New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 644 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
AFC East mindenki 1-0 amilyen a secünk és passrushunk Taylort Hall Of Fame magasságokba fogjuk emelni...

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Azért pont erre a csoportrajtra nem számítottam.
Minitron
Igen kemény lesz a Bills ellen. a Dolphins nem volt túl meggyőző, tőlük többet vártam a washington ellen, de javulhatnak még persze mire ellenük játszunk. Jets-t nem néztem, de ők a Jets 1-1 mérleget jósolok ellenük.
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Azért pont erre a csoportrajtra nem számítottam.

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ott tartunk, hogy ha levegőt veszünk abból LevegőGate lesz..
ThundersNFL
Nem. Ott tartunk, hogy mindenkit k....ra idegesít a 14 év alatt szerzett 4 gyűrű, 6 SB és 9 AFC döntő, különösen az AFC unja értelemszerűen ezt a dominanciát. Agybajt kapnak attól, hogy BB jobb edző mint a bárki más, ráadásul innovatív és minden szabály adta lehetőséget kihasznál. A saját tehetetlenségüket és kudarcukat sokkal egyszerűbb azzal magyarázni, hogy a Pats mindig csal, mint beismerni, hogy alapvetően gyengébbek nálunk ("outplayed and outcoached.") Melyik csapatok jártatják folyton a szájukat? Kóc, Postások, Jets - a fő kárvallottjai az elmúlt másfél évtized dominanciájának. A Steelers két gyűrűt nyert ez alatt az időszak alatt és eddig nem csatlakoztak a csaholó kórushoz, meg vagyok lepve, hogy egy ilyen nulla ügyön túráztatják magukat, de hát egyszerűbb ezt mondani, minthogy elcseszték a meccset. (Bár szerintem, ha megcsinálják azt a 10 pontot ,akkor csinál a csapat még egy scoring drive-ot, az offense nagyon ment.)
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 644 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ott tartunk, hogy ha levegőt veszünk abból LevegőGate lesz..

Draft

több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
De amúgy most már nekem úgy tűnik, nincs itt ilyen. Inkább már mindenki leszarja ezeket a bullshiteket, legalábbis nem láttam a Steelersnél sem tegnapig (ma még nem néztem), hogy bárki ezen pörögne, vagy bárhol. Szóval szerintem ilyentől nem kell tartani. Inkább a prófétás hsz-ekkel lesz tele minden megint 😊
Wyatt
Olvasd el gabistar hsz-ait a steelers topikban...epic 😀
gordon
"Spygate, deflategate, ol falember mint elkapo,"

itt lett végem 😊 😊

(van ennél még lejjebb???)
ZERO_L
Szóval mi nem hívhatunk trükkös játékot mert az csalás? Vagy ezt a falemberes dolgot csak én nem értem?
Ezen viszont egy jót nevettem 😀
 scontent-ord1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/12002565_992379874142034_1752681340188265068_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9

Ez se rossz 😀
 scontent-atl3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xal1/v/t1.0-9/11987080_899937273433267_7651107841307589368_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=5155ff7d13bea53379a6fe471fb9aafe&oe=566E7A98

Szerkesztette: cspeti98

több mint 10 éve
De amúgy most már nekem úgy tűnik, nincs itt ilyen. Inkább már mindenki leszarja ezeket a bullshiteket, legalábbis nem láttam a Steelersnél sem tegnapig (ma még nem néztem), hogy bárki ezen pörögne, vagy bárhol. Szóval szerintem ilyentől nem kell tartani. Inkább a prófétás hsz-ekkel lesz tele minden megint 😊
Wyatt
gordon
Nem lehet, hogy ő Koller Jozi Steelers szurkoló alteregója? 😀

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Wyatt
gordon
"Spygate, deflategate, ol falember mint elkapo,"

itt lett végem 😊 😊

(van ennél még lejjebb???)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wyatt
gordon
Este meglesem akkor

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Wyatt
több mint 10 éve

több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Ez ilyen lesz ebben az évben ha nyerünk az tuti csalással... Ez a boszorkány üldözés, trollok mellékterméke meg plussz mankó azoknak akik nem bírják elviselni a vereséget. Mert könnyebb csalást emlegetni mint a csapatod felkészületlenségét felhozni ugye-ugye.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Gondolkozzon inkább azon, hogy hova szánta azt a labdát, amivel olyan szépen megtalálta Harmont. Oké speciel dühösek is lehetnek, hogy ilyen szépen el...ták azt a goal line helyzetet. De leginkább saját magukra. Unwritten rule...magánál van ez az ember?

