New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Rex Ryan: Only King Kong could cover Gronk 1-on-1.

Ez jó duma. 😊
több mint 10 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade
Nagyon keresünk visszahordót, hogy ne Edelmant és Amendolát törjük össze. Hát, hajrá 😊
Wyatt
Tavalyi szezon után pont visszahordásra alkalmatlan.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nagyon keresünk visszahordót, hogy ne Edelmant és Amendolát törjük össze. Hát, hajrá 😊

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Keshawn Martin? Ennyire kétségbe vagyunk esve?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Volt már?

The New England Patriots announced today that LB Dekoda Watson has been re-signed. Terms of the contract were not announced.
In addition, the Patriots signed LB Eric Martin to the practice squad and released LB Alex Singleton and DL Jimmy Staten from the practice squad.

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem tudom az illető melyik évi és hogyan szűrt adatokat nézett, de a tavalyi teljes idényes adat így néz ki: (Ezt a pffről vettem, most):

- Marshawn Lynch (3.0)
- Jeremy Hill, Eddie Lacy, Arian Foster (2.8)
- Jamaal Charles, Joique Bell, Jonathan Stewart (2.6)
- Alfred Morris, C.J. Anderson, DeMarco Murray, Giovani Bernard (2.5)
- Le'Veon Bell (2.4)
- Justin Forsett, Frank Gore, Fred Jackson, Lamar Miller (2.3)
- Matt Forte (2.2)
- LeSean McCoy (2.1)

Ez a snapek 50%-ában legalább pályán levők sorrendje. A 25%-50% közöttieknél van pár kiugró eredmény, (pl. Helu 3.8, Todman 3.4), és pár nagyon jó (pl. Bradshaw 2.9, Hyde 2.8).

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 512 — Patriot
Valaki tudna dobni egy linket, hogy tavaly a futók hány yardot tettek meg az első contact után? Megköszönném 😀
gordon
Ilyet találtam:

Top RBs by Yards after Contact/Attempt (per PFF) (self.nfl)

1) Arian Foster (3.00)
2) Jamaal Charles (2.77)
3) Marshawn Lynch (2.72)
4) DeMarco Murray (2.69)
5) Eddie Lacy (2.64)
T-6) Chris Ivory, Joique Bell (2.62)
8) Alfred Morris (2.60)
9) Mark Ingram (2.55)
10) Le'Veon Bell (2.53)

Minimum of 150 attempts

www.reddit.com/r/nfl/comments/2oole6/top_rbs_by_yards_after_contactattempt_per_pff/
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Valaki tudna dobni egy linket, hogy tavaly a futók hány yardot tettek meg az első contact után? Megköszönném 😀
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Nem hiszel benne, hogy Pryor lesz a kezdő?
Vagy a PS-be megy a helyére? 😀
Wyatt
Wyatt, dobd be pls ha erre jársz az első meccs PFF értékelését, köszi 😊

Szerkesztette: gordon
több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 214 — Patriots GM
Kár Harperért. Kitette a csapat..
ParadSEC
Gondolom Thompkins-szal fog helyet cserélni
Spigo
én KT-től még várok egy game winning TD catch-t 😊
ZERO_L
nem lehetne többet? 😊
több mint 10 éve
Wyatt
Sztem Harper megy PS-be, Thompkins meg 53-ba.
Aztán lehet Pryor megy PS-be, ha hajlandó rá
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
ParadSEC
Spigo
én KT-től még várok egy game winning TD catch-t 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Wyatt
Lehetne szépeket tervezni Brady-Edelman-Pryor felállásokkal, de csak akkor érné meg, ha amugy Pryor elkapónak alkalmas alapból. Meg persze, ha van egy Tom Brady a csapatban, akkor sokszor nem fogjuk mással dobáltatni a labdát, ahogy azt BB is mondta.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Szerkesztette: Wyatt

több mint 10 éve
ParadSEC
több mint 10 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Lassan ez már inkább fárasztó, mint vicces:
 www.bostonsportsdesk.com/breaking-news-nfl-to-investigate-patriots-role-in-suggs-acl-injury/
Kollega
Szerintem vicces...vagy csak én nem olvastam még elég ilyen sztorit😊
Ennyi meghurcolás után szerintem megérdemli Goodell, h TB után most ő kerüljön a kereszttűzbe.
Nekem a kommentek közé írt sztori is tetszett. 'Fangate'.

