New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Nem nagyképűség, de hogy lehet hogy mi az ilyen kukázott emberekből is tudunk olyan játékosokat csinálni akik hasítanak a patsben.
Demecs
Ép most magyarázták meg, hogy ő nem kukázott. Mindenki tudta, hogy mit tud, csak azt nem, hogy mennyire épült fel. Minden szezonban kipróbálunk ilyenből 20-at, meg 40 olyat, akiről azt se tudjuk mire képesek. Nem nagy kockázat ilyenekből végigtesztelni egy csomót, mert olcsón jönnek és nem fájnak sokba, amikor elküldjük, ha nem jön be. Éppen emiatt nem értem a hypeot, mivel takkra ugyanazokat a számokat hozza, mint a Philyben.

Ez nem az az eset, amikor a Miami returnerében valaki meglátta a 100 elkapásos slot receivert.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 875 — Apu ökölbeszorított keze
csak mert máshol nincs scouting team...

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Cadet ?
Janek
Így van. Néha bejön, néha nem. Néha másnál jön be. (Mincey)
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 875 — Apu ökölbeszorított keze
Cadet ?

több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
A többi csapatnál nincs scouting munka?
Demecs
Na, azért ne legyünk ennyire nagyképűek...

A Philly nem véletlenül draftolta, pedig ezekkel a méretekkel inkább ugróegér, mint futó... 😀
Ott egyébként egészen ügyesen is futkározott, 4.4-es és 5.3-as átlaggal.

A Brownsba nem véletlenül vitték Lombardiék, tradeltek érte... csak épp megsérült.

A Colts cutra pedig gondolom szintúgy van magyarázat. Mondjuk az, hogy sérülésből tért vissza és még nem volt 100%-os.

Tény, hogy nálunk hagyománya van "zsebfutók"-nak, Lewis pedig passzol a rendszerhez. Valószínűleg Lombardi és az emberei mondták, hogy ügyes gyerek, aztán szerencsénk volt.

Épp a futópozíció az, ahol 1-1 sérülés nagyon be tudja tenni a kaput (lásd Ridley, idén szvsz nem is fog játszani)... a ligában legalább 10-12 olyan noname backup rohangál, aki megfelelő körülmények közt lazán kezdő lehetne.

Megjegyzés: annyiban egyébként szerződés kapcsán is hasonlít Fafejre, hogy anno neki is az első szezonja elején ajánlottunk 2 éves hosszabbítást 😊
Gyulus
Nem nagyképűség, de hogy lehet hogy mi az ilyen kukázott emberekből is tudunk olyan játékosokat csinálni akik hasítanak a patsben.

több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Meskó Zoli könyvének az első 20 oldalát olvastam eddig, nagyon érdekes. Az elküldésének történetével kezdődik, tiszta Hard Knocks, csak egy magyar szemszögéből, és a Patriots-al főszerepben. Nagyon ajánlom.
LordTamas
már a végére értem, tök jó, hogy nem olyan a könyv, mint a promószövege (esélytelenül, a nagy álom, tombrady), hanem elég őszinte és sokszor eléggé negatív. tényleg ajánlott.
több mint 10 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Meskó Zoli könyvének az első 20 oldalát olvastam eddig, nagyon érdekes. Az elküldésének történetével kezdődik, tiszta Hard Knocks, csak egy magyar szemszögéből, és a Patriots-al főszerepben. Nagyon ajánlom.
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Demecs
Na, azért ne legyünk ennyire nagyképűek...

A Philly nem véletlenül draftolta, pedig ezekkel a méretekkel inkább ugróegér, mint futó... 😀
Ott egyébként egészen ügyesen is futkározott, 4.4-es és 5.3-as átlaggal.

A Brownsba nem véletlenül vitték Lombardiék, tradeltek érte... csak épp megsérült.

A Colts cutra pedig gondolom szintúgy van magyarázat. Mondjuk az, hogy sérülésből tért vissza és még nem volt 100%-os.

Tény, hogy nálunk hagyománya van "zsebfutók"-nak, Lewis pedig passzol a rendszerhez. Valószínűleg Lombardi és az emberei mondták, hogy ügyes gyerek, aztán szerencsénk volt.

Épp a futópozíció az, ahol 1-1 sérülés nagyon be tudja tenni a kaput (lásd Ridley, idén szvsz nem is fog játszani)... a ligában legalább 10-12 olyan noname backup rohangál, aki megfelelő körülmények közt lazán kezdő lehetne.

