New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
Miamihoz mit szóltok?
több mint 10 éve
kurv@ messze még a végelátva a mai meccseket, megint eszembe jutott BB egyik kedvenc Jimmy Johnson idézete:Jogos. Nekem is az járt ma a fejembe, hogy így az alapszakasz egynegyedénél same old story again: a Miami meg a Bills megint elvérzik és mi meg a Jets ellen küzdünk. (Ne legyen igazam és verjük meg őket könnyen, de ezt nem igazán hiszem, hogy menni fog.) A Denver védelme viszont nagyon összeállt és a SB-t a védelmek nyerik a mondás szerint...“You’re really only competing with about 10 teams a year. If you just say out of the way, the other 20 teams will screw it up themselves. Whether it’s ownership or personnel or coaching or some combination of factors." Ego, internal struggle, something will happen to two-thirds of the teams, that was Jimmy’s theory. That leaves you with about 10 teams that you’re going to have to really battle with. Those teams have it together. They’re going to make good decisions and if you play bad football, they’re going to take advantage of it. They’re going to find some undrafted guy or some middle-round pick or some veteran free agent who is going to spark their team...They may not win it, but they’ll be there. You’re going to have to beat them...You’re still battling them on every front.triangle
Burkus
és ez az összes csapatra vonatkozik
több mint 10 éve
látva a mai meccseket, megint eszembe jutott BB egyik kedvenc Jimmy Johnson idézete:Jogos. Nekem is az járt ma a fejembe, hogy így az alapszakasz egynegyedénél same old story again: a Miami meg a Bills megint elvérzik és mi meg a Jets ellen küzdünk. (Ne legyen igazam és verjük meg őket könnyen, de ezt nem igazán hiszem, hogy menni fog.) A Denver védelme viszont nagyon összeállt és a SB-t a védelmek nyerik a mondás szerint...“You’re really only competing with about 10 teams a year. If you just say out of the way, the other 20 teams will screw it up themselves. Whether it’s ownership or personnel or coaching or some combination of factors." Ego, internal struggle, something will happen to two-thirds of the teams, that was Jimmy’s theory. That leaves you with about 10 teams that you’re going to have to really battle with. Those teams have it together. They’re going to make good decisions and if you play bad football, they’re going to take advantage of it. They’re going to find some undrafted guy or some middle-round pick or some veteran free agent who is going to spark their team...They may not win it, but they’ll be there. You’re going to have to beat them...You’re still battling them on every front.triangle
több mint 10 éve
Milyen jól elvan valaki vasárnap este:
A félreértések elkerülése végett, ez nem én vagyok : ). Ez Tom Brady személyesen. A Facebook oldalára töltötte fel, ahogy papucsban ejtőzik, ahelyett, hogy a dobómozdulatát tökéletesítené. Ejnye-bejnye : D
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
triangle
1 283
látva a mai meccseket, megint eszembe jutott BB egyik kedvenc Jimmy Johnson idézete: “You’re really only competing with about 10 teams a year. If you just say out of the way, the other 20 teams will screw it up themselves. Whether it’s ownership or personnel or coaching or some combination of factors." Ego, internal struggle, something will happen to two-thirds of the teams, that was Jimmy’s theory. That leaves you with about 10 teams that you’re going to have to really battle with. Those teams have it together. They’re going to make good decisions and if you play bad football, they’re going to take advantage of it. They’re going to find some undrafted guy or some middle-round pick or some veteran free agent who is going to spark their team...They may not win it, but they’ll be there. You’re going to have to beat them...You’re still battling them on every front.
több mint 10 éve
Elnézve a Tampa meccset és a Colts OT -ot rohadtul elkezdtem értékelni Ghostotde az okos jax rugónak még meg is teszik a szívességet a 4. negyed végén, hogy az elrontott FG-nél kijavítsa az "irányzékot" erre az okos azt is mellérúgja...
kolok1972
több mint 10 éve
Elnézve a Tampa meccset és a Colts OT -ot rohadtul elkezdtem értékelni Ghostot
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
O'Brien munkásságát nem nagyon követem Houstonban, de eddigi eredmények alapján, jó nagy sansz van rá hogy lapátra tegyék...Mallet is bizonyítja hogy nem NFL kezdő QB kaliber 😊
több mint 10 éve
Ebben meg Neked van igazadEz a Jets D-line komoly fokmérője lesz az O-falnak,pláne hogy blitzelni is fognak orrba-szájbaEz igaz, de a Jets D erejét,nem lehet a Fins elleni meccs után reálisan értékelni.
kolok1972
zinedine5
több mint 10 éve
Ez a Jets D-line komoly fokmérője lesz az O-falnak,pláne hogy blitzelni is fognak orrba-szájbaEz igaz, de a Jets D erejét,nem lehet a Fins elleni meccs után reálisan értékelni.
kolok1972
több mint 10 éve
Ez a Jets D-line komoly fokmérője lesz az O-falnak,pláne hogy blitzelni is fognak orrba-szájba
több mint 10 éve
Az megvan, hogy Collinsnak több sack-je van, mint Wattnak, Warenek, Houstonnak? 😀Collins egy állat (:
gordon
több mint 10 éve
Pihenőhétre időzítettem a Do Your Job-t, nem bántam meg! Lassan jöhet a egy kis korai foci, így már könnyebb lesz elviselni a pihenőhetet 😊www.youtube.com/watch?v=JdnWmKnUcWg
több mint 10 éve
Jó lesz az 5000-nek is, sokat lesz itt szar idő 😊TD-ből is lesz kb 40 szerintem, de már az is nagyon szép. Remélem, 500-ig elmegy azért 😊

több mint 10 éve
Azok után, hogy úgy volt, hogy nem is játszhat majd szeptemberben, Tom Brady lett a hónap játékosa az AFC-ben 😊
több mint 10 éve
jah, de amikor az embed kódot írtam be a szerkesztőbe akkor az előnézeben megjelent a videó, mikor simán csak a url-t akkor nem. Aztán postoláskor meg fordítva 😊Az embed kódot másoltad ki, nem az URL-t.<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/fv7_Wt_c37I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>mit csináltam rosszul? 😊
Spigo
Spigo
empty taxi
na mindegy
több mint 10 éve
Az embed kódot másoltad ki, nem az URL-t.<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/fv7_Wt_c37I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>mit csináltam rosszul? 😊
Spigo
Spigo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/fv7_Wt_c37I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>mit csináltam rosszul? 😊
Spigo
youtu.be/fv7_Wt_c37I
Belichick Mic'd Up vs Jaguars
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Sőt, Jacqueis Smithen kívül mindenkinél 😊 Mondjuk Chandler Jones is belebotlott háromszor Tyrodba, így ő sem áll rosszul, de mégsem tökéletes az összkép 😊

több mint 10 éve
Az megvan, hogy Collinsnak több sack-je van, mint Wattnak, Warenek, Houstonnak? 😀
több mint 10 éve
Azért azt élmény volt nézni, ahogy a Steelers-t meg a Bills-t sz*pattuk a 4TE-s playekkel 😊 Ahogy a védőt beparálva rohangáltak 😊Az most is mehet minden további nélkül. Hóember helyére (ő mozgott ki először egyedül az egyik oldalra) mehet Williams, az ő helyére pedig (szűken az OT mellé) akármelyik falember, Cannon például.
DeX
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)