New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
A 27 millából 20 garantált, jár egy pacsi az ügynökének ezért a szerződésért.Solder's 2016 cap number=$10,697,906 which should be at least 2m less than 2016 franchise tag for offensive linemen. 2017 cap=$10,697,908Így van, nem vészes összeg egy franchise LT-ért. A hírek szerint az idei cap hitje is csökkent 1,3M $-ral, így egy kis mozgásteret is csináltunk.3 év 27 milka... ennél jelentősen többet szoktak vesztegetni franchise LTkre. Más kérdés, hogy tavaly - főleg az év elején - nem hozta ezt a szintet. Mondjuk megértem, mégiscsak hererákkal kezelték/műtötték az offseasonban.As part of Nate Solder's 2-year extension with Patriots, New England cannot use franchise or transition tag on him after 2017, per source.Solderrel hosszabbítottunk 2017-ig.Valóban:
cspeti98
Patriots OT Nate Solder signed a two-year, $20.62 million contract extension that ties him to New England through 2017, per NFL source.
April
April
Gyulus
April
April
Az alapemberek közül jövőre csak Wendell és Blount szerződése jár le, igaz a mozgásterünk sem sok (kb6milla) de egy-két átalakítással (Gronk, Vollmer) beleférhet majd egy minőségi CB 😀
Btw, kicsit összecsapott lett Rajna cikke a keretről, Brownt illett volna megemlíteni a DT-knél.
Bold a steelers ellen: Scottnak több elkapása lesz, mint Gronknak 😊
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=NS_9PcJ18Ns&feature=youtu.be

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Solder's 2016 cap number=$10,697,906 which should be at least 2m less than 2016 franchise tag for offensive linemen. 2017 cap=$10,697,908Így van, nem vészes összeg egy franchise LT-ért. A hírek szerint az idei cap hitje is csökkent 1,3M $-ral, így egy kis mozgásteret is csináltunk.3 év 27 milka... ennél jelentősen többet szoktak vesztegetni franchise LTkre. Más kérdés, hogy tavaly - főleg az év elején - nem hozta ezt a szintet. Mondjuk megértem, mégiscsak hererákkal kezelték/műtötték az offseasonban.As part of Nate Solder's 2-year extension with Patriots, New England cannot use franchise or transition tag on him after 2017, per source.Solderrel hosszabbítottunk 2017-ig.Valóban:
cspeti98
Patriots OT Nate Solder signed a two-year, $20.62 million contract extension that ties him to New England through 2017, per NFL source.
April
April
Gyulus
April
több mint 10 éve
Így van, nem vészes összeg egy franchise LT-ért. A hírek szerint az idei cap hitje is csökkent 1,3M $-ral, így egy kis mozgásteret is csináltunk.3 év 27 milka... ennél jelentősen többet szoktak vesztegetni franchise LTkre. Más kérdés, hogy tavaly - főleg az év elején - nem hozta ezt a szintet. Mondjuk megértem, mégiscsak hererákkal kezelték/műtötték az offseasonban.As part of Nate Solder's 2-year extension with Patriots, New England cannot use franchise or transition tag on him after 2017, per source.Solderrel hosszabbítottunk 2017-ig.Valóban:
cspeti98
April
April
Gyulus
több mint 10 éve
3 év 27 milka... ennél jelentősen többet szoktak vesztegetni franchise LTkre. Más kérdés, hogy tavaly - főleg az év elején - nem hozta ezt a szintet. Mondjuk megértem, mégiscsak hererákkal kezelték/műtötték az offseasonban.As part of Nate Solder's 2-year extension with Patriots, New England cannot use franchise or transition tag on him after 2017, per source.Solderrel hosszabbítottunk 2017-ig.Valóban:
cspeti98
April
April
Szerkesztette: Gyulus
több mint 10 éve
Hú, az mondjuk nem kevés, de magának a hosszabbításnak örülés van azért

