New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
a Dallasba jöhet, köztörvényeseket gyűjt a csapat, meg LB-ből sincs épp elég 😀 😀 😀
több mint 10 éve
Szerencsétlen a körülmények áldozata 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Adam Schefter:"Patriots released LB Brandon Spikes, per source. Wasted no time...."
több mint 10 éve
Valószínűleg leeresztett.espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/13031848/car-registered-new-england-patriots-lb-brandon-spikes-found-abandonednem találják a szarvast sem
Hmmm.... őz (szerk.: szarvas?😀) vagy Nissan, ez itt a kérdés.
Illetőleg az, hogy Spikes vezette-e a nevére írt autót 😀
Cserbenhagyás?Gyulus
winston

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/13031848/car-registered-new-england-patriots-lb-brandon-spikes-found-abandonednem találják a szarvast sem
Hmmm.... őz (szerk.: szarvas?😀) vagy Nissan, ez itt a kérdés.
Cserbenhagyás?Gyulus
több mint 10 éve
espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/13031848/car-registered-new-england-patriots-lb-brandon-spikes-found-abandonedHmmm.... őz (szerk.: szarvas?😀) vagy Nissan, ez itt a kérdés.
Cserbenhagyás?
több mint 10 éve
Oke, este megcsinalom.Ne kérdezd! Csináld. 😊tomi-tomiFeltöltsem?polonictízjardra felkerült a 3 games to glory, erősen ajánlott minden pats fannak😊triangleoda születni kell bakker... :-/ , bárcsak feltenné vki az nc-ra vagy a bth-re:A:batyu
A 4. reszt toltot csak le egyelore.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 10 éve
Ne kérdezd! Csináld. 😊Feltöltsem?polonictízjardra felkerült a 3 games to glory, erősen ajánlott minden pats fannak😊triangleoda születni kell bakker... :-/ , bárcsak feltenné vki az nc-ra vagy a bth-re:A:batyu
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Feltöltsem?tízjardra felkerült a 3 games to glory, erősen ajánlott minden pats fannak😊triangleoda születni kell bakker... :-/ , bárcsak feltenné vki az nc-ra vagy a bth-re:A:batyu
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 10 éve
Nem csak Cassellre alapozom, csak őt említettem. És az előző szezon csak jobban meggyőzött arról, hogy így gondoljam. Ez a sok BB trükk, játszadozás a falemberekkel, a matchupok megfordítása, etc, mert lehetne sorolni a példákat az elmúlt évekből.Egyetértek.
És ez így megy sok-sok ideje. Bárki sérül le, bármi romlik el, amikor kell, akkor mindig kitalál valamit. Általában a védelemben is mindig újat tud mutatni, lásd a tavalyi évet, a Cassell-féle 11–5 pedig csak hab a tortán. Ha Colts-szurkolóként egyetlen embert választhatnék a Patsból, egy pillanatig sem gondolkoznék, BB lenne az. Még akkor is, hogy ha nem lenne Luck nálunk és ezáltal franchise QB-nk sem lenne.
Lehet, hogy franchise QB nélkül nem lennénk SB-contenderek, viszont szerintem sokkal nagyobb fegyvertény, hogy ha ilyen irányító nélkül is PO-contender csapat vagyunk – ezt a pluszt tudja BB.Stez
több mint 10 éve
Én ezt ma láttam először, egy másik fórumon mutatták:www.youtube.com/watch?v=q2CA0_UE4yU
több mint 10 éve
Na indulhatnak itt is a "nem értem, hogy Jóskapista miért hupikék mikor..." jellegű kommentek 😀gordonÉn azt nem értem, hogy miért kellett a régi jó bevált kinézetet erre a csiricsáré randa formátumra lecserélni. 😊 De komolyan. Belenagyítás nélkül még rendes monitoron is gyak olvashatatlan, egy tableten, nem ideális fényviszonyok között pedig nagyítgatva is kínlódás az egész. Ráadásul hiába kép, nem lehet rákattintva kinagyítani sem, ami kifejezetten amatőr manapság. 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
A szezon végére Stork sima zöld lesz, remélem, valamelyik OG is, meg a másik minimum citromsárga. Elkapók korrektek, OT-k megint, bár Vollmer nálam eggyel fentebb lenne. Gronko a legnagyobb, Blount overrated, de legyenDT-ben remélem, Malcom és Easley lesz a kezdő (ha elbírja a run D), a DE-ket szépen értékelik, a CB-knél nincs elég adat, de Garoppolóból kiindulva rohadt jók lesznek 😀
Spikes helyett Mayo legyen a kezdő, de LB-knél szerintem is mocsokjól állunk (pláne, ha mindenki felépül), S is jó, jó lesz ez

több mint 10 éve
Na indulhatnak itt is a "nem értem, hogy Jóskapista miért hupikék mikor..." jellegű kommentek 😀
több mint 10 éve

I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Kalózöböl dvdripupdate 06.05.
