New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Nekem Hightower Lynch-megállítása ütötte ki a respekt-o-métert, utolsó előtti SB playben. Ez akkor nem tűnt fel így, de nem semmi, amit lenyomott ott. Nagy mentés volt, nem kisebb, mint az INT.Ha még hozzáveszed, hogy Magastorony akkor már hetek óta vállsérüléssel nyomta...
winston
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Nekem Hightower Lynch-megállítása ütötte ki a respekt-o-métert, utolsó előtti SB playben. Ez akkor nem tűnt fel így, de nem semmi, amit lenyomott ott. Nagy mentés volt, nem kisebb, mint az INT.a legjobb pats doku ever. egyik kedvencem: Edelman SB-winning TD-jének a play-ét a meccs előtti estén a hotel báltermében próbálták el először...😀Do Your Job:A narrátor Michael Chiklis, aki a The Shield, a korábbi Fantastic Four és számos tévé sorozat sztárja. Native massachusettsi, és hatalmas Patriots szurkoló. A XXXIX. Super Bowlon a philadelphiai Will Smithszel párban ők mutatták be a csapataikat. Csak, hogy Chris Evans és Mark Wahlberg mellett más híres szurkolókat is megemlítsünk, akik New England szülöttei.
www.reddit.com/user/timnog
Patriots rajongóknak kötelező, amerikai foci drukkereknek nagyon ajánlott megnézni 😊.
LordTamas
Kollega
vagy hogy Dola lefújta a KC elleni meccsen a már behívott Edelman passzjátékot, így meg lehetett csinálni a PO-ban újdonságként a ravens ellen😊
minden pats-fannak kötelező darab.
szerk.: ja, meg hogy DeGuglielmo nem aggódik, mert nálunk van Tom Brady, "The Ninja" 😀😀😀
triangle
több mint 10 éve
Na, nekifutok újra, mert csak olvasni nem tudok 😊Ha így volt, nem szaroztak, mert megcsinálták Amendola TD-je előtt is, csak akkor szar volt a passz 😊

több mint 10 éve
triangle
1 283
a legjobb pats doku ever. egyik kedvencem: Edelman SB-winning TD-jének a play-ét a meccs előtti estén a hotel báltermében próbálták el először...😀Do Your Job:A narrátor Michael Chiklis, aki a The Shield, a korábbi Fantastic Four és számos tévé sorozat sztárja. Native massachusettsi, és hatalmas Patriots szurkoló. A XXXIX. Super Bowlon a philadelphiai Will Smithszel párban ők mutatták be a csapataikat. Csak, hogy Chris Evans és Mark Wahlberg mellett más híres szurkolókat is megemlítsünk, akik New England szülöttei.
Patriots rajongóknak kötelező, amerikai foci drukkereknek nagyon ajánlott megnézni 😊.
LordTamas
Kollega
vagy hogy Dola lefújta a KC elleni meccsen a már behívott Edelman passzjátékot, így meg lehetett csinálni a PO-ban újdonságként a ravens ellen😊
minden pats-fannak kötelező darab.
szerk.: ja, meg hogy DeGuglielmo nem aggódik, mert nálunk van Tom Brady, "The Ninja" 😀😀😀
Szerkesztette: triangle
több mint 10 éve
Do Your Job:A narrátor Michael Chiklis, aki a The Shield, a korábbi Fantastic Four és számos tévé sorozat sztárja. Native massachusettsi, és hatalmas Patriots szurkoló. A XXXIX. Super Bowlon a philadelphiai Will Smithszel párban ők mutatták be a csapataikat. Csak, hogy Chris Evans és Mark Wahlberg mellett más híres szurkolókat is megemlítsünk, akik New England szülöttei.
