New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
Azért jó volt egy Browner méretű ember abban a sorban. Legalább kaptunk egy kicsit abból, amire a safetyk nagyjából képtelenek Rodney apó óta. Azért azt az INT-et a döntő végén nem lehetett volna megcsinálni, ha Browner nem fogja meg az emberét, annak lett volna a dolga, hogy kizárja Butlert.Én a mostani DB-ek (és különösen a safetyk) között nem látok olyat, akinek ennyire magas a játékintelligenciája és mellette annyira fizikális is lenne.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Butlernek tényleg jó újonc éve volt, viszont nála is benne lehet, hogy visszaesik a második évére. Ha nem és Ryan is visszatér az újonc formájához, akkor olyan nagyon nagy gondok nem lesznek.Jó, de az egyetlen játék volt, és a Pats sejtette, hogy ott mit hív a Hawks, a cornerek is tudták. Előtte kb. sehol sem volt Butler, azóta meg edzés nem nagyon volt még. Azért egy jó megmozdulás után ennyire bízni benne, elég rizikós. Rajta kívül még talán Ryan használható, de ez elég vékony lesz így, ő is hullámzó.StezA srác már az előszezonban is hallatott magáról és hétről hétre ott volt a tűz körül, UDFA-ként! Szóval az a játék nem a semmiből jött, a Kearse-fél WTF elkapásnál is úgy védekezett, ahogy kell. Hogy mekkora upside van benne, azt max BB tudja, de ok nélkül csak nem küldené el az összes CB-t. Én Logan-ben is bízok, szerintem a rookie szezonja remek volt, a sophomore slump elkapta, de tavaly volt ki mellett tanuljon.Sipiz01
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Tudom, hogy miket irogatott de ha BB elnézi neki akkor én is 😀Kattints bele a cikkbe 😛Miért Tegyük lapátra? Coverben gyenge de futás ellen kiváló és nem mellesleg jól támadja a második sorból a QB-t. 2down LB de annak zsír 😀 olcsón maradhat.Spikes visszajött!cspeti98boston.cbslocal.com/2014/04/09/brandon-spikes-trashes-patriots-on-twitter-calls-time-in-new-england-4-years-a-slave/
Arra jó lesz, hogy ne a kezdőket ütögessék a pre-seasonben... aztán tegyük lapátra amilyen gyorsan csak lehetZERO_L
Nagyon meglepne ha paycut után elcserélnénk Mayo-t.
Írtam már, jön Verner Tampából 0-5 után...gordon
De amúgy nem hiszem, hogy ebből nagy gond lesz. Igaz, én Stevie-t nagyon nem akartam a bombázós poénja után 😊Wyatt
több mint 10 éve
Kattints bele a cikkbe 😛Miért Tegyük lapátra? Coverben gyenge de futás ellen kiváló és nem mellesleg jól támadja a második sorból a QB-t. 2down LB de annak zsír 😀 olcsón maradhat.Spikes visszajött!cspeti98boston.cbslocal.com/2014/04/09/brandon-spikes-trashes-patriots-on-twitter-calls-time-in-new-england-4-years-a-slave/
Arra jó lesz, hogy ne a kezdőket ütögessék a pre-seasonben... aztán tegyük lapátra amilyen gyorsan csak lehetZERO_L
Írtam már, jön Verner Tampából 0-5 után...gordon
De amúgy nem hiszem, hogy ebből nagy gond lesz. Igaz, én Stevie-t nagyon nem akartam a bombázós poénja után 😊