rutrackeren a 16 gigás is fent van, per pillanat várakozunk rá, hogy elinduljon valami 😊
több mint 10 éve
tízjardra felkerült a 3 games to glory, erősen ajánlott minden pats fannak😊triangleoda születni kell bakker... :-/ , bárcsak feltenné vki az nc-ra vagy a bth-re:A:
több mint 10 éve
triangle
1 283
tízjardra felkerült a 3 games to glory, erősen ajánlott minden pats fannak😊
több mint 10 éve
Látod te 😀 Btw, vezetett három GW-drive-ot Super Bowlokban, ami azért annyira megintcsak nem rossz (hiába zseni BB, ha nincs az az ember, aki mínusz tíznél is képes lenyomni két TD-drive-ot)WyattÉn csak Tomi kiragadott statjára írtam egy (direkt hibás) kontra példát, illusztrálva, hogy miért nem jó. Már arra amire hozta. Ettől független tény, hogy Brady tavalyi playoff produkciója az egyik legjobb volt, amit én valaha QB-tól láttam playoffban. De "big picture"-t ez nem festi át, csak legfeljebb ad hozzá még 1-2 ecsetvonást. A Pats (és egyúttal Brady) kiemelkedő eredményességében a legfontosabb az, hogy az elmúlt 15+ évben ugyanaz a magas minőségű szakmai munka folyik Bostonban, folytonosan, megszakítás nélkül. Amelyik csapatnál ilyen hosszú, ilyen minőségű és folytonos szakmai munka folyt, az eredményességben is általában jelentkezett, mindig is. Még attól is viszonylag függetlenül, hogy korszakosan nagy irányító játszik-e éppen (Montana, Brady), vagy "csak" szimplán nagyon jó (Bradshaw, Aikman, Roethlisberger). Mindegy volt, a magas szakmai minőség és a kontinuitás általában jópár SB-t, köztük jópár megnyert SB-t eredményezett. Ahol meg a korszakosan jó QB mögötti szakmai munka nem állandó, változik, a csapat újraépül, ott ez az eredményességen is meglátszik, meglátszott.
Egyébként persze, hogy a Coltsnak BB kellene inkább, mert az elmúlt 17 és az elkövetkezendő mondjuk 13-ból egy évben nem volt ligaelit szintű irányítója. Szép lenne, ha mellé kellene még egy 😀WyattÉn nem kérek BB-t, nekem elég lenne egy Dungy, Cowher, Tomlin féle "szimplán nagyon jó" edző is. 😀 Vagy egy Harbaugh (a báty), vagy Payton (a Sean), stb. Csak legyen végig Indy-ben, dolgozhasson folyamatosan. Bruce Arians is minőségben ilyen például (szerintem legalábbis), de benne sajnos nincs már 10+ év, úgyhogy emiatt nem bánom, hogy nem maradt. Ha maradt volna, akkor már most tudnám, hogy Lucknál is jönni fog legalább egy rezsimváltás és újraépítkezés. Pagano relative fiatal, benne a kora alapján benne lehet még 10 év.Csak remélni merem, hogy így is lesz, azaz jó lesz amit csinál és időben is hosszabban fog maradni.