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Le kell tojni. Még 18 meccset nyerjünk meg, aztán jól van 😀

több mint 10 éve
ha még csak rinyálnának...
 deadspin.com/steelers-assistant-coach-accused-of-assaulting-patriots-1730084116
ZERO_L
jó, mondjuk ezt elővenni is hülyeség a csapatra mutogatva. nem értem amugy, mi ez a feszkó most nfl szinten, de fárasztó.
több mint 10 éve
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25298287/forget-headsets-roethlisberger-says-patriots-defense-broke-unwritten-rule
Gyulus
erre nem mondok semmit. tiltsák be. szabad mozgatni a védőfalat oldalirányban? szabad. ja hogy ők már indították volna a játékot utána kicsivel és ezért beugrott a tackle? bocs.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
ha még csak rinyálnának...
 deadspin.com/steelers-assistant-coach-accused-of-assaulting-patriots-1730084116

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
RadioGate is lesz?
Lassan mindent hozzánk kötnek....
ThundersNFL
A liga szerencsére elég kategorikus ismételt nyilatkozatot tett az ügyben... kizárták bármi "külső" beavatkozás lehetőségét. Remélhetően hamarosan új témát talál a sajtó.

www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25298287/forget-headsets-roethlisberger-says-patriots-defense-broke-unwritten-rule
Eddig nem volt jellemző a vasasokra, hogy fürdős kurvákként vinnyogjanak egy-egy vereség után. Tomlint speciel magasról leszarom, Big Ben azért elszomorító...

Beszéljünk arról inkább, h a Steelers TE edző ellen vizsgálat indult, mivel a félidőben megrúgott egy Pats fant 😀

Szerkesztette: Gyulus
több mint 10 éve
RadioGate is lesz?
ThundersNFL
Sőt lesz Gronkgate is mert az nem fair a többiekkel szemben hogy Gronk ennyire jó.
cspeti98
BradyGate
DrunkGate - Edelman SB karnevál ünneplése 😀
ThundersNFL
Talentgate
Wingate 😀

több mint 10 éve
Ha van rá igény, akkor szivesen írok. 😊
cspeti98
Szerintem kezd is el😊
Volt már rá példa, hogy más élménybeszámolóját is kitették Danná-ék a pats.hu-ra, szóval beszéld meg velük, hátha van rá igény.
NB2
Már írtam a pats.hu-ra is. Amint hazaérek, elkezdem 😊

több mint 10 éve
RadioGate is lesz?
ThundersNFL
Sőt lesz Gronkgate is mert az nem fair a többiekkel szemben hogy Gronk ennyire jó.
cspeti98
BradyGate
DrunkGate - Edelman SB karnevál ünneplése 😀

Draft

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
cspeti98
Szerintem kezd is el😊
Volt már rá példa, hogy más élménybeszámolóját is kitették Danná-ék a pats.hu-ra, szóval beszéld meg velük, hátha van rá igény.
több mint 10 éve
RadioGate is lesz?
ThundersNFL

több mint 10 éve
RadioGate is lesz?

Draft

több mint 10 éve
 www.sbnation.com/lookit/2015/9/10/9309207/patriots-fans-taunt-roger-goodell-with-where-is-roger-chant
Nem olyan mint élőben, de nem rossz 😀
cspeti98
OFF!

Írsz majd valami beszámolót ide v. pats.hu-n lesz fent valami?

köszi!

ON!
NB2