több mint 10 éve
Miért Tegyük lapátra? Coverben gyenge de futás ellen kiváló és nem mellesleg jól támadja a második sorból a QB-t. 2down LB de annak zsír 😀 olcsón maradhat.Spikes visszajött!cspeti98boston.cbslocal.com/2014/04/09/brandon-spikes-trashes-patriots-on-twitter-calls-time-in-new-england-4-years-a-slave/
Írtam már, jön Verner Tampából 0-5 után...
több mint 10 éve
Jó, de az egyetlen játék volt, és a Pats sejtette, hogy ott mit hív a Hawks, a cornerek is tudták. Előtte kb. sehol sem volt Butler, azóta meg edzés nem nagyon volt még. Azért egy jó megmozdulás után ennyire bízni benne, elég rizikós. Rajta kívül még talán Ryan használható, de ez elég vékony lesz így, ő is hullámzó.StezA srác már az előszezonban is hallatott magáról és hétről hétre ott volt a tűz körül, UDFA-ként! Szóval az a játék nem a semmiből jött, a Kearse-fél WTF elkapásnál is úgy védekezett, ahogy kell. Hogy mekkora upside van benne, azt max BB tudja, de ok nélkül csak nem küldené el az összes CB-t. Én Logan-ben is bízok, szerintem a rookie szezonja remek volt, a sophomore slump elkapta, de tavaly volt ki mellett tanuljon.
több mint 10 éve
Van olyan csapat akinek need az LB és van fölös minőségi CB-je?Studielőbb megnézzük élesbe mit tudnak ezek a DB-k, aztán ha kilátástalan lesz a helyzet Mayo esélyes egy trade-re
Dallas, Indy meccs után már tisztább képet kapunk, mennyire jött be ez az orrnehéz D#, addig talán akad 1-2 csapat aki már feladja a szezont és inkább pickekre hajt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Van olyan csapat akinek need az LB és van fölös minőségi CB-je?
több mint 10 éve
Hát érdekes amit Belichick csinál az biztos. Revis el, oké. Browner is el, oké. Revis távoztával érthető, így már nem olyan hasznos. De hogy még Arrington is, aki a slot pozícióban kifejezetten jó? Itt vagy mindenki úgy fejlődik, mint a napos csibe, vagy nem értem. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Jó, de az egyetlen játék volt, és a Pats sejtette, hogy ott mit hív a Hawks, a cornerek is tudták. Előtte kb. sehol sem volt Butler, azóta meg edzés nem nagyon volt még. Azért egy jó megmozdulás után ennyire bízni benne, elég rizikós. Rajta kívül még talán Ryan használható, de ez elég vékony lesz így, ő is hullámzó.StezBe voltál baszva, vagy nem nézted meg azóta a meccset. De direkt kiemeltem, hogy az interception előtt is cseszett jó volt azon a meccsen. Nálunk meg elég sokan figyeltek fel rá már korábban is, más kérdés, hogy érthető módon a Revis, Browner, Arrington... sorban újoncként nem kapott annyi helyet

több mint 10 éve
Jó, de az egyetlen játék volt, és a Pats sejtette, hogy ott mit hív a Hawks, a cornerek is tudták. Előtte kb. sehol sem volt Butler, azóta meg edzés nem nagyon volt még. Azért egy jó megmozdulás után ennyire bízni benne, elég rizikós. Rajta kívül még talán Ryan használható, de ez elég vékony lesz így, ő is hullámzó.
több mint 10 éve
Huhh Wyatt azért ez elég necces névsor. Lesz itt még valami okosság szerintem.BazzaniÉn alapból azt vártam, hogy top 40-ben viszont CB-t, mert darabra jól álltunk, meg csomó jó kis 2-3. számú is akadt. Csak első számú nem volt egy sem. De nem jött, és inkább a DL-t javítottuk fel helyette. A 2000-es évek elején ez a módszer a közepes secondaryvel már elég jól bevált, nem kizárt, hogy visszatérünk ehhez.
Amiben sokan reménykedünk, hogy Butler fejlődése hozta magával a CB-poszt korai mellőzését (most 3-4. körösökkel sem lennénk előrébb), a Super Bowlon nagyon biztató volt az interception előtt is. Én reménykedem. Ryan a nálunk szokásos második évi gyengébb idény után remélem visszatér újoncként mutatott szintjéhez, McClain is nagyon jó lehet középen, de valszeg Fletcher lesz az egyik kezdő így elsőre. Safetybesegítéssel őt sem szívatják annyira szét, mint az előző idény végén, amikor hagyták égni, meg DMC nem véletlenül kapott ekkora fizetést, tőle ez el is várható, hogy segíteni tud. Ha lesz nyomás, akkor elég lehet ez a sor is, ha nem, akkor megint jöhetnek a 300 yardos átlagok ellenünk 😊
Legyen jó Butler, aztán jólvan

több mint 10 éve
Spikes visszajött!cspeti98boston.cbslocal.com/2014/04/09/brandon-spikes-trashes-patriots-on-twitter-calls-time-in-new-england-4-years-a-slave/
Arra jó lesz, hogy ne a kezdőket ütögessék a pre-seasonben... aztán tegyük lapátra amilyen gyorsan csak lehet

