New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Valaki tud egy helyet ahonnan le tudom tölteni a tegnapi "mai" meccset?
több mint 10 éve
Dobsonnak volt egy szép elkapása Garoppolótól, de hát kb üresen volt, azon kívül kb helytáll a kijátszás, bár szerintem még nem teszik ki. Első INT-ben erősen bennevolt, elvették tőle a labdát erővel. 2. INT-nél nem vágom mi volt a route, meg mit védekezett a védő, de Dobson felé ment a labda és befutott a CB mögé. Mit várt? Kb mint amikor valaki izgul és azon dolgozik, hogy "nekem ne passzoljanak, elbújok". 😊 Nyilván nem ez volt, de valamit szerintem eléggé benézett. viszont akik királyak voltak: Easley igazi első körösként játszott (a sack, a negatív yardos futásmegállítás elég brutál volt, meg volt pár szép qb hurry), Butler szépeket védekezett, egyszer mondjuk sebességből majdnem megverték, de ha jól láttam, végül nem engedett egy elkapást sem. CB Brown is klassz volt éjjel, szeintem ő lesz a #2 CB. Chandler Jones is hozza a jó formáját. Garoppolo meg jó, bár az első driveban csak a CB-k durva bakijai miatt úszott meg 2 intet. TD drive viszont eléggé szép volt. Jó döntéseket hoz, egyre gyorsabban megy végig a célpontjain és bedobja kb bármilyen kis helyre a labdát.
több mint 10 éve
Csak az összefoglalót láttam de miért játszotta ki magát Dobson a keretből?Nem volt tegnap meggyőző az tuti, de összesen egyszer volt célpont. Ha nincs LaFell, akkor már csak azért is maradni fog szvsz., mert egyszerűen nincs más (Dobson tegnap kijátszotta magát a keretből).Ha megéli az 53-at..Továbbra sem tetszetős ez a támadófal. Dobson felé sem jó előjel dobálni 😀Senki felé lassan. Szép ez a 43 yard egy félidő alatt.
Wyatt
Reggie Wayne alapfizetése 1.1M dollár. 450E aláírás pénz mellett 750E bónusz jár az 53-as keretért. 250E egyéb teljesítmény bónusz. Hát ha megéri a keretszűkítést, akkor ez minden, csak nem teljesítményösztönzőkből álló csomag. Ez egy szép fix fizetés.
Burkus
gordon
Burkus
több mint 10 éve
Nem volt tegnap meggyőző az tuti, de összesen egyszer volt célpont. Ha nincs LaFell, akkor már csak azért is maradni fog szvsz., mert egyszerűen nincs más (Dobson tegnap kijátszotta magát a keretből).Ha megéli az 53-at..Továbbra sem tetszetős ez a támadófal. Dobson felé sem jó előjel dobálni 😀Senki felé lassan. Szép ez a 43 yard egy félidő alatt.
Wyatt
Reggie Wayne alapfizetése 1.1M dollár. 450E aláírás pénz mellett 750E bónusz jár az 53-as keretért. 250E egyéb teljesítmény bónusz. Hát ha megéri a keretszűkítést, akkor ez minden, csak nem teljesítményösztönzőkből álló csomag. Ez egy szép fix fizetés.
Burkus
gordon
több mint 10 éve
Develin sípcsonttörés, 6-8 hét
több mint 10 éve
Tudtok valamit Develinről? A meccsen bokát vagy Achilles-ínt emlegettek. Nem nézett ki jól, ahogy levitték a kiskocsin.
több mint 10 éve
Ha megéli az 53-at..Továbbra sem tetszetős ez a támadófal. Dobson felé sem jó előjel dobálni 😀Senki felé lassan. Szép ez a 43 yard egy félidő alatt.
Wyatt
Burkus
több mint 10 éve
No gameplanning, nem a teljes playbook, és hiányzik Gronkowski, Lafell, Edelman, Blount, Stork és Wendell + augusztus van. Cserébe Butler, Tarrell Brown, Easley és Sheard is eléggé biztatóak, Mayoval kiegészülve haraphat ez a D.Továbbra sem tetszetős ez a támadófal. Dobson felé sem jó előjel dobálni 😀Senki felé lassan. Szép ez a 43 yard egy félidő alatt.
Wyatt
Burkus
több mint 10 éve
Továbbra sem tetszetős ez a támadófal. Dobson felé sem jó előjel dobálni 😀Senki felé lassan. Szép ez a 43 yard egy félidő alatt.
