New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nagy ez a Jets-Pats rivalizálás, de szerintem közel sem akkora ősellenség a két franchise, mint a Packers-Vikings, ott amiatt volt nagyobb fikázás. Amikor Favre a jetsbe ment, akkor már nem kapta annyira az ívet.

Revis pedig a posztján korszakos játékos, egy igazi szörnyeteg, az ilyeneket mindig az ellenfél drukkerei utálják - egészen addig, amíg a te csapatodban nem játszik. Mert nem lehet nem szeretni, bármekkora köcsög is.

Shermant is utálja a fél világ, de ha bezzeg a kedvenc csapatodba lenne király – érvényes ez a Patsre is –, akkor azért annyira nem zavarna senkit a nagy pofája, ha a pályán állatkodna.

És azért valljuk be, hogy Revis a Jetsnél odaszólogatott a tulajoknak, volt egy-két balhéja, de sokszor jogos volt a kritikája, a pályán viszont klasszis volt, a szurkolók így is álltak hozzá.

Az persze mellékes, hogy sikerült egy gyűrűt nyernie, bár meggyőződésem, hogy nélküle a Pats nem lett volna bajnok, tehát ebben az esetben mindkét fél jól járt, persze sosem tudjuk meg, mi lett volna ha…

Én nagyon szeretem Revist. Bármikor, bárhol játszott, bármilyen gondja volt a vezetőkkel, edzőkkel, csapattársaival, stb. a pályán kívül hagyta a gondokat, mindig odatette magát, és fantasztikusan játszott.Stez
Én tudom szeretni Bradyt, Edelmant vagy Ninkovichot, tudtam szeretni Welkert vagy Bruschit. Lehet, hogy ők is csak profik, de legalább jól adják el, hogy élnek-halnak a csapatért. Revis sosem tudtam szeretni, csak elismerni a tehetségét, tudását és örülni, hogy nálunk játszik, a mi védelmünket erősíti. De a mentalitásával sosem tudtam azonosulni, nekem még az NFL szokatlanul rideg világában is az érzelem nélküli zsoldos archetípusát képviseli.

Lehet hogy sokak számára OK, nekem furcsa, hogy ilyen szinten belecsinál abba kézbe, ami egy éven át etette és gyűrűhöz juttatta. Soccerben szinte sosincs ilyen ellenszenves megnyilvánulás a korábbi csapatról, ha a felek valamiért nem haragban váltak el.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Meglestem gyorsan a PFF top 101-es listáját, 101-41 nincs is rajta játékosunk 😀 (és a top 10-ben sem 😊 )
A kettő (11-40) között viszont azért akad pár
40. Jamie Collins, LB, New England Patriots
33. Devin McCourty, S, New England Patriots
29. Darrelle Revis, CB, New England Patriots
27. Tom Brady, QB, New England Patriots
23. Dont’a Hightower, LB, New England Patriots
11. Rob Gronkowski, TE, New England Patriots

Aki azért felfért volna talán, Edelman, Vollmer, Chandler Jones (ha a sérülése előtti formáját egész szezonban hozza), Vince sem volt azért rossz, Chung is jól karcolt, Ninkót meg nem lehet nem imádni 😊Wyatt
Emlékszem régebbről, valami kemény meccsünk előtt, hogy 8 vagy 9 expert főműsor idős beszélgetős műsorban lehozta, hogy kb milyen lesz a meccs. Talán egy hozott ki minket győztesnek. Aznap este elég nagy fricskát kaptak utána kommentelőktől. 😀
Szal szart se érnek ezek. Gondolom Rodgers vagy Manning benne van a top10ben. 😀Demecs
Watt teljesen megérdemelten lett az első, Rodgers nem különben a második. De valóban az a lényeg, hogy a rájátszásban minden meccset megnyertünk 😊

több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Meglestem gyorsan a PFF top 101-es listáját, 101-41 nincs is rajta játékosunk 😀 (és a top 10-ben sem 😊 )

Aki azért felfért volna talán, Edelman, Vollmer, Chandler Jones (ha a sérülése előtti formáját egész szezonban hozza), Vince sem volt azért rossz, Chung is jól karcolt, Ninkót meg nem lehet nem imádni 😊Wyatt
Emlékszem régebbről, valami kemény meccsünk előtt, hogy 8 vagy 9 expert főműsor idős beszélgetős műsorban lehozta, hogy kb milyen lesz a meccs. Talán egy hozott ki minket győztesnek. Aznap este elég nagy fricskát kaptak utána kommentelőktől. 😀
Szal szart se érnek ezek. Gondolom Rodgers vagy Manning benne van a top10ben. 😀

