New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
Azt nem értem, miért ennyire egyértelmű nyertes a fogadóirodáknál a Pats. ilyen 1,3 (pats) -3,1 (steelers) körüliek a két csapatra az oddsok. szerintem ennél jóval izgalmasabb lesz.Na igen, hátha Dobson visszatér arra az útra 😊azért Gronk, Minitron, Dola, plusz Dobson is nagyot játszott ellenük 2 éve, szóval illene ezt megoldaniGray dolfin lett.Igen, de ebből nem lesz most Bell és Bryant sem. Egyiket sem hiányolom 😊
Várom nagyon már a meccset. Azt mondják a vasasoké az egyik legerősebb offense.
Érdekes lesz látni a srácok munkáját ellenük plusz mit talál ki a mester.
Demecs
Jó kis meccs lehet, nekik még nálunk is szarabb kb a passz elleni védekezésük, kár, hogy másfél elkapónk lesz :d
Wyatt
viszont Brown meg egymaga ki tudja nyírni az egész sec-ünket, szóval én pontzuhatagra számítok mind2 féltől
ZERO_L
Attól nem félek, hogy kevés pont lenne, de egyelőre látom azt, hogy többet tudunk szerezni 😊
Wyatt
több mint 10 éve
Na igen, hátha Dobson visszatér arra az útra 😊azért Gronk, Minitron, Dola, plusz Dobson is nagyot játszott ellenük 2 éve, szóval illene ezt megoldaniGray dolfin lett.Igen, de ebből nem lesz most Bell és Bryant sem. Egyiket sem hiányolom 😊
Demecs
Jó kis meccs lehet, nekik még nálunk is szarabb kb a passz elleni védekezésük, kár, hogy másfél elkapónk lesz :d
Wyatt
viszont Brown meg egymaga ki tudja nyírni az egész sec-ünket, szóval én pontzuhatagra számítok mind2 féltől
ZERO_L
Attól nem félek, hogy kevés pont lenne, de egyelőre látom azt, hogy többet tudunk szerezni 😊

több mint 10 éve
azért Gronk, Minitron, Dola, plusz Dobson is nagyot játszott ellenük 2 éve, szóval illene ezt megoldaniGray dolfin lett.Igen, de ebből nem lesz most Bell és Bryant sem. Egyiket sem hiányolom 😊
Demecs
Wyatt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Gray dolfin lett.Igen, de ebből nem lesz most Bell és Bryant sem. Egyiket sem hiányolom 😊
Demecs

több mint 10 éve
Malcolm Butler a Super Bowl interceptionről, a Grammy-díjátadóról és a közös fotóról Jay Z-vel:Ez sima átvétele a pats.hu írásának.
hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/nem-tudhatod-mikor-jon-el-a-te-nagy-pillanatod
Sugar611
pats.hu/malcom-butler-elmenyei-az-offseasonbol
több mint 10 éve
Le kell szarni. Az espn blikk szinten van már.Hát, ez a cikk elsősorban RG-nek és a brancsának árthat igazán. Ha ebbe belebukik, akkor nekünk is megéri... 😀
Ők kezdték a labdás bizniszt is. valakit nagyon dughat ott RG. 😀
Demecs
Rólunk így is azt feltételezi az egész liga, hogy 2000-től 2007-ig agybafőbe videóztunk mindekit. Valószínűleg joggal 😊
több mint 10 éve
Gray dolfin lett. Várom nagyon már a meccset. Azt mondják a vasasoké az egyik legerősebb offense.
több mint 10 éve
Le kell szarni. Az espn blikk szinten van már.Ők kezdték a labdás bizniszt is. valakit nagyon dughat ott RG. 😀
több mint 10 éve
www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25294235/report-patriots-taped-40-opposing-teams-nfl-destroyed-tapesNa, a Spygate bújt elő megint. Fasza, gondoskodnak a szórakoztatásunkról 😕
több mint 10 éve
megnéztem az első Patriots dokumentumfilmet, nem volt rossz. a mai, do your job-ot jobban várom, bár szerintem annak is az ismétlését nézem majd meg, mert valamikor nagyon hajnalban lesz.
több mint 10 éve
nem lehet, biztos... már csak pár hét és ezt is megírja az ESPNÉs ez lesz a "Run, Forrest, run" Gate!
ZERO_L
több mint 10 éve
nem lehet, biztos... már csak pár hét és ezt is megírja az ESPN