Megjegyzés: annyiban egyébként szerződés kapcsán is hasonlít Fafejre, hogy anno neki is az első szezonja elején ajánlottunk 2 éves hosszabbítást 😊

Szerkesztette: Gyulus
több mint 10 éve

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ha már három évben gondolkodik benne BB, akkor egy egyetemi válogatás kijár neki:

www.youtube.com/watch?v=6HxvSzpKl48

A Notre Dame elleni futása egészen zseniális.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Plusz két év, süti 😊

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
"Patriots have signed running back Dion Lewis to a two-year contract."
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
15 év - amióta nézem az NFL-t - távlatában úgy látom, hogy egyszerűen vannak csapatok, akiknek a játéka, stílusa fekszik nekünk, másoké meg nem, ha győzünk, akkor is nyögvenyelősen és ez akkor is igaz, ha éppen gyengélkedik az adott csapat. A Giants nekünk pld. sosem fekszik (a 2007-es Nagy Menetelés utolsó alapszakasz meccsét is éppenhogy behúztuk.) A Jets is ilyen, ahogy mondod, akkor éppencsak nyerünk, ha egyébként zongorázni lehet két csapat különbségét, a Bills meg bármit csinál, mindig komoly zakót kap (a tavalyi utolsó alapszakasz meccs nem számított). A Steelers-t általában verjük, ha jó akkor is - a Ravens ellen PO-ban mindig kínlódunk. A Colts jó példa, eleinte vertük őket, 2006-ban fordult a világ, utána évekig nekünk volt komoly mentális hátrányunk, míg meg nem jött Luck, aki képtelen ellenünk nyerni (eddig) és akinek a gunslinger stílusát BB fegyelmezett rendszere könyörtelenül bünteti.

Én sem várok könnyű meccset a Jets ellen. A Cowboys, Colts meccs a mostani állás szerint sokkal könnyebb lesz szerintem.
Burkus
Kivéve, mikor az NFL rekord veretlenségünket szakította meg a Steelers és emiatt a főcsoport döntőt a nagyon befagyott Heinz Fielden játszottuk. Vagy amikor McGinest ötször sackelte a zöldek irányítóját és rommá vertük őket a saját stadionjukban (ezt nem is egyszer). A Dolphinst is jól meg szoktuk verni, kivéve mikor TB 3 picket dob és nullára vernek (szerencsére ez akkor már sokat nem számított).

Hogy lehetne már könnyű meccs egy csoport rivális ellen? A Colts pedig elég különleges eset, mivel ők is azok voltak elég sokáig.

Ezen túl pedig irigyellek, hogy Te már 2001-ben is nézted a NFL-t. Sajnos a SportTV akkor még nem adta!

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
A Jets ellen még 2007-ben is szenvedtünk 😀
Meg amúgy tavaly is, amikor elég gyenguszok voltak. Ivoryt kell megtartani valahogy, aztán már csak az elkapókat. Aztán már csak az elit D-t kell feltörni
Wyatt
15 év - amióta nézem az NFL-t - távlatában úgy látom, hogy egyszerűen vannak csapatok, akiknek a játéka, stílusa fekszik nekünk, másoké meg nem, ha győzünk, akkor is nyögvenyelősen és ez akkor is igaz, ha éppen gyengélkedik az adott csapat. A Giants nekünk pld. sosem fekszik (a 2007-es Nagy Menetelés utolsó alapszakasz meccsét is éppenhogy behúztuk.) A Jets is ilyen, ahogy mondod, akkor éppencsak nyerünk, ha egyébként zongorázni lehet két csapat különbségét, a Bills meg bármit csinál, mindig komoly zakót kap (a tavalyi utolsó alapszakasz meccs nem számított). A Steelers-t általában verjük, ha jó akkor is - a Ravens ellen PO-ban mindig kínlódunk. A Colts jó példa, eleinte vertük őket, 2006-ban fordult a világ, utána évekig nekünk volt komoly mentális hátrányunk, míg meg nem jött Luck, aki képtelen ellenünk nyerni (eddig) és akinek a gunslinger stílusát BB fegyelmezett rendszere könyörtelenül bünteti.

Én sem várok könnyű meccset a Jets ellen. A Cowboys, Colts meccs a mostani állás szerint sokkal könnyebb lesz szerintem.
több mint 10 éve
Visszajön Sheldon, top1-ben lesznek 😊
És mi sem vagyunk top5-ben futásban. Viszont az ellen sem. A Jets meg jól fut. De most már legalább a secondary sem erős, igaz, csak Marshall és Decker van az ellenfélnél. Nem lesz ez könnyű, de azért nyerjünk persze 😊
Wyatt
Lassan örökös előfizetést nyernék. Kár, hogy nem látom a smileykat 😕
több mint 10 éve
Viszont Revis gyengéit ismerik. 1 évig edzettek vele. Tudják mi a siker kulcsa ellene.Demecs
Amit valaki tud az ilyen elit játékosokról, azt mindenki tudja, mégis sokszor nincs ellenszere. Le is kell győzni, nem elég tudni az ellenszerét.
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
 www.providencejournal.com/article/20151003/SPORTS/151009716
Érdekes cikk BB fiáról.
Szvsz előbb-utóbb Bill elküldi egy Parcells-ági edzőhöz. Vagy JMD viszi magával 😊

