New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Asante Cleveland is ott van a gyakorló csapatban, ha nagyon kell egy negyedik TESzerintem jöhet még TE 4.nek. de ő az akiért kaptunk is valamit, így mehetett a csere.3 TE van jelenleg workouton nálunk, 1 valaki marad majd és átveszi Hóman szerepét (max10 snap/meccs)
winston
gordon
több mint 10 éve
Szerintem jöhet még TE 4.nek. de ő az akiért kaptunk is valamit, így mehetett a csere.3 TE van jelenleg workouton nálunk, 1 valaki marad majd és átveszi Hóman szerepét (max10 snap/meccs)
winston
több mint 10 éve
Ajj de kár Hómanusért...pont őt 😕 Jó kis játékos volt, mégha nem is tűnt fel sokszor, jól blokkolt, meg szorgalmas kis hangya volt...
több mint 10 éve
Valóban jobban blokkolt, de ezt az egykezes TD-t sosem felejtem el:Húúúú Hicksnek örülök 😊Mondj róla valamit, légy szíves, én sem tudok róla semmit. Miért volt rá szükség? Futás ellen? Ez azt jelzi, hogy az Easley projekt megbukott?
Még az itteni GM-játékban anno draftoltam is 😀
Wyatt
Hómanónál Williams jobban blokkolt, elkapóként amúgy sem jeleskedett. De a 4 TE-es figurát hiányolni fogom 😊
Burkus
www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap2000000298067/WK-15-Can-t-Miss-Play-Hoomanawanui-one-handed-TD-reception
Kár, hogy több lehetőséget nem kapott, a legjobb nevü Patriot ever.
több mint 10 éve
Gondolom azért is, mert nem nagyon van olyan CB, akit érdemes lenne megszerezni. Pedig kellene mint egy falat kenyér. Egy jó shutdown cornerrel elég komplett kis védelem lenne ez. (Butler 2. CB-nek jó.)Mondj róla valamit, légy szíves, én sem tudok róla semmit. Miért volt rá szükség? Futás ellen? Ez azt jelzi, hogy az Easley projekt megbukott?Hicks nagyon jó futás ellen és van némi pass rush potenciálja is. Egyértelműen az eddigi viszonylag gyengébb futás elleni védekezésre reagált ezzel a cserével BB. Azért is kedvelheti, mert Hicks játszott 4-3-as és 3-4-es frontban is.
Burkus
Easley projekthez kevés/semmi köze nincs. Easley olyan DT, akitől elsősorban az érdemi interior pass rush-t várják. Hicks sokkal inkább Branch-től, esetleg Siligától vehet el snap-eket.
Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy BB a front7 erősítésén/mélyítésén keresztül támogatja a secondary-t.
tomi-tomi
több mint 10 éve
Szerintem jöhet még TE 4.nek. de ő az akiért kaptunk is valamit, így mehetett a csere.
több mint 10 éve
Mondj róla valamit, légy szíves, én sem tudok róla semmit. Miért volt rá szükség? Futás ellen? Ez azt jelzi, hogy az Easley projekt megbukott?Hicks nagyon jó futás ellen és van némi pass rush potenciálja is. Egyértelműen az eddigi viszonylag gyengébb futás elleni védekezésre reagált ezzel a cserével BB. Azért is kedvelheti, mert Hicks játszott 4-3-as és 3-4-es frontban is.
Burkus
Easley projekthez kevés/semmi köze nincs. Easley olyan DT, akitől elsősorban az érdemi interior pass rush-t várják. Hicks sokkal inkább Branch-től, esetleg Siligától vehet el snap-eket.
Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy BB a front7 erősítésén/mélyítésén keresztül támogatja a secondary-t.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Húúúú Hicksnek örülök 😊Mondj róla valamit, légy szíves, én sem tudok róla semmit. Miért volt rá szükség? Futás ellen? Ez azt jelzi, hogy az Easley projekt megbukott?
Még az itteni GM-játékban anno draftoltam is 😀
Wyatt
Hómanónál Williams jobban blokkolt, elkapóként amúgy sem jeleskedett. De a 4 TE-es figurát hiányolni fogom 😊
több mint 10 éve
Húúúú Hicksnek örülök 😊Még az itteni GM-játékban anno draftoltam is 😀

több mint 10 éve
És Hómanó is ment a Saintshez.Vége a jó kis 4TE játékoknak. Valaki elmagyarázná az én kis buta fejecskémnek, hogy mire kellett nekünk ez a Hicks nevű fiatal? (Nem kötözködök, tényleg felvilágosítást kérek!)
