New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Bears traded former 2nd-rd pick Jon Bostic to Patriots for 6th-rd pick, pending phsical. Bears get back two 6's for Bostic and Jared Allen.6. kört adtatok.
több mint 10 éve
Allen-nek jobban örültem volna 😊twitter.com/AdamSchefter/status/648651590916800514
(érik a Mayo trade?)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Nahát, a The Martian forgatásáról találtam:
több mint 10 éve
Amúgy meg lehet a válasz nem is ilyen bonyolult.Lehet hallani olyanokat, hogy a lesajnáló nyilatkozatokat kiteszik az öltözőkben, hogy ezzel ösztönözzenek minden játékost... Ezen a héten Höri PR-jét tették ki, és ez lett az eredménye. 😊
Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Azt mondja az insider:gordon ezt elég jól megfogalmazta a meccs alatt:Még akár egyet is értenék veled, de azért a tegnapi egy agyonnyert meccs volt. Azt meg kötve hiszem, hogy Tomnak még bármilyen meccsszituációt kellene gyakorolni. Olyan meg nincs, hogy akkor éles szituációban gyakorlunk kicsit a szupersztár QB-nkel. Nézd már meg hány irányítót vittek le az első három fordulóban! Ezt nem kockáztatjuk, hogy gyakoroljon kicsit. Ugyanakkor BB-nek egy szavába kerülne leültetni, de ő nem szól.
mi nem pozitív mérlegre hajtunk hanem az SB-re, ott pedig az számít majd, hogy ki mennyire éles, ahhoz pedig az kell, hogy minél többet gyakorolj, többek között..ki tudja mikor lesz szükségünk a negyedik negyedben egy 17 plays, 58 yards, 9:47-s drive-ra, ezt is lehetett pl gyakorolni tegnap
nem hiszem, hogy a W-n kívül bármi más extrát akarna BB bizonyítani, lehet TB maximális koncentráltságát a labdás hülyeség okozza és ezért játszik ennyire jól, de azt kötve hiszem, hogy ő vagy bárki más komolyan gondolná ezt az MVP-ért vagy 16-0-ért való harcot (és személy szerint nagyon csalódott lennék ha mégis)
ZERO_L
Csak mocorog bennem a kisördög, hogy valamit bizonyítani akarnak.
Kollega
"It was about having your s*** together and – after meekly finishing off the first two games and having next Sunday off – playing professional football. Not “putting in the younger kids” because the other team was uncompetitive. Not keeping Tom Brady or Rob Gronkowski out of harm’s way because they could get an owie. This was about doing what they do for a decade-and-a-half.
And because they’ve been doing it that long, that’s what you get in September against a less-than-good team decimated by injury in the early portion of the season." (Tom E. Curran)
Ugyanakkor bennem meg az a kisördög mocorog, hogy ha igazad is van, nem a Jaguars lemészárlásával kell bosszút állni. Lesznek még idén nyögvenyelős meccsek.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
gordon ezt elég jól megfogalmazta a meccs alatt:Még akár egyet is értenék veled, de azért a tegnapi egy agyonnyert meccs volt. Azt meg kötve hiszem, hogy Tomnak még bármilyen meccsszituációt kellene gyakorolni. Olyan meg nincs, hogy akkor éles szituációban gyakorlunk kicsit a szupersztár QB-nkel. Nézd már meg hány irányítót vittek le az első három fordulóban! Ezt nem kockáztatjuk, hogy gyakoroljon kicsit. Ugyanakkor BB-nek egy szavába kerülne leültetni, de ő nem szól.
mi nem pozitív mérlegre hajtunk hanem az SB-re, ott pedig az számít majd, hogy ki mennyire éles, ahhoz pedig az kell, hogy minél többet gyakorolj, többek között..ki tudja mikor lesz szükségünk a negyedik negyedben egy 17 plays, 58 yards, 9:47-s drive-ra, ezt is lehetett pl gyakorolni tegnap
nem hiszem, hogy a W-n kívül bármi más extrát akarna BB bizonyítani, lehet TB maximális koncentráltságát a labdás hülyeség okozza és ezért játszik ennyire jól, de azt kötve hiszem, hogy ő vagy bárki más komolyan gondolná ezt az MVP-ért vagy 16-0-ért való harcot (és személy szerint nagyon csalódott lennék ha mégis)
ZERO_L
Csak mocorog bennem a kisördög, hogy valamit bizonyítani akarnak.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
A tegnapi meccs végén a másod vonalbeli elkapókkal játszott már. Velük is össze kell szoknia. lehet próbálgatják a playeket mi megy mi nem. Ki tudja...Egy ilyen befejezett meccsen lehet. Az ellen se éles már ők meg gyakorolják, amit lehet.
