New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Másfél évtizede divatszurkoló vagyok, mivel fingom nincs egy csomó dologról (statisztikák, fizetések, ki melyik hs-be járt, a szertáros kutyájának neve, stb.), és csak az érdekel, hogy szórakoztasson egy meccs, és nyerjen a csapatom.
Ettől függetlenül úgy vélem, hogy összemosol két dolgot:
1, Valóban komikus (de nem felháborító) ez az egész ítélet, bár Brady büntetése annyiban jogos, hogy nem működött az elvárt - és az NFL-ben rá nézve is kötelező! - módon együtt. Ezért kapott büntetést, nem másért.
2, Leszarom, és a kutyát nem érdekli, hogy ki csalózik. Miért ne gondolhatná egy másik csapat (divat)drukkere azt, hogy Brady és a teljes Pats csaló? Én is azt gondolok bármelyik játékosról, csapatról, amit csak akarok.

Attól, hogy a fél világ gyilkosnak gondolta Ray Lewist, még nem bizonyították rá. Hernandezre igen, ez nagyon rossz példa.
DE! annyiban mégsem, hogy miért ne szerethetné egy Ravens drukker Lewist, és miért ne tehetné ezt egy Pats drukker Bradyvel vagy akár Hernandezzel.
Ha holnap kiderül, hogy OBJ 5 éve folytat pedofil viszont egy 12 éves kislánnyal, akkor az az elkapása nem volt szép? Persze, rohadjon rá a műanyaglakat, de az az elkapás nem tetszett neked?
Kb ennyi relevanciája van Brady esetében, hogy eltiltják 4 meccsre vagy annak, hogy mit gondol róla akárki.
Ja, jut eszembe, téged zavart, hogy én évekig azt mondtam, hogy Brady kiégett? Szerintem ez volt a valóság, és az idei PO-ban végre túllépte az árnyékát, visszatért, és nyert. És kurvára nem zavar, hogy így történt.
Érdemes megnézni az ESPN 30 for 30 sorozatában a Leonard - Duran meccses részt, a No Mas-t. Durant se érdekelte, hogy a sportvilág mit gondol róla, 1 évig töprengett, majd visszatért, és még 30-szor nyert.Sobri Jóska
Mielőtt magadra veszed, nem téged divatszurkolóztalak le. De igenis azt gondolom, hogy egy szurkoló belekeveredik érzelmileg. Te is belekeveredtél, hiába próbálsz úgy csinálni, mint aki nem. Késhegyig menő vitákat folytatsz. Azért mert a véleményed eltér a többiekétől, még benne vagy nyakig.

Amit írtam, az valóban két különböző állítást tartalmazott. Azt ugyanis tagadom, hogy nem számít mit gondolnak az idolomról. Igenis sok fradista köpte le a tükörképét, amikor kiderült Novákról, hogy jelentett, sokan égették el a Hernandez mezüket és sokan megőrülnek a csalózó jetsesektől. De azt nem merném állítani, hogy Te divatszurkoló vagy, ha nem így gondolod.

