New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Az én logikámmal nincsen gond. 😉Nem létezik Madden-átok.Azért mert nem ő lett a borítón, gondolod aki pats drukker nem rá szavazott?
Ha pedig Gronkra ez az egyébként nem létező dolog úgysem hat, mert elmondásotok szerint ő bizony kicsinálja ezt a dolgot, akkor nem értem, miért nem rá szavaztatok, hiszen hatalmas elismerés egy ilyen, valljuk be, és ha valóban létezne valamiféle átok, Gronkra nem hatna.
Naszóval. 😀Stez
Jó logika. 😀Demecs
Tekintve, hogy valószínűsíthetően nagyon sok Gronko-fan az átok miatt OBJ-re szavazott. Mint ahogy itt is írták páran, hogy irány OBJ-re szavazni. Viccnek tűnik, de nagyon sokan szavaznak ettől függően.
több mint 10 éve
Nem létezik Madden-átok.Azért mert nem ő lett a borítón, gondolod aki pats drukker nem rá szavazott?
Ha pedig Gronkra ez az egyébként nem létező dolog úgysem hat, mert elmondásotok szerint ő bizony kicsinálja ezt a dolgot, akkor nem értem, miért nem rá szavaztatok, hiszen hatalmas elismerés egy ilyen, valljuk be, és ha valóban létezne valamiféle átok, Gronkra nem hatna.
Naszóval. 😀Stez
Jó logika. 😀
több mint 10 éve
Nem létezik Madden-átok.Mert minden Pats fan besegített pumpálni a labdákat. Mit nem lehet ezen érteni? 😊
Naszóval. 😀Stez

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Nem létezik Madden-átok. Ha pedig Gronkra ez az egyébként nem létező dolog úgysem hat, mert elmondásotok szerint ő bizony kicsinálja ezt a dolgot, akkor nem értem, miért nem rá szavaztatok, hiszen hatalmas elismerés egy ilyen, valljuk be, és ha valóban létezne valamiféle átok, Gronkra nem hatna.
Naszóval. 😀
több mint 10 éve
Ami a Madden borítót illeti, az ifjabb Beckham most elrendezte a karrierjét.én is Gronk-ra szavaztam...átok ide, átok oda komoly elismerés, amiért ő jobban megdolgozott, mint az ifjú Beckham, aki nagyszerű játékos
Öööööö, most nem is tudom milyen smileyt kellene ide raknom. Alapvetően nem unszimpatikus a srác, de az átok csak Gronktól fél, egy nyiszlett WR-től nem nagyon.Kollega
több mint 10 éve
Ami a Madden borítót illeti, az ifjabb Beckham most elrendezte a karrierjét.Öööööö, most nem is tudom milyen smileyt kellene ide raknom. Alapvetően nem unszimpatikus a srác, de az átok csak Gronktól fél, egy nyiszlett WR-től nem nagyon.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ideális esetben slot-ba jött... ugye mert Smith és Webb a két szélen... de jogos a felvetés... maradjon csak Arrington slotban... év végéig 😊Arrington postás lettZERO_LJò helyre ment, fàjjon csak a kàrrogòk csöre Arrington sloton kìvüli teljesìtményén. NyàmiiParadSEC

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Ma éjfélkor derül ki, hogy Gronk, vagy Beckham lesz-e a Madden 16 borítóján.Én is egy jópárat Gronkra szavaztam. Túl jó volt tavaly... 😊
Mint mondtam, bármilyen átok vonyítva takarodik a sarokba, ha Gronkról van szó! 😊Kollega

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Arrington postás lettZERO_LJò helyre ment, fàjjon csak a kàrrogòk csöre Arrington sloton kìvüli teljesìtményén. Nyàmii
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Arrington postás lett

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
A fiuk megijjedtek a sztar ugyvedektol. Van aki mast mond. Pl Adam Schafter.Nyilván. Én is beszarnék, ha valaki a Chewbacca-védelemmel fenyegetne, mert kurvára nincs semmi értelme.