Szerkesztette: Gyulus
több mint 10 éve
Persze, mert a bills már játszott velünk. Igencsak lerontottuk a statisztikájukat. 😀
Futásban jobb az övék, mint a jetsé. A passzok meg hát...
Kaptak pár td-t meg néhány yardot. 😀
Persze, hogy szar a stat.
Van olyan ahol előrébb vagyunk. Van akinél csak a 12. a jets.

De pl a broncos és a giants előzi őket.

Azt a coltsot ami ellen játszottak ennél bucibbra kellett volna verni. Egy komolyabb csapat jobban elverte volna őket.
Én továbbra se tartok tőle. Mindig is Ryan volt a faktor. Most ő nincs.
Ráadásul a túra utáni első hazai meccs. Ki kell szolgálni a drukkereket is otthon.
10+-os meccs lesz, de lehet több is.

több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Igen néztem...Btw az eredeti állításod az volt ,hogy a Bills D jobb ,mint a Jets D,ennek kifejtésére kértelek,erről viszont egy hang sincs a válaszodban.Hozzáteszem,helyből találtam kb. 3 olyan statisztikát ahol a Jets D top 3 volt,pl az nfl.comos hogy ne menjünk messzire

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Visszajön Sheldon, top1-ben lesznek 😊
És mi sem vagyunk top5-ben futásban. Viszont az ellen sem. A Jets meg jól fut. De most már legalább a secondary sem erős, igaz, csak Marshall és Decker van az ellenfélnél. Nem lesz ez könnyű, de azért nyerjünk persze 😊

több mint 10 éve
Néztetek Jets meccset?
Futás ellen most a védelmük nem olyan jó. Nincs top5ben. 😊
Viszont Revis gyengéit ismerik. 1 évig edzettek vele. Tudják mi a siker kulcsa ellene.
Az offense egyben van és elég jól megy a fiúknak. Folytatják ott ahol abba hagyták.
Csak legyűrtünk egy ravenst egy hawksot. A billst is amit mindenki magasztalt, hogy most majd megmutatják.
A jets is majd, meg a phins is. utóbbinál már edző sincs. 😀
Az előbbinél meg irányító. Olyan homályok voltak a 20+ dobásai, hogy öröm volt nézni. 😀
Ráadásul az utolsó meccsen kell csak menni ellenük játszani.
Akkor meg már mindegy mert meg lesz az 1 seed. 😀
Én jobban tartok giantstől, mint a jetstől. Plusz a denver.

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Verner körön kívülre került tampában, el kell hozni egy 4.-5. körért, Fletchert pedig ki kell rakni
gordon
mit takar az, hogy körön kívülre került?
winston
Kikerült a kezdőből, nem láttam csak a hétvégi tampa meccset de rákérdezek a tampa topicban, hogy mi a gond vele
gordon
Kb egy hete poénból írtam, hogy Vernont hozzuk el Mayoért + 5. körért cserébe, erre lehet mégis bejön? 😊
Ilyen ez a wishful thinking.
vpi
Verner-Mayo max egy-az egyben. Egy csere egy cseréért.
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 511 — Patriot
Verner körön kívülre került tampában, el kell hozni egy 4.-5. körért, Fletchert pedig ki kell rakni
gordon
mit takar az, hogy körön kívülre került?
winston
Kikerült a kezdőből, nem láttam csak a hétvégi tampa meccset de rákérdezek a tampa topicban, hogy mi a gond vele
gordon
Kb egy hete poénból írtam, hogy Vernont hozzuk el Mayoért + 5. körért cserébe, erre lehet mégis bejön? 😊
Ilyen ez a wishful thinking.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
S ez most komoly!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
A Jets ellen még 2007-ben is szenvedtünk 😀
Meg amúgy tavaly is, amikor elég gyenguszok voltak. Ivoryt kell megtartani valahogy, aztán már csak az elkapókat. Aztán már csak az elit D-t kell feltörni
Wyatt
Gondolom a "már csak" irónia, Deckerrel és Marshallal plusz a D# megjegyzéssel.

a secondaryje viszont Revisszel,Cro-val egyértelműen jobb a Billsénélkolok1972
Buster Skrinet sem hagynám ki a felsorolásból, nekem legalábbis tetszett amit láttam tőle.
winston
Ön nyert egy egyéves ingyenes bowl.hu előfizetést 😊