Burkus
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Akkor minek olvasod?Kint ilyen a sajtó. Ha jól megy istenítenek, ha rosszul, a sárba döngölnek. A játékosok ezt már főiskolás korukban megtanulják kezelni. Akinek meg nem sikerül, biztos nem fut be az NFL-ben. Annak idején se a sajtó nyomása miatt buktunk el a döntőben szerintem. Egyszerűen elfáradt a csapat. Ezáltal felmerül a kérdés, hogy fizikálisan és mentálisan meg lehet-e nyerni 19 meccset egy szezonban. Addig nem tudjuk, míg valaki véghez nem viszi.Itthon meg ugyanilyen a pats fórum 😀
De az már már valóban gyomorforgató, hogy pontosan ugyanazok a "szakértők", akik tavaly rajta tapostak TB-n, most az ő fényében fürödnek (és még, hogy fognak, ha esetleg 5-6-7-0-ig is elmennénk, amit adjon az Ég, sőt). És ezeknek a neve alá a "neves szaklapok" odaírják, hogy coloumnist, meg beat writer.
Kollega
vpi
Az ESPN önkritikát gyakorolt:
scores.espn.go.com/nfl/story/_/id/13776027/the-day-buried-patriots-qb-tom-brady-nfl
"Brady still throws a beautiful football. He can still carve up a defense like he's slicing a turkey, and when we wrote him off a year ago, it turned out the turkey was us." 😊)))
Szerkesztette: Burkus
több mint 10 éve
És Hómanó is ment a Saintshez.
több mint 10 éve
triangle
1 283
bye week, takarítás:Patriots have released Dekoda Watson from the 53-man roster. They also released Kenbrell Thompkins, Chris Barker and Joe Vellano from practice squad
több mint 10 éve
Itthon meg ugyanilyen a pats fórum 😀A szurkolók beszélhetnek akármit. Ők azért szurkolók. Nem pénzért csinálják.
vpi
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
sorry, benéztem 😊Kétlem, hogy leigazolnánk Bellt.Ne ijesztgess, a szívroham kerülgetett egy pillanatra. Ball-ról van szó nálatok...Montee Ball-ról és nem Bell-ről...
Én fél szemmel a WAS-i Alfed Morris felé nézegetek, mennyire szorul háttérbe Jones és a 3rd down back mögött.
Az egyik legjobb "pure" runner a ligában, Blountnál szélesebb repertoárral...
Gyulus
Klaci79
több mint 10 éve
triangle
1 283
sajnos valószínűleg sosem fog BB könyvet írni, így nem fog fény derülni arra a sok kis apró dologra, amikből aztán összeáll ez az egész azzá, ami...ezért is tudom értékelni az ilyen kis szösszeneteket:www.boston.com/sports/football/patriots/2015/09/30/john-lynch-gives-insight-into-bill-belichick-softer-side-recruiter/WglieOCpz3n3btyvGFNxBK/story.html
több mint 10 éve
Ma 14 eve volt eloszor kezdo a 12-es a colts ellen. 44-13-ra nyert a pats. 😊
több mint 10 éve
Kint ilyen a sajtó. Ha jól megy istenítenek, ha rosszul, a sárba döngölnek. A játékosok ezt már főiskolás korukban megtanulják kezelni. Akinek meg nem sikerül, biztos nem fut be az NFL-ben. Annak idején se a sajtó nyomása miatt buktunk el a döntőben szerintem. Egyszerűen elfáradt a csapat. Ezáltal felmerül a kérdés, hogy fizikálisan és mentálisan meg lehet-e nyerni 19 meccset egy szezonban. Addig nem tudjuk, míg valaki véghez nem viszi.Itthon meg ugyanilyen a pats fórum 😀
De az már már valóban gyomorforgató, hogy pontosan ugyanazok a "szakértők", akik tavaly rajta tapostak TB-n, most az ő fényében fürödnek (és még, hogy fognak, ha esetleg 5-6-7-0-ig is elmennénk, amit adjon az Ég, sőt). És ezeknek a neve alá a "neves szaklapok" odaírják, hogy coloumnist, meg beat writer.
