New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
AFC East mindenki 1-0 amilyen a secünk és passrushunk Taylort Hall Of Fame magasságokba fogjuk emelni...
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Azért pont erre a csoportrajtra nem számítottam.Igen kemény lesz a Bills ellen. a Dolphins nem volt túl meggyőző, tőlük többet vártam a washington ellen, de javulhatnak még persze mire ellenük játszunk. Jets-t nem néztem, de ők a Jets 1-1 mérleget jósolok ellenük.
Minitron
több mint 10 éve
Azért pont erre a csoportrajtra nem számítottam.
több mint 10 éve
Ott tartunk, hogy ha levegőt veszünk abból LevegőGate lesz..Nem. Ott tartunk, hogy mindenkit k....ra idegesít a 14 év alatt szerzett 4 gyűrű, 6 SB és 9 AFC döntő, különösen az AFC unja értelemszerűen ezt a dominanciát. Agybajt kapnak attól, hogy BB jobb edző mint a bárki más, ráadásul innovatív és minden szabály adta lehetőséget kihasznál. A saját tehetetlenségüket és kudarcukat sokkal egyszerűbb azzal magyarázni, hogy a Pats mindig csal, mint beismerni, hogy alapvetően gyengébbek nálunk ("outplayed and outcoached.") Melyik csapatok jártatják folyton a szájukat? Kóc, Postások, Jets - a fő kárvallottjai az elmúlt másfél évtized dominanciájának. A Steelers két gyűrűt nyert ez alatt az időszak alatt és eddig nem csatlakoztak a csaholó kórushoz, meg vagyok lepve, hogy egy ilyen nulla ügyön túráztatják magukat, de hát egyszerűbb ezt mondani, minthogy elcseszték a meccset. (Bár szerintem, ha megcsinálják azt a 10 pontot ,akkor csinál a csapat még egy scoring drive-ot, az offense nagyon ment.)
ThundersNFL
több mint 10 éve
Ott tartunk, hogy ha levegőt veszünk abból LevegőGate lesz..
Draft

több mint 10 éve
Szóval mi nem hívhatunk trükkös játékot mert az csalás? Vagy ezt a falemberes dolgot csak én nem értem?"Spygate, deflategate, ol falember mint elkapo,"De amúgy most már nekem úgy tűnik, nincs itt ilyen. Inkább már mindenki leszarja ezeket a bullshiteket, legalábbis nem láttam a Steelersnél sem tegnapig (ma még nem néztem), hogy bárki ezen pörögne, vagy bárhol. Szóval szerintem ilyentől nem kell tartani. Inkább a prófétás hsz-ekkel lesz tele minden megint 😊Olvasd el gabistar hsz-ait a steelers topikban...epic 😀
Wyatt
gordon
itt lett végem 😊 😊
(van ennél még lejjebb???)
ZERO_L
Ezen viszont egy jót nevettem 😀
scontent-ord1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/12002565_992379874142034_1752681340188265068_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9
Ez se rossz 😀
scontent-atl3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xal1/v/t1.0-9/11987080_899937273433267_7651107841307589368_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=5155ff7d13bea53379a6fe471fb9aafe&oe=566E7A98
Szerkesztette: cspeti98
több mint 10 éve
Nem lehet, hogy ő Koller Jozi Steelers szurkoló alteregója? 😀De amúgy most már nekem úgy tűnik, nincs itt ilyen. Inkább már mindenki leszarja ezeket a bullshiteket, legalábbis nem láttam a Steelersnél sem tegnapig (ma még nem néztem), hogy bárki ezen pörögne, vagy bárhol. Szóval szerintem ilyentől nem kell tartani. Inkább a prófétás hsz-ekkel lesz tele minden megint 😊Olvasd el gabistar hsz-ait a steelers topikban...epic 😀
Wyatt
gordon
több mint 10 éve
"Spygate, deflategate, ol falember mint elkapo,"De amúgy most már nekem úgy tűnik, nincs itt ilyen. Inkább már mindenki leszarja ezeket a bullshiteket, legalábbis nem láttam a Steelersnél sem tegnapig (ma még nem néztem), hogy bárki ezen pörögne, vagy bárhol. Szóval szerintem ilyentől nem kell tartani. Inkább a prófétás hsz-ekkel lesz tele minden megint 😊Olvasd el gabistar hsz-ait a steelers topikban...epic 😀
Wyatt
gordon
itt lett végem 😊 😊
(van ennél még lejjebb???)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Este meglesem akkorDe amúgy most már nekem úgy tűnik, nincs itt ilyen. Inkább már mindenki leszarja ezeket a bullshiteket, legalábbis nem láttam a Steelersnél sem tegnapig (ma még nem néztem), hogy bárki ezen pörögne, vagy bárhol. Szóval szerintem ilyentől nem kell tartani. Inkább a prófétás hsz-ekkel lesz tele minden megint 😊Olvasd el gabistar hsz-ait a steelers topikban...epic 😀
Wyatt
gordon