Lehet valaki lelkes Pats szurkoló anélkül, hogy istenítené Bradyt. Itt a példa, hogy lehet 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
Gondolj Ray Lewisra.
Nekem tök mindegy ki mit gondol arról a csapatról, amelyik szórakoztat, amelyiknek drukkolok, nem tizenéves vagyok.
Mint korábban írtam, komikusnak gondolom ezt az ítéletet, és ezen mit sem változtat az, hogy máshol más miként minősíti.
Szerintem "túlgondolod" önnen szurkolói mivoltodat.
Amikor pl. kiderült Novák Dezsőről, hogy ügynök volt, se a faterom generációja nem gondolta, hogy a játéka ne szórakoztatta volna korábban, se az enyém, hogy a Fradival edzőként elért nemzetközi sikereinek ne örültünk volna igaz szívvel.
Ezek a dolgok azoknak az embereknek fontosak akikkel történnek, nekünk szurkolóknak valójában eléggé irrelevánsak.
De még csak azt se mondom, hogy az érintett játékosok mindegyike így túlpörgi.
Gondolj Ray Lewisra.Sobri Jóska
Akkor azért elég sokan túlpörögik a dolgot: A Hernandez mezüket legalábbis elég sokan visszaküldték. Pedig a pályán kétség kívül nagyot alkotott.
A szurkolás érzelmi kérdés. Akinek Brady az isten, és másfél évtizede csodálja a játékát, az felháborítónak tartja, hogy ilyen marginális dolog miatt, semmit se jelentő, bizonyítéknak aligha nevezhető iromány alapján a leggyűlöltebb ellenfél csalózik.
Aki csak azt nézi, hogy szórakoztató-e a játék, azt hívják divatszurkolónak és lelép azonnal, ha rosszabb év jön.Kollega
Másfél évtizede divatszurkoló vagyok, mivel fingom nincs egy csomó dologról (statisztikák, fizetések, ki melyik hs-be járt, a szertáros kutyájának neve, stb.), és csak az érdekel, hogy szórakoztasson egy meccs, és nyerjen a csapatom.
Ettől függetlenül úgy vélem, hogy összemosol két dolgot:
1, Valóban komikus (de nem felháborító) ez az egész ítélet, bár Brady büntetése annyiban jogos, hogy nem működött az elvárt - és az NFL-ben rá nézve is kötelező! - módon együtt. Ezért kapott büntetést, nem másért.
2, Leszarom, és a kutyát nem érdekli, hogy ki csalózik. Miért ne gondolhatná egy másik csapat (divat)drukkere azt, hogy Brady és a teljes Pats csaló? Én is azt gondolok bármelyik játékosról, csapatról, amit csak akarok.

Attól, hogy a fél világ gyilkosnak gondolta Ray Lewist, még nem bizonyították rá. Hernandezre igen, ez nagyon rossz példa.
DE! annyiban mégsem, hogy miért ne szerethetné egy Ravens drukker Lewist, és miért ne tehetné ezt egy Pats drukker Bradyvel vagy akár Hernandezzel.
Ha holnap kiderül, hogy OBJ 5 éve folytat pedofil viszont egy 12 éves kislánnyal, akkor az az elkapása nem volt szép? Persze, rohadjon rá a műanyaglakat, de az az elkapás nem tetszett neked?
Kb ennyi relevanciája van Brady esetében, hogy eltiltják 4 meccsre vagy annak, hogy mit gondol róla akárki.
Ja, jut eszembe, téged zavart, hogy én évekig azt mondtam, hogy Brady kiégett? Szerintem ez volt a valóság, és az idei PO-ban végre túllépte az árnyékát, visszatért, és nyert. És kurvára nem zavar, hogy így történt.
Érdemes megnézni az ESPN 30 for 30 sorozatában a Leonard - Duran meccses részt, a No Mas-t. Durant se érdekelte, hogy a sportvilág mit gondol róla, 1 évig töprengett, majd visszatért, és még 30-szor nyert.

több mint 10 éve
Gondolj Ray Lewisra.
Nekem tök mindegy ki mit gondol arról a csapatról, amelyik szórakoztat, amelyiknek drukkolok, nem tizenéves vagyok.
Mint korábban írtam, komikusnak gondolom ezt az ítéletet, és ezen mit sem változtat az, hogy máshol más miként minősíti.
Amikor pl. kiderült Novák Dezsőről, hogy ügynök volt, se a faterom generációja nem gondolta, hogy a játéka ne szórakoztatta volna korábban, se az enyém, hogy a Fradival edzőként elért nemzetközi sikereinek ne örültünk volna igaz szívvel.
Ezek a dolgok azoknak az embereknek fontosak akikkel történnek, nekünk szurkolóknak valójában eléggé irrelevánsak.
Gondolj Ray Lewisra.Sobri Jóska
Akkor azért elég sokan túlpörögik a dolgot: A Hernandez mezüket legalábbis elég sokan visszaküldték. Pedig a pályán kétség kívül nagyot alkotott.
A szurkolás érzelmi kérdés. Akinek Brady az isten, és másfél évtizede csodálja a játékát, az felháborítónak tartja, hogy ilyen marginális dolog miatt, semmit se jelentő, bizonyítéknak aligha nevezhető iromány alapján a leggyűlöltebb ellenfél csalózik.
Aki csak azt nézi, hogy szórakoztató-e a játék, azt hívják divatszurkolónak és lelép azonnal, ha rosszabb év jön.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ez volna a hét vicce. Az NFL szemszögéből azt büntetné, aki nem tudott róla és azt aki csalt meg elengedné. Méltó lenne Goodellhez!
Na ezért egy vicc az egész sztori!Kollega
A munkáltató felelősséggel tartozik az alkalmazottai tetteiért.Pari
Ezzel már jött más is. Az NFL-ben nincs ilyen szabály, csak az NCAA-ben.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
remélem, hogy tényleg egy háttér megállapodásról van szó
mert a csapat is hibázott, ezért jár a bünti, de tényleg csak akkor nyelem ezt be, ha TB-nek törlik az eltiltását.NB2
Ezzel Kraft elismerte a csalást vagy valami még súlyosabb áll mögötte. Kecske és káposzta? Nagyobb büntetést kapott a csapat mint a Spygate-nél (1. körös pick és 250e $), azaz cselekményt legalább ilyen súlyúnak ítélik meg (ha a büntetés csak a visszaesés miatt súlyosabb) és nem is fellebbezünk ellene! Az első csapat, akinek két első körös pickjét vették el csalásért és ez a Pats szerint rendben van, méltányos büntetés. Erről a korszakról a négy gyűrű mellett a Cheatriots jelző fog megmaradni.