Wyatt
több mint 10 éve
Továbbra sem tetszetős ez a támadófal. Dobson felé sem jó előjel dobálni 😀

több mint 10 éve
Sziasztok. Tudom hogy nem itt kellenne erröl informálodnom, de hátha Ti tudtok segiteni. Külföldről szeretném nézni a sport2-n a meccseket de nem találok streamet. Amerikai oldalak nem érdekelnek. Elöre is köszönöm Nektek. Go Pats.livestreamhunter.org/sportstreams/hustream1
liczi84
hasonló kérdéseket az eredménykövetőbe ezentúl, ha lehet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sziasztok. Tudom hogy nem itt kellenne erröl informálodnom, de hátha Ti tudtok segiteni. Külföldről szeretném nézni a sport2-n a meccseket de nem találok streamet. Amerikai oldalak nem érdekelnek. Elöre is köszönöm Nektek. Go Pats.
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=uHpVcJl9ZG8Az America's Game következő epizódja szeptember 8-án megy adásba.
Kérjétek meg Joe bácsit, a bostoni rokont, hogy vegye fel nektek is! 😊
Szerkesztette: Kollega
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Olyan Pats játékos, aki sok évet töltött nálunk, kulcsjátékos volt és riválishoz ment, emlékeim szerint egy volt: Vinatieri.A Denver talán most riválisunk, mert mindkét csapatnak jól megy, de a jets és Colts történelmi okokból is örök rivális, hiszen az egyik most is, a másik pedig korábban csoportellenfél volt (bár ez egy magyar szurkolót aligha érint a lelke mélyén).
De ha valaki csodálkozik, hogy miért vannak a Colts fanok kiakadva, az gondoljon vissza, milyen köpködés volt, amikor Mangini átment... szóval oda. Ráadásul ő meg azzal kezdte, hogy befújta a korábbi munkaadóját...
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Soha.Reggie WayneJaaajj Stez..
Törölt
Lépj már túl ezen... Puffogsz már napok óta, mert a "nyugger", semmire sem alkalmas ikon elkapótok leigazolt az örökellenséghez..
kyobalu
Annyira felkavart, hogy törlöm is magam.
több mint 10 éve
Más a megítélés olyankor, ha a klub nem tart igényt valakire, és más ha "árulja" magát. Előbbi esetnél fel vagy rá készülve, hogy tuti elmegy máshova.Welker ilyen szempontból más szitu, de én mindig is elfogadtam, hogy ez az NFL, csapatot szeress ne játékost. Illetve szeretheted a játékost, de ne kösd össze folyton egy klubbal. (egy bmeg elhangzott Welkernél, hogy miért a vadlovakhoz, de ennyinél meg is állt nálam a sztori)
több mint 10 éve
Nagymaci FA lett, aztán a Texansba igazolt..jaj de hát ő nem is riválishoz ment, ha a Indybe/Denverbe/Baltimoreba megy akkor mi is zsörtölődnénk... ezt a választ kapnád erre, de hogy ne legyen flame inkább beírtam én 😊
Volt itt bárki, aki ezért megkövezte, vagy esetleg rosszat mondott rá? Mert ő még úgy gondolta, hogy van még benne 1-2 jó év? Senki..Mindenki csak jót és szépet kívánt neki.. Pedig azért ő egy Pats ikon!!!
kyobalu
szerintem felesleges nekünk ezzel a RW-Colts üggyel foglalkozni, ez az ő dolguk

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Szerintem a szurkoló ösztönlény, s teljesen természetes, hogy emocionális alapon kötődik személyekhez, játékosokhoz..S több, mint valószínű, hogy nekem is rosszul esne, ha az általam nagyra becsült, ikonikus Patriots játékos máshova igazolna, esetleg egy "nagyriválishoz, vagy ősellenséghez"...Lásd Welker..A kedvenc játékosom volt..Ő szinte ugyanannyi pénzért átállt Denverbe Manninghez..Az általunk kínált szerződés alapján ösztönzőkkel együtt többet kereshetett volna azzal az irányítóval, aki által megismerték a nevét a ligában.. De mindegy is, hiszen Welker múltidő.. De engem is felkavart akkor a döntése, mint fotelszurkolót, aki rajong a csapatért, játékosokért..Ezt a kislányos hisztit én sem értem. Vagy nekünk is itt kellene duzzogni, 10 év után, hogy Vinatieri három SB győzelem után eligazolt az "örökellenséghez"?Reggie WayneJaaajj Stez..