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Huhh Wyatt azért ez elég necces névsor. Lesz itt még valami okosság szerintem.
több mint 10 éve
Malcolm Butler, Logan Ryan, Bradley Fletcher, Robert McClain, Darryl Roberts, Justin Green, Eric Patterson, Daxton SwansonElvileg így állunk most. Ebből az első öt marad szerintem, bár Roberts lehet, hogy most csak PS és mondjuk Green lesz helyette. Vagy jön egy csavar, és trade-elünk egyet 😊

több mint 10 éve
újabb hét, újabb kieső a CB-survivorből: Chimdi Chekwa is repült

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Brady éppen halálra izgulja magát az eltiltás miatt a Bahamákon:twitter.com/seanjwagner/status/600072284183728128/photo/1
MJ éppen szívmasszázsra készül a Stayin' Alive ritmusára 😀
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nini! Teljesen egyetértünk. Már így utólag, mert ott, akkor én is azt mondtam, hogy be köll engedni.Az a gond a beengedéssel, hogy azáltal nem adjuk meg a lehetőséget az ellenfélnek, hogy hibázzon. Pedig, pont, mint a példa mutatja, ez is egy kalkulálható opció.Nosztalgiázva az SB eredménykövetőben az alábbit találtam és mindent vitt 😀"Idegállapotba' vótam" 😀Schleck
Be kellett volna engedni őket...
MÉGSEM BASZD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Schleck válasza önmagának 😀ThundersNFL
Valamint ha mindkét csapatnak van 2-3 időkérése, akkor pár pont különbségénél a vége elött 2 perccel még "megérheti" beengedni.
De konkrétan az idei SB-n nagyobb sansza volt annak, hogy elrontják maguktól, mintsem annak, hogy a rendelkezésre álló nagyon kevés időben meg tudjuk fordítani. Bár korrektül kalkulálva az első kisérletnél kb. 10% sanszunk volt reálisan nyerni. Beengedésnél ez nem lett volna több 3-4%-nál.Sobri Jóska
Egyszerűen Brady kezében akartam látni a labdát. Meg is oldotta volna.
Mondjuk abban biztos voltam, hogy Patricia mindent tud a goal line játékukról. De azt, hogy van hozzá egy Butlerünk, csak ők tudhatták BB-vel. Én ott a Sugárban nem tudhattam 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Az a gond a beengedéssel, hogy azáltal nem adjuk meg a lehetőséget az ellenfélnek, hogy hibázzon. Pedig, pont, mint a példa mutatja, ez is egy kalkulálható opció.Nosztalgiázva az SB eredménykövetőben az alábbit találtam és mindent vitt 😀"Idegállapotba' vótam" 😀Schleck
Valamint ha mindkét csapatnak van 2-3 időkérése, akkor pár pont különbségénél a vége elött 2 perccel még "megérheti" beengedni.
De konkrétan az idei SB-n nagyobb sansza volt annak, hogy elrontják maguktól, mintsem annak, hogy a rendelkezésre álló nagyon kevés időben meg tudjuk fordítani. Bár korrektül kalkulálva az első kisérletnél kb. 10% sanszunk volt reálisan nyerni. Beengedésnél ez nem lett volna több 3-4%-nál.
több mint 10 éve
Nosztalgiázva az SB eredménykövetőben az alábbit találtam és mindent vitt 😀"Idegállapotba' vótam" 😀
több mint 10 éve
Nosztalgiázva az SB eredménykövetőben az alábbit találtam és mindent vitt 😀Be kellett volna engedni őket...
Schleck válasza önmagának 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018