New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 494 — Ajmo Vatreni
Előre is bocs, nqgyon paraszt leszek, de ez a legaktivabb topic, Brady eltiltasaban ítéletet hozó birorol,az ügyről stb oldalak születtek, de az 53-as rostert a tegnap este óta aktív topicok közül ti nem tettétek be egyedül kb.

Tudom, menjek.melegebb éghajlatra,meg ott a googli, csak mobilon egyszerű volt csapattopicokban elolvasni a rostereket.
undisputedly
...mert mi megvárjuk a végletes keretet.

kb október végén nézz vissza
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 917 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Előre is bocs, nqgyon paraszt leszek, de ez a legaktivabb topic, Brady eltiltasaban ítéletet hozó birorol,az ügyről stb oldalak születtek, de az 53-as rostert a tegnap este óta aktív topicok közül ti nem tettétek be egyedül kb.

Tudom, menjek.melegebb éghajlatra,meg ott a googli, csak mobilon egyszerű volt csapattopicokban elolvasni a rostereket.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ha olyan játékosok alkotnák az OL-t, mint a Brownsnál, nekem is elég lenne hat 😀

több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Azért a 10 OL játékos, plusz Michael Williams, aki inkább 6. OL (tisztán blokkoló TE), szerintem ez így roster hely pazarlás. Emellett még, ha jól sejtem, a 8 PS helyből is 1-2 OL lesz...

Ha 8 PS helyből 1-2 Ol lesz...,akkor 10 PS helyből ? OL lesz?
Guggenheim
több mint 10 éve
Guggenheim 38
Azért a 10 OL játékos, plusz Michael Williams, aki inkább 6. OL (tisztán blokkoló TE), szerintem ez így roster hely pazarlás. Emellett még, ha jól sejtem, a 8 PS helyből is 1-2 OL lesz...

Az NFL-ben átlag 8-9 OL van a roster-en, ez alól Jets (11), a Bucs (11), Rams (10) és mi vagyunk a kivételek (a másik véglet meg a Browns, ahol úgy gondolják, hogy 6 OL bőséggel elég lesz a szezonra...).

Nagyon nem jó jel a sok játékos, mert azt mutatja, hogy még most is jópáran nem egészségesek, és előre bekalkulálják azt, hogy néhányan az IR-en kötnek ki vagy csak simán kidőlnek pár hónapra.
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Gray, ejjha.
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 346 — Patriots fan
Red Brayentet elviselném Branch mellet. Megérne egy próbát

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 48 265 — Whoops, looks like something went wrong.
Tudni valami konkrétat, miért kérte a cutot?
Törölt
Azt hittem miattad.
zinedine5
Akkor én kibaszottul tudhatok valamit. 😛

több mint 10 éve
Nem ehhez szokott szegenykem 😕

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
 twitter.com/scottzolak/status/640277179432050689
Foldesi26
Azért ez troll komment volt Reggietől ha igaz 😀
Meglepetésként érte, hogy Belichicknél nem lehet lazázni, well played.

több mint 10 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
 twitter.com/scottzolak/status/640277179432050689
több mint 10 éve
Csabiii New England Patriots 198
Moss óta egyre szarabbul sülnek el az ilyen veterán WR igazolások. briareos
A WR draftok pedig tán még szarabbul. De próbálkozunk mindkét fronton bőszen 😊
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Moss óta egyre szarabbul sülnek el az ilyen veterán WR igazolások. Ha így megy tovább a következö az orvosin fog megsérülni.

Na de erre van az offseason

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 494 — Ajmo Vatreni
Törölt
Azt hittem miattad.
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 48 265 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 10 éve
triangle 1 283
CB Justin Coleman, LB Darius Fleming, TE Asante Cleveland cut

Szerkesztette: triangle
több mint 10 éve
triangle 1 283
na, hát akkor wayne-t is kivágtuk, ráadásul azt rebesgetik, vissza sem jön az első hét után....meglátjuk
update: állítólag ő kérte, hogy küldjük el

Szerkesztette: triangle
több mint 10 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Szerintem várható egy Wayne cut is
Foldesi26
"McClain, Gray, Wayne, and LaFell weren't at practice. McClain, Gray were cut. LaFell is on PUP... If you do the math..."(Loyko)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Meg mint tudjuk ő a legjobb futó blokkolónk és specben is frankó

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 10 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Bolden szerintem sokkal jobb, mint ahogy azt sokan hiszik, én mindig bírtam a játékát és ST-ben is hasznos tag. Gray mégsem akkora sztár, úgy tűnik. Cadetra most már nagyon kíváncsi vagyok, úgy néz ki megéli a keretet, mindenki mindenhol odáig volt érte eddig a sajtóban. Vannak lehetőségek FA-n is, Storm Johnson, lehet West is megy a Brownsból, Turbin, meglátjuk jön-e valaki. Szerintem várható egy Wayne cut is, Zach Moore és Rufus is veszélyben, mondjuk az meglepett, hogy Coleman inkább, mint McClain.
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Szánalmas RB sorunk lesz. Első héten Bolden az első számú futónk.
tamasboldizsar
Ez járt nekem is a fejemben. Meg voltam róla győződve, hogy Gray azért nem kap snapet, mert biztos a helye az 53-as rosteren. Blount 10/23-as mutatójával akarunk futójátékot? Fred Jackson Seahawkshoz szerződött, róla is lemaradtunk.

Olyan keserves első 4-6 hetet várok mint tavaly volt.

Szerkesztette: Burkus
több mint 10 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Szánalmas RB sorunk lesz. Első héten Bolden az első számú futónk.
több mint 10 éve
😕

több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
Gray, McClain lapáton.
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
a sehawks kitette turbin-t, benne vajon nem lenne fantázia?