New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
Amendola eszméletlen jól blokkol. Edelman TD-jénél is úgy játszotta magát Minitron tisztára,hogy Dola megfogta az emberét. De sok jó blokkot látni tőle, szerintem ezért is van ott szinte mindig.Volt Doláról egy szuperközeli a hosszú elkapása után amit visszafújtak, hát ott szerintem a sírás kerülgette...Hihetetlen ez a pali 😀Amikor másodszor is megpróbálta eladni ezt a mozdulatot, akkor false start lett. Viszont Gronkkal együtt nagyot alakítottak tegnap. Volt egy olyan momentum, amikor Gronk fejjel előre bevetődött 3 védő közé. Szegény Amendolát meg mindíg visszafújták a sporik.
Proxi
Azért nem volt annyira béna ez a hazai csere támadósor. Az, hogy nem sokra jutottak, legalább annyira a mi védelmünk érdeme is. Romoval és Bryanttel biztosan felraknak még legalább 2 jó driveot, de szerintem akkor ott lettünk volna a végén.
Kollega
Lewis TD-nél is cukorkáért szaladgált a fél dallas-i védelem 😛
Proxi
Dobson megint eltűnt, úgy tűnik, Martin is előrébb van a DC-on, LaFell helyzetére kíváncsi leszek, ha visszatér. (Pedig Dobson mint mélységi célpont, tetszett volna nekem,)
több mint 10 éve
Volt Doláról egy szuperközeli a hosszú elkapása után amit visszafújtak, hát ott szerintem a sírás kerülgette...Hihetetlen ez a pali 😀Amikor másodszor is megpróbálta eladni ezt a mozdulatot, akkor false start lett. Viszont Gronkkal együtt nagyot alakítottak tegnap. Volt egy olyan momentum, amikor Gronk fejjel előre bevetődött 3 védő közé. Szegény Amendolát meg mindíg visszafújták a sporik.
Proxi
Azért nem volt annyira béna ez a hazai csere támadósor. Az, hogy nem sokra jutottak, legalább annyira a mi védelmünk érdeme is. Romoval és Bryanttel biztosan felraknak még legalább 2 jó driveot, de szerintem akkor ott lettünk volna a végén.
Kollega
Lewis TD-nél is cukorkáért szaladgált a fél dallas-i védelem 😛

több mint 10 éve
Chandler a pályán volt? Dobott felé TB??? Nem is vettem észre nagyon...Hát Gronkot is kb a második félidőre vette észre, szerintem Chandlerrel először a repülőn visszafelé találkozhatott 😊
DeX
Amúgy volt fent, láttam snapnél, de passz nem ment felé.
Ami még jó volt táncoslábú Lewis. Ahogy szökdécselt... Komolyan szemmel nem lehetett követni...
több mint 10 éve
Reis szerint a mérkőzés utáni riportoknál Solder nem úgy tűnt, mint akinek nagy fájdalmai lennének a könyöke miatt..Vagy legalábbis jól leplezte..HT-nek a bordái sérültek, nem a válla.. Reméljük rendbe jönnek vasárnapra..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Hihetetlen ez a pali 😀Amikor másodszor is megpróbálta eladni ezt a mozdulatot, akkor false start lett. Viszont Gronkkal együtt nagyot alakítottak tegnap. Volt egy olyan momentum, amikor Gronk fejjel előre bevetődött 3 védő közé. Szegény Amendolát meg mindíg visszafújták a sporik.
