New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Dobson visszajátszotta magát, ha Lindley nem dobál összevissza, lehetett volna még jobb is. Flowers a kedvenc draftolt rookie-m. Cleveland-nek nem lenne rossz találni egy helyet a rosteren, vagy valahogy PS-be becsempészni. Harper és Morris remélem rostert fog, elég sanszos.
több mint 10 éve
Na jó, oké, hogy ez egy bohóckodás, de azért na. Ilyen kamu standset befújni hulla egyértelmű esetre, majd ez a két bünti 3. downnál. Az ember kevés kedvét is elvették

több mint 10 éve
Mint amerikai állampolgár, és rendszeres adófizető, örülök, hogy mégiscsak jogállamban élek!
több mint 10 éve
twitter.com/Steelersdepot/status/639465241277960192/photo/1

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Rossz topikban jársz, ez nem a Cards topik, nem a saját csapatod balsorsú irányítóiról van szó.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Helyes legalább többször lesz földbe döngölve...
több mint 10 éve
Vicces az nfl.com -ot olvasgatni. A "szimpla" hírközlésen túlmenően nem nagyon írnak érdemi "vélemény"-cikket. Vajon miért?😀
több mint 10 éve
(csak trollkodok, bocs 😉)Majd mikor BB Gerappa-t kezdeti az első 4 meccsen, nah az lesz az igazi trollság 😀
nexion218
több mint 10 éve
Ennél sokkal messzemenőbb tanulságai vannak az ügynek. (Bw a pernek nem volt tárgya Brady vizsgálat alatti viselkedése.)www.sbnation.com/nfl/2015/9/3/8804543/tom-brady-suspension-appeal-nfl-roger-goodell-deflategateA tanulság: tagadni, tagadni, tagadni!
OMG
rva
gyeek
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Én is. Jól van megfogalmazva, nem mérlegelési körbe tartozó kérdéseken alapszik a döntés, hanem eljárásjogi kérdéseken, ahol nincs vita arról, hogy Brady jogai korlátozva voltak, illetve sérültek. Okos bíró, úgy fogalmazott, hogy a másodfok ne nagyon tudjon mit kezdeni vele.Japp, a lényegi részeket már átolvastam. Az eljárásjogi kifogások terén szinte mindenben osztotta az NFLPA álláspontját. Megjegyzem, a bünti mértékét és indokolását (mit mi miatt kapott) is szétszedte.Kib. NAGy hír, nem hittem volna. Persze még jön a másodfok...Berman gyakorlatilag körberöhögte Goodellt: Read the Tom Brady Deflategate ruling
Utána meg valahogy a "vörös kis buzi" fejét kellene venni mindezért😊
Gyulus
DoM
Gyulus
"We are grateful to Judge Berman for hearing this matter, but respectfully disagree with today's decision We will appeal today's ruling in order to uphold the collectively bargained responsibility to protect the integrity of the game. The commissioner's responsibility to secure the competitive fairness of our game is a paramount principle, and the league and our 32 clubs will continue to pursue a path to that end." Ennyi tellett Goodelltől.
több mint 10 éve
Japp, a lényegi részeket már átolvastam. Az eljárásjogi kifogások terén szinte mindenben osztotta az NFLPA álláspontját. Megjegyzem, a bünti mértékét és indokolását (mit mi miatt kapott) is szétszedte.Kib. NAGy hír, nem hittem volna. Persze még jön a másodfok...Berman gyakorlatilag körberöhögte Goodellt: Read the Tom Brady Deflategate ruling
Gyulus
DoM
több mint 10 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Még a száraz statement sincs, ellenben lesz fellebbezés.. Goodell hülyébb, mint amilyennek kinéz...Ez az, ezt mondom én is. Egyiknek sem lett következménye. Az NFL szárnyal, minden eddiginél több pénzt csinál - nem fognak Goodellhez hozzányúlni. A pats.hu-n bocsánatkérést reklamálnak, max. egy száraz statement lesz közzétéve, hogy tudomásul veszik a bíróság döntését.Á, az NFL nem az a hely, ahol egy ilyen sz.r döntésért megcsesznék. A többi hasonló ócska döntésnek sem volt konzekvenciája. Viszont az tuti, hogy amint lehet törleszteni fog.Bountygate, Deflategate, Ray Rice, Adrian Peterson... nem egy sz.r döntés 😊
Burkus
Gyulus
Szerintem a fellebbezés két dolgon múlik: most, hogy kezdődik az új szezon, akarja-e még az NFL, hogy ez a kérdés a középpontban legyen, illetve, hogy mi erősebb: Gooddell vágya, hogy törlesszen, esetleg másodfokon nyerjen - mert a presztízsén súlyos csorba esett - vagy Kraft befolyása a tulajdonosokra, hogy itt álljon meg az ügy. Ha Goodell törleszteni akar, akkor fellebbezni fog, hadd' nyomassza TB-t az ügy tovább. (Nekem úgy tűnt az előszezonban mutatott teljesítményéből, hogy bármennyire is mást mond, nyomasztja az ügy.)
A sarat ettől még a Patsre dobálták, Kraftnak a büntetést elfogadó érthetetlen döntése tükrében lemosni a gyanút nem sikerült.
Burkus
több mint 10 éve
Fúúúj, szemét Pecc kedvéért még a szövetségi bírók is csalnak! Utáljuk őket most már még jobban , mint eddig! Eddig is mindig csaltak meg kivételeztek velük, na de ez aztán már tényleg botrány! Lehet lefizettek mindenkit, mert az első 4 meccaen kiderült volna, hogy Garoppolo jobb, mint Tom és ciki lett volna a nagymenőt padoztatni... (csak trollkodok, bocs 😉)A végén elrontottad :/
nexion218

