New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Kenbrell Thompkins visszahozva a PS-be.
több mint 10 éve
#nyugigumi#jóhát#úgysejönAz világos ,hogy sokkal jobb,akkor úgy fogalmazok,hogy Develin pótlására. Így jó?Hynoski nem lenne jó Develin-pótlék?Pótlék? Hynoski sokkal jobb, mint Develin, véresre tapsolnám a tenyerem ha leigazolnánk...de nem fogjuk sajna...
kolok1972
gordon
kolok1972
több mint 10 éve
Az világos ,hogy sokkal jobb,akkor úgy fogalmazok,hogy Develin pótlására. Így jó?Hynoski nem lenne jó Develin-pótlék?Pótlék? Hynoski sokkal jobb, mint Develin, véresre tapsolnám a tenyerem ha leigazolnánk...de nem fogjuk sajna...
kolok1972
gordon
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Jött waiverről egy DE, Khyri Thornton a Packersből.Na, most írhatom át az egészet 😕
iktriad

több mint 10 éve
Jött waiverről egy DE, Khyri Thornton a Packersből.
több mint 10 éve
Tiszteletbeli fehér 😀Mondjuk 4.53 nem is olyan nagyon lassú, de azért majdnem minden igaz volt!

több mint 10 éve
WR (4): Julian Edelman, Danny Amendola, Aaron Dobson, Chris HarperNem mint hogyha számítana de Harper nem néger? 😊
LaFell PUP-listán, nem örülünk, Dobsonnak én nagyon szurkolok, de hát... Harpernek örülök, biztató volt, de van három darab fehér törpénk így 😀 Végsebesség max Dobsonnak van, de hát Brady úgyis a közepeseket meg a rövideket tolja jól, ezek a kis spurimanók pedig képesek arra, hogy hamar lerázzák a népeket. Nem lesz itt szőnyegbombázás, de ez aligha lep meg bárkit. A négy elkapó azért meglepően kevés, ráadásul úgy, hogy ebből egy, de inkább kettő max párplayes, és Amendola is kérdéses. Na de majd jön LaFell, és a TE-ekkel együtt nem lesz ez para.
Wyatt
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 10 éve
Na, de egyébként undisputedly-nek igaza van, viszont akkor már ne csak sima lista legyen
QB (2): Tom Brady, Jimmy Garoppolo
Az elmúlt hét évből hatodszor is csak két QB-val vágunk a szezonnak, de ez Brady eltiltásának eltörlésével azért várható is volt. Adott a liga történetének egyik legjobb irányítója, addig nagy para nincs, remélhetőleg a 3. preseason meccs utolsó drive-ja lesz jellemzőbb, ha meglesznek a kezdő célpontok. Garoppolo nagy ígéretes, de látszik, hogy neki még mindig kell azért legalább egy év, hogy nyugodtan rá bízhassuk a csapat irányítását.
RB (4): Brandon Bolden, James White, Dion Lewis, Travaris Cadet
Hát ez gyönyörű. Egy játékos sincs, aki legalább egy félmegoldás lehetne. Grayben lehetett volna potenciál, kivágtuk. Blounton a világ szeme, remélem, Tré Jackson nem lesz tré 😊 Vereen pótlása nem para, White, de főleg Lewis is biztató elkapásoknál. FB nem lett, mert Develin IR-re került. Ez sem segít.
TE (4): Rob Gronkowski, Scott Chandler, Michael Williams, Michael Hoomanawanui
Fullback nincs, van négy TE, ebből Williams és Hóember is lehet akár FB-poszton is. Chandler járhatja a welkeri utat (ellenünk jó, megszerezzük, aztán itt kinövi magát), nagyon hasznos célpont lehet főleg a vörös zónában. Gronkowski pedig ha egyedül lenne a rosteren, akkor is a liga legjobb TE-szekcióját adná, annyival az egész mezőny fölött áll.
WR (4): Julian Edelman, Danny Amendola, Aaron Dobson, Chris Harper
LaFell PUP-listán, nem örülünk, Dobsonnak én nagyon szurkolok, de hát... Harpernek örülök, biztató volt, de van három darab fehér törpénk így 😀 Végsebesség max Dobsonnak van, de hát Brady úgyis a közepeseket meg a rövideket tolja jól, ezek a kis spurimanók pedig képesek arra, hogy hamar lerázzák a népeket. Nem lesz itt szőnyegbombázás, de ez aligha lep meg bárkit. A négy elkapó azért meglepően kevés, ráadásul úgy, hogy ebből egy, de inkább kettő max párplayes, és Amendola is kérdéses. Na de majd jön LaFell, és a TE-ekkel együtt nem lesz ez para.