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Egyaltalan nem. Ellenunk csak akkor futnak 200 yardot a jatekosok, amikor Pats mezben vannak. De az viszont legyen barki, garantaltan szetfut. Lehet csalo tamadofal van itt!!!44Gray lehet, hogy Titán lesz. Na oda is visznek mindenkit, aki futott már valaha 😊Mondjuk így 2× játszana a Colts ellen, szóval még be is jöhet nekik, ha odaigazol. 😀😀
Wyatt
iktriad
több mint 10 éve
Malcolm Butler a Super Bowl interceptionről, a Grammy-díjátadóról és a közös fotóról Jay Z-vel:hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/nem-tudhatod-mikor-jon-el-a-te-nagy-pillanatod
Szerkesztette: Sugar611
több mint 10 éve
Gray lehet, hogy Titán lesz. Na oda is visznek mindenkit, aki futott már valaha 😊Mondjuk így 2× játszana a Colts ellen, szóval még be is jöhet nekik, ha odaigazol. 😀😀
Wyatt
több mint 10 éve
Gray lehet, hogy Titán lesz. Na oda is visznek mindenkit, aki futott már valaha 😊JG0.5K 😀
Wyatt
több mint 10 éve
Gray lehet, hogy Titán lesz. Na oda is visznek mindenkit, aki futott már valaha 😊

több mint 10 éve
Sziasztok!Este lesz NFL networkön. Valaki tudja azt rögzíteni vagy le lehet majd szedni, nézni valahogy?
Streamen kivül.
www.patriots.com/video/2015/08/16/americas-game-trailer
Szerkesztette: Demecs
több mint 10 éve
Boyce is IR-es, nem?

több mint 10 éve
Gyakorlócsapat:OL Chris Barker
OL Blaine Clausell
TE Asante Cleveland
LB Xzavier Dickson
LB Darius Fleming
DB Brandon King
WR Nathan Palmer
DL Jimmy Staten
DB Dax Swanson
WR Kenbrell Thompkins
PUP:
LB Dane Fletcher
DT Chris Jones
WR Brandon LaFell
IR:
TE A.J. Derby
FB James Develin
RB Tyler Gaffney
WR Brandon Gibson
DB Darryl Roberts
WR Brian Tyms
WR Josh Boyce
Gray a titansnél vizitál.
Szerkesztette: gordon
több mint 10 éve
Fred Jacksont kivágta a Bills. Nem mondom, hogy megváltaná a világot, de lehet nem ártana egy ennyire rutinos RB. Bár ha a fal nem segíti. akkor kb mindegy, de egy próbát szerintem megérne.a hírek szerint bepróbálkoztunk nála, de a seattle-t választotta.
winston
több mint 10 éve
Arra írtam elképzelhető véleményeket, hogy senkinek nem ért meg egy próbát.PUP listára tették; minimum hat hétig nem léphet pályára.Lehet. Csak fura, hogy a 107yard/19run nem volt elég egy próbára az ő fizujával.
One match hero és/vagy ennyit ér a Colts futás elleni védelme és/vagy BB vs Pagano meccselés esetén öreganyám is pro RB-nek tűnne. (Súlyban rendben lenne.)Lehet, hogy BB láttott valamit Gray-en, amit mi nem, pl, hogy fejben nem jó, nem érti mit akarnak tőle és nem tud ezért fejlődni. lehet videózásokon bukott ez ki, lehet ezer dolog, de persze mindezzel együtt meglepő.Nekem főleg az, hogy senki más sem próbálkozott a claim-eléssel.
winston
zinedine5
tomi-tomi
zinedine5
Ötveniksz yard/18 run. (Félreértés ne essék, én is biztosra vettem, hogy kezdő lesz a Steelers ellen.)
A cap hit-je minimális valóban. Fogalmunk sincs, hogy mi történik egy edzőtáborban valójában. BB döntési szempontjairól nem is beszélve.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
PUP listára tették; minimum hat hétig nem léphet pályára.Lehet. Csak fura, hogy a 107yard/19run nem volt elég egy próbára az ő fizujával.
One match hero és/vagy ennyit ér a Colts futás elleni védelme és/vagy BB vs Pagano meccselés esetén öreganyám is pro RB-nek tűnne. (Súlyban rendben lenne.)Lehet, hogy BB láttott valamit Gray-en, amit mi nem, pl, hogy fejben nem jó, nem érti mit akarnak tőle és nem tud ezért fejlődni. lehet videózásokon bukott ez ki, lehet ezer dolog, de persze mindezzel együtt meglepő.Nekem főleg az, hogy senki más sem próbálkozott a claim-eléssel.
winston
zinedine5
tomi-tomi