. Devin McCourty, S, New England Patriots
29. Darrelle Revis, CB, New England Patriots
27. Tom Brady, QB, New England Patriots
23. Dont’a Hightower, LB, New England Patriots
11. Rob Gronkowski, TE, New England Patriots
Aki azért felfért volna talán, Edelman, Vollmer, Chandler Jones (ha a sérülése előtti formáját egész szezonban hozza), Vince sem volt azért rossz, Chung is jól karcolt, Ninkót meg nem lehet nem imádni 😊Wyatt
Szal szart se érnek ezek. Gondolom Rodgers vagy Manning benne van a top10ben. 😀
több mint 10 éve
És Moss-t még ki is felejtetted a felsorolásból... 😊
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Egyszer megszólalt Welker, padozott utána. Pedig Welker elég fontos volt abban a csapatban 😊AD is egyszer szövegelt, aztán el is vágta magát onnantól. Graynek elég volt elkésni, hogy onnantól ne játsszon 😊

több mint 10 éve
Esküszöm Revis "profizmusa" vetekszik a legjobbakéval, minden sportágat figyelembe véve. 😊 Pénzügyileg is baromira jól menedzseli magát, azt is képes volt elérni, hogy eredményes legyen (gyűrűje is lett), és emellett írtóra tudja, hogy mikor mit kell mondania, hogy mindenütt ahol játszik, imádják.Biztosan nálunk is lett volna "piaca" a szurkolók egy részénél, ha van pár kedves szava az előző csapatairól, ez valahogy mégsem történt meg. Még sohasem hallottam erről, de lehet esetleg valami a játékosok szerződésében, ami tiltja, hogy negatívan beszéljenek más csapatokról. Mert nálunk ez nem szokás. Pedig nem gondolnám, hogy a mi játékosaink különbek lennének.
Gondoljatok bele. Egy Jets általt draftolt játékosról van szó, aki a saját csapatánál holdoutolt több pénzért - akkor, amikor a régi CBA miatt már rookieként is vaskosan meg volt fizetve a maiakhoz képest. Ezek után elmegy egy valag pénzért egy másik csapathoz, de mivel nem tuti a hely, egy éven belül tovább tud lépni. És nem is akárhova, a Jets "ősellenségéhez", a Patshez ír alá. És gyűrűt szerez. És Bostonban is imádják, annak ellenére, hogy Jet. Majd, már gyűrűvel a zsebében történelmi csúcsgázsiért visszaigazol az eredeti együtteséhez. Ééésss..... úgy fogadják vissza, mint a megváltót! Azt a játékost, aki holdoutolt náluk, aki elment az "ellenséghez", sőt nem csak elment, de gyűrűt is szerzett nekik. Azt a játékost aki 30 évesen ezek után visszatér és elviszi a capjük hatodát. És ehhez nem kellett más, csak némi "tampering", jelezve, hogy "nagyon vissza akarok menni", és 1-2 nem túl durva, de azért jól megfogalmazott mondat.
A fickó egy self-made-man zseni. 😊 Persze az sem árt, hogy kva jó játékos, node Favre is az volt, és lehetne sorolni...peterk2005
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nagy ez a Jets-Pats rivalizálás, de szerintem közel sem akkora ősellenség a két franchise, mint a Packers-Vikings, ott amiatt volt nagyobb fikázás. Amikor Favre a jetsbe ment, akkor már nem kapta annyira az ívet. Revis pedig a posztján korszakos játékos, egy igazi szörnyeteg, az ilyeneket mindig az ellenfél drukkerei utálják - egészen addig, amíg a te csapatodban nem játszik. Mert nem lehet nem szeretni, bármekkora köcsög is.
Én nagyon szeretem Revist. Bármikor, bárhol játszott, bármilyen gondja volt a vezetőkkel, edzőkkel, csapattársaival, stb. a pályán kívül hagyta a gondokat, mindig odatette magát, és fantasztikusan játszott.
több mint 10 éve
Nem kell ezeket túlgondolni. Amikor itt volt, mindent megtett a bajnoki címért, ami össze is jött.WyattEsküszöm Revis "profizmusa" vetekszik a legjobbakéval, minden sportágat figyelembe véve. 😊 Pénzügyileg is baromira jól menedzseli magát, azt is képes volt elérni, hogy eredményes legyen (gyűrűje is lett), és emellett írtóra tudja, hogy mikor mit kell mondania, hogy mindenütt ahol játszik, imádják.
Gondoljatok bele. Egy Jets általt draftolt játékosról van szó, aki a saját csapatánál holdoutolt több pénzért - akkor, amikor a régi CBA miatt már rookieként is vaskosan meg volt fizetve a maiakhoz képest. Ezek után elmegy egy valag pénzért egy másik csapathoz, de mivel nem tuti a hely, egy éven belül tovább tud lépni. És nem is akárhova, a Jets "ősellenségéhez", a Patshez ír alá. És gyűrűt szerez. És Bostonban is imádják, annak ellenére, hogy Jet. Majd, már gyűrűvel a zsebében történelmi csúcsgázsiért visszaigazol az eredeti együtteséhez. Ééésss..... úgy fogadják vissza, mint a megváltót! Azt a játékost, aki holdoutolt náluk, aki elment az "ellenséghez", sőt nem csak elment, de gyűrűt is szerzett nekik. Azt a játékost aki 30 évesen ezek után visszatér és elviszi a capjük hatodát. És ehhez nem kellett más, csak némi "tampering", jelezve, hogy "nagyon vissza akarok menni", és 1-2 nem túl durva, de azért jól megfogalmazott mondat.
A fickó egy self-made-man zseni. 😊 Persze az sem árt, hogy kva jó játékos, node Favre is az volt, és lehetne sorolni...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)