New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 612 — Patriots fan
remek döntés, de azért megnéztem volna én is szívesem Jimmy boyt éles meccseken is 😊
Nagy kár azért, hogy Kraft csak úgy elfogadta a büntit.....

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 890 — Így remélem megfelelek nektek.....
A klasszikust idézve: Sok hűhó semmiért 😀

Örülök hogy így alakult bár Garoppolot sem lett volna rossz látni élesben.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
 twitter.com/NHLChantel/status/639468695857852416

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Kib. NAGy hír, nem hittem volna. Persze még jön a másodfok...
Utána meg valahogy a "vörös kis buzi" fejét kellene venni mindezért😊
Gyulus
Berman gyakorlatilag körberöhögte Goodellt: Read the Tom Brady Deflategate ruling
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Á, az NFL nem az a hely, ahol egy ilyen sz.r döntésért megcsesznék. A többi hasonló ócska döntésnek sem volt konzekvenciája. Viszont az tuti, hogy amint lehet törleszteni fog.
Burkus
Bountygate, Deflategate, Ray Rice, Adrian Peterson... nem egy sz.r döntés 😊
Gyulus
Ez az, ezt mondom én is. Egyiknek sem lett következménye. Az NFL szárnyal, minden eddiginél több pénzt csinál - nem fognak Goodellhez hozzányúlni. A pats.hu-n bocsánatkérést reklamálnak, max. egy száraz statement lesz közzétéve, hogy tudomásul veszik a bíróság döntését.

Szerintem a fellebbezés két dolgon múlik: most, hogy kezdődik az új szezon, akarja-e még az NFL, hogy ez a kérdés a középpontban legyen, illetve, hogy mi erősebb: Gooddell vágya, hogy törlesszen, esetleg másodfokon nyerjen - mert a presztízsén súlyos csorba esett - vagy Kraft befolyása a tulajdonosokra, hogy itt álljon meg az ügy. Ha Goodell törleszteni akar, akkor fellebbezni fog, hadd' nyomassza TB-t az ügy tovább. (Nekem úgy tűnt az előszezonban mutatott teljesítményéből, hogy bármennyire is mást mond, nyomasztja az ügy.)

A sarat ettől még a Patsre dobálták, Kraftnak a büntetést elfogadó érthetetlen döntése tükrében lemosni a gyanút nem sikerült.
több mint 10 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Remélem, idén is alaposan elkenjük a mind a Hollók, mind a Kóc száját.Burkus
Az igazság mindig győzedelmesedik! Gópecc GOSB5
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
Mégis megérte Bradyt draftolni a fantasyba. 👍
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Á, az NFL nem az a hely, ahol egy ilyen sz.r döntésért megcsesznék. A többi hasonló ócska döntésnek sem volt konzekvenciája. Viszont az tuti, hogy amint lehet törleszteni fog.
Burkus
Bountygate, Deflategate, Ray Rice, Adrian Peterson... nem egy sz.r döntés 😊
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 630 — Patriot
Szuper hír, bár engem meglepett.

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Gyulus
Nonszensz volt az egész ügy, nonszensz a bizonyítás, az eljárás, a "független" zsoldos Wells bevonása és annak a legendássá vált kitételt tartalmazó jelentése. Egy tisztességes jogérzékkel rendelkező bíró nem hozhatott más döntést. Remélem, idén is alaposan elkenjük a mind a Hollók, mind a Kóc száját.

Most foghatja a fejét Kraft igazán, amiért elfogadta a büntetést. Valószínűleg ott sem született volna más eredmény, ott szerintem még kevesebb volt a ténybeli alap mint Brady esetében (akit a telefonja miatt purgáltak, ugye.)
több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Nagyon örülök a döntésnek, mert így láthatom a Steelers elleni meccsen játszani! 😀

több mint 10 éve

Szerkesztette: Gyulus
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Jessszzzzzzzzzzzz.

A dallasi és a colts meccset várom rohadtul.
Reméltem előbbin látom majd.
Az utóbbinak meg szétrúgják a seggét, ezért a kavarásért. 😀

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, győzött az igazság, és nem a bullshit. Kár, hogy a Steelersre nem sikerült jegyet kapni 😕

több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 689 — Grady Judd fan
 www.sbnation.com/nfl/2015/9/3/8804543/tom-brady-suspension-appeal-nfl-roger-goodell-deflategate
OMG
rva
A tanulság: tagadni, tagadni, tagadni!

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
rva 4 656 — Me for President!
 www.sbnation.com/nfl/2015/9/3/8804543/tom-brady-suspension-appeal-nfl-roger-goodell-deflategate
OMG
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter‏@AdamSchefter
Tom Brady beats NFL in `Deflategate' court case, judge nullifies league's 4-game suspension.
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Devey kezdő RG lesz friscoban.
Ööö... 😀
gordon
Kaepernick sokkal mobilisabb QB. Ő ki tud mozogni a zsebből, amíg Deveyt megkerülik a tubájával... 😊

Szerkesztette: Kollega

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egy korábbi Videoton-legenda jut erről eszembe
Béke Paraiba

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Devey kezdő RG lesz friscoban.
Ööö... 😀
több mint 10 éve
PredatorAbsolute New England Patriots Florida Gators 42
Develin IR, nem örülök neki, az amúgy sem acélos futásblokkolás tovább gyengült.
Burkus
Úgy látszik, az a 6-8 hetesre tippelt felépülési idő túlzottan optimista volt.
Különben csak PUP-ra rakták volna...
Gyulus
PUP-ra nem rakhatták, mert azon csak olyanok maradhatnak akik a TC elő napjától rajta vannak, erre később nincs lehetőség felkerülni.
A visszatérős IR-t meg gondolom nem akarták ellőni.
több mint 10 éve
Develin IR, nem örülök neki, az amúgy sem acélos futásblokkolás tovább gyengült.
Burkus
Úgy látszik, az a 6-8 hetesre tippelt felépülési idő túlzottan optimista volt.
Különben csak PUP-ra rakták volna...
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Kurt Warner véleménye:
 www.sportingnews.com/nfl/story/2015-09-01/tom-brady-deflategate-nfl-patriots-suspension-goodell-kurt-warner-integrity?eadid=SOC%2FFB%2FSNMain

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Háát néztem videókat erről a DaVaris Daniels gyerekről.. Nem tűnik elveszett elkapónak...Gondolom Nolan hosszúpasszos rendszerébe nem illett, de nálunk akár villoghat is. Tudom, hogy UDFA, de simán el tudnám képzelni egy Dobson, LaFell féle melóra a vonal mellett nálunk 10-20 yardos játékokra. Nem is olyan alacsony (6,2), a Pro-Day-en nem voltak rosszak a számai.. Jó volt 40 yardon, emelkedésben, és főleg 3-cone drillben amit az öreg szeret.. Jó lenne egy tehetséges játékos már erre a posztra.. Vélemények?

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Egy kis olvasni való

www.theplayerstribune.com/akeem-ayers-rams-super-bowl-patriots/