New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
habár elég kevés esély van rá, meg a Patset csípem a legkevésbé a ligában, de mégis remélem, hogy Reggie lehoz egy 1000yard 8td-s szezont, szép lenne befejezésül

nagy szívfájdalom, hogy nem tőlünk vonul vissza (bár jövő tavasszal gondolom 1 napra majd leigazoljuk), legenda
Borbinho
Megérdemelne még egy gyűrűt, mondd ki!
Wyatt
így van, remélem Chuck + Grigson postáznak egyet majd, azért elég sokat volt itt, pechjére pont akkor került el a csapattól amikor SB-t nyerünk...:\
Borbinho
Én nekem inkább te postázz abból, amit tolsz, mert ilyen flessek jöhetnek 😀

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
habár elég kevés esély van rá, meg a Patset csípem a legkevésbé a ligában, de mégis remélem, hogy Reggie lehoz egy 1000yard 8td-s szezont, szép lenne befejezésül

nagy szívfájdalom, hogy nem tőlünk vonul vissza (bár jövő tavasszal gondolom 1 napra majd leigazoljuk), legenda
Borbinho
Wyatt
így van, remélem Chuck + Grigson postáznak egyet majd, azért elég sokat volt itt, pechjére pont akkor került el a csapattól amikor SB-t nyerünk...:\

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve

Borbinho

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 644 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kémkedni jött.
Törölt
Labdát fújtatni jött 😛

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
A probléma nem a jövendőbeli WR-depth volt, hanem az, hogy már épkézláb camp body sem maradt a pozira.
Az öreg kap egy kis időt, hogy bizonyítson.
Valamiért Galloway, Holt és Olcsócsincsó neve ugrott be, de RW-t mindannyiuknál többre tartom. Hátha összejön neki, hajrá...
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Miért állnánk szarul?
Van Edelman, LaFell, meg amúgy Gronk. Úgysem néz több irányba innentől, tök mindegy, kik vannak még ott 😀
De Amendolával a rájátszásban volt összhang (most mondjuk nem), hátha Wayne-nel is lesz.
Wyatt
a "szélső" jelző lemarad 😕

LaFell nem tudom mennyire lesz egészséges lehet PUP-on kezdi a szezont, a két törpe középen tökéletes, de a széleken megint nincs emberünk

talán pont ezért jön az öreg, remélem még maradt a tankjában, mert mögötte a fiatalok nagyon gyengék

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Miért állnánk szarul?
Van Edelman, LaFell, meg amúgy Gronk. Úgysem néz több irányba innentől, tök mindegy, kik vannak még ott 😀
De Amendolával a rájátszásban volt összhang (most mondjuk nem), hátha Wayne-nel is lesz.

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 626 — Whoops, looks like something went wrong.
Kémkedni jött.

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
@AdamSchefter

Reggie Wayne and New England Patriots have reached agreement on a one-year deal, league source told ESPN.

hát ez nagyon érdekes lesz, amilyen szarul állunk WR-rel akár jól is elsülhet

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Hàt rasszizmus ide vagy oda de tàmadòfalban a csokis pufifànkok hàt finoman szòlva sem voltak toppon. Úgy engedték àt az ellent mintha ez lett volna a feladat. Futàsblokkolàs mint olyan seholsenem volt. De jò làtni hogy Garopp fejlödik.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Kicsit megkésve ugyan, de itt egy rövid PFF értékelés a szombati meccsről:  www.profootballfocus.com/blog/2015/08/24/grades-for-patriots-saints/

http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Csak nekem tűnik kicsit furának JimmyG dobómozdulata?
Kollega
Rivers dob igy meg...
Demecs
Akartam mondani, hogy a szépség nem minden, egy Riverst bármikor elfogadok, de akkor már késő 😀

Wayne orvosin. Pár éve még hatalmas húzás lett volna, de sajna tavaly már eléggé lefelé szállt. Azért ha jönne, nem sajnálnám 😊
Wyatt
szabotőrnek jönne.
Höri
Felfujja a labdákat.
zinedine5
A szabotálás már megvolt, most kapja érte a jutalmat (ha kap szerződést 😀)
Wyatt
Az előző meccsen is mutatták hogyan dob és mellé tették Rivers mozdulatát is. Ugyan olyan a dobó mozdulata.
Nálam ez nem gond.

több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
na, tegnap este megnéztem én is 2. preseason meccset, pár véleményezés:

D#: Annyi az új arc a védelemben, hogy nem bírtam mindenkit rendesen megfigyelni, meg amugy is csak kanapéból, sörrel figyeltem az eseményeket. A védőfalban Sheard emelkedett ki megint, neki nagyon örülök. Chandler Jones is jó lesz szerintem nagyon, bár tegnap nem volt kiemelkedő, de az edzésripotok alapján jó szezonja lehet nagyon. Easley-t sokszor láttam a backfielden, de sok vizet ott mégsem zavart (ehhez hasonló volt a draft profiljában is). Lehet azért engedték át, mert a másik irányba futottak, de azért valamit lehetett látni a robbanékonyságából. Malcolm Brown egyelőre elég semleges, remélem csak idő kell neki és ő lesz az új Wilfork.
A csere linebackerek közül Morris neken nem tetszik annyira, mint amennyire sokat előtérben van. Mindig akcióközelben van, de a fumblen kívül sok pozitív dolgot nem csinált. Az mondjuk szép volt. Freeny semleges.
A secondary elég félelmetes, rossz értelemben véve. Fletxher mutatott most 1-2 szép dolgot, de nem bíznék rá semmit azért, Logan Ryan a 2 pontos kivédekezésén kívül nulla kb. Butler legalább több, mint ügyes. Az idén draftolt DB-k meg Brown ha hoznánal egy jó átlagos szintet, azzal már bőven elégedett lennék, de lehet BB ebben az évben sokat fog őszülni (tovább).

