New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Szerintem ez Jets D sem jobb, mint a tavalyi SEA D volt, vagy a BUF D most. Ezzel a "run heavy" gameplannel őket is kifilézzük majd.Jó lesz Luck, felesleges most kárörvendeni, ahogy Bradyn is felesleges volt tavalyA DeflateGate után talán megengedhető lenne egy kis kárörvendés is. De ez nem az, inkább hüledezés, hogy az előzetes hype-hoz képest mennyire szarok (egyenlőre). Bár nem látom, hogy mitől javulnának fel, ezen a meccsen is csak vékonyabbak lettek. (Már a depth a sérülések miatt.)
Wyatt
A meccset inkább azzal a szemmel nézem, hogy két nagy jövőbeli ellenfelünk mit alakít és egyenlőre mind a Colts egészét, mind a Jets O-t illetően nyugodt vagyok. A Jets D meg hozza, amit várni lehetett,de Bill Mester a Buffalo ellen is kitalálta a tutit.
Burkus
több mint 10 éve
DettóTényleg van egy kis kárörvendés ,de inkább csalódás, mert eléggé nagy volt a hype a Colts körül és ahhoz képest ez 0. Mi lesz ha velünk játszanak ? Megint 45-7 , és akkor megint kereshetnek valamit amibe bele tudnak kötni .Én pont leszarom.
Füszer
zinedine5
több mint 10 éve
Én örülök, ha a nagy riválisok botlanak, nekem nem csalódás, ha valaki kikap 😊De nem annyira, mint Dróóóóóóóóóóóth Zoliiiiiiiiiinak 😀

több mint 10 éve
Tényleg van egy kis kárörvendés ,de inkább csalódás, mert eléggé nagy volt a hype a Colts körül és ahhoz képest ez 0. Mi lesz ha velünk játszanak ? Megint 45-7 , és akkor megint kereshetnek valamit amibe bele tudnak kötni .Én pont leszarom.
Füszer
több mint 10 éve
Tényleg van egy kis kárörvendés ,de inkább csalódás, mert eléggé nagy volt a hype a Colts körül és ahhoz képest ez 0. Mi lesz ha velünk játszanak ? Megint 45-7 , és akkor megint kereshetnek valamit amibe bele tudnak kötni .
több mint 10 éve
Jó lesz Luck, felesleges most kárörvendeni, ahogy Bradyn is felesleges volt tavalyA DeflateGate után talán megengedhető lenne egy kis kárörvendés is. De ez nem az, inkább hüledezés, hogy az előzetes hype-hoz képest mennyire szarok (egyenlőre). Bár nem látom, hogy mitől javulnának fel, ezen a meccsen is csak vékonyabbak lettek. (Már a depth a sérülések miatt.)
Wyatt
A meccset inkább azzal a szemmel nézem, hogy két nagy jövőbeli ellenfelünk mit alakít és egyenlőre mind a Colts egészét, mind a Jets O-t illetően nyugodt vagyok. A Jets D meg hozza, amit várni lehetett,de Bill Mester a Buffalo ellen is kitalálta a tutit.
Szerkesztette: Burkus
több mint 10 éve
Luck lehet hogy jó lesz ,de ha nincs aki megvédi sokra nem megy vele. Ahogy Brady se menne sokra , de nem egy kategória a két QB. Lucknak még nagyon sokat kell bizonyítania hogy egyáltalán megközelítse Brady szintjét.
több mint 10 éve
Jó lesz Luck, felesleges most kárörvendeni, ahogy Bradyn is felesleges volt tavaly

több mint 10 éve
Coltsnál megint puha volt a labda ? 😊 Ja nem , csak 45-7 nél puha 😊
több mint 10 éve
Most nézem a MNF-t, a Jets D nehéz diónak tűnik, az O viszont nem. De ez a Colts... Luck két meccsen 5 INT és meg legalább hármat megúszott ezen a meccsen. MVP...
