New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát érdekes amit Belichick csinál az biztos. Revis el, oké. Browner is el, oké. Revis távoztával érthető, így már nem olyan hasznos. De hogy még Arrington is, aki a slot pozícióban kifejezetten jó? Itt vagy mindenki úgy fejlődik, mint a napos csibe, vagy nem értem. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jó, de az egyetlen játék volt, és a Pats sejtette, hogy ott mit hív a Hawks, a cornerek is tudták. Előtte kb. sehol sem volt Butler, azóta meg edzés nem nagyon volt még. Azért egy jó megmozdulás után ennyire bízni benne, elég rizikós. Rajta kívül még talán Ryan használható, de ez elég vékony lesz így, ő is hullámzó.Stez
Be voltál baszva, vagy nem nézted meg azóta a meccset. De direkt kiemeltem, hogy az interception előtt is cseszett jó volt azon a meccsen. Nálunk meg elég sokan figyeltek fel rá már korábban is, más kérdés, hogy érthető módon a Revis, Browner, Arrington... sorban újoncként nem kapott annyi helyet

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 632 — Whoops, looks like something went wrong.
Jó, de az egyetlen játék volt, és a Pats sejtette, hogy ott mit hív a Hawks, a cornerek is tudták. Előtte kb. sehol sem volt Butler, azóta meg edzés nem nagyon volt még. Azért egy jó megmozdulás után ennyire bízni benne, elég rizikós. Rajta kívül még talán Ryan használható, de ez elég vékony lesz így, ő is hullámzó.

több mint 10 éve
Huhh Wyatt azért ez elég necces névsor. Lesz itt még valami okosság szerintem.Bazzani
Én alapból azt vártam, hogy top 40-ben viszont CB-t, mert darabra jól álltunk, meg csomó jó kis 2-3. számú is akadt. Csak első számú nem volt egy sem. De nem jött, és inkább a DL-t javítottuk fel helyette. A 2000-es évek elején ez a módszer a közepes secondaryvel már elég jól bevált, nem kizárt, hogy visszatérünk ehhez.

Amiben sokan reménykedünk, hogy Butler fejlődése hozta magával a CB-poszt korai mellőzését (most 3-4. körösökkel sem lennénk előrébb), a Super Bowlon nagyon biztató volt az interception előtt is. Én reménykedem. Ryan a nálunk szokásos második évi gyengébb idény után remélem visszatér újoncként mutatott szintjéhez, McClain is nagyon jó lehet középen, de valszeg Fletcher lesz az egyik kezdő így elsőre. Safetybesegítéssel őt sem szívatják annyira szét, mint az előző idény végén, amikor hagyták égni, meg DMC nem véletlenül kapott ekkora fizetést, tőle ez el is várható, hogy segíteni tud. Ha lesz nyomás, akkor elég lehet ez a sor is, ha nem, akkor megint jöhetnek a 300 yardos átlagok ellenünk 😊
Legyen jó Butler, aztán jólvan

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Spikes visszajött!cspeti98
 boston.cbslocal.com/2014/04/09/brandon-spikes-trashes-patriots-on-twitter-calls-time-in-new-england-4-years-a-slave/

Arra jó lesz, hogy ne a kezdőket ütögessék a pre-seasonben... aztán tegyük lapátra amilyen gyorsan csak lehet

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 093 — Axel Foley
Huhh Wyatt azért ez elég necces névsor. Lesz itt még valami okosság szerintem.

több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Spikes visszajött!

több mint 10 éve
Malcolm Butler, Logan Ryan, Bradley Fletcher, Robert McClain, Darryl Roberts, Justin Green, Eric Patterson, Daxton Swanson
Elvileg így állunk most. Ebből az első öt marad szerintem, bár Roberts lehet, hogy most csak PS és mondjuk Green lesz helyette. Vagy jön egy csavar, és trade-elünk egyet 😊

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 093 — Axel Foley
Darabra még megvagytok?

több mint 10 éve
Kb a legsanszosabb volt nálam. Alakulunk

több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 827 — no es importante
újabb hét, újabb kieső a CB-survivorből: Chimdi Chekwa is repült

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Brady éppen halálra izgulja magát az eltiltás miatt a Bahamákon:
 twitter.com/seanjwagner/status/600072284183728128/photo/1

MJ éppen szívmasszázsra készül a Stayin' Alive ritmusára 😀

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nosztalgiázva az SB eredménykövetőben az alábbit találtam és mindent vitt 😀

Be kellett volna engedni őket...

