New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Hihetetlen ez a pali 😀
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Áh, végre. Gameday! Undorító volt ez a korai pihenő.

több mint 10 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Srácok, ki számíthat több snapre Lewis vagy Blount?
ironroy
BB-t kérdezd, vagy a fantasy topikot!

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Srácok, ki számíthat több snapre Lewis vagy Blount?
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
 overthecap.com/player/johnathan-joseph/1670/
Eszerint csak 5 millia dead money maradna idén a Texansnál.
tamasboldizsar
Eszerint idén az összes pénzét (most már) a Texans fizeti, akármit is csinál.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
Szerintem jövőhéten tradelünk Jonathan Josephért. Viszont kíváncsi leszek mit adunk érte.
ervinator
Na neki nem örülnék,szerintem eléggé visszaesett a teljesítménye, TNF-en is inkább csak a zászlók maradtak meg a játékáról...inkább Verner akkor ha választani kellene 😊

Szerkesztette: manuszka86

több mint 10 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
ő nem férne be a sapkába
tamasboldizsar
Szotyit keresne nálunk idén 11milla dead maradna hjusztonban...Biztos, hogy hozunk valakit, Verner gyere 😀
gordon
 overthecap.com/player/johnathan-joseph/1670/
Eszerint csak 5 millia dead money maradna idén a Texansnál.
több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Én mondjuk annyira nem értem ezt a Verner imádatot, de ennek a CB corpsnak biztos upgrade lenne.

Do your job
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
ő nem férne be a sapkába
tamasboldizsar
Szotyit keresne nálunk idén 11milla dead maradna hjusztonban...Biztos, hogy hozunk valakit, Verner gyere 😀
több mint 10 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Én nem örülnék neki...
Joseph már messze nem ugyanaz mint pár éve volt...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Mayo? (És a cap is ok lesz.)
zinedine5
Nem tudom ő mennyire kéne a Houstonnak. Elég jó LB-ik vannak. De amugy ezt aláírnám a részünkről.
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Mayo? (És a cap is ok lesz.)
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egy gyűrűt? 😊

több mint 10 éve
ő nem férne be a sapkába
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Kiraktuk Fletchert, ideje volt már.
cspeti98
Mivel így már létszámban is kevés a CB, remélem tradet készítenek ezzel elő.
winston
CB Brandon King jött fel a PS-ből.
ervinator
vágom, remélem csak átmenetileg 😊 Ő úgy tudom egyébként sem az akit keresünk, egy nagy testű safety, nem épp üldözésre való a szélen.
winston
Szerintem jövőhéten tradelünk Jonathan Josephért. Viszont kíváncsi leszek mit adunk érte.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
cspeti98
winston
ervinator
vágom, remélem csak átmenetileg 😊 Ő úgy tudom egyébként sem az akit keresünk, egy nagy testű safety, nem épp üldözésre való a szélen.
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
cspeti98
winston

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
cspeti98
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
cspeti98
 www.youtube.com/watch?v=3GwjfUFyY6M

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466

több mint 10 éve
batyu New England Patriots 630
Szerintem azért nem kell túlmisztifikálni a dolgot. Minden csapatnál komoly szakmai tudással rendelkező csapat térképezi fel a lehetséges játékosokat, és mivel a laikus átlagos drukker általában 1-2 csapatra koncentrál, nagy eséllyel nem tűnik fel, de mindenhol vannak nagy "találatok". Persze nem mindegy, hogy egy játékos futó, vagy passz orientált csapatba kerül, és nem utolsó sorban ki dobja a neki a labdát. Nem véletlen, hogy egy Rogers, Manning vagy nem utolsó sorban Brady mellett olyan játékosok is fel tudnak törni, akik más csapatnál még rostert is alig tudtak fogni.

Szerkesztette: batyu

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Rendben van, de akkor nem próbálom ki, hogy mit tud és mennyire lett rendben? Aztán, ha nem jön be kidobom. De a srác jó. Vagy a pats rendszere az ami fekszik az ő stílusának.
Demecs
Lehet, hogy túl hamar jött ki a draftra. (2011-re komoly Heisman esélyesként emlegették.) Talán emiatt nem tudott jól teljesíteni az Eagles-ben, akik elcserélték a Browns-hoz. Ahol meg rögtön eltörte a lábát. Az új rezsim rögtön kivágta. Utána a Colts próbálta ki, egy hétig volt a keretben.

A Patriots edzői stábjának 15 éves tapasztalata van kiváló 3rd down back-ek (Faulk, Fafej, Vereen) kiválasztásában, tehetséggondozásában; pontosan tudják, hogy milyen paraméterek fontosak, hogyan kell felépíteni a játékát stb. Ráadásul Lewis-ról Lombardi tudott súgni bőven. Cserébe például elkapó és/vagy CB poszton eléggé vakon vannak.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Éppen emiatt nem értem a hypeot, mivel takkra ugyanazokat a számokat hozza, mint a Philyben.
Kollega
Ez azért eléggé nagy csúsztatás. Elkapásokban sokkal jobb számokat hoz.
tamasboldizsar
Ezt meg azért nem azért nem hoznám fel, mert akkoriban volt némi QB helyzet Philyben. Maradjunk abban, hogy nem TB dobálta a labdákat.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Nem nagyképűség, de hogy lehet hogy mi az ilyen kukázott emberekből is tudunk olyan játékosokat csinálni akik hasítanak a patsben.
Demecs
Ép most magyarázták meg, hogy ő nem kukázott. Mindenki tudta, hogy mit tud, csak azt nem, hogy mennyire épült fel. Minden szezonban kipróbálunk ilyenből 20-at, meg 40 olyat, akiről azt se tudjuk mire képesek. Nem nagy kockázat ilyenekből végigtesztelni egy csomót, mert olcsón jönnek és nem fájnak sokba, amikor elküldjük, ha nem jön be. Éppen emiatt nem értem a hypeot, mivel takkra ugyanazokat a számokat hozza, mint a Philyben.

Ez nem az az eset, amikor a Miami returnerében valaki meglátta a 100 elkapásos slot receivert.
Kollega
Rendben van, de akkor nem próbálom ki, hogy mit tud és mennyire lett rendben? Aztán, ha nem jön be kidobom. De a srác jó. Vagy a pats rendszere az ami fekszik az ő stílusának.

több mint 10 éve
Éppen emiatt nem értem a hypeot, mivel takkra ugyanazokat a számokat hozza, mint a Philyben.
Kollega
Ez azért eléggé nagy csúsztatás. Elkapásokban sokkal jobb számokat hoz.