több mint 10 éve
Fúúúj, szemét Pecc kedvéért még a szövetségi bírók is csalnak! Utáljuk őket most már még jobban , mint eddig! Eddig is mindig csaltak meg kivételeztek velük, na de ez aztán már tényleg botrány! Lehet lefizettek mindenkit, mert az első 4 meccaen kiderült volna, hogy Garoppolo jobb, mint Tom és ciki lett volna a nagymenőt padoztatni... (csak trollkodok, bocs 😉)
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
remek döntés, de azért megnéztem volna én is szívesem Jimmy boyt éles meccseken is 😊Nagy kár azért, hogy Kraft csak úgy elfogadta a büntit.....
több mint 10 éve
A klasszikust idézve: Sok hűhó semmiért 😀Örülök hogy így alakult bár Garoppolot sem lett volna rossz látni élesben.
több mint 10 éve
twitter.com/NHLChantel/status/639468695857852416

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kib. NAGy hír, nem hittem volna. Persze még jön a másodfok...Berman gyakorlatilag körberöhögte Goodellt: Read the Tom Brady Deflategate ruling
Gyulus
több mint 10 éve
Ez az, ezt mondom én is. Egyiknek sem lett következménye. Az NFL szárnyal, minden eddiginél több pénzt csinál - nem fognak Goodellhez hozzányúlni. A pats.hu-n bocsánatkérést reklamálnak, max. egy száraz statement lesz közzétéve, hogy tudomásul veszik a bíróság döntését.Á, az NFL nem az a hely, ahol egy ilyen sz.r döntésért megcsesznék. A többi hasonló ócska döntésnek sem volt konzekvenciája. Viszont az tuti, hogy amint lehet törleszteni fog.Bountygate, Deflategate, Ray Rice, Adrian Peterson... nem egy sz.r döntés 😊
Burkus
Gyulus
Szerintem a fellebbezés két dolgon múlik: most, hogy kezdődik az új szezon, akarja-e még az NFL, hogy ez a kérdés a középpontban legyen, illetve, hogy mi erősebb: Gooddell vágya, hogy törlesszen, esetleg másodfokon nyerjen - mert a presztízsén súlyos csorba esett - vagy Kraft befolyása a tulajdonosokra, hogy itt álljon meg az ügy. Ha Goodell törleszteni akar, akkor fellebbezni fog, hadd' nyomassza TB-t az ügy tovább. (Nekem úgy tűnt az előszezonban mutatott teljesítményéből, hogy bármennyire is mást mond, nyomasztja az ügy.)
A sarat ettől még a Patsre dobálták, Kraftnak a büntetést elfogadó érthetetlen döntése tükrében lemosni a gyanút nem sikerült.
több mint 10 éve
Remélem, idén is alaposan elkenjük a mind a Hollók, mind a Kóc száját.BurkusAz igazság mindig győzedelmesedik! Gópecc GOSB5
több mint 10 éve
Mégis megérte Bradyt draftolni a fantasyba. 👍
több mint 10 éve
Á, az NFL nem az a hely, ahol egy ilyen sz.r döntésért megcsesznék. A többi hasonló ócska döntésnek sem volt konzekvenciája. Viszont az tuti, hogy amint lehet törleszteni fog.Bountygate, Deflategate, Ray Rice, Adrian Peterson... nem egy sz.r döntés 😊
Burkus
több mint 10 éve
Szuper hír, bár engem meglepett.
több mint 10 éve
Kib. NAGy hír, nem hittem volna. Persze még jön a másodfok...Nonszensz volt az egész ügy, nonszensz a bizonyítás, az eljárás, a "független" zsoldos Wells bevonása és annak a legendássá vált kitételt tartalmazó jelentése. Egy tisztességes jogérzékkel rendelkező bíró nem hozhatott más döntést. Remélem, idén is alaposan elkenjük a mind a Hollók, mind a Kóc száját.
Gyulus
Á, az NFL nem az a hely, ahol egy ilyen sz.r döntésért megcsesznék. A többi hasonló ócska döntésnek sem volt konzekvenciája. Viszont az tuti, hogy amint lehet törleszteni fog.
Most foghatja a fejét Kraft igazán, amiért elfogadta a büntetést. Valószínűleg ott sem született volna más eredmény, ott szerintem még kevesebb volt a ténybeli alap mint Brady esetében (akit a telefonja miatt purgáltak, ugye.)