Azt nem értem, hogy mire volt az a nagy hév meg tűz, amivel Kraft az elején nekiesett az ügynek, ha a végén benyeli az egészet. Ezzel csak nevetségessé tette magát/a csapatot.Burkus
Nem értelek.
Ez egy üzlet, és egyben egyfajta szórakozás.
Belefér az 1 mila is, belefér pár pick is.
Belefér kis huncutság is.
Most így jött ki, ettől még hidd el, nem fog álmatlanul aludni se Kraft, se Goodell.
És én se, nekem, mint nézőnek tök mindegy, hogy egy milliárdos mennyi büntit fizet, és ha a pályán ott a 11 támadónk, 11 védőnk, akkor az, hogy ezeket honnan érkeztetjük (draft, FA, stb.) tök mindegy.
Márpedig ott lesznek, meccselnek, én szórakozok.
Aki meg ebből él, ezen keres, az fog továbbra is, ne legyenek kétségeid.
Valamint áruld el, milyen haszna lett volna a csapatnak egy fellebbezésből?
Ez kb olyan, hogy átfutok a zebrán, megfog a rendőr, azt mondja piros volt. A faszom se nézte, autó nem jött, de ha ezt mondja legyen így. Büntetés: 5ezer forint. Kifizetem, megyek tovább.
Most álljak le szarakodni, amikor az óradíjam 30ezer, és épp melózni megyek? Arról nem is beszélve, hogy csak idén százszor átmentem így a zebrán, sose volt rendőr.
Vagyis Kraftnak érdemi kára nem származott, nekünk, nézőknek se, nincs itt semmi látnivaló, lehet továbbmenni.Sobri Jóska
Nemár Sobri.... Nem igaz ,hogy nem érted. Az sem érdekel,hogy innentől kezdve a szeretett csapatodat boldog-boldogtalan le fogja csalózni és az összes elért eredményét a csapatnak meg fogja kerdojelezni?( btw ezt még el is tudom képzelni Téged "ismerve", hogy nem érdekel) A hasonlatod meg-már ne haragudj - teljes baromság. Ha átfutsz a zebrán es megbuntetnek,attól még nem kérdojelezodik meg a teljes korábbi szakmai munkassagod. A sportban az eredmény a minden,az minősíti az egész addigi munkádat. Ha hosszú éveken at sikeres vagy a sportban,nem engedheted meg,hogy az egész veszélybe kerüljön amiatt ,hogy rajtad maradjon hogy tisztességtelen vagy.kolok1972
Gondolj Ray Lewisra.
Gondolj Ray Lewisra.

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
Mi szurkolók vagyunk, Kraft üzletember! Ritkán értek egyet Sobrival, de ez most az😊
Közben Spigo is jól leírta, mi lehet a háttérben. Jön egy bírósági ügy, húzódik fél évig, folyamatosan észben tartva az ügyet. Az többet árt a csapatnak, mintha most lehet egy hónap múlva már el is fog ülni az ügy.