Btw, van egy olyan érzésem, ha most a Seahawks nyert volna /vagy szimplán csak dinasztia lesz/vagy egyébként is/, akkor ugyanez a vita tíz éven keresztül megint lemegy, csak PM-et Andrew Lucknak hívják majd, Bradyt pedig Russell Wilsonnak. Nagyon déja vu-sWyattEnnek kevesebb köze van ahhoz, hogy ki nyer és ki nem, mint ahhoz, hogy mikor jöttek és mennyit játszottak együtt, egymás ellen. A Brady vs PM debate attól lehetett érdekes, mert kb. egyszerre jöttek, egyszerre tettek két, addig futottak még csapatot fel a térképre, és mivel egy konferenciában játszottak, ezért rengeteget játszottak egymás ellen. Big Ben hasonló módon - sőt egyelőre(?) még eredményesebben is - indított mint Wilson, együtt érkezett Rodgers-el, aztán még sincs Big Ben vs Rodgers debate. A Luck vs Wilson debate esélye is ezért elég kicsi. Négy évenként játszanak egymás ellen, ami egész karrierre vetítve se jelent többet, mint 4-5 meccset. Ha ehhez esetleg hozzájönne 1 v. 2 SB meccs, az is túl kevés.
(Egyébként - Wilsontól függetlenül - én a Seattle-ben sem látom azt a potenciált, hogy egy Patriots/Steelers féle franchise legyen hosszabb távon. Carroll 64 éves, idősebb, mint Belichick. Ha akkora zseni lenne, mint amilyen mostanában az imázsa, akkor nem 60+ évesen jött volna ez ki belőle. Szerintem ott a beletrafálásnak is komoly szerepe volt/van. Akkor is, ha a LOB azért nem csak Sherman és Thomas, de szakmailag is van brilliáns benne.)

több mint 10 éve
"I wouldn't be opposed to it," he said of a New England return. "It's a great organization, obviously, and a great team. It wouldn't be the worst situation in the world."Kíváncsi lennék, hol tudnánk még használni, de mondjuk őt sajnálom azért, hogy neki nem jött össze a bajnoki cím. Már persze velünk 😛

több mint 10 éve
én nem értem ezt a BB-TB választási kérdést...mintha a között kéne választanod az F1-ben, hogy a legjobb vezető tervező/fejlesztő (aki egy személyben garancia a legjobb kocsira) vagy a legjobb pilótát szeretnéd az istállódhoz... nyilván senki se fog a pilótára voksolni
az arányosítás meg tényleg hülyeség, mert talán sosem fogjuk megtudni az igazságot, hisz vélhetően TB nem fog pocsék csapatban játszani, BB meg nem fog béna QB-val huzamosabb ideig dolgozni (mert hoz egy értelmeset 😛 )
egyébként abba is érdemes belegondolni, hogy TB klasszisa mennyi szabadságot engedélyez az edző(k)nek
Btw, van egy olyan érzésem, ha most a Seahawks nyert volna /vagy szimplán csak dinasztia lesz/vagy egyébként is/, akkor ugyanez a vita tíz éven keresztül megint lemegy, csak PM-et Andrew Lucknak hívják majd, Bradyt pedig Russell Wilsonnak. Nagyon déja vu-sWyattszerintem ez SB win-től független... RW köré is komoly csapatot építettek fel
de reméljük az igazi kérdés úgy fog hangzani, hogy a post TB-PM érában ki lehet a kihívója Jimmy-nek, RW vagy Luck 😀😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Látod te 😀PO-csapatoknál azért általában annyira gyenge rendszerről nem lehet beszélni. A fal meg annyira kiváló, hogy konkrétan futni sem lehet mögötte, ezért folyamatosan passzolni kell 😊Ez akkor se volt egy jó példa/érv Tomitól. Az is igaz ugyanis - hogy egy hasonlóan rossz példát mondjak, - hogy Brady playoff rekordja azokon a meccseken, ahol 90 alatt volt a QB ratingje 9-6. Ugyanez Favre esetén 2-10, Manning 5-9, Dan Marino 3-9, Ergo Brady szarul játszva is kurva jó, mert nyer. Ja, nem. 😊
A hazai pálya mindig jó, meg a pihenőhét is, azért kell szépen küzdeni alapszakaszbanWyatt
A győzelem csapat érdem, nem egyéni, legyen szó passer ratingről vagy passzok számáról. Ha van olyan védelmed, amelyik az utolsó pillanatban goal line INT-et csinál akkor nyersz, ha meg olyan a rúgód, hogy a végén 40-ről kihagyja, vagy olyan az elkapód, hogy elejti az utolsó drive-ban, akkor veszítesz. Függetlenül attól, hogy előtte hányat passzoltál, vagy milyen volt a ratinged.