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 806 — #NoStress
Dez Bryant pedig ide se jöhetett...

több mint 10 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
És Moss-t még ki is felejtetted a felsorolásból... 😊

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Egyszer megszólalt Welker, padozott utána. Pedig Welker elég fontos volt abban a csapatban 😊
AD is egyszer szövegelt, aztán el is vágta magát onnantól. Graynek elég volt elkésni, hogy onnantól ne játsszon 😊

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Esküszöm Revis "profizmusa" vetekszik a legjobbakéval, minden sportágat figyelembe véve. 😊 Pénzügyileg is baromira jól menedzseli magát, azt is képes volt elérni, hogy eredményes legyen (gyűrűje is lett), és emellett írtóra tudja, hogy mikor mit kell mondania, hogy mindenütt ahol játszik, imádják.

Gondoljatok bele. Egy Jets általt draftolt játékosról van szó, aki a saját csapatánál holdoutolt több pénzért - akkor, amikor a régi CBA miatt már rookieként is vaskosan meg volt fizetve a maiakhoz képest. Ezek után elmegy egy valag pénzért egy másik csapathoz, de mivel nem tuti a hely, egy éven belül tovább tud lépni. És nem is akárhova, a Jets "ősellenségéhez", a Patshez ír alá. És gyűrűt szerez. És Bostonban is imádják, annak ellenére, hogy Jet. Majd, már gyűrűvel a zsebében történelmi csúcsgázsiért visszaigazol az eredeti együtteséhez. Ééésss..... úgy fogadják vissza, mint a megváltót! Azt a játékost, aki holdoutolt náluk, aki elment az "ellenséghez", sőt nem csak elment, de gyűrűt is szerzett nekik. Azt a játékost aki 30 évesen ezek után visszatér és elviszi a capjük hatodát. És ehhez nem kellett más, csak némi "tampering", jelezve, hogy "nagyon vissza akarok menni", és 1-2 nem túl durva, de azért jól megfogalmazott mondat.

A fickó egy self-made-man zseni. 😊 Persze az sem árt, hogy kva jó játékos, node Favre is az volt, és lehetne sorolni...peterk2005
Biztosan nálunk is lett volna "piaca" a szurkolók egy részénél, ha van pár kedves szava az előző csapatairól, ez valahogy mégsem történt meg. Még sohasem hallottam erről, de lehet esetleg valami a játékosok szerződésében, ami tiltja, hogy negatívan beszéljenek más csapatokról. Mert nálunk ez nem szokás. Pedig nem gondolnám, hogy a mi játékosaink különbek lennének.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 48 263 — Whoops, looks like something went wrong.
Nagy ez a Jets-Pats rivalizálás, de szerintem közel sem akkora ősellenség a két franchise, mint a Packers-Vikings, ott amiatt volt nagyobb fikázás. Amikor Favre a jetsbe ment, akkor már nem kapta annyira az ívet.

Revis pedig a posztján korszakos játékos, egy igazi szörnyeteg, az ilyeneket mindig az ellenfél drukkerei utálják - egészen addig, amíg a te csapatodban nem játszik. Mert nem lehet nem szeretni, bármekkora köcsög is.

Shermant is utálja a fél világ, de ha bezzeg a kedvenc csapatodba lenne király – érvényes ez a Patsre is –, akkor azért annyira nem zavarna senkit a nagy pofája, ha a pályán állatkodna.

És azért valljuk be, hogy Revis a Jetsnél odaszólogatott a tulajoknak, volt egy-két balhéja, de sokszor jogos volt a kritikája, a pályán viszont klasszis volt, a szurkolók így is álltak hozzá.

Az persze mellékes, hogy sikerült egy gyűrűt nyernie, bár meggyőződésem, hogy nélküle a Pats nem lett volna bajnok, tehát ebben az esetben mindkét fél jól járt, persze sosem tudjuk meg, mi lett volna ha…

Én nagyon szeretem Revist. Bármikor, bárhol játszott, bármilyen gondja volt a vezetőkkel, edzőkkel, csapattársaival, stb. a pályán kívül hagyta a gondokat, mindig odatette magát, és fantasztikusan játszott.