több mint 10 éve
Épp azon gondolkodtam tegnap meccsnézés közben, hogy ilyen körülmények között azért a legtöbb edző az utolsó negyedre csak berakná a backup QB-t. Ha másért nem, hogy edződjön (Londonban a Bucs ellen bejött Hoyer pl.). Csak kell legyen valami abban, hogy rá akarnak menni az MVP-re, vagy van valami unfinished business, vagy valami egyéb "holdkóros" ügy. Csak rá ne fizessünk erre!gordon ezt elég jól megfogalmazta a meccs alatt:
Kollega

több mint 10 éve
Nézzük már meg milyen számokat hozott ez az offense eddig három meccsen úgy, hogy kb. 2,5-3 negyeden keresztül nagyjából nem is csináltak semmit, csak néztek ki a fejükből. Tegnap konkrétan akkor is szereztek TD-ket, amikor már jóformán nem is akartak. Persze nem fognak mindig ilyen erősen játszani, de ezen meg kár morfondírozni. Bármikor levihetnek valakit hordágyon, de amíg mindenki egészséges én egyik csapattól sem tartok.Persze, ha jön a hideg, le fognak lassulni. A védők meg erősödnek majd a hidegben.
Épp azon gondolkodtam tegnap meccsnézés közben, hogy ilyen körülmények között azért a legtöbb edző az utolsó negyedre csak berakná a backup QB-t. Ha másért nem, hogy edződjön (Londonban a Bucs ellen bejött Hoyer pl.). Csak kell legyen valami abban, hogy rá akarnak menni az MVP-re, vagy van valami unfinished business, vagy valami egyéb "holdkóros" ügy. Csak rá ne fizessünk erre!
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ha jobb a mérlegünk a végén mint nekik, akkor nyugodtak lehetünk.Nem szeretném az afc döntőt denverben.
Tök mindegy hogy 1 ponttal vagy 20+al hozzák a meccseket a lényeg a W.
És eddig egál. Lesz pár nehéz meccsük, de nm túl sok, mint ahogy nekünk se sok. Az erős csapatokkal majd mind otthon játszanak. Mi pedig megyünk ny-ba és hozzájuk is.
több mint 10 éve
Az ilyen nyögvenyelös győzelmek szállítják a SB mint amilyeneket a denver játszik mostanság. Hasonlít a tavalyi sorozatunkhoz. Nekünk sem volt fenékig tejfel az eleje meg volt nem egy necces meccs.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
A Denver D tényleg nagyon jó most, Manning viszont messze nem a régi (bár az összefoglaló alapján most volt leginkább korábbi önmaga, különösen a Thomasnak dobott TD passzal) A két első meccsen két picksix, itt is csúnya INT-t dobott és az összefoglaló alapján legalább két passzát - közte a második TD-t - a védő kezéből varázsolta ki a receiver, az O-faluk pedig nagyon nem állt össze, már 8 sacket kapott. Ennél jobb Denvert is dominálni tudtunk.azért a Denver megítélésével várnék. Megvertek egy Ravens-t (épphogy) akikről közben kiderült, hogy mégse olyan jók, mint amire szezon előtt tartották őket. Megvertek egy Chiefs-t (épphogy), ahol gyakorlatilag ők verték meg magukat és megvertek egy gyenge Lionst. Azért ez nem olyan veretes névsor.Denver topikban ugyanez az eszmecsere is létezhetne egy párhuzamos univerzumban.
Oké, a csapat felépítése: erős passrush és elit secondary ehhez kapcsolódóan egy Manning vezette O, nem hangzik rosszul, de nekem még kétségeim vannak a Broncos erejét illetően.
tamasboldizsar
Pats megverte a Vasast, ahol hiányzott két kulcsember a támadóktól, csoport ellenfelet a Billst, akik saját magukat verték meg túlzott "akarással", illetve vertek egy Jags-t akik ugye nem olyan veretes névsorral rendelkeznek.Míg nálunk a támadók dominálnak, addig náluk a védelem.
Inkább sanszos hogy Peyton megrázza magát egy meccsre mint hogy mi 21 pont alatt tartsuk a Denver offenset Mile Highban.
Studi
több mint 10 éve
Na mondjuk ez a védelem képes lehet megállítani a támadóinkat, a mi védelmünk pedig naggyá tenni az övéket 😊A Steelers elleni meccsnél ezt viszont nem tudom elfogadni. Hiányzott a kezdő centerük, nekünk is. Hiányzott a pályát megnyújtani képes elkapó. Nekünk is. Hiányzott a kezdő futójuk, egyrészt úgy tűnt, hogy nekünk is, másrészt DeWillnél többet nem rakott volna hozzá ő sem szerintem.