Egyébként is, Brady említett ött meccsén a TD/INT arány összességében egál - ami az ő szintjén borzalmas -, a ratingje alacsony, a completion percentage szintén. Két jó meccse akadt: a legutolsó kettő a Ravens és a Seattle ellen. Azon a kettőn meg passz számtól függetlenül is fantasztikusan játszott. De ilyent Flacco is tudott - egy évben, egy playoffban letenni 2-3 extra meccset -, úgyhogy ez egy játékost önmagában aligha minősít. Bradynél is csak a krém a torta tetején. Annyit is érne, ha nem lenne alatta a torta. De abban a tortában nem az ötven passzos meccsek adják a tésztát, mert azokon ő is ugyanolyan szar eredményességgel játszott és szar statokat produkált - az említett 2 meccsen kívül -, mint a többi QB. Csak a Pats még ezekből a meccsekből is megnyert kettőt, más csapat meg nem.peterk2005
Btw, vezetett három GW-drive-ot Super Bowlokban, ami azért annyira megintcsak nem rossz (hiába zseni BB, ha nincs az az ember, aki mínusz tíznél is képes lenyomni két TD-drive-ot)
Egyébként persze, hogy a Coltsnak BB kellene inkább, mert az elmúlt 17 és az elkövetkezendő mondjuk 13-ból egy évben nem volt ligaelit szintű irányítója. Szép lenne, ha mellé kellene még egy 😀
Persze, egy jó fal sosem árt 😊 Meg, ha jó védelem is van hozzá és jó futójáték, akkor pedig elég egy game manager QB is, aki képes megcsinálni a győztes drive-ot. Lehet persze sokféleképpen is nézni, nálunk lehet, hogy jobb volt a fal, de Gronkowskin kívül nem hiszem, hogy túl sokan bemennének az offense-ből a Hall of Fame-be pl. Ja de, Mosst ki ne hagyjam. Na mondjuk abban a szezonban voltak olyan számai is egyből, hogy csak na 😊PO-csapatoknál azért általában annyira gyenge rendszerről nem lehet beszélni. A fal meg annyira kiváló, hogy konkrétan futni sem lehet mögötte, ezért folyamatosan passzolni kell 😊Nyilván a 13 szezont nézve írtam a falat, mert lehet, hogy nem minden évben volt a legjobb, de a teljes időszakot tekintve neki volt a legjobb fala. Senki nem gondolja, hogy Brady kutyaütő (aki igen, az hazudik), de ezek, illetve BB zsenije jelentősen hozzájárultak a sikerességéhez.csi77
A hazai pálya mindig jó, meg a pihenőhét is, azért kell szépen küzdeni alapszakaszbanWyatt
Én csak örülök, hogy ilyen viták megjelenhetnek, és hogy nálunk van BB is, meg TB is, aztán nekem annyira nyolc, hogy valaki utóbbit nem tartja *képzeljünk ide tetszőleges jelzőt*-nek/nak. Csak nyerjünk 😀
Btw, van egy olyan érzésem, ha most a Seahawks nyert volna /vagy szimplán csak dinasztia lesz/vagy egyébként is/, akkor ugyanez a vita tíz éven keresztül megint lemegy, csak PM-et Andrew Lucknak hívják majd, Bradyt pedig Russell Wilsonnak. Nagyon déja vu-s

több mint 10 éve
PO-csapatoknál azért általában annyira gyenge rendszerről nem lehet beszélni. A fal meg annyira kiváló, hogy konkrétan futni sem lehet mögötte, ezért folyamatosan passzolni kell 😊Nyilván a 13 szezont nézve írtam a falat, mert lehet, hogy nem minden évben volt a legjobb, de a teljes időszakot tekintve neki volt a legjobb fala. Senki nem gondolja, hogy Brady kutyaütő (aki igen, az hazudik), de ezek, illetve BB zsenije jelentősen hozzájárultak a sikerességéhez.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png