New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 634 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem létezik Madden-átok.
Ha pedig Gronkra ez az egyébként nem létező dolog úgysem hat, mert elmondásotok szerint ő bizony kicsinálja ezt a dolgot, akkor nem értem, miért nem rá szavaztatok, hiszen hatalmas elismerés egy ilyen, valljuk be, és ha valóban létezne valamiféle átok, Gronkra nem hatna.

Naszóval. 😀Stez
Azért mert nem ő lett a borítón, gondolod aki pats drukker nem rá szavazott?
Jó logika. 😀Demecs
Az én logikámmal nincsen gond. 😉
Tekintve, hogy valószínűsíthetően nagyon sok Gronko-fan az átok miatt OBJ-re szavazott. Mint ahogy itt is írták páran, hogy irány OBJ-re szavazni. Viccnek tűnik, de nagyon sokan szavaznak ettől függően.

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Persze. Mocsoksokan a kedvencük ellen szavaznak az átok miatt

több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Nem létezik Madden-átok.
Ha pedig Gronkra ez az egyébként nem létező dolog úgysem hat, mert elmondásotok szerint ő bizony kicsinálja ezt a dolgot, akkor nem értem, miért nem rá szavaztatok, hiszen hatalmas elismerés egy ilyen, valljuk be, és ha valóban létezne valamiféle átok, Gronkra nem hatna.

Naszóval. 😀Stez
Azért mert nem ő lett a borítón, gondolod aki pats drukker nem rá szavazott?
Jó logika. 😀

több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 265 — Invisible man
Nem létezik Madden-átok.

Naszóval. 😀Stez
Mert minden Pats fan besegített pumpálni a labdákat. Mit nem lehet ezen érteni? 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Nem létezik Madden-átok.

Naszóval. 😀

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 898
Ami a Madden borítót illeti, az ifjabb Beckham most elrendezte a karrierjét.
Öööööö, most nem is tudom milyen smileyt kellene ide raknom. Alapvetően nem unszimpatikus a srác, de az átok csak Gronktól fél, egy nyiszlett WR-től nem nagyon.Kollega
én is Gronk-ra szavaztam...átok ide, átok oda komoly elismerés, amiért ő jobban megdolgozott, mint az ifjú Beckham, aki nagyszerű játékos
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ami a Madden borítót illeti, az ifjabb Beckham most elrendezte a karrierjét.
Öööööö, most nem is tudom milyen smileyt kellene ide raknom. Alapvetően nem unszimpatikus a srác, de az átok csak Gronktól fél, egy nyiszlett WR-től nem nagyon.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Arrington postás lettZERO_L
Jò helyre ment, fàjjon csak a kàrrogòk csöre Arrington sloton kìvüli teljesìtményén. NyàmiiParadSEC
Ideális esetben slot-ba jött... ugye mert Smith és Webb a két szélen... de jogos a felvetés... maradjon csak Arrington slotban... év végéig 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 265 — Invisible man
Ma éjfélkor derül ki, hogy Gronk, vagy Beckham lesz-e a Madden 16 borítóján.
Mint mondtam, bármilyen átok vonyítva takarodik a sarokba, ha Gronkról van szó! 😊Kollega
Én is egy jópárat Gronkra szavaztam. Túl jó volt tavaly... 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Arrington postás lettZERO_L
Jò helyre ment, fàjjon csak a kàrrogòk csöre Arrington sloton kìvüli teljesìtményén. Nyàmii

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Arrington postás lett

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
A fiuk megijjedtek a sztar ugyvedektol. Van aki mast mond. Pl Adam Schafter.
Szerinte mar nem lesz eltiltas.Demecs
Nyilván. Én is beszarnék, ha valaki a Chewbacca-védelemmel fenyegetne, mert kurvára nincs semmi értelme.

több mint 10 éve
Ehhez képest küldte el ma Wells a büdös francba Brady ügynökét. Azt is kifejtette, hogy semmi sem igaz abból amit mondott.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
A fiuk megijjedtek a sztar ugyvedektol. Van aki mast mond. Pl Adam Schafter.
Szerinte mar nem lesz eltiltas.

több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 383 — #neverpunt
Schefter tegnap azt mondta az ESPN-en, hogy ezek után nem lepné meg, ha rövidesen eltörölnék a büntetést, és Brady egy meccset sem hagyna ki.

Mondjuk az megint szánalmas lenne a ligától. Kitartott a semmiben, bizonyítékok nélkül, majd amikor már megcsinálta a saját hülyeségét, jól felhergeli a nép másik felét is, nehogy elcsituljon az egész cirkusz.Stez
Bountyban egyszer már fűbe harapott a liga, amikor a bíróság előtt kellett volna bizonyítékokat prezentálni, akkor hirtelen a Tagliabue-jelentés felmentett mindenkit, aki perelt.