OT (4): Nate Solder, Sebastian Vollmer, Marcus Cannon, Cameron Fleming
Hát itt nincs semmi látnivaló. Solder, miután legyőzte a betegségét, a szezon felétől kezdve bőven jó volt, Wendell mellett az is lesz. Vollmer simán elit. A cserék meg vannak.
OG (4): Ryan Wendell, Tre' Jackson, Shaq Mason, Josh Kline
Wendell a tapasztalat miatt nem árt, a két újonc közül örülnék, ha az egyik nagyot dobbantana.
C (2): Bryan Stork, David Andrews
Storkkal tavaly óriásit javult a fal, Andrews ígéretesen élt az eddigi lehetőségekkel. Itt nem lesz gond.
DT (4): Dominique Easley, Malcom Brown, Sealver Siliga, Alan Branch
Nekem tetszik ez a részleg. Két első körös, remélem, bizonyítanak is, és Siliga és Branch bőven jó csere, de még kezdőnek sem félek egyiktől sem. Easley végre mutatott valamit robbanékonyságából, remélem, egy 6+ sackben ki is kristályosodik majd, Brown pedig vegye át Wilfork szerepét.
DE (6): Rob Ninkovich, Chandler Jones, Jabaal Sheard, Trey Flowers, Geneo Grissom, Rufus Johnson
Ninko és Jones ligaszinten is jó párost alkot, bízom benne, hogy Sheard is sokat hozzá tud tenni, és végre érdemi pass rush is lesz, valamint nem két hulla DE marad a rájátszásra. Grissomból én sokat még nem láttam, de hát 3. körös volt, Flowers valamivel kecsegtetőbb, én Rufusnak örülök, szituációs rusherként lehetnek feltűnései.
LB (5): Jerod Mayo, Dont'a Hightower, Jamie Collins, Jonathan Freeny, Eric Martin
Hát, ha Mayo egészséges tud maradni, a liga top 3-as 4–3-as LB-soráról beszélünk. Remélem, Hightower az előző szezonbeli All-Pro játékát hozza, és Collins is, bár azért coverben javulhatna csórikám. Martin néhány éve egy GM játékban draftoltam, örülök neki, hogy megragadt.
CB (4): Malcolm Butler, Tarell Brown, Bradley Fletcher, Logan Ryan
Anno az itteni GM-ben mindig két gondom volt, az RB-k meg a CB-k. Hát, mintha csak azokat az éveket idézné 😀 Butlerben nagy a bizodalmam mondjuk, nem csak az interception miatt, meg az SB-ben nyújtott kiváló teljesítménye miatt. Brown 2. opciónak életképesnek tűnt, Fletcher sem lesz annyira szar mint Phillyben, Ryanben lassan viszont már én sem tudok reménykedni. Hát, nem egy Revis, Browner féle kezdő, az tuti...
S (6): Devin McCourty, Patrick Chung, Jordan Richards, Duron Harmon, Nate Ebner, Tavon Wilson
DMC top3-as FS, Chung egészségesen nálunk mindig jó volt. Richards egyelőre nem sok, mondjuk ha azt mondom, hogy itt van egy 1., három 2. és egy 3. körös játékos is, akkor az ember azért remélné, hogy nem specteam ászokból áll az egység. Na mindegy
K (1): Stephen Gostkowski
A liga egyik legjobbja, most már a távoliakra is oda lehet rakni, és látszólag be sem tojik már a tétnél.
P (1): Ryan Allen
Vele is hosszabbítottunk, nem a legjobb, de nagyon ígéretes, fejlődget szépen, sok panaszra nem lehet okunk,
LS (1): Joe Cardona
Future HoF. Mi más.
SPEC TEAM ÁSZ (1): Matthew Slater
Kb mindig Pro Bowler, és nem véletlenül. Nagyon fasza kis gunner. Csak a hosszú passzokra ne küldjük gyakran fel 😀
Szerkesztette: Wyatt

több mint 10 éve
Hynoski nem lenne jó Develin-pótlék?
