New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Knile Davisrol tudjuk milyen jo (a PFF grade ellenere. 😊). A csapatok is tudjak. Neki a pechje az, hogy Charlesszal jatszik egy csapatban, igy nemigen lesz kezdojatekos mostansag, pedig boven megerdemelne. Nem viccbol akartak tavaly is elvinni par csapathoz kezdetni. Leginkabb a Ravens tett komoly ajanlatot, amire emlekszem.Ez eléggé lájkos lenne ám 😊
Legujabb pletyka szerint, most a Patriots szeretne elhalaszni Davist. Ha nem kernek erte irrelalis arat. Allitolag egy negyedik koros ellenertek is szoba kerult a Honved reszerol.ulpianus

több mint 10 éve
- Butler vs. Edelman: Lelkes kis verseny alakult ki a két játékos között a mai napon és meg kell jegyezni, Butler egy pillanatig sem tűnt elveszettnek az elkapó mellett. Sőt, Edelman egy ponton már kifejezetten frusztráltnak tűnt. Ami feltűnt Butler játékában: úgy tűnik fel a pálya 1-1 pontján, hogy szinte könnyűnek tűnik az, ami a feladata.Ez viszont mocsok jól hangzik, nagyon nagy a bizodalmam Butlerben 😊

több mint 10 éve
bár nem szorosan kapcsolódik a Patriots falához, azért azt hiszem mivel a liga egyik legjobb faláról és a tavalyi legtöbb yardot hozott futóról szól, szerintem az analógia itt is érvényes:Mert Randle jó lesz
bleacherreport.com/articles/2496689-adding-meat-to-the-demarco-murray-meat-on-the-bone-debate
kiveszem a lényeget:
Murray összes yardjából kb 1100-at hozott össze 72 futásból (azaz 8 yardnál hosszabb futások)
Ebből a 72-ből 13 volt olyan, aminél akkora lyukat csinált az offensive line, hogy egy csuklós busszal is át lehetett volna menni rajta, és még 16 olyan, amikor nem direktben a tervezett helyen, de ugyanekkora lyukat nyitottak és Murray egy cutback-el képes volt kihasználni. Ez nagyjából az összes futásának a negyven százaléka - azaz a maradék 60%-ot a futó tette össze, és gyakorlatilag bármilyen közepesen blokkoló fal mögött meg tudta volna csinálni.
szóval ha a futó nem tökéletes, akkor azon túl sokat nem fog segíteni egy elite fal sem (ezért nem értem miért nem jött valaki a draft alatt Dallasba, de nyilván valamit mi nagyon nem tudunk)rva
Itt sem ártott volna, de ha jó a fal, akkor Blount azért képes annyit hozzátenni, amennyit kell, bár én még Gaffneyben reménykedem, mert ő még nem égett be 😊 De Gray pl lehet, hogy jobb lenne

több mint 10 éve
bár nem szorosan kapcsolódik a Patriots falához, azért azt hiszem mivel a liga egyik legjobb faláról és a tavalyi legtöbb yardot hozott futóról szól, szerintem az analógia itt is érvényes:bleacherreport.com/articles/2496689-adding-meat-to-the-demarco-murray-meat-on-the-bone-debate
kiveszem a lényeget:
Murray összes yardjából kb 1100-at hozott össze 72 futásból (azaz 8 yardnál hosszabb futások)
Ebből a 72-ből 13 volt olyan, aminél akkora lyukat csinált az offensive line, hogy egy csuklós busszal is át lehetett volna menni rajta, és még 16 olyan, amikor nem direktben a tervezett helyen, de ugyanekkora lyukat nyitottak és Murray egy cutback-el képes volt kihasználni. Ez nagyjából az összes futásának a negyven százaléka - azaz a maradék 60%-ot a futó tette össze, és gyakorlatilag bármilyen közepesen blokkoló fal mögött meg tudta volna csinálni.
szóval ha a futó nem tökéletes, akkor azon túl sokat nem fog segíteni egy elite fal sem (ezért nem értem miért nem jött valaki a draft alatt Dallasba, de nyilván valamit mi nagyon nem tudunk)
több mint 10 éve
Ráadásul Latavius Murray is szépen magasan lesz majd a szezon után 😀De ha jó lesz a fal, akkor valóban elég lehet ez is, meg azért Develin is igencsak jó fullback

több mint 10 éve
29. helyen az RB corps az nfl.com szerint. Még jó, hogy vannak O falak is 😀
több mint 10 éve
Sot van ilyen is: m.ebay.com/itm/281720554310?_mwBanner=1Tudod te hányan vagyunk?😊 Egyébként rád is számítunk, tuti látens pats fan vagy te is😊wow!Lol, szerintem meglepődnél, hogy mennyit kéne összedobni. 😊peterk2005
James Christensen @NEPatriotsDraft 4m4 minutes ago
Anybody looking to purchase a profitable website / network ( NEPatriotsDraft.com ), please contact me.
összedobjuk?Spigo
Gyűrű!
Én azon kevesek közé tartozom akinek nem tetszik. A logó rész oké, csak ormótlanul nagy😊NB2
Dragak az ugyvedek, na...
több mint 10 éve
Ott lett volna neki Ted(és Mark Wahlberg) de ő elkergette őket. 😀Moynahannal nem voltak házasok. Az első gyerek házasságon kívül született. Gizi az első feleség.Neki már van 5. gyűrűje. Az első esküvőjén kapott egyet Bridget Moynahantől, aztán lecserélte arra, amit a 2.-on Giseletől kapott. 😀iktriadPasszentos a GYŰRŰ!De az az Egy Gyűrű. Ez meg a 4. gyűrű. Meg aztán Frodó már visszavonult, Bradynek még meglesz az 5. is.
Frodó gyűrűje ehhez képest kutyafasza 😀ThundersNFL
😀Kollega
Ezt már amúgy egyszer kifejtettem: A három kölöknek már volt játékszer. Most az asszonynak is összejött egy kis smuck. Ideje lenne egyet már magának is nyerni. Vagy legyártani még egy trónörököst, hogy tartsa a lépést. 😀Kollega
több mint 10 éve
Moynahannal nem voltak házasok. Az első gyerek házasságon kívül született. Gizi az első feleség.Neki már van 5. gyűrűje. Az első esküvőjén kapott egyet Bridget Moynahantől, aztán lecserélte arra, amit a 2.-on Giseletől kapott. 😀iktriadPasszentos a GYŰRŰ!De az az Egy Gyűrű. Ez meg a 4. gyűrű. Meg aztán Frodó már visszavonult, Bradynek még meglesz az 5. is.
😀Kollega
Ezt már amúgy egyszer kifejtettem: A három kölöknek már volt játékszer. Most az asszonynak is összejött egy kis smuck. Ideje lenne egyet már magának is nyerni. Vagy legyártani még egy trónörököst, hogy tartsa a lépést. 😀
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve

😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 10 éve
Neki már van 5. gyűrűje. Az első esküvőjén kapott egyet Bridget Moynahantől, aztán lecserélte arra, amit a 2.-on Giseletől kapott. 😀Passzentos a GYŰRŰ!De az az Egy Gyűrű. Ez meg a 4. gyűrű. Meg aztán Frodó már visszavonult, Bradynek még meglesz az 5. is.
😀Kollega
több mint 10 éve
Passzentos a GYŰRŰ!De az az Egy Gyűrű. Ez meg a 4. gyűrű. Meg aztán Frodó már visszavonult, Bradynek még meglesz az 5. is.
😀
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ez a srác youtubeon elég hangulatos videókat csinál. ez épp edelman. ízlelgessétek 😊több mint 10 éve
Passzentos a GYŰRŰ! Frodó gyűrűje ehhez képest kutyafasza 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Tudod te hányan vagyunk?😊 Egyébként rád is számítunk, tuti látens pats fan vagy te is😊wow!Lol, szerintem meglepődnél, hogy mennyit kéne összedobni. 😊peterk2005
Anybody looking to purchase a profitable website / network ( NEPatriotsDraft.com ), please contact me.
összedobjuk?Spigo
Gyűrű!
Én azon kevesek közé tartozom akinek nem tetszik. A logó rész oké, csak ormótlanul nagy😊
több mint 10 éve
wow!Lol, szerintem meglepődnél, hogy mennyit kéne összedobni. 😊
összedobjuk?Spigo

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
wow!James Christensen @NEPatriotsDraft 4m4 minutes ago
összedobjuk?
több mint 10 éve
Mr. Putin már dörzsöli tenyerét az újabb várható zsákmány miatt! 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Így néz ki a kis drága:
Akárhogy nézem a postaládát, az én példányom még mindig nem érkezett meg. Szemetek! 😀
Engem egyébként sikerült meglepnie a Jostensnek ezzel a kör formával. A Do Your Job felirat persze ott figyel.Kollega

do your job 😊
több mint 10 éve
Így néz ki a kis drága:
Akárhogy nézem a postaládát, az én példányom még mindig nem érkezett meg. Szemetek! 😀
Engem egyébként sikerült meglepnie a Jostensnek ezzel a kör formával. A Do Your Job felirat persze ott figyel.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Meg lesz, ha otthon leszek. Majd jelzem, mikor megvan.Felteszed még egyszer? Sajnos mikor le akartam tölteni már nem volt fent.cspeti98Közben törölték!Nekem most esett le, a közvetítésben ezt nem lehetett látni. A döntőben, az utolsó előtti play után, miközben mi a verekedést néztük a tévében, Sherman odalépett a térdelő Bradyhez és gratulált neki. Akkor még volt hátra egy play.Maga a kézfogás és a beszélgetés benne volt a SoundFX-ben, de csak így, vágás nélkül volt egyértelmű, hogy mikor történik.
Ez mindenkinek megvolt, csak nekem nem?Kollega
Akkor Te is rongyosra nézed polonic ajándékát? 😊tomi-tomi
Ha valaki szeretné még, akkor újból felrakom. 😊 Igyekszem úgy, hogy ne töröljék.polonic
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 10 éve
Na, végre elkezdtem nézni ezeket a 3 games to glory filmeket (elsőként a 2001-es szezonból), és túl azon, hogy David Patton mekkora istenkirályvolt, nekem eddig kimaradt a Rams-elkapó legendás, Super Bowl előtti mondata. Pedig nagyon jó ám, ha valaki még hozzám hasonló balga módon lemaradt volna róla„Tonight, a dynasty is born!” – mondta ezt egy bizonyos Ricky Proehl. Aki nem túl rég óta követi a ligát, annak célszerű megemlíteni, hogy ez az úriember volt az, aki a 36. és a 38. Super Bowl során is egyenlített ellenünk előbb 1:30-cal (3–17-ről egyenlített a Rams), majd 1:08-cal a vége előtt (a Panthers ellen 29–29 lett azzal).
Balszerencséjére teljesen igaza lett a fenti mondatát illetően, mert valóban megszületett egy dinasztia, csak nem a két évvel ezelőtt bajnok Ramsé, mert Brady akkor, és két évvel később is GW-drive-ot vezetett, és Vina mindkétszer berúgta a végén a győztes FG-t. Mondjuk annyira nem kell sajnálni, két SB-win így is összejött azért neki 😊

több mint 10 éve
Hacsak Flinta keze nem sül el és csinál a 4 meccsen egy 20 TD 2000 yardos termést aztán jöhet BB felé a szokásos kérdés a 4. forduló után 😀
több mint 10 éve
A korát tekintve meglepődnék ha nem a coltsban kötne ki. 😀Wright nagyon eldobhatta a kalapácsnyelet. A mai rostermozgásokkal érkezett két UDFA TE: Jimmay Mundine (Kansas) és Logan Stokes (Louisiana State). Jelentkezzen, aki hallott bármit róluk!tomi-tomiRámászott BB lányára, odaszart JMD asztalára... frász tudja. Azért klasszikus "move" TE nem volt olyan sok a rosteren. AJ Derby és Fred Davis neve ugrik be. Wright még ha blokkolni nem is tanult meg, rendkívül biztos kezei voltak, dropra nem is nagyon emlékszem.
Más: Mathist kihajította az Eaglest. Gondolom 2 interior OL draftolása után nem mozdulunk rá.Gyulus