Szerinte mar nem lesz eltiltas.Demecs
több mint 10 éve
Ehhez képest küldte el ma Wells a büdös francba Brady ügynökét. Azt is kifejtette, hogy semmi sem igaz abból amit mondott.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
A fiuk megijjedtek a sztar ugyvedektol. Van aki mast mond. Pl Adam Schafter. Szerinte mar nem lesz eltiltas.
több mint 10 éve
Schefter tegnap azt mondta az ESPN-en, hogy ezek után nem lepné meg, ha rövidesen eltörölnék a büntetést, és Brady egy meccset sem hagyna ki.Bountyban egyszer már fűbe harapott a liga, amikor a bíróság előtt kellett volna bizonyítékokat prezentálni, akkor hirtelen a Tagliabue-jelentés felmentett mindenkit, aki perelt.
Mondjuk az megint szánalmas lenne a ligától. Kitartott a semmiben, bizonyítékok nélkül, majd amikor már megcsinálta a saját hülyeségét, jól felhergeli a nép másik felét is, nehogy elcsituljon az egész cirkusz.Stez
Itt is hasonlót várok, Vilma már lázítja is (nem mintha szüksége lenne rá) Bradyt
több mint 10 éve
ebben az ügyben Tredi, csak a hátulmegakrumplifejű lehet, a masinisztákat valahun a NYJ-Pennsilvania tengelyen kéne keresgélnisutianapFirst of all, egy poénért a lelki üdvömet is.😊
Honnan keríthettem volna ilyen szókimondó gif(ek)et az említett tengely arcairól?😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Ma éjfélkor derül ki, hogy Gronk, vagy Beckham lesz-e a Madden 16 borítóján.Mint mondtam, bármilyen átok vonyítva takarodik a sarokba, ha Gronkról van szó! 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
3x már bejött, nem? 😀Persze, hogy nincs.. Én is csak a jelenlegi keretből tudok kiindulni..Ki tudja mi lesz még az ősszel? De a játékos mozgások, draft alapján nagyon úgy tűnik, hogy inkább a bitang front7 irányába mozdul el az öreg, míg DMC-ék hátul zónáznak a "noname" cornerekkel.. Novemberben okosabbak leszünk. 😀kyobaluAkkor 4-5-2. Így rendben van? 😀Nincsenek olyan DT-ink, hogy tudjunk 3-4, 3-5 frontokat kialakítani..kyobaluAhogy elnézem BB az atletikus, cover-ben kiemelkedő LB ket gyűjti. Zona+blitz alap 4-4-3😀gordon3-5-2Borbinho
Btw szerintem semmi különösebb jelentősége nincs ezeknek a mozgásoknak. Tegye fel a kezét, aki ma egy éve tudott Malcolm Butler-ről egy mondatnál többet mondani. Utána emlékezzünk a határidőre kialakított és a három-négy héttel későbbi 53-as keretek közötti különbségekre. A novemberi keret fele nincs még szerződtetve és/vagy legfeljebb a neveiket tudnánk felsorolni.tomi-tomi
Sőt...
Játszottunk már rosszabb DB sorral is SB-n.
több mint 10 éve
Pláne most, hogy már Kraftnál is a pálya szélén van.Nem tudom, vótat-e már, Brady fellebbez ugye, nem is szórakozik sokat, a legújabb ember az oldalán Jeffrey Kessler, aki azért eléggé odapörkölt már néhányszor az NFL-nek. 😀Goodell már egy ideje a síneken játszik. Szerintem sejti, hogy előbb-utóbb jön a vonat.Kollega
Schefter tegnap azt mondta az ESPN-en, hogy ezek után nem lepné meg, ha rövidesen eltörölnék a büntetést, és Brady egy meccset sem hagyna ki.