O#: Az eleje teljesen kiábrándító volt. Futásblokkolás semmi. Remélem összeáll azért majd valami stabil fal, remélem az egyik rookir beválik és akkor már megvan egy szolid kezdő 5-ös. Csereelkapók közül gondolom Gibson a tuti befutó, de nekem tetszik Harper is, remélem elcsíp egy helyet legalább a PS-ban, de ha Garoppolo lesz az első 4 meccsen, akkor az 53-ban is, mert jó a kémia köztük. Futók közül nem tudom hogy a fal változott-e, de remélem Gray előrébb lesz mint Blount. Dion Lewis jó Vereen pótlás, White is max rövid passzokra jó, futásban semmit sem mutatott.
Garoppolo ügyes volt nagyon, 33/28 nagyon jó passzarány. Oké cserék ellen, de nem is Edelman, LaFell, Gronk-oknak dobált.

Összességében nem vagyok túl bizakodó, de azt hiszem az, hogy pl az elmúlt év után sosem fogom merni leírni, hogy nem lesz jó a csapat. Igaz tavaly ilyenkor, meg kicsit később csak az O-fallal volt gond. (meg a QB-val persze 😀 )
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Jó, hát a védelmetek annyira nem érdekelt, amíg egy Halukimukikikahából J. J. Wattot csináltunk 😀
Wyatt
tisztán emlékszem, anno (ok, lehet pats.hu chaten volt és nem itt) amikor sec nagyon volt szidva (részben persze jogosan), hogy "egy ilyen névtelen újonc mint ez a Russel Wilson vagy ki" úgy néz ki ellenünk mint egy irányító 😀
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 740 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wayne orvosin. Pár éve még hatalmas húzás lett volna, de sajna tavaly már eléggé lefelé szállt. Azért ha jönne, nem sajnálnám 😊
Wyatt
szabotőrnek jönne.
Höri
Felfujja a labdákat.
zinedine5
vagy majd a Colrts ellen leereszti, és terhelő smseket ír Brady mobilján.
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 093 — Axel Foley
Kollega
Rivers dob igy meg...
Demecs
+Stafford és még Tebow, Tebow, Tebow... 😀
gordon
Stafford dobómozdulata sokat változott.

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Kollega
Rivers dob igy meg...
Demecs
+Stafford és még Tebow, Tebow, Tebow... 😀
több mint 10 éve
Kollega
Rivers dob igy meg...
Demecs
Akartam mondani, hogy a szépség nem minden, egy Riverst bármikor elfogadok, de akkor már késő 😀

Wyatt
szabotőrnek jönne.
Höri
Felfujja a labdákat.
zinedine5
A szabotálás már megvolt, most kapja érte a jutalmat (ha kap szerződést 😀)

több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Kollega
Rivers dob igy meg...

több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Az o faltól én sem félek, Solder-Wendell-Stork-Mason/Jackson-Vollmer felállásban jók lesznek a bye utánra de a secből hiányzik a tehetség, kiégett veteránok és be nem érett újoncok egyvelege..érthetetlen, hogy hogyan tudtunk egy ligaelit secet így leépíteni 1év alatt..nem tudom miért nem akartuk megtartani Arringtont és Brownert és miért akarunk mindenáron átállni zónázásra...
gordon
liga elit erősen kérdőjeles, elég csak megnézni a PO meccseket...

egyébként meg Ryan itt van, dettó ugyan azt csinálja mint Arrington, csak olcsóbb, Browner-nek minden jó megoldására jut két hülye zászló, bár megnéztem volna őket Butlerrel párban (ez az udfa csoda gyerek volt tegnap talán az egyetlen akit ki lehetne emelni a kezdő D#-ből)
ZERO_L
Szélen valóban szopott mind2, de itt véget ér a párhuzam. ...Sajnos sem Fletcherben,sem McClainben nem látok én sem még semmit,igaz ez semmit sem jelent.Sajnos e mögött a fal mögött egyáltalán nem tudunk még futni,pedig Mason és Jackson is úgy lett beharangozva,hogy runblockban nagyon jók.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Wyatt
szabotőrnek jönne.
Höri
Felfujja a labdákat.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Wyatt
szabotőrnek jönne.

több mint 10 éve
Nem nagyon láttam, hogy állt fel a fal, mert a Game Passen csak a Saintscel foglalkoztak, egyébként meg nem volt nagyon erős mindig az adás minősége 😀

Wyatt
off:ilyenkor miért nem rakod át pats broadcastra?
minden meccsre van 3 opció, broadcast hang, meg a két érintett csapat kommentátorai
briareos
Mondjuk nem rossz gondolat, igazából nem néztem, van-e egyáltalán rá lehetőség.
Most a kölcsöngépemen amúgy sem nagyon fut, úgyhogy mobilról toltam, örültem, hogy volt valami 😀

Köszi, legközelebb meglesem majd 😊

több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Nem nagyon láttam, hogy állt fel a fal, mert a Game Passen csak a Saintscel foglalkoztak, egyébként meg nem volt nagyon erős mindig az adás minősége 😀

Wyatt
off:ilyenkor miért nem rakod át pats broadcastra?
minden meccsre van 3 opció, broadcast hang, meg a két érintett csapat kommentátorai