Breaking news: The NFL is now investigating the Patriots for allegedly using high powered fans to blow 2 of Josh Scobee’s FG attempts off course.
This new scandal came to fruition when the NFL was alerted by the Steelers, who overheard Robert Kraft make the comment “We owe it all to the fans”.
Roger Goodell will be hiring Ted Wells to investigate, paying him an unprecedented amount of $2.98. Wells quickly discovered that Bill Belichick had 2 hand held personal fans delivered to him in July. The fans were reportedly bought at Radio Shack for $9.95 each.
When Belichick was asked to produce the 2 fans, he claimed he lent them to Tom Brady, who destroyed them after they allegedly didn’t work as advertised. Ted Wells is now investigating the possible collusion between the Patriots and an unnamed CSNNE employee that is referred to as “Blowhard”.
It is not known whether that may be Gary Tanguay or Mike Felger. Chris Mortenson reported the incident first, claiming that he heard from an unnamed source that the hand held fans created a wind of over 80 MPH. According to Mortenson, Ernie Adams had the personal fans modified to create gale force wind, a modification that Brady more probably than not knew about.
Roger Goodell said he knew all along the Patriots had an unusual amount of “fans” at their home games and are more than likely using these fans to alter the outcome of NFL games in their favor…
This new incident is now being called “Fangate”.
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Ha már TD magazin. Hogy kerülhet be ekkora faszság, mint a Szilvási publicisztikája?!
Viccnek is rossz. Komolyan tele a tököm már ezzel. Próbálok nem erre fókuszálni, de ha már az egyetlen ilyen jellegű magyar sajtóból is ez jön... Még jó, hogy alig indult el a magazin, de máris esik a színvonal.
Nem beszélve a botrányos keret meghatározásokról és a részlehajló írásokról.

Az is milyen állítás már, hogy idézem:

"Úgyhogy hiába az egyébként minden vitán felül parádés védelem és a drága támadók, már nem 1999 van. Britney Spears már nem hamvas (honnan tudja ezt a kedves szerző? bekóstolta?), ifjú tinisztárnak számít, a Hatodik érzék csattanóját már mindenki ismeri (én nem, mert még nem láttam, hoppá), és irányító nélkül sem lehet messzire jutni az NFL-ben (ezt még adom is). A Bills sem fog (na de ezt a pofátlanságot)."

Még, jó hogy amit jósoltak, annak kb. a 10%-a ha bejött eddig. Jó hogy van ez a magazin, de haragszom most kicsit. Elszálltak a szerzők eléggé. Elérik majd, hogy nem fogom megvenni. Amit eddig kértem tőlük emailben, azt úgy sem teljesítették, pedig megígérték. Az egyik egy pats cheerlader poszter lett volna X)

Az, hogy a támadósorunknál is engedett és nem szerzett yardokat ír, szóra sem érdemes...meg ugye akire figyelni kell...bah!
Minitron
| bruce willis az elején meghal |

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ha már TD magazin. Hogy kerülhet be ekkora faszság, mint a Szilvási publicisztikája?!
Viccnek is rossz. Komolyan tele a tököm már ezzel. Próbálok nem erre fókuszálni, de ha már az egyetlen ilyen jellegű magyar sajtóból is ez jön... Még jó, hogy alig indult el a magazin, de máris esik a színvonal.

"Úgyhogy hiába az egyébként minden vitán felül parádés védelem és a drága támadók, már nem 1999 van. Britney Spears már nem hamvas (honnan tudja ezt a kedves szerző? bekóstolta?), ifjú tinisztárnak számít, a Hatodik érzék csattanóját már mindenki ismeri (én nem, mert még nem láttam, hoppá), és irányító nélkül sem lehet messzire jutni az NFL-ben (ezt még adom is). A Bills sem fog (na de ezt a pofátlanságot)."

Még, jó hogy amit jósoltak, annak kb. a 10%-a ha bejött eddig. Jó hogy van ez a magazin, de haragszom most kicsit. Elszálltak a szerzők eléggé. Elérik majd, hogy nem fogom megvenni. Amit eddig kértem tőlük emailben, azt úgy sem teljesítették, pedig megígérték. Az egyik egy pats cheerlader poszter lett volna X)

Az, hogy a támadósorunknál is engedett és nem szerzett yardokat ír, szóra sem érdemes...meg ugye akire figyelni kell...bah!
Minitron
Én eddig sem vettem meg. Minek? Csak ezen az oldalon 10x több információ van és up-to-date, ha pedig az ember olvassa az USA-beli oldalakat, minden tud, az elemzések színvonalának különbségét pedig zongorázni lehet.

Szerkesztette: Burkus
több mint 10 éve

Szerkesztette: Minitron

több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Mikor kell kitenni valakit Blount lejáró eltiltása miatt?
Csabiii
A Broncosnál már megtették ezt T.J. Ward miatt, szóval bármikor megtehetitek.
iktriad
Már mi is megtettük, Eric Martint küldtük el.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 740 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Csabiii
A Broncosnál már megtették ezt T.J. Ward miatt, szóval bármikor megtehetitek.
több mint 10 éve
Csabiii New England Patriots 198
több mint 10 éve
Terrelle Pryor próbajátszik New Englandben, szerintem Belichick megint tervez valamit a szabálykönyv ellen 😀
Sipiz01
WR-be jönne? De minek? QB-nek? Végképp minek?

több mint 10 éve
Sipiz01 New England Patriots 48
Terrelle Pryor próbajátszik New Englandben, szerintem Belichick megint tervez valamit a szabálykönyv ellen 😀