New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 644 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Megy itt az elemezgetés a védelemről. Én továbbra is a fifikás, gyors váltásokra képes secondary híve vagyok, úgyhogy az új évadban elbűvölhet majd a front7-ünk. Jó móka lesz, nyitott vagyok az újdonságokra 😊Minitron
Olyan fifikás, gyors váltásokat fogsz látni a Pats secondary-tól, hogy el fog állni a szavad! Például 3rd&19-re gyors váltással lesz 1st&10. (Az ellen is meg fog lepődni és emiatt azonnal el fogja adni a labdát. Fifika!!)tomi-tomi
Ó a régi szép idők 😊Wyatt
Wilhite and Company?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Megy itt az elemezgetés a védelemről. Én továbbra is a fifikás, gyors váltásokra képes secondary híve vagyok, úgyhogy az új évadban elbűvölhet majd a front7-ünk. Jó móka lesz, nyitott vagyok az újdonságokra 😊Minitron
Olyan fifikás, gyors váltásokat fogsz látni a Pats secondary-tól, hogy el fog állni a szavad! Például 3rd&19-re gyors váltással lesz 1st&10. (Az ellen is meg fog lepődni és emiatt azonnal el fogja adni a labdát. Fifika!!)tomi-tomi
Ó a régi szép idők 😊

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Olyan fifikás, gyors váltásokat fogsz látni a Pats secondary-tól, hogy el fog állni a szavad! Például 3rd&19-re gyors váltással lesz 1st&10. (Az ellen is meg fog lepődni és emiatt azonnal el fogja adni a labdát. Fifika!!)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Megy itt az elemezgetés a védelemről. Én továbbra is a fifikás, gyors váltásokra képes secondary híve vagyok, úgyhogy az új évadban elbűvölhet majd a front7-ünk. Jó móka lesz, nyitott vagyok az újdonságokra 😊

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
szerintem például Brady után egyértelműen Revis volt a második olyan kulcsfigurája a csapatnak, aki olyan impactot adott a Patsnek, aki nélkül nem lett volna meg ez a gyűrű.
De lehetne még sorolni. Épp ezért igazából talán kár is ezen agyalni.Stez
Lehet hát, a felépült Gronkot se tessék kihagyni 😉

több mint 10 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Willie McGinest.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Chandler Jones három szezon, 40 meccs, 23.5, ha végig tudja tolni az évet, ő simán 10+os kaliber/évWyatt
Neked legyen igazad! Sőt, ha ez a Grissom nevű srác is hozzá tud tenni, akkor ez még lehet jó is.Kollega
Treyben több opció látszik elsőre, de valaki legyen, aki jól tolja 😊

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Chandler Jones három szezon, 40 meccs, 23.5, ha végig tudja tolni az évet, ő simán 10+os kaliber/évWyatt
Neked legyen igazad! Sőt, ha ez a Grissom nevű srác is hozzá tud tenni, akkor ez még lehet jó is.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Az utolsó, aki magas szinten kergette a QB-ket, Willie McGuinest volt ebben a csapatban (86 sck). Igencsak megsüvegelendő Mike Vrabel teljesítménye, akinek 70 feletti sackje van, pedig ő minden poszton játszott, ahol csak kellett, volt ILB, játszott jobb- és baloldalon is. Seymournak is 50 felett volt, Colvinnak is, aki elég korán kellett abbahagyja a játékot. Bruschi és Harrison is összeszedett 30 felett, pedig kimondottan egyik sem az a pozíció.