több mint 10 éve
azért a Denver megítélésével várnék. Megvertek egy Ravens-t (épphogy) akikről közben kiderült, hogy mégse olyan jók, mint amire szezon előtt tartották őket. Megvertek egy Chiefs-t (épphogy), ahol gyakorlatilag ők verték meg magukat és megvertek egy gyenge Lionst. Azért ez nem olyan veretes névsor.Denver topikban ugyanez az eszmecsere is létezhetne egy párhuzamos univerzumban.
Oké, a csapat felépítése: erős passrush és elit secondary ehhez kapcsolódóan egy Manning vezette O, nem hangzik rosszul, de nekem még kétségeim vannak a Broncos erejét illetően.
tamasboldizsar
Pats megverte a Vasast, ahol hiányzott két kulcsember a támadóktól, csoport ellenfelet a Billst, akik saját magukat verték meg túlzott "akarással", illetve vertek egy Jags-t akik ugye nem olyan veretes névsorral rendelkeznek.Míg nálunk a támadók dominálnak, addig náluk a védelem.
Inkább sanszos hogy Peyton megrázza magát egy meccsre mint hogy mi 21 pont alatt tartsuk a Denver offenset Mile Highban.
több mint 10 éve
Ahogy nézem a menetrendjüket ha minden jól megy nekik max 3 zakójuk lehet. Ez alá nem lenne szabad nekünk sem menni. A coltstól viszont nem tartok. Elég kemény meccseik lesznek még. Jó ha összejön a 10 győzelem nekik. Persze így is beférnek csoport elsőként, de a többi csapat kérdéses számomra. Már mint, hogy kik érnek oda a végére.
több mint 10 éve
azért a Denver megítélésével várnék. Megvertek egy Ravens-t (épphogy) akikről közben kiderült, hogy mégse olyan jók, mint amire szezon előtt tartották őket. Megvertek egy Chiefs-t (épphogy), ahol gyakorlatilag ők verték meg magukat és megvertek egy gyenge Lionst. Azért ez nem olyan veretes névsor.Oké, a csapat felépítése: erős passrush és elit secondary ehhez kapcsolódóan egy Manning vezette O, nem hangzik rosszul, de nekem még kétségeim vannak a Broncos erejét illetően.
több mint 10 éve
Hát, én örültem volna, ha az előző idény végi Broncos tolja idén is. Ez így nagyon nem tetszikritkán látni ilyen def-et, az ellenfél támadóinak minden egyes cm-ért iszonyatosan meg kell küzdeni és PM kb régi önmagának 70%-a, de így is nyerik a meccseket, köszönhetően a def-nek
Wyatt
több mint 10 éve
Hát, én örültem volna, ha az előző idény végi Broncos tolja idén is. Ez így nagyon nem tetszik

több mint 10 éve
azért a PIT még nem volt teljes erőfelmérő a sec-nek, az eltiltott játékosok miatt nem voltak a topon (inkább Butlernek volt fontos)limitálni tudjuk az elkapókat, viszont ha több jó képességű elkapó van az ellenfélnél, akkor azokat nem tudom, hogy fogjuk megoldani, erre lett volna jó Cowboys meccs, de sérülések miatt ez megint csalóka kép lehet, aztán majd jön a Colts, akiknél reális gameplan lehet, hogy a passzokkal verjenek meg minket
számomra az igazi erőfelmérő a Denver lenne(majd lesz, de ki tudja mi lesz a két csapattal addig), top védelem(O# nek is kihívás) és tegnap PM megmutatta, hogy még nem kéne leírni a passzjátékukat(és őt sem), Thomast és Sanderst esetleg még Danielst nem tudom, hogy ez a jelenlegi sec, hogyan védekezné le, már nagyon várom azt a meccset
Én abban bízom, hogy amíg hasít az O# addig lesz ideje a front7-nek összeállnia, mert például Brown csak limitált szerepeket kap, Ninko is keresi önmagát, passrush még igen halovány és most azt mondanám, hogy erre nagy szükségünk lesz majd a PO-ban

több mint 10 éve
Én pl nem szeretném, ha a PO-ban a csapatnak utaznia kellene. Mondjuk Friscon kívül máshová, így én mindenképpen 1 vagy 2 seedre várom a csapatot. Otthon könnyebb dolgunk lenne mint bárhol máshol. Azért most se kellett agyon passzolnia magát Bradynek ( 44-32). A vége felé meg már olyanoknak dobálta akikkel inkább összeszoknia kell meg preseason meccs jellege volt. Plusz az utolsó 10 perces drive. Plusz futottunk 120 yardot. Mennyit kellene?