Kollega
több mint 10 éve
Valószínűleg én értettem félre, hiszen ő azt írta: Kétlem, hogy leigazolnánk Bellt...na ez igaz, ezt én is kétlem...Ball-nál nemhogy kétli, egyenesen tudja, hogy nem igazoljuk le. Rá nem érdemes szót vesztegetni. Bell-nél viszont... : D Egyébként sincs rá szükségetek, úgysem tud futni a Ravens ellen.Kétlem, hogy leigazolnánk Bellt.Ne ijesztgess, a szívroham kerülgetett egy pillanatra. Ball-ról van szó nálatok...Montee Ball-ról és nem Bell-ről...
Én fél szemmel a WAS-i Alfed Morris felé nézegetek, mennyire szorul háttérbe Jones és a 3rd down back mögött.
Gyulus
Klaci79
tomi-tomi
A többiben viszont igazad van, nem fog futni | a Ravens ellen | , na de ez nem ennek a fórumnak a témája...😀
több mint 10 éve
Ball-nál nemhogy kétli, egyenesen tudja, hogy nem igazoljuk le. Rá nem érdemes szót vesztegetni. Bell-nél viszont... : D Egyébként sincs rá szükségetek, úgysem tud futni a Ravens ellen.Kétlem, hogy leigazolnánk Bellt.Ne ijesztgess, a szívroham kerülgetett egy pillanatra. Ball-ról van szó nálatok...Montee Ball-ról és nem Bell-ről...
Gyulus
Klaci79
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Kétlem, hogy leigazolnánk Bellt.Ne ijesztgess, a szívroham kerülgetett egy pillanatra. Ball-ról van szó nálatok...Montee Ball-ról és nem Bell-ről...
Gyulus
több mint 10 éve
Kint ilyen a sajtó. Ha jól megy istenítenek, ha rosszul, a sárba döngölnek. A játékosok ezt már főiskolás korukban megtanulják kezelni. Akinek meg nem sikerül, biztos nem fut be az NFL-ben. Annak idején se a sajtó nyomása miatt buktunk el a döntőben szerintem. Egyszerűen elfáradt a csapat. Ezáltal felmerül a kérdés, hogy fizikálisan és mentálisan meg lehet-e nyerni 19 meccset egy szezonban. Addig nem tudjuk, míg valaki véghez nem viszi.De az már már valóban gyomorforgató, hogy pontosan ugyanazok a "szakértők", akik tavaly rajta tapostak TB-n, most az ő fényében fürödnek (és még, hogy fognak, ha esetleg 5-6-7-0-ig is elmennénk, amit adjon az Ég, sőt). És ezeknek a neve alá a "neves szaklapok" odaírják, hogy coloumnist, meg beat writer.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
A többin se kapjunk ki, főleg ne a januáriakon. 😀De én a legrosszabb amit várok a 12-4 a legjobb a 14-2 mérleg.
Mindenképpen jó lenne kiemeltnek lenni.
Hosszú még a szezon és bármi megtörténhet.
A legfontosabb persze, hogy mindenki legyen egészséges a januárig. onnantól bármi lehet.
Szerintem a denver és a ny ellen lesz bukta.
A többit behúzzuk.
A miami most hiába mondták milyen erős a D, nem látom annak.
A jets pedig egy tök gyenge coltsot vert el. Ráadásul az utolsó meccs lesz náluk, amikor már remélem leadhatjuk, mert nem fog beleszámítani a végébe és ők is inkább rámennek a jobb draft helyre.
több mint 10 éve
Kétlem, hogy leigazolnánk Bellt.Én fél szemmel a WAS-i Alfed Morris felé nézegetek, mennyire szorul háttérbe Jones és a 3rd down back mögött.
több mint 10 éve
Átmeneti dühroham volt 😊 Egyszerűen a 3. forduló után nem látom ennek értelmét. Meg aztán azok a rossz emlékek...Lement 3 forduló, mi a jó büdös francért kezdik el ezt a rohadt 19-0-t? 6 csapat 3-0-val, mindenhol ez a téma? Annyi meccsünk van még és tényleg annyira nem állt még össze a védelem, hogy én nekem eszembe sem jutott az ilyesmi. Tán ha minden meccsünket 35-0-ra nyertünk volna meg, esetleg...Ritkán látok valakit ennyire idegesnek, mert megy a csapatnak és annyira jónak tartják, hogy mindenkit megverhetnek....mit is lehet ilyenkor mondani? Örömteli problémák...😊)
Persze ha összejönne hatalmas teljesítmény, de annyira okádék a kinti média, hogy az utolsó 4-5 meccsen már akkora lenne a nyomás, hogy én könyörögnék azért, hogy veszítsünk!
NB2
Klaci79