New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Az megvan, hogy Collinsnak több sack-je van, mint Wattnak, Warenek, Houstonnak? 😀
gordon
Collins egy állat (:

több mint 10 éve
Josh Boyer, CB coach rögtön bevillan az elején.
Nekem meg az villant be, hogy idén lesz munkája rendesen (:

Szerkesztette: Minitron

több mint 10 éve
Nomac New England Patriots 4 271 — balazs.t85@gmail.com
Pihenőhétre időzítettem a Do Your Job-t, nem bántam meg! Lassan jöhet a egy kis korai foci, így már könnyebb lesz elviselni a pihenőhetet 😊

www.youtube.com/watch?v=JdnWmKnUcWg
több mint 10 éve
De szar pihenni (:

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jó lesz az 5000-nek is, sokat lesz itt szar idő 😊
TD-ből is lesz kb 40 szerintem, de már az is nagyon szép. Remélem, 500-ig elmegy azért 😊

több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
3 het utan 1100 passzolt yard.
6000?

több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 212 — Patriots GM
Azok után, hogy úgy volt, hogy nem is játszhat majd szeptemberben, Tom Brady lett a hónap játékosa az AFC-ben 😊
több mint 10 éve
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/fv7_Wt_c37I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Spigo
mit csináltam rosszul? 😊

Spigo
Az embed kódot másoltad ki, nem az URL-t.
empty taxi
jah, de amikor az embed kódot írtam be a szerkesztőbe akkor az előnézeben megjelent a videó, mikor simán csak a url-t akkor nem. Aztán postoláskor meg fordítva 😊
na mindegy
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/fv7_Wt_c37I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Spigo
mit csináltam rosszul? 😊

Spigo
Az embed kódot másoltad ki, nem az URL-t.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Spigo
mit csináltam rosszul? 😊
 youtu.be/fv7_Wt_c37I
Belichick Mic'd Up vs Jaguars
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sőt, Jacqueis Smithen kívül mindenkinél 😊 Mondjuk Chandler Jones is belebotlott háromszor Tyrodba, így ő sem áll rosszul, de mégsem tökéletes az összkép 😊

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Az megvan, hogy Collinsnak több sack-je van, mint Wattnak, Warenek, Houstonnak? 😀
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Azért azt élmény volt nézni, ahogy a Steelers-t meg a Bills-t sz*pattuk a 4TE-s playekkel 😊 Ahogy a védőt beparálva rohangáltak 😊
DeX
Az most is mehet minden további nélkül. Hóember helyére (ő mozgott ki először egyedül az egyik oldalra) mehet Williams, az ő helyére pedig (szűken az OT mellé) akármelyik falember, Cannon például.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ehun a története a 400. lasztinak:
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25323138/tom-brady-gets-400th-td-ball-from-fan-in-exchange-for-signed-gear

IMHO rendes volt a pali. Emlékszem, amikor Doug Flutie rúgta azt a drop kicket. Ugye nem volt felhúzva a háló, hogy ne tudják mi készül, így a labda kinn landolt a nézőtéren. Azt is megpróbálták visszakérni, merthogy a Hall of Famebe került a play. Az a néző kért 20ezret, meg szezonbérletet az egész családnak, meg még nem emlékszem mifenét. Arra azt mondták, hogy fityiszt. Nincs is a labda Cantonban azóta se, ha jók az értesüléseim.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Azért azt élmény volt nézni, ahogy a Steelers-t meg a Bills-t sz*pattuk a 4TE-s playekkel 😊 Ahogy a védőt beparálva rohangáltak 😊

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Én ezt értem, eddig rendben is, de nem lenne jobb, ha elővennénk a polcról azokat a játékokat, mikor még Hernandez is itt volt? Más karakter kicsit a két TE, de szerintem lehetne használni.
DeX
Hörni move TE volt, olyan nincs a csapatban, tavaly volt Wright de neki erős volt a rendszer csak RZban tudtuk használni.
gordon
Kicsit sajnáltam, hogy az a projekt nem jött be, de lássuk be Gronk többet tud elkapásban mint a legtöbb elkapó TE, csak még blokkolni a mesteri szinten tud. Szerintem nem is fogunk TE-t igazolni, hacsak valami kihagyhatatlan gyöngyszem nem adódik. Még egy használható RB sokkal jobban kell ebbe az offensbe.

A védelem oldalán viszont nem értek egyet teljesen az előttem szólókkal. Egy neves shutdown cornert nem engedhetünk meg magunknak. Persze leeshet valahonnan egy alul értékelt, de még jó teljesítményre képes veterán, de én inkább egy használhatóbb második számú cornert keresnék Butler mögé. Illetve nincs is könnyű helyzetben a secondary, mivel az a pass rush, amit a szezon előtt vártunk, csak nem akar megérkezni.