Ahol a sec gyenge ott passz ahol a front 7 gyenge meg futás lesz.
A cornereknek kell sok gyakorlás meccsrutin és akkor jók lesznek. Azért most is 3 udfa volt fent. 😀
több mint 10 éve
A Butler, Ryan kezdő kettőst eltaláltam májusban, azért jár pont? 😀Nem emlékszem már rá, kié volt az a bold prediction, hogy Butler az 53-as rostert sem éri meg?
Wyatt
több mint 10 éve
Ami szerintem tuti:Az IND ellen biztos nem fog ennyit passzolni 😊, Lewis elkocog 200+ yardot
- nem lesz mindig elég h TB passzol.
- ha nem lesz értékelhető secondary és egy olyan futójáték, amire lehet a passzokat alapozni, akkor egy komolyabb D ellen felsülünk (akár már a következő Bills meccsen is);
- lesz olyan meccs idén is, amit a D-nek kell(ene) megnyernie;
- lesz olyan meccs, amit csak úgy nyerhertünk meg, ha a front7 megállítja a futást.
Rule
Egyébként tegnap is 4 futott TD volt
A secondary-t örök pesszimistán szídjuk, de elit támadósor ellen is sikerrel voltak (PIT), alapszakaszban én nem aggódok, de PO-n fel kell kötni a gatyát.
Kicsit úgy néz ki mint tavaly kivételével az elmúlt 8 szezon, TB és az O-nak kell hozni a meccset, a D-nek pedig könnyebb dolga van, ha az ellenfélnek kapaszkodnia kell (sok yardot szívunk, de sok TO)
A sorsolásunk úgy néz ki, viszonylag könnyű, a csoportban mindenki feljebb lépett, de kb hasonló szintre, uh szép körbeverések lehetnek, ami megkönnyíti a dolgunkat.
Mumus csapatok közül :
BAL nincs, most úgy néz ki PO-ra sem érnek oda (persze BigBen sérülése miatt ez változhat és beérhetnek WC-ra, de 0-3-ról elég ritka)
Jets, amiből legalább 1 meccset mindenképp hozunk
Giants, de ők inkább a SB-ba mumusok
több mint 10 éve
Én is ezzel értek egyet. Én változatlanul boldog lennék a 12-4-gyel is, de azzal is, ha megnyerjük a csoportot.Értékelhetetlen meccs volt, annyira nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Ami jó hír, hogy a sérüléseket megúsztuk és úgy néz ki, hogy a csoportunk idén se lesz valami erős.Azért ezzel várjunk még. Jelenleg a Fins tűnik gyengébbnek. Ok a Billst ütöttük, de ők jók lesznek, a Jets-szel meg folyamatosan szenvedünk (Plusz brutál D van ott).
tamasboldizsar
zinedine5
Az offense gépezetek a szezon közepére/második felére mindig lassulnak. Van aki jobban lassul, van aki kevesebbet. Jó példa rá a PM vezette Broncos is, de mi is így jártunk 2007-ben, hogy a végére azért sokat lassultunk. (tavaly egy nagyon érdekes cikket olvastam erről a természetes lassulásról. Talán Reiss írta, de ebben nem vagyok biztos).
Ami szerintem tuti:
- nem lesz mindig elég h TB passzol.
- ha nem lesz értékelhető secondary és egy olyan futójáték, amire lehet a passzokat alapozni, akkor egy komolyabb D ellen felsülünk (akár már a következő Bills meccsen is);
- lesz olyan meccs idén is, amit a D-nek kell(ene) megnyernie;
- lesz olyan meccs, amit csak úgy nyerhertünk meg, ha a front7 megállítja a futást.
több mint 10 éve
Még az a csoda, hogy egyáltalán nálunk van. Amilyen hullás van itt, biztosan volt már egy két telefon, hogy hogyér' adjuk.Vagy hozzák be Jimmyt a negyedik negyedre, hadd villogjon, el kellene passzolni jövőre.Gyulusremélem nem passzoljuk el, draftcetliért lutri, elit játékost meg nem kapunk érte. úgysem.
winston
Nyilván egyre többen kezdik emlegetni 2007-et. Lehet, hogy Bradyben is ott maradt az unfinished business érzése. Ha összehasonlításokat akarnék tenni, azt mondanám, hogy ez a támadósor még annál is félelmetesebb. A védelem viszont sehol sincs az akkorihoz képest, ezért nem javasolnám senkinek, hogy álmodozni kezdjen!
We are all PATRIOTS!