MÉGSEM BASZD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Schleck válasza önmagának 😀ThundersNFL
"Idegállapotba' vótam" 😀Schleck
Az a gond a beengedéssel, hogy azáltal nem adjuk meg a lehetőséget az ellenfélnek, hogy hibázzon. Pedig, pont, mint a példa mutatja, ez is egy kalkulálható opció.
Valamint ha mindkét csapatnak van 2-3 időkérése, akkor pár pont különbségénél a vége elött 2 perccel még "megérheti" beengedni.
De konkrétan az idei SB-n nagyobb sansza volt annak, hogy elrontják maguktól, mintsem annak, hogy a rendelkezésre álló nagyon kevés időben meg tudjuk fordítani. Bár korrektül kalkulálva az első kisérletnél kb. 10% sanszunk volt reálisan nyerni. Beengedésnél ez nem lett volna több 3-4%-nál.Sobri Jóska
Nini! Teljesen egyetértünk. Már így utólag, mert ott, akkor én is azt mondtam, hogy be köll engedni.
Egyszerűen Brady kezében akartam látni a labdát. Meg is oldotta volna.

Mondjuk abban biztos voltam, hogy Patricia mindent tud a goal line játékukról. De azt, hogy van hozzá egy Butlerünk, csak ők tudhatták BB-vel. Én ott a Sugárban nem tudhattam 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress

"Idegállapotba' vótam" 😀Schleck
Az a gond a beengedéssel, hogy azáltal nem adjuk meg a lehetőséget az ellenfélnek, hogy hibázzon. Pedig, pont, mint a példa mutatja, ez is egy kalkulálható opció.
Valamint ha mindkét csapatnak van 2-3 időkérése, akkor pár pont különbségénél a vége elött 2 perccel még "megérheti" beengedni.
De konkrétan az idei SB-n nagyobb sansza volt annak, hogy elrontják maguktól, mintsem annak, hogy a rendelkezésre álló nagyon kevés időben meg tudjuk fordítani. Bár korrektül kalkulálva az első kisérletnél kb. 10% sanszunk volt reálisan nyerni. Beengedésnél ez nem lett volna több 3-4%-nál.

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

"Idegállapotba' vótam" 😀

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 646 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Schleck válasza önmagának 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 646 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 912 — Deion Sanders for president!
Szerintem Goodell-t tiltsák el 10 évre, Belichick vegye át a ligát hátha megint várat épít a szarból, Tomy meg vonuljon inkább vissza.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
A hírnév pedig mulandó. Azt – Igorhoz hasonlóan – én sem tudom elképzelni, hogy Kraft jöjjön ki győztesen ebből az egészből, maximum bukik Goodell is.Stez
Attól függ, hogy ki mit tekint győzelemnek? Ha a pirruszi győzelem is győzelem, akkor szerintem bőven megeshet, hogy a Pats büntetéseit enyhítik, netán bíróságig jut az ügy és az dönt a javukra. Akkor papíron úgy fog kinézni, hogy legyőzték a ligát, a hosszabb távú következményekkel nem számolva.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 632 — Whoops, looks like something went wrong.
Az meg végképp nem barátságos gesztus, hogy a rájátszásban kiül Goodell a lelátóra egy finoman szólva félreérthető sapkában.Kollega
Én a sapkánál maradtam le. Az mi?

En nem erzem a honlapot kritikus dolognak.. sok sikert azt bebizonyitani, hogy Kraftnak szignifikans koze van hozza. Max kirugnak meg 2 webdesignert is...
A precedens nelkuliseg pedig Pats oldalrol is lehet elony.

Ettol fuggetlenul a Kraft-Goodell haborut nem tudom hogy nyerhetne meg az elozo.. a legeslegjobb eset a Dugovics Titusz-fele egyutt bukunk megoldas, de nem hiszem hogy ezt Kraftnak lenne ertelme a sajat legacy-je miatt bevallalni (es hogy van-e egyaltalan olyan anyag, amivel le tudna mondatni Goodellt, ez is ketseges szvsz - ha mar ugye RG ennel huzosabb ugyekbe se bukott bele)

Lovik egymast tuzerseggel tavolrol egy darabig, a szinfalak mogott a kozvetitoik megallapodnak valamiben, csokkentett birosagi itelet, aztan el fog halni az ugy..Igor
Inkább csak a későbbiekben lehet ebből gondja Goodellnek, mert Kraft és az ő "befolyása" innentől egész biztosan nem lesz mellette az esetleges vitákban, "háborúkban".zinedine5
Lehet, hogy a félisten Kraft innentől nem támogatja Goodellt, viszont ezzel szemben meg a többi owner közül kerülhet ki egyre több támogatója, tekintve, hogy Krafték véleményem szerint ha belemennek egy ilyen háborúba az NFL-lel, akkor előbb-utóbb rengeteg ownert marnak el, pont a liga mellé. Lehet, hogy jelenleg Kraft nagykutya, de nincs egyedül, és JJ például egyre látványosabban elkezdtek bevonulni a liga oldalára az elmúlt napokban. Ki tudja, hányan követik még őt? Ha háború lesz, nem sokáig maradhatnak semlegesek.