több mint 10 éve
As part of Nate Solder's 2-year extension with Patriots, New England cannot use franchise or transition tag on him after 2017, per source.Solderrel hosszabbítottunk 2017-ig.Valóban:
cspeti98
April
több mint 10 éve
Solderrel hosszabbítottunk 2017-ig.Valóban:
cspeti98
több mint 10 éve
nálunk a középső zóna lesz fostalicska, bár Timmons nem volt három pre meccsen, de mindengy, ha le is szedi Gronkót, amit nem hiszek, még mindig ot lesz a keresztbe mozgó Edelweiss, plusz az elkapó RB. Itt yardfosáslesz, az RZ def lesz a lényegi pont. Mink viszont megyünk az oldalvonalhoz, ha ott megnyitja Brown, akkor Deangelo carrierstatokat fog felcirkálni a táblára.Na igen, hátha Dobson visszatér arra az útra 😊azért Gronk, Minitron, Dola, plusz Dobson is nagyot játszott ellenük 2 éve, szóval illene ezt megoldaniGray dolfin lett.Igen, de ebből nem lesz most Bell és Bryant sem. Egyiket sem hiányolom 😊
Várom nagyon már a meccset. Azt mondják a vasasoké az egyik legerősebb offense.
Érdekes lesz látni a srácok munkáját ellenük plusz mit talál ki a mester.
Demecs
Jó kis meccs lehet, nekik még nálunk is szarabb kb a passz elleni védekezésük, kár, hogy másfél elkapónk lesz :d
Wyatt
viszont Brown meg egymaga ki tudja nyírni az egész sec-ünket, szóval én pontzuhatagra számítok mind2 féltől
ZERO_L
Attól nem félek, hogy kevés pont lenne, de egyelőre látom azt, hogy többet tudunk szerezni 😊
Wyatt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Azt nem értem, miért ennyire egyértelmű nyertes a fogadóirodáknál a Pats. ilyen 1,3 (pats) -3,1 (steelers) körüliek a két csapatra az oddsok. szerintem ennél jóval izgalmasabb lesz.Bell nagyon fontos (alapvető) láncszem a Steelers támadóknál, igazi all down back elit szinten. Ilyenből nem tudsz sokat mondani. Bryant hiánya is érzékeny veszteség. Pouncey lehet, hogy felülértékelt center, de azért sokat jelentene, ha tudna játszani. A Steelers védelem meg... átállási gondokkal (is) küszködik.
winston
Szóval, a Steelers támadóktól lehet várni, hogy meccset nyernek, de ott meg jelentős a hiányzók névsora. Ehhez képest a Pats-nél kisebb gondok vannak.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Nagyon ergyának vélik azért a Steelers hátvédsorát, hazai pályán jók szoktunk lenni, szezonnyitókon is, és ott a lélektani momentum, plusz a revánsvágy az elmúlt hét hónap miatt. Én magunkra tennék, és szerintem sokan mások is, lehet, hogy a döntő többség is. A fogadóirodáknak pedig a papírforma a legrosszabb általában, ha bejön. Meg elvileg a bejövő fogadások alapján is módosul az odds, szóval, ha sokan fogadnak a Patsre, akkor lejjebb megy a szorzó. De amúgy értelek, szerintem is indokolatlanul nagy a difi. Lehet, hogy ezzel akarják fogadásra buzdítani a népet, hogy háromból egyszer nyer a Steelers, nesze, itt a jó lehetőség 😊

több mint 10 éve
ezt értem, de nem hiszem, hogy itt így számolják (igaz, nem tudom, hogy pontosan hogyan). a szavazás az más tészta szerintem. ebben a fordulóban a nyitómeccsen van a legnagyobb különbség a két csapat közt az oddsok szerint.Tippjátékunk eddigi kilenc tippjéből is 8–1 az arány ide. Ezt ne úgy fogd fel, hogy ennyivel jobbak vagyunk, mint ahogy pl egy MVP-szavazásnál sincs pl 50–0 az első és a többi között, hanem hogy ha neked egyet kell választani, akkor ha csak 60–40 százalékban érzed jobbnak, az már 1–0, és ha mindenki csak ennyire érzi jobbnak, simán lehet az, hogy a végén óriási difi lesz a szavazatok arányában, miközben egyébként pedig szorosra tenné az ember. Szerintem is győzünk, még ha nem is lesz könnyűAzt nem értem, miért ennyire egyértelmű nyertes a fogadóirodáknál a Pats. ilyen 1,3 (pats) -3,1 (steelers) körüliek a két csapatra az oddsok. szerintem ennél jóval izgalmasabb lesz.Na igen, hátha Dobson visszatér arra az útra 😊azért Gronk, Minitron, Dola, plusz Dobson is nagyot játszott ellenük 2 éve, szóval illene ezt megoldaniGray dolfin lett.Igen, de ebből nem lesz most Bell és Bryant sem. Egyiket sem hiányolom 😊
Demecs
Jó kis meccs lehet, nekik még nálunk is szarabb kb a passz elleni védekezésük, kár, hogy másfél elkapónk lesz :d
Wyatt
viszont Brown meg egymaga ki tudja nyírni az egész sec-ünket, szóval én pontzuhatagra számítok mind2 féltől
ZERO_L
Attól nem félek, hogy kevés pont lenne, de egyelőre látom azt, hogy többet tudunk szerezni 😊
Wyatt
winston
Wyatt
több mint 10 éve
Tippjátékunk eddigi kilenc tippjéből is 8–1 az arány ide. Ezt ne úgy fogd fel, hogy ennyivel jobbak vagyunk, mint ahogy pl egy MVP-szavazásnál sincs pl 50–0 az első és a többi között, hanem hogy ha neked egyet kell választani, akkor ha csak 60–40 százalékban érzed jobbnak, az már 1–0, és ha mindenki csak ennyire érzi jobbnak, simán lehet az, hogy a végén óriási difi lesz a szavazatok arányában, miközben egyébként pedig szorosra tenné az ember. Szerintem is győzünk, még ha nem is lesz könnyűAzt nem értem, miért ennyire egyértelmű nyertes a fogadóirodáknál a Pats. ilyen 1,3 (pats) -3,1 (steelers) körüliek a két csapatra az oddsok. szerintem ennél jóval izgalmasabb lesz.Na igen, hátha Dobson visszatér arra az útra 😊azért Gronk, Minitron, Dola, plusz Dobson is nagyot játszott ellenük 2 éve, szóval illene ezt megoldaniGray dolfin lett.Igen, de ebből nem lesz most Bell és Bryant sem. Egyiket sem hiányolom 😊
Demecs
Wyatt
ZERO_L
Wyatt
winston