LordTamas
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Do Your Job:érdemes eltenni a későbbiekre, mert ebben tényleg minden benne van amiért BB ekkora edző
LordTamas
(végre Browner jelenlétét is kiemelték az INT-nél, sokan elfeledkeztek róla, hogy bizony neki is komoly szerepe volt abban a mindblowing playben)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Do Your Job:www.reddit.com/user/timnog
több mint 10 éve
Azért Storkért nagyon nagy kár... tavaly iszonyat sokat dobott az OL-en az ő jelenléte😕Solder-Wendell-Andrews-Tré'-Vollmer
vagy
Solder-Kline-Wendell-Tré'-Vollmer
Mason addig nem kerül az O közelébe, amíg meg nem tanul legalább közepesen passz blokkolni.
Wendell eleddig csak C és RG poszton játszott.. szóval ez mind csak feltételezés 😊
Szvsz a második a biztosabb megoldás.Tartok tőle, hogy az első meccseken még cserélgetni fogunk meccs közben is, Wendell valószínűleg még nem bírná végig...
Szerkesztette: Gyulus
több mint 10 éve
Andrews is jó lesz. Elég biztató pre-t nyomott.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Azért Storkon sajnos folytatódik az egyetemi hagyománya, hogy sokat sérült. Akkor gondolom Wendell játszik centert és Mason és Jackson a két guard, vagy Andrews lesz a center és Wendell szokás szerint LG lesz?Szerintem az utóbbi, de lehet, hogy megint próbálgatás lesz.
kolok1972
több mint 10 éve
azt hittem a Do Your Job nézhető/visszanézehtő lesz GamePassen 😕 valaki tud hozzá linket esetleg?
több mint 10 éve
Azért Storkon sajnos folytatódik az egyetemi hagyománya, hogy sokat sérült. Akkor gondolom Wendell játszik centert és Mason és Jackson a két guard, vagy Andrews lesz a center és Wendell szokás szerint LG lesz?Ez egy Mike Wright-sztori lesz. 😕 A legjobb ember volt az interior O-line-on belül.
kolok1972
több mint 10 éve
Azért Storkon sajnos folytatódik az egyetemi hagyománya, hogy sokat sérült. Akkor gondolom Wendell játszik centert és Mason és Jackson a két guard, vagy Andrews lesz a center és Wendell szokás szerint LG lesz?
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Bocsánat, hogy hosszú idő után csak most aktivizálom magam amúgy.Június 16-án megszületett a kisfiam. Követtem az offseasont, ahogy tudtam, de nyilván nem tudtam eléggé. Most próbálok belerázódni az egészbe újra és a játékosmozgások alapján nekem eddig az jön le, hogy ha nem lenne nekünk BB, akkor ez a keret nem mutatná az SB-ba jutó esélyes csapat képét. Csak fene tudja, meddig lesz BB + TB, akik a szarból is tudnak vaskarikát, de hát a csapatot szeretem én is, a new englandi mentalitást és még megvan a főtengely. Mégis, rég voltam ennyire kíváncsi a csapat teljesítményére, mint most.
több mint 10 éve
Hárman PUP-on, hatan IR-en. Ebből a hatból Develin-en kívül, öt körül kisebb-nagyobb mértékben a kamu IR szaga terjeng.Már látom az ESPN főoldalán a riportot az IRgateről 😀
tomi-tomi
több mint 10 éve
Stork IR - designated to returnEz viszont megint egy fos hír.
kicsit komolyabb az agyrázkódás, mint elsőre tűnt..
triangle
több mint 10 éve
triangle
1 283
Stork IR - designated to returnkicsit komolyabb az agyrázkódás, mint elsőre tűnt..
több mint 10 éve
Szeretem a FB játékokat, kihalófélben lévő dolog ez. Nem baj, ha vannak rá opcióink.
több mint 10 éve
Ha akar ilyet JMD, akkor igen, valószínűleg Hóember lesz a FB. De Shaq Mason-on se lepődnék meg, ha nem neki kell LG-t játszania.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Kit fogunk betolni fullbekkbe, Hómanót?
több mint 10 éve
Hárman PUP-on, hatan IR-en. Ebből a hatból Develin-en kívül, öt körül kisebb-nagyobb mértékben a kamu IR szaga terjeng.
több mint 10 éve
Nálunk vannak a legtöbben IR-en???

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/