DE! Ha majd kiderül, mi lesz TB-vel és nem nekünk kedvező ítélet születik (minimum felezést, de inkább teljes törlést várok), akkor előszedhettek és lehet anyázni😊
több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 214 — Patriots GM
Nemár Sobri.... Nem igaz ,hogy nem érted. Az sem érdekel,hogy innentől kezdve a szeretett csapatodat boldog-boldogtalan le fogja csalózni és az összes elért eredményét a csapatnak meg fogja kerdojelezni?( btw ezt még el is tudom képzelni Téged "ismerve", hogy nem érdekel) A hasonlatod meg-már ne haragudj - teljes baromság. Ha átfutsz a zebrán es megbuntetnek,attól még nem kérdojelezodik meg a teljes korábbi szakmai munkassagod. A sportban az eredmény a minden,az minősíti az egész addigi munkádat. Ha hosszú éveken at sikeres vagy a sportban,nem engedheted meg,hogy az egész veszélybe kerüljön amiatt ,hogy rajtad maradjon hogy tisztességtelen vagy.kolok1972
Ez szerintem így is úgy is meglenne. Azaz, ha hosszú és fájdalmas csatározások után eltörölnék a büntetést, aki csalózni akarna akkor is csalózna e felől nincs kétségem. Kraft rájött, hogy minél előbb lezárja annál jobb az NFL-nek is és a Patriotsnak is, mert nem lesz napirenden minden egyes nap a téma. Ha meg plusszba kapott valami ígéretet is (sztem nem Brady bünti csökkentése az, hanem hosszabb távú valami) az még jobb. Sőt, később, más ügyben majd mondhatja is a ligának, hogy jó fej voltam, most te jössz.
több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Ez volna a hét vicce. Az NFL szemszögéből azt büntetné, aki nem tudott róla és azt aki csalt meg elengedné. Méltó lenne Goodellhez!
Na ezért egy vicc az egész sztori!Kollega
A munkáltató felelősséggel tartozik az alkalmazottai tetteiért.
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Ez egyre inkább Andy Dufresne sztori. Berúgtak ezek, hogy már arra sem emlékeznek ők követtek el valamit?

több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
mert a csapat is hibázott, ezért jár a bünti, de tényleg csak akkor nyelem ezt be, ha TB-nek törlik az eltiltását.NB2
Ezzel Kraft elismerte a csalást vagy valami még súlyosabb áll mögötte. Kecske és káposzta? Nagyobb büntetést kapott a csapat mint a Spygate-nél (1. körös pick és 250e $), azaz cselekményt legalább ilyen súlyúnak ítélik meg (ha a büntetés csak a visszaesés miatt súlyosabb) és nem is fellebbezünk ellene! Az első csapat, akinek két első körös pickjét vették el csalásért és ez a Pats szerint rendben van, méltányos büntetés. Erről a korszakról a négy gyűrű mellett a Cheatriots jelző fog megmaradni.

Azt nem értem, hogy mire volt az a nagy hév meg tűz, amivel Kraft az elején nekiesett az ügynek, ha a végén benyeli az egészet. Ezzel csak nevetségessé tette magát/a csapatot.Burkus
Nem értelek.
Most így jött ki, ettől még hidd el, nem fog álmatlanul aludni se Kraft, se Goodell.
És én se, nekem, mint nézőnek tök mindegy, hogy egy milliárdos mennyi büntit fizet, és ha a pályán ott a 11 támadónk, 11 védőnk, akkor az, hogy ezeket honnan érkeztetjük (draft, FA, stb.) tök mindegy.
Ez kb olyan, hogy átfutok a zebrán, megfog a rendőr, azt mondja piros volt. A faszom se nézte, autó nem jött, de ha ezt mondja legyen így. Büntetés: 5ezer forint. Kifizetem, megyek tovább.
Most álljak le szarakodni, amikor az óradíjam 30ezer, és épp melózni megyek? Arról nem is beszélve, hogy csak idén százszor átmentem így a zebrán, sose volt rendőr.
Vagyis Kraftnak érdemi kára nem származott, nekünk, nézőknek se, nincs itt semmi látnivaló, lehet továbbmenni.Sobri Jóska
Nemár Sobri.... Nem igaz ,hogy nem érted. Az sem érdekel,hogy innentől kezdve a szeretett csapatodat boldog-boldogtalan le fogja csalózni és az összes elért eredményét a csapatnak meg fogja kerdojelezni?( btw ezt még el is tudom képzelni Téged "ismerve", hogy nem érdekel) A hasonlatod meg-már ne haragudj - teljes baromság. Ha átfutsz a zebrán es megbuntetnek,attól még nem kérdojelezodik meg a teljes korábbi szakmai munkassagod. A sportban az eredmény a minden,az minősíti az egész addigi munkádat. Ha hosszú éveken at sikeres vagy a sportban,nem engedheted meg,hogy az egész veszélybe kerüljön amiatt ,hogy rajtad maradjon hogy tisztességtelen vagy.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve

Nem értelek.
Vagyis Kraftnak érdemi kára nem származott, nekünk, nézőknek se, nincs itt semmi látnivaló, lehet továbbmenni.

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Azt nem értem, hogy mire volt az a nagy hév meg tűz, amivel Kraft az elején nekiesett az ügynek, ha a végén benyeli az egészet. Ezzel csak nevetségessé tette magát/a csapatot.
több mint 10 éve
Na ezért egy vicc az egész sztori!

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
mert a csapat is hibázott, ezért jár a bünti, de tényleg csak akkor nyelem ezt be, ha TB-nek törlik az eltiltását.
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 646 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kecske(NFL) is jól lakik és a káposzta(Pats - Mérsékelt büntik) is megmarad esete bőven megáll!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kraft behódolt, Brady már csak az NFLPA-re számíthatbaggio
ez mondjuk nekem elég váratlan, ha van a a háttérben alku vagy valami, ha nincszinedine5
Mire alkudna, ha nem fellebbez?sutianap
Arra, hogy nem fellebbezünk a csapatbünti ellen, ha Brady eltiltását törlitek?Wyatt
Magától? Beadom a fellebbezést, alkuszom, s akkor visszavonom, akkor van valami a kezembe.sutianap
Most nem értelek
Arra utalt Zizou, hogy azért vonta vissza a csapat elleni büntetés fellebbezését Kraft, hogy Brady eltiltását cserébe töröljék/mérsékeljék

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
ez mondjuk nekem elég váratlan, ha van a a háttérben alku vagy valami, ha nincszinedine5
Arra, hogy nem fellebbezünk a csapatbünti ellen, ha Brady eltiltását törlitek?Wyatt
Magától? Beadom a fellebbezést, alkuszom, s akkor visszavonom, akkor van valami a kezembe.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Arra, hogy nem fellebbezünk a csapatbünti ellen, ha Brady eltiltását törlitek?

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Mire alkudna, ha nem fellebbez?

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
ez mondjuk nekem elég váratlan, ha van a a háttérben alku vagy valami, ha nincs
több mint 10 éve
Blountnak éppen az irányváltások az erősségei, hogy akkora testtel képes olyanokat bevágni, hogy a fél Colts-védelem még mindig csúszik elfelé. A számok alapján jól hoz kontakt után is, de ez nekem annyira nem tűnik fel... Pl Graynél sokkal többet láttam eddig a kontaktok után is.Wyatt
Nem kimondottan a testméretei miatt maradt meg bennem ez az érzés, de legyen, meggyőztél. Akkor az marad a kérdés, hogy képes ő az első számú futó szerepét betölteni egy limitált QB mellett? Képes akkor is eredményesen futni, amikor arra számít is a védelem?Kollega
Nem, egy kicsit csiholódott a Steelersbe, hogy pölö megvárja amíg ki alakul a folyosó, de ezt egy meccsre sikerült összehoznia, úgy vonzza a duplablokk, mint a légypapír.
Illetve finomítok, nem neki áll föl a fal, talán Kline hátán megy neki mint a disznó.. Hümm?

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 742 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vagy kapott valamit cserebe... 😉Spigo
Pumpát és nyomásmérőt? 😀
több mint 10 éve
Vagy kapott valamit cserebe... 😉
több mint 10 éve
A Patriots nem fog fellebezni, azaz marad a milla meg az elso es negyedik kor buntetes. Sztem varhato volt a mult heti valasz utan (contextes honlap)
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 827 — no es importante
Kraft behódolt, Brady már csak az NFLPA-re számíthat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal