New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Wayne orvosin. Pár éve még hatalmas húzás lett volna, de sajna tavaly már eléggé lefelé szállt. Azért ha jönne, nem sajnálnám 😊
Wyatt
Én egy épkézláb CB-nek jobban örülnék. Már kísérleteztünk néhány "hajdan nagyon jó volt" WR-ral, eddig egyik sem jött be igazán.

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Atyaúristen ez micsoda fos volt.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wayne orvosin. Pár éve még hatalmas húzás lett volna, de sajna tavaly már eléggé lefelé szállt. Azért ha jönne, nem sajnálnám 😊

több mint 10 éve
Playoffban is kétszer alaposan meg kellett szórni a nem éppen gyenge ellent, mert a csodavédelem kevésbé tartotta kevés ponton az ellent 😊
De amúgy tényleg nem tűnik most rózsásnak azért a helyzet hátul

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Az o faltól én sem félek, Solder-Wendell-Stork-Mason/Jackson-Vollmer felállásban jók lesznek a bye utánra de a secből hiányzik a tehetség, kiégett veteránok és be nem érett újoncok egyvelege..érthetetlen, hogy hogyan tudtunk egy ligaelit secet így leépíteni 1év alatt..nem tudom miért nem akartuk megtartani Arringtont és Brownert és miért akarunk mindenáron átállni zónázásra...
gordon
liga elit erősen kérdőjeles, elég csak megnézni a PO meccseket...

egyébként meg Ryan itt van, dettó ugyan azt csinálja mint Arrington, csak olcsóbb, Browner-nek minden jó megoldására jut két hülye zászló, bár megnéztem volna őket Butlerrel párban (ez az udfa csoda gyerek volt tegnap talán az egyetlen akit ki lehetne emelni a kezdő D#-ből)
ZERO_L
Ryan kuka, Sosem fogja elérni azt a top szintet amit Arrington képvisel slotban ellenben olcsóbb igaz. Ha megmarad a tavalyi sec és Revis helyére betesszük nagybátran a csodagyereket akkor nem aggódnék mert a d line erősebb lett , de így félek, hogy az offensenek 30pont felett kell termelnie ha nyerni akarunk..
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Csak nekem tűnik kicsit furának JimmyG dobómozdulata?

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Az o faltól én sem félek, Solder-Wendell-Stork-Mason/Jackson-Vollmer felállásban jók lesznek a bye utánra de a secből hiányzik a tehetség, kiégett veteránok és be nem érett újoncok egyvelege..érthetetlen, hogy hogyan tudtunk egy ligaelit secet így leépíteni 1év alatt..nem tudom miért nem akartuk megtartani Arringtont és Brownert és miért akarunk mindenáron átállni zónázásra...
gordon
liga elit erősen kérdőjeles, elég csak megnézni a PO meccseket...

egyébként meg Ryan itt van, dettó ugyan azt csinálja mint Arrington, csak olcsóbb, Browner-nek minden jó megoldására jut két hülye zászló, bár megnéztem volna őket Butlerrel párban (ez az udfa csoda gyerek volt tegnap talán az egyetlen akit ki lehetne emelni a kezdő D#-ből)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
több mint 10 éve
Fleming tényleg, öröm volt hallgatni, hogy állandóan miatta van bünti 😀
Storkkal és Vollmerrel jó lesz ez, nem kell aggódni, Wendell megy be LG-be, jó lesz akkor Solder is. Akit nem fikáznék amúgy, mert mint kiderült, igencsak komoly gondok után kellett visszatérnie a pályára, innentől az első egy-két hónap penetránsan szar játékát gond nélkül el tudom neki nézni...

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Falunk ez volt Bradyvel és még talán Jimmyvel is az első félidőben(ha jól figyeltem):

Solder-Mason-Andrews-Jackson-Wendell

Centert leszámítva ezek a játékosok vélhetően komoly snap számot kapnak majd a szezonban, szóval nem beszélhetünk teljes csere sorról, mégis mikor Brady átadta a labdát Blountnak már azonnal 2 saintses védőfalember volt előtte...
pl Mason-on (akinek mondjuk első számú G backupnak kellene lennie) úgy mentek át, mintha egy udfa-t néztem volna
Fleminget is hoztuk tavaly a 4. körben és kb annyi hasznát vettük, hogy Colts ellen fel tudtuk tenni őt plusz OL-nek, de az 5 tagú falban én nem emlékszem normális teljesítményre tőle, most hajnalban meg már azt se tudta hogyan kéne szabályosan felállnia a LOS-ra

talán Storkkal, Vollmerrel ismét normális falunk lesz, de a padon lévőkben nem látok semmit
(ráadásul tavaly Solder is mutatott hajmeresztő dolgokat)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ryan sem volt erős sajna, pedig benne nagyon reménykedtem, és az újoncszezonja után úgy tűnt, nem is hiába. Butlernek viszont voltak ígéretes megmozdulásai

több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
DMC cb poszton sötétebb mint Arrington, Ryan együtt véve. FS-ben elit de Cbnek....

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Jó, hát a védelmetek annyira nem érdekelt, amíg egy Halukimukikikahából J. J. Wattot csináltunk 😀

Talán ha legalább egy kezdő skilljátékosunk van a támadósorban, egy first down összejön azért 😀

De amúgy a támadókra gondoltam, azok megint ligaelitek lesznek, nem csak minket filéznek majd ki a szezonban 😊

DMC szerintem is marad FS, aztán meglátjuk, mi lesz a legjobb felállás a secben 😊

több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Nem nagyon láttam, hogy állt fel a fal, mert a Game Passen csak a Saintscel foglalkoztak, egyébként meg nem volt nagyon erős mindig az adás minősége 😀

A futópasszokat nyaljuk majd sajna, Collinsnak nem lett jobb sajna ez a cover műfaj, bár Brees a liga történetének legpontosabb irányítója, szóval vegyük úgy, hogy nem mindenki találja majd meg a pici lyukakat.

Amikor direktbe futás jött, az egészen nem volt rossz, a kétpontosoknál is rendben voltak a srácok, de hátul az összhang nem tetszett, DMC és Harmon egymásra várása tökéletesen mutatta, mennyire sok kellene még, de mondjuk nem hiszem, hogy ez lenne a majdani felállás, próbálgatni meg inkább itt és Brees meg Rodgers ellen, hátha találunk valami pöpecet.

A támadások értékelhetetlenek voltak, Blount nem a szívem csücske, de amikor az egész falunk mínusz 5 yardon van, akkor igazából mindegy ki van ott. Tavaly is nézett ki szarul, egészen összeállt aztán, ebben reménykedem most is, de a futójáték idén sem lesz ligaelit. Mondjuk nekem Grey még mindig sokkal jobban tetszett. Ha lesz Edelman, Gronk és LaFell, akkor megy ez majd, addig meg nem árt, ha másokkal is összeszokik kicsit Brady, más kérdés, hogy ez még nem látszik 😊

A Saintsnél azért eléggé a legjobb csapat állt fel, így annyira nem meglepő, hogy amíg ők fent voltak, addig nem volt közünk a meccshez, Gerappa szépen kimenekült most egy sackből, és még TD is lett belőle, az tetszett a félidő végén. A második már nem ért annyit, hogy fennmaradjon miatta még egy percet az ember, de a végére ezek szerint a Saints-cserék ellen már jobbak voltak a mi cseréink. Szuper 😊

Jövő héten remélem, Bradynek azért összejön egy first down 😊
Wyatt
azért a legjobb csapathoz csak annyit hogy a teljes kezdő secondary hiányzott.

több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Sajnos ez elég gyenge volt...Azért a D-ből az elején talán csak Mayo és HT hiányzott és mégis az első 3 driveból két TD és egy FG... Nekem ez a DMC cb projekt egyáltalán nem tetszik,így már a hosszú passzolt is szivjuk és cb-ben sem vagyunk sokkal jobbak. Ja, passrush az abszolút zéró volt.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Nem nagyon láttam, hogy állt fel a fal, mert a Game Passen csak a Saintscel foglalkoztak, egyébként meg nem volt nagyon erős mindig az adás minősége 😀

A futópasszokat nyaljuk majd sajna, Collinsnak nem lett jobb sajna ez a cover műfaj, bár Brees a liga történetének legpontosabb irányítója, szóval vegyük úgy, hogy nem mindenki találja majd meg a pici lyukakat.

Amikor direktbe futás jött, az egészen nem volt rossz, a kétpontosoknál is rendben voltak a srácok, de hátul az összhang nem tetszett, DMC és Harmon egymásra várása tökéletesen mutatta, mennyire sok kellene még, de mondjuk nem hiszem, hogy ez lenne a majdani felállás, próbálgatni meg inkább itt és Brees meg Rodgers ellen, hátha találunk valami pöpecet.

A támadások értékelhetetlenek voltak, Blount nem a szívem csücske, de amikor az egész falunk mínusz 5 yardon van, akkor igazából mindegy ki van ott. Tavaly is nézett ki szarul, egészen összeállt aztán, ebben reménykedem most is, de a futójáték idén sem lesz ligaelit. Mondjuk nekem Grey még mindig sokkal jobban tetszett. Ha lesz Edelman, Gronk és LaFell, akkor megy ez majd, addig meg nem árt, ha másokkal is összeszokik kicsit Brady, más kérdés, hogy ez még nem látszik 😊

A Saintsnél azért eléggé a legjobb csapat állt fel, így annyira nem meglepő, hogy amíg ők fent voltak, addig nem volt közünk a meccshez, Gerappa szépen kimenekült most egy sackből, és még TD is lett belőle, az tetszett a félidő végén. A második már nem ért annyit, hogy fennmaradjon miatta még egy percet az ember, de a végére ezek szerint a Saints-cserék ellen már jobbak voltak a mi cseréink. Szuper 😊

Jövő héten remélem, Bradynek azért összejön egy first down 😊

több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Tavaly ilyenkor is az volt söt az elsö 4 fordulòban is ergyàk voltak de aztàn.... Én jobban tartanék a nyomàst az ellen Qb-jàn meg ez a fantasztikus zòna védekezések plusz hogy McC cb-t jàtszik..

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Fájdalmas volt nézni a "first unit" O-falat...
több mint 10 éve
nagyon elcsépelt, de ez az Ofal kritikán aluli, igaz még most se volt teljes, de akkor is...

az eredmény meg kész röhej, amíg volt tétje 3-4 drive erejéig, finoman szólva is hülyére lettünk verve, a labda mindkét oldalán

JimmyG odatette magát, leszámítva azt a nagyon buta dobását kiválóan játszott
(nem akarom elkiabálni, de Vereen pótlása lesz a legkisebb gondunk)

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 644 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Pöppet sok a sérült, most Tyms is...
NB2
Max nevet váltunk Wheelchair Patriotsra vagy vmi ilyesmire....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
Pöppet sok a sérült, most Tyms is...
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Elolvasva az összefoglalót a tegnapi edzésről cb trade-ért kiáltok....
gordon
Justin Gilbertet akár még elképzelhetőnek is tartanám
ervinator
Megsérült a potenciális bust-jelölt 😀
gordon
De ha jól tudom nem annyira súlyos a sérülése, BB keze alatt képes lehet összeszedni magát. Nem mondom, hogy vele megoldódna minden CB problémánk, de akár ő is benne lehet a pakliban.
ervinator
de akkor az megint nem idei project lenne, nem hiszem, hogy fel lehetne annyira hozni a szezonra, ennyi idő alatt. már ha fel lehetne.
winston
1 éve az Ofal tűnt ennyire reménytelennek és mégis összeállt szezon közben. CB-vel is lehet így vannak BB-ék.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
gordon
Justin Gilbertet akár még elképzelhetőnek is tartanám
ervinator
Megsérült a potenciális bust-jelölt 😀
gordon
De ha jól tudom nem annyira súlyos a sérülése, BB keze alatt képes lehet összeszedni magát. Nem mondom, hogy vele megoldódna minden CB problémánk, de akár ő is benne lehet a pakliban.
ervinator
de akkor az megint nem idei project lenne, nem hiszem, hogy fel lehetne annyira hozni a szezonra, ennyi idő alatt. már ha fel lehetne.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Jordan Devey, you'll be missed.....nope

triangle
Lehet itt örömködni, de majd ha tétmeccsen hirtelen elő kell kapni valakit, aki tud játszani tubán, akkor meg megy majd a kapkodás!

több mint 10 éve
gordon
Ezért van az edzés, hogy hibázzanak és tanuljanak belőle a meccsre
(Butler INT, you know 😉 )