A jelenlegi keretből Ninko áll 10 szezon után 30 felett. Hightower 4 szezon után 11. Szóval rettenetesen messze vagyunk attól, hogy eredményesen limitáljunk egy jó fal mögött játszó QB-t, ugrásszerű fejlődés kell.Kollega
Chandler Jones három szezon, 40 meccs, 23.5, ha végig tudja tolni az évet, ő simán 10+os kaliber/év

több mint 10 éve
Az utolsó, aki magas szinten kergette a QB-ket, Willie McGuinest volt ebben a csapatban (86 sck). Igencsak megsüvegelendő Mike Vrabel teljesítménye, akinek 70 feletti sackje van, pedig ő minden poszton játszott, ahol csak kellett, volt ILB, játszott jobb- és baloldalon is. Seymournak is 50 felett volt, Colvinnak is, aki elég korán kellett abbahagyja a játékot. Bruschi és Harrison is összeszedett 30 felett, pedig kimondottan egyik sem az a pozíció.

A jelenlegi keretből Ninko áll 10 szezon után 30 felett. Hightower 4 szezon után 11. Szóval rettenetesen messze vagyunk attól, hogy eredményesen limitáljunk egy jó fal mögött játszó QB-t, ugrásszerű fejlődés kell.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Nekem nem kell sack se, elég ha annyira zavarjuk és siettetjük a qb-kat, hogy ne legyen tiszta dobásuk.Demecs
A sack jó mérőszám. Ha jó a passz siettetés, akkor az emeli a sackek számát átlagban (a védő biztosan nem fog megállni, hogy már elég jól megsiettettem, mert ő a sackre kap bóuszt). Ez épp olyan, mint azt mondani, hogy nem érdekes, hány yardot szívunk, csak ne legyen belőle pont. Az erős védelem jó mérőszámokat produkál, a gyenge pedig vacakokat. Szerintem az erős védelem kevés yardot kap, sok sacket szerez és sok turnovert csinál. Tavaly a háromból kettő jól ment. A 2000-es évek elején pedig mind a háromban erősek voltunk, de aztán már csak egy-egy mutatót tudtunk hozni.Kollega
Nem is az kell, ha tud szerezni, akkor álljon meg. Csak már megfelelő nyomás alá helyezéssel is lehet siettetni vagy összenyomni a zsebet, hogy ne tudjon körbenézni ki hogy áll az elkapók közül. De ha ebből sack lesz az a legjobb. De a legfontosabb, hogy ne tudja végignézni az opciókat vagy megvárni míg az elkapók elszakadnak.

több mint 10 éve
Nekem nem kell sack se, elég ha annyira zavarjuk és siettetjük a qb-kat, hogy ne legyen tiszta dobásuk.Demecs
A sack jó mérőszám. Ha jó a passz siettetés, akkor az emeli a sackek számát átlagban (a védő biztosan nem fog megállni, hogy már elég jól megsiettettem, mert ő a sackre kap bóuszt). Ez épp olyan, mint azt mondani, hogy nem érdekes, hány yardot szívunk, csak ne legyen belőle pont. Az erős védelem jó mérőszámokat produkál, a gyenge pedig vacakokat. Szerintem az erős védelem kevés yardot kap, sok sacket szerez és sok turnovert csinál. Tavaly a háromból kettő jól ment. A 2000-es évek elején pedig mind a háromban erősek voltunk, de aztán már csak egy-egy mutatót tudtunk hozni.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Na ez megnyugtatóbb, köszi 😊
Akkor viszont tuti nem a szélen lesz, és így szerintem nem lesz gond a DT-kel sem

több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 214 — Patriots GM
Kíváncsi vagyok Easley szerepkörére. Ha tényleg csak ilyen 260 font körül mozog, akkor valóban nagyobb esély van arra hogy a szélen legyen. Akkor bent maradna Siliga, Brown és Chris Jones. Nekem jobban tetszene, ha itt tudna karistolni, DE-ben megvagyunk minőségre és most már mennyiségre is bővenWyatt
Asszem a PFWs srácok utánakérdeztek Belichicknél, hogy mennyire komoly ez a 270 font Easley-nél és azt mondta, hogy elrontotta és 290 körül van a srác,
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok Easley szerepkörére. Ha tényleg csak ilyen 260 font körül mozog, akkor valóban nagyobb esély van arra hogy a szélen legyen. Akkor bent maradna Siliga, Brown és Chris Jones. Nekem jobban tetszene, ha itt tudna karistolni, DE-ben megvagyunk minőségre és most már mennyiségre is bőven

több mint 10 éve
53+10 ps. Aztán ha valaki kihullik, akkor tradelünk. Ryan, Butler szerintem jók lesznek. Tudják majd hozni amit elvárnak tölük. Nyilván nem egy Revis kategória, de ha tapadnak és gyorsak, akkor jók lehetnek. Revisnek az erőssége is a jammelés volt. Ha nem sikerült neki, akkor elfutottak mellette is aztán...láttuk mi lett ott is. Kaptunk róla is td-ket.
A frontnak meg muszáj összeállnia. Wilfork nagy öreg és a szakma profija, de egy újonc ha szerez egy kis rutint talán hozhatja a szintjét. sebességben erőben mindenképpen. A rutint meg BB megadja nekik. Sokat fog foglalkozni velük az biztos.
Nekem nem kell sack se, elég ha annyira zavarjuk és siettetjük a qb-kat, hogy ne legyen tiszta dobásuk.

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Azért azt lássuk be, hogy ez nem csak egy döntés volt a lehetőségek közül, hanem az egyetlen lehetőség. Revist nem tudtuk volna megtartani, más ilyen kvalitású CB pedig nem volt a piacon. Draftról lehetett volna húzni, de azok eddig is annyira bejöttek, hogy én szurkoltam neki nehogy CB jöjjön. Semmi sem garantálja, hogy egy újonc jobb lett volna mint az itt lévők.
több mint 10 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Most biztosan nem fér bele, hogy Rodgers 12 mp-ig nézegelődjön a zsebben célpontokat keresve, de jó eséllyel erre lehetősége sem lenne, ha valóban sikerült úgy megerősíteni a front sevent, amennyire én azt most remélem.
Wyatt
A terv az nyilvánvalóan az volt, h elit front seven helyettesítse az elit secondaryt idén.
....de biztos, h sikerült a D fal belsejét is kellőképp megerősíteni?
Biztos, h van kellő mélységünk hozzá?
Azt a kérdés meg nem is merem/akarom feltenni, h Brown biztosan akkora upgrade lesz-e, mint amilyennek most tűnik. Nyilván lutri, h egy új ember mennyire tud az első évében beilleszkedni, de ebben nagyon bízom, h ő már idén meghatározó lesz - egész egyszerűen azért, mert szükség van rá h már idén is elit legyen😊

A fal szélén azért nagy kérdés továbbra is Easley. Egészséges lesz idén? No1 pickként fog teljesíteni (valaha)?

A LB-knél két nagy kérdés van szerintem: 1.) Ki marad a végén? (szerintem néhányat közülünk tuti cutolni fog BB mester a keretszűkítések során..ki tudja hány LB marad az 53-ban végül) 2.) Mi lesz a sérült/sérülésből felépülő játékosokkal?

Mindezeket összevetve a legnagyobb kérdés számomra a fal belseje, h sikerült-e annyira megerősíteni, amennyire szerettük volna.
több mint 10 éve
Szerintem rendben lesz a hátsó sor. A yardok nem számítanak. Egy számít, hogy több pontunk legyen a végén.
Ha ehhez benyalunk csillió yardot az se számít.
Elől legyen nyomás és akkor a hátvéd sornak is könnyebb dolga van. Mégis csak egy elit irányító ellen yakorolgatnak a srácok. 😀

Miamiban nincs most olyan nagyon klasszis elkapó aki miatt aggódnék. Nem fognak szétdobálni.
Ami húzósabb lehet az a steelers colt broncos cowboys, de a többit szerintem meg fogják oldani.