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
vagy azért volt kevesebb hozzászólás mert a többség Patriots.hu oldalra írta a véleményét....Reggie azt hitte hogy itt elég csak a mezeket kiküldeni a pályára.... Adam-et nem kérdezte mi van a Pats-nél?
több mint 10 éve
Mert a Colts arról híres, hogy semmit sem kell csinálni, hát hogyne. 😛Vagy netán direkt küldtük hozzátok kémkedni Reggie-t, aki aztán most visszatér hozzánk, hogy elárulja a haditervet, hogy nyerhetünk a Patriots ellen:
„Szerezz több pontot, mint a Pats”.
És ezért még kapott félmillió dollárt, ez nem kis buli.
több mint 10 éve
Előre is bocs, nqgyon paraszt leszek, de ez a legaktivabb topic, Brady eltiltasaban ítéletet hozó birorol,az ügyről stb oldalak születtek, de az 53-as rostert a tegnap este óta aktív topicok közül ti nem tettétek be egyedül kb.Ez azért lehet, mert senkit sem érdekel a Pats. 😀
Tudom, menjek.melegebb éghajlatra,meg ott a googli, csak mobilon egyszerű volt csapattopicokban elolvasni a rostereket.
undisputedly
Na de hogy on is legyek, azt mondják kamu ez a Reggie-dolog, hogy nem tetszett neki, hogy itt hajtani kell edzésen.
Azért mondjuk röhögnék is, ha egy játékost ez meglepne, aki 10+ éve a ligában van (és nem Manziel az). 😀
több mint 10 éve
Előre is bocs, nqgyon paraszt leszek, de ez a legaktivabb topic, Brady eltiltasaban ítéletet hozó birorol,az ügyről stb oldalak születtek, de az 53-as rostert a tegnap este óta aktív topicok közül ti nem tettétek be egyedül kb....mert mi megvárjuk a végletes keretet.
Tudom, menjek.melegebb éghajlatra,meg ott a googli, csak mobilon egyszerű volt csapattopicokban elolvasni a rostereket.
undisputedly
kb október végén nézz vissza
több mint 10 éve
Előre is bocs, nqgyon paraszt leszek, de ez a legaktivabb topic, Brady eltiltasaban ítéletet hozó birorol,az ügyről stb oldalak születtek, de az 53-as rostert a tegnap este óta aktív topicok közül ti nem tettétek be egyedül kb.Tudom, menjek.melegebb éghajlatra,meg ott a googli, csak mobilon egyszerű volt csapattopicokban elolvasni a rostereket.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Ha olyan játékosok alkotnák az OL-t, mint a Brownsnál, nekem is elég lenne hat 😀

több mint 10 éve
Azért a 10 OL játékos, plusz Michael Williams, aki inkább 6. OL (tisztán blokkoló TE), szerintem ez így roster hely pazarlás. Emellett még, ha jól sejtem, a 8 PS helyből is 1-2 OL lesz...
Ha 8 PS helyből 1-2 Ol lesz...,akkor 10 PS helyből ? OL lesz?
Guggenheim
több mint 10 éve
Guggenheim
38
Azért a 10 OL játékos, plusz Michael Williams, aki inkább 6. OL (tisztán blokkoló TE), szerintem ez így roster hely pazarlás. Emellett még, ha jól sejtem, a 8 PS helyből is 1-2 OL lesz... Az NFL-ben átlag 8-9 OL van a roster-en, ez alól Jets (11), a Bucs (11), Rams (10) és mi vagyunk a kivételek (a másik véglet meg a Browns, ahol úgy gondolják, hogy 6 OL bőséggel elég lesz a szezonra...).
Nagyon nem jó jel a sok játékos, mert azt mutatja, hogy még most is jópáran nem egészségesek, és előre bekalkulálják azt, hogy néhányan az IR-en kötnek ki vagy csak simán kidőlnek pár hónapra.
több mint 10 éve
Gray, ejjha.
több mint 10 éve
Red Brayentet elviselném Branch mellet. Megérne egy próbát
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Akkor én kibaszottul tudhatok valamit. 😛Tudni valami konkrétat, miért kérte a cutot?Azt hittem miattad.
Törölt
zinedine5
több mint 10 éve
twitter.com/scottzolak/status/640277179432050689Azért ez troll komment volt Reggietől ha igaz 😀
Foldesi26
Meglepetésként érte, hogy Belichicknél nem lehet lazázni, well played.