több mint 10 éve
Na nem már... Tavaly ahogy BB szívatta a felállásokkal és a bejelentett elkapókkal, az zseniális volt. A palinak fogalma sem volt, hogy mi történik. Ha ismerte volna a szabálykönyvet, akkor tudta volna követni. Az igazi "outcoaching" volt.Mondjuk annak a „genya" Harbaugh-nak a védelmére legyen mondva, neki nem is kell elismernie, hogy Belicick outcoacholja, tekintve, hogy az egész mezőnyből kb. ő az egyedüli, akivel nem szórakozik BB, ahogy csak akar, és ő tud folyamatosan borsot törni a Pats orra alá.Igen, egyenesebb mint az a genya Harbaugh. De azért ha én tulajdonos lennék, jobban örülnék, ha a főedzőm győzelemre vinné a csapatomat és nem azt kellene ünnepelnem évente 2x, hogy azt milyen elegánsan tudja elismerni, hogy megint leégett BB-el szemben. A tegnapi NE gameplan zseniális volt.Rex Ryan: 'Belichick outcoached me' 😊)))))))))) Ezt a mondatot évente 2x mondja el mostanában.Becsületére legyen szólva, kb. ő az egyetlen, aki ilyent hajlandó kimondani a meccs után. A többi edző maszatolna. Nagy troll tud lenni a pali, de az biztos, hogy legalább egyenes és őszinte.
Burkus
peterk2005
Burkus
Nagy zseni (és szerintem egyáltalán nem olyan ellenszenves, mint ahogy a Pats-fanok legtöbbje látja).
De drukkoljatok, hogy ő legyen az új Colts HC jövőre. (:
Törölt
több mint 10 éve
Jaja. Butlert is verték meg, igazad vanSzerintem akkor sem őt verték meg, csak ő vette észre, hogy gáz van és átváltott az emberéről. Ha nem csúszik meg, akkor érzésem szerint minimum leüti a passzt.
EGY(!) alkalommal az egész meccsen, az mondjuk 32 yardos TD volt, amikor kb már a csapat sem játszott. Amellett egy labda ment felé, az incomplete lett, és amúgy volt egy interceptionje is, nem is akármilyen.
Wyatt
A kezdő védelemben 1új ember van, rajta kívül mindenki keretben volt tavaly.Branch helyett Wilfork és/vagy Chris Jones. Branch - ahogy idén is - szituációs, rotációs DT.
Jones-Branch-Siliga-Ninko
Collins-HT-Mayo
Butler-DMC-Chung-New man...
gordon
Mayo helyett Arrington. Mayo idén sem kezdő - még(?).
Butler helyett Revis.
Nagyjából a két DE, a két LB és a két safety kapja ugyanazt a szerepet. Bár hál'istennek Sheard leviszi Ninko-ék elmebeteg terhelését egészséges szintre.
Egy dolog, hogy keretben volt, de tavalyi kiegészítő/új(onc) emberekre zuhant sokkal nagyobb szerep. Butler például tavaly a snap-ek 17%-ában volt pályán, idén 100.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Butlert is verik...rengeteg új ember?Arra is van valami jópofa statisztika, hogy tavaly hányszor állt fel így a védelem? Mert ha háromnál többször, akkor ünnepélyesen igazat adok neked, bár kötve hiszem, hogy így lett volna.
A kezdő védelemben 1új ember van, rajta kívül mindenki keretben volt tavaly.
Collins-HT-Mayo
gordon
Are you kidding me?
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Jaja. Butlert is verték meg, igazad vanEGY(!) alkalommal az egész meccsen, az mondjuk 32 yardos TD volt, amikor kb már a csapat sem játszott. Amellett egy labda ment felé, az incomplete lett, és amúgy volt egy interceptionje is, nem is akármilyen.