több mint 10 éve
Azt nem értem, miért ennyire egyértelmű nyertes a fogadóirodáknál a Pats. ilyen 1,3 (pats) -3,1 (steelers) körüliek a két csapatra az oddsok. szerintem ennél jóval izgalmasabb lesz.Na igen, hátha Dobson visszatér arra az útra 😊azért Gronk, Minitron, Dola, plusz Dobson is nagyot játszott ellenük 2 éve, szóval illene ezt megoldaniGray dolfin lett.Igen, de ebből nem lesz most Bell és Bryant sem. Egyiket sem hiányolom 😊
Demecs
Wyatt
ZERO_L
Wyatt
több mint 10 éve
Na igen, hátha Dobson visszatér arra az útra 😊azért Gronk, Minitron, Dola, plusz Dobson is nagyot játszott ellenük 2 éve, szóval illene ezt megoldaniGray dolfin lett.Igen, de ebből nem lesz most Bell és Bryant sem. Egyiket sem hiányolom 😊
Demecs
Wyatt
ZERO_L

több mint 10 éve
azért Gronk, Minitron, Dola, plusz Dobson is nagyot játszott ellenük 2 éve, szóval illene ezt megoldaniGray dolfin lett.Igen, de ebből nem lesz most Bell és Bryant sem. Egyiket sem hiányolom 😊
Demecs
Wyatt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Gray dolfin lett.Igen, de ebből nem lesz most Bell és Bryant sem. Egyiket sem hiányolom 😊
Demecs

több mint 10 éve
Malcolm Butler a Super Bowl interceptionről, a Grammy-díjátadóról és a közös fotóról Jay Z-vel:Ez sima átvétele a pats.hu írásának.
hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/nem-tudhatod-mikor-jon-el-a-te-nagy-pillanatod
Sugar611
pats.hu/malcom-butler-elmenyei-az-offseasonbol
több mint 10 éve
Le kell szarni. Az espn blikk szinten van már.Hát, ez a cikk elsősorban RG-nek és a brancsának árthat igazán. Ha ebbe belebukik, akkor nekünk is megéri... 😀
Ők kezdték a labdás bizniszt is. valakit nagyon dughat ott RG. 😀
Demecs
Rólunk így is azt feltételezi az egész liga, hogy 2000-től 2007-ig agybafőbe videóztunk mindekit. Valószínűleg joggal 😊
több mint 10 éve
Gray dolfin lett. Várom nagyon már a meccset. Azt mondják a vasasoké az egyik legerősebb offense.
több mint 10 éve
Le kell szarni. Az espn blikk szinten van már.Ők kezdték a labdás bizniszt is. valakit nagyon dughat ott RG. 😀
több mint 10 éve
www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25294235/report-patriots-taped-40-opposing-teams-nfl-destroyed-tapesNa, a Spygate bújt elő megint. Fasza, gondoskodnak a szórakoztatásunkról 😕
több mint 10 éve
megnéztem az első Patriots dokumentumfilmet, nem volt rossz. a mai, do your job-ot jobban várom, bár szerintem annak is az ismétlését nézem majd meg, mert valamikor nagyon hajnalban lesz.