Proxi
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Néha tényleg azt vártam, hogy TB mikor marad lent a földön, úgy verték csórit agyba főbe az első félidőben...marhajó lenne ha kiesne...Magastoronynak nem örülök, de bízom benne hogy Mayoval tudjuk pótolni, és csak rozsdás volt tegnap este...Chandler a pályán volt? Dobott felé TB??? Nem is vettem észre nagyon...D nem volt rossz, bár egy ilyen Dallas O ellen nem is volt nagyon nagy kihívás, de az O megint bent maradt az öltözőben az első félidőben...a lényeg persze a W meg a sérültek felépülése.
több mint 10 éve
érdemes lesz több időt szánni a tackle-kre a gyakorlások során mert nem csak Soldert, hanem Vollmert is elég könnyen verték meg, azt meg nem is értettem az első félidőben mit is gondoltuk mikor Cannon-t oda állítottuk 1az1-ben LT posztra, szerencsére második félidőben Williams-szel már megsegítettük, de ezekre nagyon oda kellene figyelni mert TB iszonyat miket kapottRomo és Brayenttel marha jó kis meccs lehetett volna ebből, minden tiszteletem azoknak a Cowboys drukkereknek akik végig bírják nézni Weedennel ezt a szerencsétlenkedést

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Nem találja magát..Nem véletlenül nincs kezdőben..Nincs súlya, egy az egyben megverik Passzok ellen homály, futás ellen pedig elnyomják..Mintha kiöregedett volna a pozíciójából.. Szomorú..Magastorony sérülése reméljük nem komoly, emiatt gondolom Mayo trade napolvaEngem meglepett, hogy a sérülés után sem volt Mayo egyértelmű párja Collins-nak.
NB2
tomi-tomi
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Magastorony sérülése reméljük nem komoly, emiatt gondolom Mayo trade napolvaEngem meglepett, hogy a sérülés után sem volt Mayo egyértelmű párja Collins-nak.
NB2
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Az első félidőben voltak gondok, ez az Oline kiidegelt sérülések ide vagy oda...ha Romo van, szerintem nem mi vezettünk volna félidőbenA második félidő tetszett,
A lényeg a W, túlvagyunk rajta, Magastorony sérülése reméljük nem komoly, emiatt gondolom Mayo trade napolva
Szerkesztette: NB2
több mint 10 éve
triangle
1 283
Hightower borda, Solder jobb könyök, reméljük a legjobbakat.colts week!!!
több mint 10 éve
Áh, végre. Gameday! Undorító volt ez a korai pihenő.
több mint 10 éve
Srácok, ki számíthat több snapre Lewis vagy Blount?BB-t kérdezd, vagy a fantasy topikot!
ironroy
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Srácok, ki számíthat több snapre Lewis vagy Blount?
több mint 10 éve
overthecap.com/player/johnathan-joseph/1670/Eszerint idén az összes pénzét (most már) a Texans fizeti, akármit is csinál.
Eszerint csak 5 millia dead money maradna idén a Texansnál.
tamasboldizsar
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Szerintem jövőhéten tradelünk Jonathan Josephért. Viszont kíváncsi leszek mit adunk érte.Na neki nem örülnék,szerintem eléggé visszaesett a teljesítménye, TNF-en is inkább csak a zászlók maradtak meg a játékáról...inkább Verner akkor ha választani kellene 😊
ervinator
Szerkesztette: manuszka86
több mint 10 éve
overthecap.com/player/johnathan-joseph/1670/ő nem férne be a sapkábaSzotyit keresne nálunk idén 11milla dead maradna hjusztonban...Biztos, hogy hozunk valakit, Verner gyere 😀
tamasboldizsar
gordon
Eszerint csak 5 millia dead money maradna idén a Texansnál.
több mint 10 éve
Én mondjuk annyira nem értem ezt a Verner imádatot, de ennek a CB corpsnak biztos upgrade lenne.
Do your job
több mint 10 éve
ő nem férne be a sapkábaSzotyit keresne nálunk idén 11milla dead maradna hjusztonban...Biztos, hogy hozunk valakit, Verner gyere 😀
tamasboldizsar
több mint 10 éve
Én nem örülnék neki...Joseph már messze nem ugyanaz mint pár éve volt...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Mayo? (És a cap is ok lesz.)Nem tudom ő mennyire kéne a Houstonnak. Elég jó LB-ik vannak. De amugy ezt aláírnám a részünkről.
zinedine5
több mint 10 éve
Mayo? (És a cap is ok lesz.)
több mint 10 éve
ő nem férne be a sapkába