A hírnév pedig mulandó. Azt – Igorhoz hasonlóan – én sem tudom elképzelni, hogy Kraft jöjjön ki győztesen ebből az egészből, maximum bukik Goodell is.

több mint 10 éve
Már eleve az, hogy a lelátón ül. Neki van páholy fenntartva, illett volna oda ülnie. Ő nem lehet civil egy NFL meccsen.
A sapkára pedig elég sokan azt hitték, hogy a Baltimorenak szól (a tévében olykor elég lilának is látszott), sok netes fórumon kellett magyarázni, hogy az a Bronxwille sapkája.

Goodell nem buta ember, ismeri a politikát (már az apja is szenátor volt), tudnia kellett, hogy ez nem barátságos lépés.Kollega
Azért ez egy nagyon súlyos belemagyarázás. Ezzel az erővel B mint Boston és a mi színünk a kék.zinedine5
A piros. A mi színünk a piros: Red Sox. A footballcsapat nevében nincs B betű. Nem én magyarázom bele, az interneten sokan magyarázták így.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Biztosan én maradtam le valahol, de én nem sok nyomát láttam az elmúlt években annak, hogy Goodell és Kraft között pozitív kapcsolat lenne.Kollega
Melyik ownerrel kapcsolatban láttad határozott nyomát annak, hogy pozitív kapcsolat lenne közöttük? Nyilvánosan, deirektben aligha lehet ilyen owner. Márpedig a többségükkel jó viszonyban kellett, hogy legyen, különben nem lenne ő a commissioner. És főleg nem tartanák a sok blama ellenére is még most is a székében.

Csak próbálok értelmet találni az történésekben, felhasználva azokat az infókat amiket itt-ott találok - ahogy mindannyian. A közzétett dokumentumokkal kapcsolatban könnyebb dolgunk van, mert legalább el tudjuk olvasni, és közvetlenül véleményt alkotni róla. De az ilyen "állítólag ilyen vagy olyan kapcsolatban vannak" jellegű infók mind áttételesek, olvassa az ember, aztán próbálja kontextusba helyezni. Kraft és Goodell viszonyáról sok helyen olvastam, hogy kifejezetten jó, Kraft az egyik nagyobb súlyú támogatója Goodellnek a tulajdonosi tanácsban. Simán lehet, hogy rosszul értelmeztem és emiatt rosszul rakom kontextusba is, de akár az is, hogy jól értelmeztem, mégis rosszul rakom kontextusba, stb. Szóval határozott válaszom természetesen nincs, találgatok. 😊

Annyit látok - és ezt szerintem jól látom -, hogy már a Rice eset is úgy folyt le, hogy sejthető, hogy a háttérben valakik - nem feltétlenül Goodell, sőt a Rice esetben inkább nem Goodell - direkt úgy kavarták a szálakat, hogy nagyobbat durranjon, mint amekkorát kellett volna. És most ebben az ügyben is ez történt, szaglik róla, hogy ebből is botrányt akartak csinálni. Azt kétlem, hogy egyedül Goodell akarta volna. A Rice ügy miatt is kétlem - ott kifejezetten ő maradt a parton. És ebben az ügyben sem tudom eldönteni, hogy mi a szerepe, mert eddig határozottan próbálta magát a háttérben tartani, amit lehet így is meg úgy is értelmezni. És még az is lehet, hogy teljesen rosszul látom, és Goodell a nagy manipulátor, aki sikeresen megosztotta az ownereket, és most oszd meg és uralkodj alapon cselekszik.

Az mindenesetre meglepett, hogy Kraft milyen hevesen reagált a büntetésre. A "mindenki manipulálja a labdát" az szurkolói viták szintjén oké, de ez tuti nem indikálhatta a lépéseit, hiszen a lebukott korrupt hivatalnok se hivatkozhat arra az eljárásban, hogy "mindenki korrupt a környezetemben". És ugyanígy a "nincs elég bizonyíték" érvet sem érzem olyan erősnek, ami indokolná a hevességet. Átolvasva a Wells jelentést. Brady közvetlen bűnösségére szerintem sincs bizonyíték (a magam részéről nem is hiszem, hogy tudott volna bármi konkrétumot), így őt értem. De a franchise szempontjából azért elég sok hűbazdmeg tény van abban a jelentésben ahhoz, hogy egy ilyen heves ellenállás meglepjen.

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Már eleve az, hogy a lelátón ül. Neki van páholy fenntartva, illett volna oda ülnie. Ő nem lehet civil egy NFL meccsen.
A sapkára pedig elég sokan azt hitték, hogy a Baltimorenak szól (a tévében olykor elég lilának is látszott), sok netes fórumon kellett magyarázni, hogy az a Bronxwille sapkája.

Goodell nem buta ember, ismeri a politikát (már az apja is szenátor volt), tudnia kellett, hogy ez nem barátságos lépés.Kollega
Azért ez egy nagyon súlyos belemagyarázás. Ezzel az erővel B mint Boston és a mi színünk a kék.
több mint 10 éve

Goodell nem buta ember, ismeri a politikát (már az apja is szenátor volt), tudnia kellett, hogy ez nem barátságos lépés.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nekem semmi 😊