Törölt
Lépj már túl ezen... Puffogsz már napok óta, mert a "nyugger", semmire sem alkalmas ikon elkapótok leigazolt az örökellenséghez..
kyobalu
Montana nyert négy gyűrűt a Frisconak, utána szívfájdalom nélkül eltradelték a Kansasbe. Revis éveken át volt alapember ellenünk a Jetsben, majd amikor lehetősége nyílt rá és megfizették, habozás az "örökellenséghez" igazolt és nagy szerepet játszott abban, hogy BB és Brady megnyerje a negyedik Pats-gyűrűjét (és a saját elsőjét, valszeg az egyetlent.) Ezért haragszanak rá a Jets-fanok? Welker nem jobb ajánlatért otthagyta a Pats-t és az ősellenfél Manning O-be igazolt.Ezért most utálnom kéne?
Nekem is furcsa volt - még most is furcsa - hogy ennyire nincs klubhűség, érzelmi kötődés az NFL-ben, ennyiben egyértek Stez-el. (Ha már itt tartunk, sosem gondoltam volna, hogy egy Peyton Manninget ki fog rúgni a Colts.) De ha már ez így van, akkor ebből érzelmi kérdést csinálni nem érdemes.
Ahogy valaki a Colts topicban fogalmazott, "szopórolleren" meg nem azért vannak, mert éppen Reggie Wayne ideigazolt, hanem mert BB teljesen más szint mint a Colts edzői kara. (És én személy szerint Luckot pedig nem tartom olyan jó játékosnak mint ahogy általában vélekednek róla, de ez az én magánvéleményem. Olyan kockázat van a játékában mint Favre-éban volt.) Mindazonáltal a Pats jelenlegi secondaryje - és a jelenlegi Colts WR corps - ismeretében a Coltsnak idén jobb esélye van a győzelemre mint eddig bármikor az elmúlt néhány évben.
Burkus
A problémát jelen helyzetben azért nem értem, mert Wayne esetében nem adott neki semmilyen szerződést, vagy ajánlatot a Colts..Pedig tudták, hogy játszani szeretne még az "öreg"..Voltak, vannak tehetségek WR-ek a csapatban, akik az ő edzőik alapján már lényegesen jobban használhatóak.. Mondták neki, köszi,de heló, itt a vége nálunk..Wayne várt, hátha befut egy jó ajánlat, mivel FA lett..Edzett, próbált formában maradni..Most befutott a Pats ajánlata, s ha jól tudom a GB-ből is megkeresték Nelson sérülése után..De akkor már kapcsolatban volt velünk..
Az elvakult Colts fanok pedig meg vannak döbbenve. hogy hogyan is tehetett ilyet..
Nem értem..
Nálunk hasonló volt idén Wilfork esete..A mi vezetőségünk, edzőink már nem láttak benne fantáziát, lehetőséget, s szerintük már ár/érték arányban nem tudott volna kiemelkedőt nyújtani..Udvariasan megköszönték egymásnak az együtt töltött éveket..Nagymaci FA lett, aztán a Texansba igazolt..
Volt itt bárki, aki ezért megkövezte, vagy esetleg rosszat mondott rá? Mert ő még úgy gondolta, hogy van még benne 1-2 jó év? Senki..Mindenki csak jót és szépet kívánt neki.. Pedig azért ő egy Pats ikon!!!
Megmutatja, hogy mi van még tankban..
Wayne is ezt akarja..
Hogy mi lesz majd belőle, csak a jóisten tudja..
De azért halkan megjegyzem, hogy csodákat egy 37 éves WR-től nem várok.. még akkor sem, ha az egyik legnagyobb ikon a posztján.. De segíthet nekünk megnyerni az ötödiket.. 😉 Na akkor milyen savanyú lesz a szőlő.. 😀
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Ezt a kislányos hisztit én sem értem. Vagy nekünk is itt kellene duzzogni, 10 év után, hogy Vinatieri három SB győzelem után eligazolt az "örökellenséghez"?Reggie WayneJaaajj Stez..
Törölt
kyobalu
Montana nyert négy gyűrűt a Frisconak, utána szívfájdalom nélkül eltradelték a Kansasbe. Revis éveken át volt alapember ellenünk a Jetsben, majd amikor lehetősége nyílt rá és megfizették, habozás az "örökellenséghez" igazolt és nagy szerepet játszott abban, hogy BB és Brady megnyerje a negyedik Pats-gyűrűjét (és a saját elsőjét, valszeg az egyetlent.) Ezért haragszanak rá a Jets-fanok? Welker nem jobb ajánlatért otthagyta a Pats-t és az ősellenfél Manning O-be igazolt.Ezért most utálnom kéne?