Az elit sotunkat is volt hogy szétdobálták. Rodgers hülyére vette őket, de Flacco is majdnem megszívatta őket.
A sb-n meg egy no name srác szívatta az elitet és egy udfa lett a sztár. Jó lenne sok sok menekülő qb-t látni.Demecs
Huhh. Kinek is válaszoljak? Először is képességek tekintetében Wyatt jól leírta mit gondol, ezzel nem is próbálnék vitába szállni. Az én aggodalmam inkább az, hogy elég gyorsan át tudunk-e állni erre a rendszerre. Másrészt ha a gyengébb hátsó alakzatok kell kompenzálni, akkor nem elég valamivel jobban teljesíteni a frontnak. A sackek száma jó mérőszám, de igazából az a kérdés, hogy el tudunk-e jutni azokhoz a QB-khez, akiket eddig nem sikerült megközelíteni. Csak akkor tudnak esélyt adni a DB-eknek, ha limitálni tudják az erős O fallal bíró csapatok irányítóit is.

És akkor itt a lényeg: A yardok igenis számítanak! Nagyon is fontos. Az a bizonyos hivatkozott nagy csapat, rendre ki tudta verekedni a short fieldet, meccsenként többször is. Ha csillió yardot nyalunk be, akkor védelem nem sokat segít az offensenek. Egy sok játékból álló driveban a védelemnek könnyebb dolga van, több esély INT-re, vagy fumblere.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Lesz, de a falra már nem jutott nekik. Sokat lesz háton megint.
Plusz ott lesz az is ha már nagy zsé akkor termeljen is, de eddig ez nem jött össze.
A 8-8 jó lehet megint. 😉

több mint 10 éve
Ezt annyiban módosítanám, hogy jött Stills, aki elég korrekt kis célpont lehet itt is, Parker viszont nagyon jó lesz. És akkor ott van még a tavaly draftolt kiskedvenc Landry, jött Jennings és Jordan Cameron is, szóval lesz ott azért már bőven opció. Persze nem bánom, ha nem sikerül kihasználni őket^^

több mint 10 éve
Szerintem rendben lesz a hátsó sor. A yardok nem számítanak. Egy számít, hogy több pontunk legyen a végén.
Ha ehhez benyalunk csillió yardot az se számít.
Elől legyen nyomás és akkor a hátvéd sornak is könnyebb dolga van. Mégis csak egy elit irányító ellen yakorolgatnak a srácok. 😀

Miamiban nincs most olyan nagyon klasszis elkapó aki miatt aggódnék. Nem fognak szétdobálni.
Ami húzósabb lehet az a steelers colt broncos cowboys, de a többit szerintem meg fogják oldani.

Az elit sotunkat is volt hogy szétdobálták. Rodgers hülyére vette őket, de Flacco is majdnem megszívatta őket.
A sb-n meg egy no name srác szívatta az elitet és egy udfa lett a sztár. Jó lenne sok sok menekülő qb-t látni.

több mint 10 éve
Visszajön a régi védelem. Nézve az idei ellenfeleket, nem is olyan nagy baj. Kevés komolyan passzoló csapat lesz most az ellenfelek közt. Csak megoldjuk valahogy ezt is. Hasonló volt mikor a giants ellen játszottunk is sb-n.
Tudják mit miért csinálnak.Demecs
Az idei ellenfeleket a PO-ig látod csak. De pl a Steelers, Broncos, Colts, Eagles, Cowboys enyhén szólva sem a soha nem passzolunk stílust nyomják, Dolphins Tannehillel sem lebecsülendő.