Értem én, hogy várod már a simet, de azért na 😛
Szerkesztette: Wyatt

több mint 10 éve
Butlert is verik...rengeteg új ember?Nem szeretem mikor két W után SB ben látnak már minket, mint ahogy az sem tetszett amikor tavaly 2-.2 után sokan rámenetek volna a top draftcetlire.. Van még meló bőven főleg a védelemnél, borzasztó nézni, hogy a cornereket 1v 1 ben szinte bárki megveri..Azért az első fordulóban nem szinte bárki verte Butlert, a másodikban meg szinte nem is verték meg. De az első mondatodra jobban tekintettel lehetnél a másodikban. Rengeteg az új ember a védelemben.
gordon
Kollega
A kezdő védelemben 1új ember van, rajta kívül mindenki keretben volt tavaly.
Collins-HT-Mayo
több mint 10 éve
Nem szeretem mikor két W után SB ben látnak már minket, mint ahogy az sem tetszett amikor tavaly 2-.2 után sokan rámenetek volna a top draftcetlire.. Van még meló bőven főleg a védelemnél, borzasztó nézni, hogy a cornereket 1v 1 ben szinte bárki megveri..Azért az első fordulóban nem szinte bárki verte Butlert, a másodikban meg szinte nem is verték meg. De az első mondatodra jobban tekintettel lehetnél a másodikban. Rengeteg az új ember a védelemben.
gordon
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
De szerintem tőle nem várt itt senki hatalmas upgradet 😊Nem szeretem mikor két W után SB ben látnak már minket, mint ahogy az sem tetszett amikor tavaly 2-.2 után sokan rámenetek volna a top draftcetlire.. Van még meló bőven főleg a védelemnél, borzasztó nézni, hogy a cornereket 1v 1 ben szinte bárki megveri..Ez inkább Fletcherre igaz csak. Ő mondjuk tényleg borzasztó eddig.
gordon
FunHun
Csak BB mester látja úgy hogy ő nagyon frankó lesz itt Bostonban..... 😊
több mint 10 éve
Nem szeretem mikor két W után SB ben látnak már minket, mint ahogy az sem tetszett amikor tavaly 2-.2 után sokan rámenetek volna a top draftcetlire.. Van még meló bőven főleg a védelemnél, borzasztó nézni, hogy a cornereket 1v 1 ben szinte bárki megveri..Ez inkább Fletcherre igaz csak. Ő mondjuk tényleg borzasztó eddig.
gordon
több mint 10 éve
Nem szeretem mikor két W után SB ben látnak már minket, mint ahogy az sem tetszett amikor tavaly 2-.2 után sokan rámenetek volna a top draftcetlire.. Van még meló bőven főleg a védelemnél, borzasztó nézni, hogy a cornereket 1v 1 ben szinte bárki megveri..
több mint 10 éve
Ryan is tud borsot törni az orrunk alá, csak Haribónak csapata is van hozzá. De azért vegyük már észre, hogy ez nem sakk, ahol az éppen lépő figura leüti a másikat, ha azon a mezőn áll. Nem azért mondja Belichick, hogy a csapata kijavította a nem tökéletes döntésit, mert olyan végtelenül szerény. Itt ezeket a játékokat nem elég kitalálni, de be is kell gyakorolni és a pályán meg is kell tudni csinálni, miközben 70ezer ember üvölt teli torokból.Tom Bradyt istenítjük, miközben láttunk már nagyszerű QB-ket hordágyon levinni, mert a fal nem tartott előttük. Sok nagyra hivatott csapat vérzett el, mert sorra kiestek a kulcsmeberi sérülés miatt. Sok kis fogaskeréknek kell a helyén lenni a győzelemhez.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
És hol találnál ilyen főedzőt? 😊 Az eszetekkel tudjátok, de szívetek mélyén még mindig nem értitek, hogy milyen elképesztő mázlitok van azzal, hogy egy időben, egyszerre kaptatok a csapathoz egy Bill Belichick-et és egy Tom Brady-t. 😊 A Pats jelenlegi formáját nézve kb. 2 csapat lehet a ligában, amelyiknek reális esélye lehet valóban győztes gameplan-t felállítani, és azt végrehajtva akkor is nyerni, ha a Pats nem hibázik.Hidd el, nagyon is tudjuk, h milyen kibaszott szerencsés a csapat 😊
A gameplannel kapcsolatban viszont nem értek egyet. Nem volt itt semmi új. Ugyanazt csináljátok kb. amit tavaly az idény közepe óta. Nézd meg a pass/rush arányt az utóbbi 12-14 meccseteken. Ahol komoly front7 volt, Brady szinte minden meccsen 50 fölött passzolt, mindegy, hogy Lions (a tavalyi, Suh-al), Ravens, Seahawks, stb. Ahol meg nem, ott elmozgatjátok a LB-ket Gronk-al, és szétfutjátpk őket középen. JMD ismét ráakadt egy olyan szisztémára, ami mindegy, hogy milyen védelem jön szembe, elit front7, elit rush D, elit sec, stb. működik. Amilyen botrányos HC a pali, annyira jó OC. És a darabkák is egyben vannak, a fal összeállt, Gronk egészséges, Edelman plug and play Welker, és a backfieldbe is sikerült találni ismét valakit, aki ebbe a sémába ideális. Szvsz addig, amíg valaki meg nem találja az ellenszerét, addig hátradőlhettek. 😊 (Valaki meg fogja, ahogy a 2007-es és a 2011-es offense ellenszerét is megtalálták, csak az a kérdés, hogy mikor és ki.)
peterk2005
BB és Tom mellett én azért azt is kiemelném, hogy az elmúlt tizeniksz évben egyedül a DC választással voltak problémák (Mangini, akitől konkrétan visszavette a playcallt BB és a totálisan fogalmatlan Dean Pees), a Weiss, JMD, BOB hármasfogatra azonban nem lehet panasz és mostanra Patricia is egészen szépen kinőtte magát.
A támadóegység nagyobbrészt JMD kezében van, ritkán látod az öreget az O-egység játékosaival. A playcall terén annyiban nem értek egyet, hogy azért a legtöbb ellenfél ellen bekerül egy rakás olyan play, amit kifejezetten nekik szánunk. Plusz kevés O ennyire kaméleon, az ellenfél D-jétől függve egyik hétről a másikra teljesen megváltoztatja a mentalitását, a felállását (Amendola és Chandler rosterbeli szerepe ezen szempontból döntő) és ez jóideje beválik. Mostanság még komolyabb half time módosításokra, kiigazításokra sincs szükség.
Szvsz idővel a fiatal OL játékosok a futásblokkolásban is jeleskedni fognak (elvileg ilyen céllal szereztük be őket), akkor pedig elindulhatunk egy kicsit run orientáltabb irányba, Tom nem kaphat ekkora terhelést...
Harbaughról csak annyit, hogy simán lemészároltak volna minket a rájátszásban, ha nem kezdünk ügyeskedni... mondjuk személy szerint én se bírom.
több mint 10 éve
Nyilván, de egy fogaskerék nem működtet egy órát.De az óramester rakja össze a fogaskerekeket 😊
Ehhez kell a többi edző is, hogy ilyen szinten működjön ez a csapat.
Demecs
Na mindegy
több mint 10 éve
Nyilván, de egy fogaskerék nem működtet egy órát.Ehhez kell a többi edző is, hogy ilyen szinten működjön ez a csapat.
több mint 10 éve
Azért azt nem gondoljátok komolyan, hogy ez csak BB munkája lenne? Ebben benne van az összes edző, megfigyelő stb. Nélkülük nem lenne ő sem ennyire jó.Ő az edzői stáb feje, ő választja ki, utasítja stb. őket.
Demecs
több mint 10 éve
Azért azt nem gondoljátok komolyan, hogy ez csak BB munkája lenne? Ebben benne van az összes edző, megfigyelő stb. Nélkülük nem lenne ő sem ennyire jó.