több mint 10 éve
De amúgy most már nekem úgy tűnik, nincs itt ilyen. Inkább már mindenki leszarja ezeket a bullshiteket, legalábbis nem láttam a Steelersnél sem tegnapig (ma még nem néztem), hogy bárki ezen pörögne, vagy bárhol. Szóval szerintem ilyentől nem kell tartani. Inkább a prófétás hsz-ekkel lesz tele minden megint 😊Olvasd el gabistar hsz-ait a steelers topikban...epic 😀
Wyatt
több mint 10 éve
De amúgy most már nekem úgy tűnik, nincs itt ilyen. Inkább már mindenki leszarja ezeket a bullshiteket, legalábbis nem láttam a Steelersnél sem tegnapig (ma még nem néztem), hogy bárki ezen pörögne, vagy bárhol. Szóval szerintem ilyentől nem kell tartani. Inkább a prófétás hsz-ekkel lesz tele minden megint 😊

több mint 10 éve
Ez ilyen lesz ebben az évben ha nyerünk az tuti csalással... Ez a boszorkány üldözés, trollok mellékterméke meg plussz mankó azoknak akik nem bírják elviselni a vereséget. Mert könnyebb csalást emlegetni mint a csapatod felkészületlenségét felhozni ugye-ugye.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Gondolkozzon inkább azon, hogy hova szánta azt a labdát, amivel olyan szépen megtalálta Harmont. Oké speciel dühösek is lehetnek, hogy ilyen szépen el...ták azt a goal line helyzetet. De leginkább saját magukra. Unwritten rule...magánál van ez az ember?
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ha még csak rinyálnának...jó, mondjuk ezt elővenni is hülyeség a csapatra mutogatva. nem értem amugy, mi ez a feszkó most nfl szinten, de fárasztó.
deadspin.com/steelers-assistant-coach-accused-of-assaulting-patriots-1730084116
ZERO_L
több mint 10 éve
www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25298287/forget-headsets-roethlisberger-says-patriots-defense-broke-unwritten-ruleerre nem mondok semmit. tiltsák be. szabad mozgatni a védőfalat oldalirányban? szabad. ja hogy ők már indították volna a játékot utána kicsivel és ezért beugrott a tackle? bocs.
Gyulus
több mint 10 éve
ha még csak rinyálnának... deadspin.com/steelers-assistant-coach-accused-of-assaulting-patriots-1730084116

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
RadioGate is lesz?A liga szerencsére elég kategorikus ismételt nyilatkozatot tett az ügyben... kizárták bármi "külső" beavatkozás lehetőségét. Remélhetően hamarosan új témát talál a sajtó.
Lassan mindent hozzánk kötnek....
ThundersNFL
www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25298287/forget-headsets-roethlisberger-says-patriots-defense-broke-unwritten-rule
Eddig nem volt jellemző a vasasokra, hogy fürdős kurvákként vinnyogjanak egy-egy vereség után. Tomlint speciel magasról leszarom, Big Ben azért elszomorító...
Beszéljünk arról inkább, h a Steelers TE edző ellen vizsgálat indult, mivel a félidőben megrúgott egy Pats fant 😀
Szerkesztette: Gyulus
több mint 10 éve
TalentgateBradyGateRadioGate is lesz?Sőt lesz Gronkgate is mert az nem fair a többiekkel szemben hogy Gronk ennyire jó.
ThundersNFL
cspeti98
DrunkGate - Edelman SB karnevál ünneplése 😀
ThundersNFL
Wingate 😀
több mint 10 éve
Már írtam a pats.hu-ra is. Amint hazaérek, elkezdem 😊Ha van rá igény, akkor szivesen írok. 😊Szerintem kezd is el😊
cspeti98
Volt már rá példa, hogy más élménybeszámolóját is kitették Danná-ék a pats.hu-ra, szóval beszéld meg velük, hátha van rá igény.
NB2
több mint 10 éve
BradyGateRadioGate is lesz?Sőt lesz Gronkgate is mert az nem fair a többiekkel szemben hogy Gronk ennyire jó.
ThundersNFL
cspeti98
DrunkGate - Edelman SB karnevál ünneplése 😀
Draft

több mint 10 éve
Ha van rá igény, akkor szivesen írok. 😊Szerintem kezd is el😊
cspeti98
Volt már rá példa, hogy más élménybeszámolóját is kitették Danná-ék a pats.hu-ra, szóval beszéld meg velük, hátha van rá igény.
több mint 10 éve
RadioGate is lesz?Sőt lesz Gronkgate is mert az nem fair a többiekkel szemben hogy Gronk ennyire jó.
ThundersNFL
több mint 10 éve
RadioGate is lesz?Lassan mindent hozzánk kötnek....
Draft

több mint 10 éve
Ha van rá igény, akkor szivesen írok. 😊www.sbnation.com/lookit/2015/9/10/9309207/patriots-fans-taunt-roger-goodell-with-where-is-roger-chantOFF!
Nem olyan mint élőben, de nem rossz 😀
cspeti98
Írsz majd valami beszámolót ide v. pats.hu-n lesz fent valami?
köszi!
ON!
NB2