Amúgy az okosabbak kijavíthatnak, ha hülyeséget írok, de mintha nem is erőltetnénk annyira a blitzeket. Ha jól nézem továbbra is inkább extra cornerrel játszunk a felállások nagy részében és a boldogabbik végén akarjuk megfogni a passzokat.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Érdekes szitú lesz ha Stork és Wendell is felépül, Andrews jól játszik, nem kellene megbontani a falat, kíváncsi vagyok hogyan oldjuk meg.
gordon
Meccsenként 4-5 felállással mennek; ezen már nincs mit megbontani. : - ) Ha Stork visszajön, legfeljebb centerben is rotálnak.

Btw tavaly ilyenkor kezdték el felkapni, hogy TB rengeteget melózott a mozgékonyságán, most meg azt kezdik el pedzegetni, hogy mélyebb okai lehetnek ennek a sohasem látott OL rotálásnak. Bennem az ötlött fel, hogy télre eszetlen up tempo offense-t akarnak és/vagy drive-onként akarnak váltogatni futás és passz között.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
+1
Másfelől az még/már Bob mester offense volt.

Do your job
több mint 10 éve
Csak annyi, hogy egy korszakos zseni játszik ezen a poszton mellette a csapatban. Amíg Gronk a pályán van a másik korszakos zseni biztosan őt fogja keresni első szándékból.
Boston
Én ezt értem, eddig rendben is, de nem lenne jobb, ha elővennénk a polcról azokat a játékokat, mikor még Hernandez is itt volt? Más karakter kicsit a két TE, de szerintem lehetne használni.
DeX
Hörni move TE volt, olyan nincs a csapatban, tavaly volt Wright de neki erős volt a rendszer csak RZban tudtuk használni.
több mint 10 éve
Ajj de kár Hómanusért...pont őt 😕 Jó kis játékos volt, mégha nem is tűnt fel sokszor, jól blokkolt, meg szorgalmas kis hangya volt...
DeX
Jó munkásember, kár, hogy elment... más kérdés, hogy 2. számú TE-nek nagyon kevés volt és az idei szezonra a dc 4. helyére szorult. Reiss szerint ha nem sérül le Develin, valószínűleg az 53-as keretet sem éli meg.

Az ellenérték szvsz istenkirály, rotációs DL-ből sosem elég. 4. TE-t pedig tényleg bárhonnan keríthetünk.

Kicsit azért sok a szezonközi cserélgetés...

(Megjegyzem, eddig Scott Chandler sem produkált sokat 2. számú TE-ként, pedig kapja a snapszámot rendesen.)
Gyulus
Chandlernek a route okkal van baja ahogy nézem, viszont a 4.TE-s felállásokat elpakoltuk a playbook aljára, a hétvégi meccsen a goal line szituknál már inkább a futást nyomtuk, próbálunk variálni.

Érdekes szitú lesz ha Stork és Wendell is felépül, Andrews jól játszik, nem kellene megbontani a falat, kíváncsi vagyok hogyan oldjuk meg.
Én még várok egy Fletcher cut-ot és egy Mayo trade-t.
több mint 10 éve
Csak annyi, hogy egy korszakos zseni játszik ezen a poszton mellette a csapatban. Amíg Gronk a pályán van a másik korszakos zseni biztosan őt fogja keresni első szándékból.
Boston

több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Szerk.: így első pillantásra ez a trade megint qva nagy húzásnak tűnik az Öregtől. Egy kezdő szintű, még fejlődőképes DT egy nálunk námbör 4 TE-ért, aki egyébként Brees mellett simán okozhat még kellemes meglepetést a Saints szurkolóknak is...

Szerkesztette: Boston

Do your job
több mint 10 éve
Ajj de kár Hómanusért...pont őt 😕 Jó kis játékos volt, mégha nem is tűnt fel sokszor, jól blokkolt, meg szorgalmas kis hangya volt...
DeX
...
(Megjegyzem, eddig Scott Chandler sem produkált sokat 2. számú TE-ként, pedig kapja a snapszámot rendesen.)
Gyulus
Gondolod tartogatjuk, vagy ennyit tud jelenleg a rendszerről? Esetleg más... ?

több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
DeX
Jó munkásember, kár, hogy elment... más kérdés, hogy 2. számú TE-nek nagyon kevés volt és az idei szezonra a dc 4. helyére szorult. Reiss szerint ha nem sérül le Develin, valószínűleg az 53-as keretet sem éli meg.

Az ellenérték szvsz istenkirály, rotációs DL-ből sosem elég. 4. TE-t pedig tényleg bárhonnan keríthetünk.

Kicsit azért sok a szezonközi cserélgetés...