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 811 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem kell ezeket túlgondolni. Amikor itt volt, mindent megtett a bajnoki címért, ami össze is jött.Wyatt
Esküszöm Revis "profizmusa" vetekszik a legjobbakéval, minden sportágat figyelembe véve. 😊 Pénzügyileg is baromira jól menedzseli magát, azt is képes volt elérni, hogy eredményes legyen (gyűrűje is lett), és emellett írtóra tudja, hogy mikor mit kell mondania, hogy mindenütt ahol játszik, imádják.

Gondoljatok bele. Egy Jets általt draftolt játékosról van szó, aki a saját csapatánál holdoutolt több pénzért - akkor, amikor a régi CBA miatt már rookieként is vaskosan meg volt fizetve a maiakhoz képest. Ezek után elmegy egy valag pénzért egy másik csapathoz, de mivel nem tuti a hely, egy éven belül tovább tud lépni. És nem is akárhova, a Jets "ősellenségéhez", a Patshez ír alá. És gyűrűt szerez. És Bostonban is imádják, annak ellenére, hogy Jet. Majd, már gyűrűvel a zsebében történelmi csúcsgázsiért visszaigazol az eredeti együtteséhez. Ééésss..... úgy fogadják vissza, mint a megváltót! Azt a játékost, aki holdoutolt náluk, aki elment az "ellenséghez", sőt nem csak elment, de gyűrűt is szerzett nekik. Azt a játékost aki 30 évesen ezek után visszatér és elviszi a capjük hatodát. És ehhez nem kellett más, csak némi "tampering", jelezve, hogy "nagyon vissza akarok menni", és 1-2 nem túl durva, de azért jól megfogalmazott mondat.

A fickó egy self-made-man zseni. 😊 Persze az sem árt, hogy kva jó játékos, node Favre is az volt, és lehetne sorolni...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Füszer New England Patriots 45
Listázgassanak csak nyugodtan 😊 Ebből is látszik hogy nem sokat érnek ezek a listák,mert akkor nem lenne a Pats ott ahol ! Nagyon fontos egy játékosnak hogy milyen környezetbe,kultúrába kerül. Aki ilyen listákat készít ,lehet hogy sosem sportolt vagy nem csapatban . Csak a PATS !
több mint 10 éve

Aki azért felfért volna talán, Edelman, Vollmer, Chandler Jones (ha a sérülése előtti formáját egész szezonban hozza), Vince sem volt azért rossz, Chung is jól karcolt, Ninkót meg nem lehet nem imádni 😊

több mint 10 éve
Napi bulvár: Az alábbi képen Tom Brady éppen megcsalni készül feleségét:

Na jó, igazából beszereztek egy kutyát. Scoobynak hívják. A képet Mrs. Brady (stábja) tette ki a facebookjára. 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nyomassunk egy kis propagandát:

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nem kell ezeket túlgondolni. Amikor itt volt, mindent megtett a bajnoki címért, ami össze is jött.
Spikes is beszélt össze-vissza minden hülyeséget. Most megint itt van, szakadjon meg azért, hogy minél jobban szerepeljünk, ez az egyetlen ami számít. James Harrisonnál ellenszenvesebb figurát kevesebbet hordott hátán a föld, de még őt is elvittem vetminért anno, hátha tud segíteni a csapaton. Pedig az csak egy semmiről nem döntő GM-játék, ahol a szimpátia sokkal jobban befolyásolhatna, mint egy dollármilliárdokról szóló üzletben.
Amikor itt van, akkor tegye a dolgát, amikor nincs, már nem érdekel. Revisre pedig nem fogok haragudni akkor sem, ha csoportriválishoz ment, akkor sem, ha azt mondja, hogy nálunk előfordultak már korábban is stiklik (most, hogy Aaron Rodgers hogy a pékben nem érdekel a kutyát sem, vagy a Vikings, azt egyrészt nem értem, de nem is lényeges igazából már). Itt volt, jó volt, bajnoki címhez segített minket, én innentől pozitívan gondolok rá.
Amúgy meg Brady úgyis vért fog inni minden meccs előtt, szal jó lesz ez 😊

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Revis...a köpönyegforgató.

több mint 10 éve
A New York Post szerint is elgurult a főnök gyógyszere:
 nypost.com/2015/05/21/nfl-shamelessly-trolling-patriots-over-deflategate/

Számomra az a meglepő, hogy képes valaki ekkora szarvihart kavarni, akinek már az apja is szenátor volt. El is jutottunk szépen a FUBAR állapotába.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
GOSB-4 New England Patriots 31
a Washington Post szerint Goodell egy kis p...s:
 www.washingtonpost.com/sports/redskins/in-trying-to-restore-his-authority-goodell-undermined-his-credibility/2015/05/21/142c8d2c-ffd4-11e4-805c-c3f407e5a9e9_story.htmlKollega
Üdv!