Nekem is furcsa volt - még most is furcsa - hogy ennyire nincs klubhűség, érzelmi kötődés az NFL-ben, ennyiben egyértek Stez-el. (Ha már itt tartunk, sosem gondoltam volna, hogy egy Peyton Manninget ki fog rúgni a Colts.) De ha már ez így van, akkor ebből érzelmi kérdést csinálni nem érdemes.
Ahogy valaki a Colts topicban fogalmazott, "szopórolleren" meg nem azért vannak, mert éppen Reggie Wayne ideigazolt, hanem mert BB teljesen más szint mint a Colts edzői kara. (És én személy szerint Luckot pedig nem tartom olyan jó játékosnak mint ahogy általában vélekednek róla, de ez az én magánvéleményem. Olyan kockázat van a játékában mint Favre-éban volt.) Mindazonáltal a Pats jelenlegi secondaryje - és a jelenlegi Colts WR corps - ismeretében a Coltsnak idén jobb esélye van a győzelemre mint eddig bármikor az elmúlt néhány évben.
több mint 10 éve
a fanyalgók többsége valószinüleg nyugdíj előtt nemet mondana kb. 700 millió forintra. lehet azzal jönni, hogy valszeg tele a zsebe, de szerintem ismeritek a szitut, hogy ha valaki minimálbért keres akkor örülne a +15 ezernek is, mert jobbá teszi az életet, de aki keres 400k-t, annak kéne az 500, mert megszokott egy bizonyos szintet az alá nem szívesen adna, inkább többre vágyik. Wayne-nek most abba kell hagynia a nagypénzes kenyérkeresést 37 évesen, így érthető hogy nem mondott nemet annak, aki hívta és hozzávágna ennyi pénzt, gondolt gondolom a családjára is. Nem mellesleg gondolom játszani is szeret, és bizonyítana is, hogy hiba volt nem adni neki új szerződést (még ha colts szempontból nem is volt az). megértem, hogy már nem kellett a coltsba, mert már az első körös WR draftnál is csodálkoztak sokan, anélkül is volt már három jó, meg jobb mint jó WR, benne meg már nem lett volna sok szerintük, de akkor ne csodálkozzanak, hogy elfogadta más kenyerét. szerintem azért sem lehet rá haragudni, hogy szerette volna, hogy az egyik legjobb QB dobáljon neki. Azt nem tudom máshonnan jött-e ajánlat, de még csak azzal sem lehet okolni, hogy pénzéhség miatt jött ide át a Coltstól.bocsi, off vége.
több mint 10 éve
Reggie WayneJaaajj Stez..
Törölt
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Kelly kérte, hogy küldjük el mert tudta, hogy kevés játékidőt kapna.Alan Branch kivágása esetén 700k DM lenne. Tavaly Tommy Kelly után 600k volt.Most írt alá egy kétéves szerződést, csak nem..futás ellen kellLassan közeledik az első cut-határidő (szept 1., 75 fős keret), szerintetek idén lesz olyan veterán, akit BB "szívességből" még ez előtt gyorsan kihajít? Az elmúlt években volt erre példa.Alan Branch
Gyulus
zinedine5
Én most nem látok olyan veteránt akit "szivességből" raknánk ki.
Mondjuk Blount tőlem mehetne, az öreg mindig tartogat valami meglepetést elnézve a keretet és a mozgásokat még a végén összehoz egy Vollmer trade-et 😀
gordon
zinedine5
Branch jelenleg a legmegbízhatóbb DT, Siliga porcelán, Brown rookie, Chris J , Easley inkább pr DT ráadásul előbbi szintén sérült.
több mint 10 éve
Alan Branch kivágása esetén 700k DM lenne. Tavaly Tommy Kelly után 600k volt.Most írt alá egy kétéves szerződést, csak nem..futás ellen kellLassan közeledik az első cut-határidő (szept 1., 75 fős keret), szerintetek idén lesz olyan veterán, akit BB "szívességből" még ez előtt gyorsan kihajít? Az elmúlt években volt erre példa.Alan Branch
Gyulus
zinedine5
Mondjuk Blount tőlem mehetne, az öreg mindig tartogat valami meglepetést elnézve a keretet és a mozgásokat még a végén összehoz egy Vollmer trade-et 😀
gordon
több mint 10 éve
Most írt alá egy kétéves szerződést, csak nem..futás ellen kellLassan közeledik az első cut-határidő (szept 1., 75 fős keret), szerintetek idén lesz olyan veterán, akit BB "szívességből" még ez előtt gyorsan kihajít? Az elmúlt években volt erre példa.Alan Branch
Gyulus
zinedine5