Itt is hasonlót várok, Vilma már lázítja is (nem mintha szüksége lenne rá) Bradyt

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
ebben az ügyben Tredi, csak a hátulmegakrumplifejű lehet, a masinisztákat valahun a NYJ-Pennsilvania tengelyen kéne keresgélnisutianap
First of all, egy poénért a lelki üdvömet is.😊
Honnan keríthettem volna ilyen szókimondó gif(ek)et az említett tengely arcairól?😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Ma éjfélkor derül ki, hogy Gronk, vagy Beckham lesz-e a Madden 16 borítóján.
Mint mondtam, bármilyen átok vonyítva takarodik a sarokba, ha Gronkról van szó! 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ahogy elnézem BB az atletikus, cover-ben kiemelkedő LB ket gyűjti. Zona+blitz alap 4-4-3😀gordon
3-5-2Borbinho
Nincsenek olyan DT-ink, hogy tudjunk 3-4, 3-5 frontokat kialakítani..kyobalu
Akkor 4-5-2. Így rendben van? 😀
Btw szerintem semmi különösebb jelentősége nincs ezeknek a mozgásoknak. Tegye fel a kezét, aki ma egy éve tudott Malcolm Butler-ről egy mondatnál többet mondani. Utána emlékezzünk a határidőre kialakított és a három-négy héttel későbbi 53-as keretek közötti különbségekre. A novemberi keret fele nincs még szerződtetve és/vagy legfeljebb a neveiket tudnánk felsorolni.tomi-tomi
Persze, hogy nincs.. Én is csak a jelenlegi keretből tudok kiindulni..Ki tudja mi lesz még az ősszel? De a játékos mozgások, draft alapján nagyon úgy tűnik, hogy inkább a bitang front7 irányába mozdul el az öreg, míg DMC-ék hátul zónáznak a "noname" cornerekkel.. Novemberben okosabbak leszünk. 😀kyobalu
3x már bejött, nem? 😀
Sőt...
Játszottunk már rosszabb DB sorral is SB-n.

több mint 10 éve
Nem tudom, vótat-e már, Brady fellebbez ugye, nem is szórakozik sokat, a legújabb ember az oldalán Jeffrey Kessler, aki azért eléggé odapörkölt már néhányszor az NFL-nek. 😀
Schefter tegnap azt mondta az ESPN-en, hogy ezek után nem lepné meg, ha rövidesen eltörölnék a büntetést, és Brady egy meccset sem hagyna ki.

Mondjuk az megint szánalmas lenne a ligától. Kitartott a semmiben, bizonyítékok nélkül, majd amikor már megcsinálta a saját hülyeségét, jól felhergeli a nép másik felét is, nehogy elcsituljon az egész cirkusz.Stez
Goodell már egy ideje a síneken játszik. Szerintem sejti, hogy előbb-utóbb jön a vonat.Kollega
Pláne most, hogy már Kraftnál is a pálya szélén van.

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem tudom, vótat-e már, Brady fellebbez ugye, nem is szórakozik sokat, a legújabb ember az oldalán Jeffrey Kessler, aki azért eléggé odapörkölt már néhányszor az NFL-nek. 😀

Goodell már egy ideje a síneken játszik. Szerintem sejti, hogy előbb-utóbb jön a vonat.Kollega
A masiniszta:
tomi-tomi
ebben az ügyben Tredi, csak a hátulmegakrumplifejű lehet, a masinisztákat valahun a NYJ-Pennsilvania tengelyen kéne keresgélni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Hogy mennyire ívesen leszarta a liga eddig ezt a kérdést:
 www.nj.com/jets/index.ssf/2015/01/needles_on_sidelines_former_jets_qb_jeff_blake_had.html

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve

A masiniszta:

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Ahogy elnézem BB az atletikus, cover-ben kiemelkedő LB ket gyűjti. Zona+blitz alap 4-4-3😀gordon
3-5-2Borbinho
Btw szerintem semmi különösebb jelentősége nincs ezeknek a mozgásoknak. Tegye fel a kezét, aki ma egy éve tudott Malcolm Butler-ről egy mondatnál többet mondani. Utána emlékezzünk a határidőre kialakított és a három-négy héttel későbbi 53-as keretek közötti különbségekre. A novemberi keret fele nincs még szerződtetve és/vagy legfeljebb a neveiket tudnánk felsorolni.tomi-tomi
Persze, hogy nincs.. Én is csak a jelenlegi keretből tudok kiindulni..Ki tudja mi lesz még az ősszel? De a játékos mozgások, draft alapján nagyon úgy tűnik, hogy inkább a bitang front7 irányába mozdul el az öreg, míg DMC-ék hátul zónáznak a "noname" cornerekkel.. Novemberben okosabbak leszünk. 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
3-5-2Borbinho
Az a lényeg, hogy BB meg a stáb tudja, hogy mit akar!
Milyen unalmas lenne, ha látnánk előre mindent 😉

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
3-5-2Borbinho
Btw szerintem semmi különösebb jelentősége nincs ezeknek a mozgásoknak. Tegye fel a kezét, aki ma egy éve tudott Malcolm Butler-ről egy mondatnál többet mondani. Utána emlékezzünk a határidőre kialakított és a három-négy héttel későbbi 53-as keretek közötti különbségekre. A novemberi keret fele nincs még szerződtetve és/vagy legfeljebb a neveiket tudnánk felsorolni.