Szerintem kezdődik Goodell lejtmenete a'la Kraft. Durva cikk és ez nem egy tiltakozó honlap.

Üdv:

GOSB5

GOSB6
több mint 10 éve
a Washington Post szerint Goodell egy kis p...s:
 www.washingtonpost.com/sports/redskins/in-trying-to-restore-his-authority-goodell-undermined-his-credibility/2015/05/21/142c8d2c-ffd4-11e4-805c-c3f407e5a9e9_story.html

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Revis milyen "szimpatikus" lett hirtelen...

www.nfl.com/news/story/0ap3000000493729/article/darrelle-revis-patriots-have-a-history-of-doing-stuffLordTamas
Elég gyorsan felejt....

Negatív illatú mezőgazdasági szakmunkás és népművészeti cserépedény stílusú amit mondott...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Csak tökéletesen tisztában van azzal, hogy hogyan kell boldoggá tenni a mindenkori csapata szurkolóitSpigo
Ennyivel azért nem vagyunk jobbak. Itt is lett volna keletje egy kis jetses beszólogatásnak, amíg itt volt.
Remélem Brady valami mókás választ ad neki a pályán.

Úgy látom, hogy csak a sötétebbje sietett egyetérteni a büntetéssel. Az értelmesebbek rájöttek, hogy jelen helyzetben ők is kaphatnak bármikor eltiltást, akár valami mondvacsinált okból is.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 245 — Patriots GM
Igazából nem tudom, hogy az egyes csapatok milyen szinten, hogyan szabályozzák a játékosaik nyilatkozatait. Az biztos, hogy nálunk nagyon nem divat kifelé beszélni, más csapatok játékosait, ügyeit kommentálni. Úgy emlékszem Welker "lábas" beszéde után is bocsánatot kellett kérnie és még padoztatta is valamennyit Belichick.

Azért jutott eszembe, mert Revis régen is nagy kidumáló volt, aki nem volt sohase rest, ha az ellenfeleket kellett leszólni. Amíg nálunk volt, ő is csak egyen nyilatkozatokat adott. Nem kommentálta volt csapatait, játékostársait se. Minden nyilatkozata azzal kezdődött, hogy ő most Patrióta és csak az a fontos neki, hogy sikeres legyen a Patsszel. De úgy látszik, ott nem tesznek lakatot a szájára, mégiscsak ez lehet az igazi arca.Kollega
Csak tökéletesen tisztában van azzal, hogy hogyan kell boldoggá tenni a mindenkori csapata szurkolóit
több mint 10 éve
Igazából nem tudom, hogy az egyes csapatok milyen szinten, hogyan szabályozzák a játékosaik nyilatkozatait. Az biztos, hogy nálunk nagyon nem divat kifelé beszélni, más csapatok játékosait, ügyeit kommentálni. Úgy emlékszem Welker "lábas" beszéde után is bocsánatot kellett kérnie és még padoztatta is valamennyit Belichick.

Azért jutott eszembe, mert Revis régen is nagy kidumáló volt, aki nem volt sohase rest, ha az ellenfeleket kellett leszólni. Amíg nálunk volt, ő is csak egyen nyilatkozatokat adott. Nem kommentálta volt csapatait, játékostársait se. Minden nyilatkozata azzal kezdődött, hogy ő most Patrióta és csak az a fontos neki, hogy sikeres legyen a Patsszel. De úgy látszik, ott nem tesznek lakatot a szájára, mégiscsak ez lehet az igazi arca.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

www.nfl.com/news/story/0ap3000000493729/article/darrelle-revis-patriots-have-a-history-of-doing-stuffLordTamas
Elég patkány nyilatkozat, azt hiszem van benne némi irigység. Így beszélni arról, aki azt a csapatot vezette, amelyikkel SB-t nyert... Pedig igazán hálás lehetne Bradynek, hogy karrierjét nem kell gyűrű nélkül befejeznie.
több mint 10 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/wc4xpuxw2jthazmlkg9q
Darrelle Revis: Patriots 'have a history of doing stuff'
Now a member of the New York Jets, Darrelle Revis had no qualms about criticizing his former team and division rival in light of New England's ball deflation scandal.
több mint 10 éve
Majd készül belőle egy south park rész oszt jónapot.zinedine5
Na még az is! Amúgy is szeret minket az a két coloradoi gyökér!

We are all PATRIOTS!