Mondjuk az megint szánalmas lenne a ligától. Kitartott a semmiben, bizonyítékok nélkül, majd amikor már megcsinálta a saját hülyeségét, jól felhergeli a nép másik felét is, nehogy elcsituljon az egész cirkusz.Stez
több mint 10 éve
ebben az ügyben Tredi, csak a hátulmegakrumplifejű lehet, a masinisztákat valahun a NYJ-Pennsilvania tengelyen kéne keresgélniA masiniszta:Nem tudom, vótat-e már, Brady fellebbez ugye, nem is szórakozik sokat, a legújabb ember az oldalán Jeffrey Kessler, aki azért eléggé odapörkölt már néhányszor az NFL-nek. 😀Goodell már egy ideje a síneken játszik. Szerintem sejti, hogy előbb-utóbb jön a vonat.Kollega
Schefter tegnap azt mondta az ESPN-en, hogy ezek után nem lepné meg, ha rövidesen eltörölnék a büntetést, és Brady egy meccset sem hagyna ki.
tomi-tomi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Hogy mennyire ívesen leszarta a liga eddig ezt a kérdést:www.nj.com/jets/index.ssf/2015/01/needles_on_sidelines_former_jets_qb_jeff_blake_had.html
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
A masiniszta:Nem tudom, vótat-e már, Brady fellebbez ugye, nem is szórakozik sokat, a legújabb ember az oldalán Jeffrey Kessler, aki azért eléggé odapörkölt már néhányszor az NFL-nek. 😀Goodell már egy ideje a síneken játszik. Szerintem sejti, hogy előbb-utóbb jön a vonat.Kollega
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Persze, hogy nincs.. Én is csak a jelenlegi keretből tudok kiindulni..Ki tudja mi lesz még az ősszel? De a játékos mozgások, draft alapján nagyon úgy tűnik, hogy inkább a bitang front7 irányába mozdul el az öreg, míg DMC-ék hátul zónáznak a "noname" cornerekkel.. Novemberben okosabbak leszünk. 😀Akkor 4-5-2. Így rendben van? 😀Nincsenek olyan DT-ink, hogy tudjunk 3-4, 3-5 frontokat kialakítani..kyobaluAhogy elnézem BB az atletikus, cover-ben kiemelkedő LB ket gyűjti. Zona+blitz alap 4-4-3😀gordon3-5-2Borbinho
Btw szerintem semmi különösebb jelentősége nincs ezeknek a mozgásoknak. Tegye fel a kezét, aki ma egy éve tudott Malcolm Butler-ről egy mondatnál többet mondani. Utána emlékezzünk a határidőre kialakított és a három-négy héttel későbbi 53-as keretek közötti különbségekre. A novemberi keret fele nincs még szerződtetve és/vagy legfeljebb a neveiket tudnánk felsorolni.tomi-tomi
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Az a lényeg, hogy BB meg a stáb tudja, hogy mit akar!Akkor 4-5-2. Így rendben van? 😀Nincsenek olyan DT-ink, hogy tudjunk 3-4, 3-5 frontokat kialakítani..kyobaluAhogy elnézem BB az atletikus, cover-ben kiemelkedő LB ket gyűjti. Zona+blitz alap 4-4-3😀gordon3-5-2Borbinho
Milyen unalmas lenne, ha látnánk előre mindent 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
Akkor 4-5-2. Így rendben van? 😀Nincsenek olyan DT-ink, hogy tudjunk 3-4, 3-5 frontokat kialakítani..kyobaluAhogy elnézem BB az atletikus, cover-ben kiemelkedő LB ket gyűjti. Zona+blitz alap 4-4-3😀gordon3-5-2Borbinho
Btw szerintem semmi különösebb jelentősége nincs ezeknek a mozgásoknak. Tegye fel a kezét, aki ma egy éve tudott Malcolm Butler-ről egy mondatnál többet mondani. Utána emlékezzünk a határidőre kialakított és a három-négy héttel későbbi 53-as keretek közötti különbségekre. A novemberi keret fele nincs még szerződtetve és/vagy legfeljebb a neveiket tudnánk felsorolni.