New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nekem Hightower Lynch-megállítása ütötte ki a respekt-o-métert, utolsó előtti SB playben. Ez akkor nem tűnt fel így, de nem semmi, amit lenyomott ott. Nagy mentés volt, nem kisebb, mint az INT.
winston
Ha még hozzáveszed, hogy Magastorony akkor már hetek óta vállsérüléssel nyomta...

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Do Your Job:

www.reddit.com/user/timnog

Patriots rajongóknak kötelező, amerikai foci drukkereknek nagyon ajánlott megnézni 😊.
LordTamas
A narrátor Michael Chiklis, aki a The Shield, a korábbi Fantastic Four és számos tévé sorozat sztárja. Native massachusettsi, és hatalmas Patriots szurkoló. A XXXIX. Super Bowlon a philadelphiai Will Smithszel párban ők mutatták be a csapataikat. Csak, hogy Chris Evans és Mark Wahlberg mellett más híres szurkolókat is megemlítsünk, akik New England szülöttei.
Kollega
a legjobb pats doku ever. egyik kedvencem: Edelman SB-winning TD-jének a play-ét a meccs előtti estén a hotel báltermében próbálták el először...😀
vagy hogy Dola lefújta a KC elleni meccsen a már behívott Edelman passzjátékot, így meg lehetett csinálni a PO-ban újdonságként a ravens ellen😊
minden pats-fannak kötelező darab.

szerk.: ja, meg hogy DeGuglielmo nem aggódik, mert nálunk van Tom Brady, "The Ninja" 😀😀😀
triangle
Nekem Hightower Lynch-megállítása ütötte ki a respekt-o-métert, utolsó előtti SB playben. Ez akkor nem tűnt fel így, de nem semmi, amit lenyomott ott. Nagy mentés volt, nem kisebb, mint az INT.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, nekifutok újra, mert csak olvasni nem tudok 😊
Ha így volt, nem szaroztak, mert megcsinálták Amendola TD-je előtt is, csak akkor szar volt a passz 😊

több mint 10 éve
triangle 1 283
Do Your Job:

Patriots rajongóknak kötelező, amerikai foci drukkereknek nagyon ajánlott megnézni 😊.
LordTamas
A narrátor Michael Chiklis, aki a The Shield, a korábbi Fantastic Four és számos tévé sorozat sztárja. Native massachusettsi, és hatalmas Patriots szurkoló. A XXXIX. Super Bowlon a philadelphiai Will Smithszel párban ők mutatták be a csapataikat. Csak, hogy Chris Evans és Mark Wahlberg mellett más híres szurkolókat is megemlítsünk, akik New England szülöttei.
Kollega
a legjobb pats doku ever. egyik kedvencem: Edelman SB-winning TD-jének a play-ét a meccs előtti estén a hotel báltermében próbálták el először...😀
vagy hogy Dola lefújta a KC elleni meccsen a már behívott Edelman passzjátékot, így meg lehetett csinálni a PO-ban újdonságként a ravens ellen😊
minden pats-fannak kötelező darab.

szerk.: ja, meg hogy DeGuglielmo nem aggódik, mert nálunk van Tom Brady, "The Ninja" 😀😀😀

Szerkesztette: triangle
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Do Your Job:

LordTamas

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Do Your Job:

LordTamas
érdemes eltenni a későbbiekre, mert ebben tényleg minden benne van amiért BB ekkora edző

(végre Browner jelenlétét is kiemelték az INT-nél, sokan elfeledkeztek róla, hogy bizony neki is komoly szerepe volt abban a mindblowing playben)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Do Your Job:

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
Bocsánat, hogy hosszú idő után csak most aktivizálom magam amúgy.
Június 16-án megszületett a kisfiam.Minitron
Gratula a kiscsákóhoz. SMS-t ne felejts el írni éjjel 😀 (ott egy szmájli a végén csak nálam nem látszik)

Szerkesztette: NB2
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Azért Storkért nagyon nagy kár... tavaly iszonyat sokat dobott az OL-en az ő jelenléte😕

Solder-Wendell-Andrews-Tré'-Vollmer
vagy
Solder-Kline-Wendell-Tré'-Vollmer

Mason addig nem kerül az O közelébe, amíg meg nem tanul legalább közepesen passz blokkolni.
Wendell eleddig csak C és RG poszton játszott.. szóval ez mind csak feltételezés 😊

Szvsz a második a biztosabb megoldás.Tartok tőle, hogy az első meccseken még cserélgetni fogunk meccs közben is, Wendell valószínűleg még nem bírná végig...

Szerkesztette: Gyulus
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Andrews is jó lesz. Elég biztató pre-t nyomott.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Azért Storkon sajnos folytatódik az egyetemi hagyománya, hogy sokat sérült. Akkor gondolom Wendell játszik centert és Mason és Jackson a két guard, vagy Andrews lesz a center és Wendell szokás szerint LG lesz?
kolok1972
Szerintem az utóbbi, de lehet, hogy megint próbálgatás lesz.
több mint 10 éve
azt hittem a Do Your Job nézhető/visszanézehtő lesz GamePassen 😕 valaki tud hozzá linket esetleg?
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Azért Storkon sajnos folytatódik az egyetemi hagyománya, hogy sokat sérült. Akkor gondolom Wendell játszik centert és Mason és Jackson a két guard, vagy Andrews lesz a center és Wendell szokás szerint LG lesz?
kolok1972
Ez egy Mike Wright-sztori lesz. 😕 A legjobb ember volt az interior O-line-on belül.
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Bocsánat, hogy hosszú idő után csak most aktivizálom magam amúgy.
Június 16-án megszületett a kisfiam. Követtem az offseasont, ahogy tudtam, de nyilván nem tudtam eléggé. Most próbálok belerázódni az egészbe újra és a játékosmozgások alapján nekem eddig az jön le, hogy ha nem lenne nekünk BB, akkor ez a keret nem mutatná az SB-ba jutó esélyes csapat képét. Csak fene tudja, meddig lesz BB + TB, akik a szarból is tudnak vaskarikát, de hát a csapatot szeretem én is, a new englandi mentalitást és még megvan a főtengely. Mégis, rég voltam ennyire kíváncsi a csapat teljesítményére, mint most.

több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Hárman PUP-on, hatan IR-en. Ebből a hatból Develin-en kívül, öt körül kisebb-nagyobb mértékben a kamu IR szaga terjeng.
tomi-tomi
Már látom az ESPN főoldalán a riportot az IRgateről 😀

több mint 10 éve
Stork IR - designated to return
kicsit komolyabb az agyrázkódás, mint elsőre tűnt..
triangle
Ez viszont megint egy fos hír.

több mint 10 éve
triangle 1 283
Stork IR - designated to return
kicsit komolyabb az agyrázkódás, mint elsőre tűnt..
több mint 10 éve
Szeretem a FB játékokat, kihalófélben lévő dolog ez. Nem baj, ha vannak rá opcióink.

több mint 10 éve
Ha akar ilyet JMD, akkor igen, valószínűleg Hóember lesz a FB. De Shaq Mason-on se lepődnék meg, ha nem neki kell LG-t játszania.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Kit fogunk betolni fullbekkbe, Hómanót?

több mint 10 éve
Hárman PUP-on, hatan IR-en. Ebből a hatból Develin-en kívül, öt körül kisebb-nagyobb mértékben a kamu IR szaga terjeng.

több mint 10 éve
Ezt én is szeretném tudni.

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Nálunk vannak a legtöbben IR-en???

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Én csak CB corps téren vagyok szkeptikus, a többi szerintem ok. Várom a szezonnyitót.

Szerkesztette: Minitron