Szóval az a kérdés, hogy wishful thinking szerint a 2000-es évek elejét fogjuk látni vagy a 3-4 évvel ezelötti bend but not break ami szövegnek jó volt, de eredménnyel nem párosult. Legalábbis olyan eredménnyel, mint tavaly, amikor volt secondary...
Én így május végén erről nem tudok dönteni, melyik lesz.vpi
Például abból is ki lehet indulni, hogy az a bizonyos front7 '96-tól (vereség a SB31-en) 2001-ig formálódott. Bár kétségkívül három edzővel, ha a Big Tunat is számoljuk. Más megközelítés szerint a Patriots Hall of Famebe frissen beválasztott Willie McGuinest távozása és Rosevelt Colvin sérülése óta keresünk olyan külső LB-t, aki valóban folyamatos veszélyt jelent az irányítóra, de nem találjuk. Ennek 10 éve lassacskán. Szóval annyira még nem fogok meglepődni, ha egy nyár után még nem indul be a sack gyár.Kollega
Szerintem ez Chandler Jones személyében azért megvan, más kérdés, hogy a parádés 2. éve után a 3. elején megsérült. Addig nagyon jól tolta. Ninko nem lesz soha sackleader a ligában, de nagyon biztosan tudja hozni a 8 körüli termést, és a fő ereje a futás megállításában van. Ha ehhez hozzá tud tenni Sheard kb olyan szinten, mint anno Neo ( 😊 ), akkor azért lesznek szerintem sackek. Meg hoztunk annyi fiatal pass rushert mostanában, mint a szemét, valaki csak beválik már 😊

PFF-nél Collins és Hightower is a legjobb pass rusher LB-k között volt hatékonyságban, tőlük sem elrugaszkodott gondolat várni egy 10 sacket összességében, és nagyon örülnék, ha Easley is meg tudná mutatni, miért volt 1. körös talentnek kikiáltva.

Chandlernek szerintem meglesz a 10+, Ninkónak 6.5 körülre lövöm be elsőre kb, mert szerintem megpróbáljuk kicsit pihentetni szezon közben (embertelen terhelést kap évek óta), de cserébe ennyit lehet, hogy Sheard is hozzátesz, összességében pedig hatékonyabb lehet. A belső LB-ktől is összejön szerintem 10, a kérdés, hogy a DT-k hozzá tudnak-e ehhez tenni (Chris Jones rusherként azért életképes, Easleyvel közösen megintcsak jó lenne, ha innen kettejükről is érkezne mondjuk egy 10)

A három DE-től mondjuk egy 24-25 már nem lenne rossz, a DT-ktől egy 10, LB-ktől egy 10, akkor meg már ott vagyunk, hogy lenne egy 45 körüli mennyiség (tavaly 40-nel zártunk az alapszakaszban), és remélhetőleg innen-onnan a szotyiktól is jönne néhány. A DT lehet, hogy elsőre túlzás, az is kérdéses, hogyan állunk fel. Mert ha Brown+Siliga, akkor ott a kezdőkről inkább ilyen 5 körüli mennyiség jöhet, de ettől függetlenül Jones és Easley is hozzátehet még, ha nem is tízet, de legalább ugyanennyit. Összességében én egy 50 körüli mennyiséget várok, ennél tavaly pedig csak egy csapatnak volt több, de két éve is csak háromnak (akkor nekünk pl 48 volt az egészséges Jones mellett). Annyi, hogy a cover várhatóan gyengébb lesz, ezért amiatt kevesebb sack jön majd össze, ez persze ronthatja a dolgokat, a minőség- plusz mennyiségi javulás viszont ezt bőven ellensúlyozhatja (igaz, a 40 nem volt egy kiemelkedő szám persze, erről mindenképpen felfelé kellene elmozogni – vagy nekem a sima 3 and outok is jók lesznek az ellentől, sackek nélkül végül is 😀)

több mint 10 éve
Jelenleg remélni lehet persze csak, hogy előbbi jöjjön be, bár igazából vacak secondaryvel is összejött ez meg az. De nem földtől elrugaszkodott gondolat, hogy az osztályából a talán legjobb újoncidényt bemutató Ryan harmadik évére belenőjön a feladatba, de Fletcher sem volt annyira ergya a tavalyi pár valóban kriminális meccsét leszámítva. Figyelembe kell venni azt is, hogy nálunk van a liga egyik top 3-as free safetyje, aki azért tud segíteni a passzjáték javulását illetően, meg is fizettük rendesen ezért. Én pedig abban is bízom, hogy az előző idényben mutatott szép dolgok (Sandersen is elég jól védekezett már emlékeim szerint a Denver ellen, a Super Bowlban pedig több nagyszerű megmozdulása is volt) után Butler is több szerepet kap.

Most persze egy külsős szemével kriminális lett az elit CB-sorunk, de azért az elit CB-sorral is kapkodtunk rendesen a pontokat a rájátszásban két meccsen (a Colts ellen valóban zseniális volt az egész D, és persze a Seahawks és Ravens elleni találkozón is voltak elég szép jelenetek, de a pontok tekintetében annyira fényesen nem jöttünk ki), előtte volt, hogy jóval gyengébb egységgel is kevesebbet engedtünk, de akkor meg az O bénázta el. Az első néhány meccsen amúgy is elő szokott fordulni, hogy keresgéljük, mi hogyan lenne a legjobb, és a neveket megnézve, bőven lehet, hogy szenvedni fogunk mint malac a jégen, és jönnek a 300+ passzolt yardos irányítók sorban.

Ha októberre sem áll össze, nem tartom kizártnak, hogy trade-elünk egy CB-t megint, nekem pedig igazából mindegy, hogyan nyerünk, jó secondaryvel, vagy nagy nyomást kifejtve az irányítóra. Most biztosan nem fér bele, hogy Rodgers 12 mp-ig nézegelődjön a zsebben célpontokat keresve, de jó eséllyel erre lehetősége sem lenne, ha valóban sikerült úgy megerősíteni a front sevent, amennyire én azt most remélem.

A támadósorban kis szerencsével Tré akkora upgrade-et tud adni, hogy Blount (vagy más, ha jobb lesz) is tudjon eredményesen futni, Amendola meg Dobson pedig megkaphatja az utolsó esélyét alkotni, ha már a drafton ennyire D irányában mentünk el. Mondjuk ha marad Brady eltiltása, kíváncsi leszek Tyms szerepére, mert Garoppolóval nagyon érezték egymást (jó, szotyik ellen persze főleg, de kicsire most nem adunk), az első négy meccsen lehet kellemes meglepetés.

Az Indy elleni meccsig nagyjából meglesz azért, hogyan kell összeállnia ennek a DB-sornak, akkor pedig alaposan le is lesz tesztelve, de még elvileg lesz időnk lépni után, ha látszik, hogy kevés. Egyelőre Butlerben és Ryanben reménykedem, hogy nem kell majd trade-elnünk^^

több mint 10 éve
Visszajön a régi védelem. Nézve az idei ellenfeleket, nem is olyan nagy baj. Kevés komolyan passzoló csapat lesz most az ellenfelek közt. Csak megoldjuk valahogy ezt is. Hasonló volt mikor a giants ellen játszottunk is sb-n.
Tudják mit miért csinálnak.Demecs
Az idei ellenfeleket a PO-ig látod csak. De pl a Steelers, Broncos, Colts, Eagles, Cowboys enyhén szólva sem a soha nem passzolunk stílust nyomják, Dolphins Tannehillel sem lebecsülendő.

Szóval az a kérdés, hogy wishful thinking szerint a 2000-es évek elejét fogjuk látni vagy a 3-4 évvel ezelötti bend but not break ami szövegnek jó volt, de eredménnyel nem párosult. Legalábbis olyan eredménnyel, mint tavaly, amikor volt secondary...
Én így május végén erről nem tudok dönteni, melyik lesz.vpi
Például abból is ki lehet indulni, hogy az a bizonyos front7 '96-tól (vereség a SB31-en) 2001-ig formálódott. Bár kétségkívül három edzővel, ha a Big Tunat is számoljuk. Más megközelítés szerint a Patriots Hall of Famebe frissen beválasztott Willie McGuinest távozása és Rosevelt Colvin sérülése óta keresünk olyan külső LB-t, aki valóban folyamatos veszélyt jelent az irányítóra, de nem találjuk. Ennek 10 éve lassacskán. Szóval annyira még nem fogok meglepődni, ha egy nyár után még nem indul be a sack gyár.

We are all PATRIOTS!