New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 259 — Bears & Illinois fan
Személy szerint én nagyon várom a hétfő hajnali meccset..Sőt, ha mondhatom, akkor ezt a meccset várom legjobban az alapszakaszban.. Nagyon szeretném, ha Brady és srácok vért innának meccs előtt. Remélem, hogy BB, JMD és Patricia pedig ütős játékokkal készül.. Pagano örömére..Egy kifejezetten agresszív, sok pontos meccset várok.. Megérdemelnénk, megérdemelnék..
kyobalu
Vigyázz, aki vért iszik, vért izzadhat....) Amúgy szerintem sima lesz.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Parádés, akkor OT-t kell szerezni valahonnan.
Mondjuk az a szerencsénk, hogy Vollmer LT-nek is jó, Cannon meg talán elbírja RT-ként. De akkor is kell valaki, mert gondolom Fleming felhozatala önmagában azért még nem elég
Wyatt
Vollmer utoljára a rookie szezonjában volt full time LT, Light sérülése után... eredetileg ő is "swing" tackleként kezdte.
Elvileg én is azt látnám életképesnek, hogy Vollmer-t átteszik LT-nek, Cannont pedig áttoljuk RT-nek. De elsőnek jó eséllyel Cannon kap esélyt LT poszton, kétlem, hogy nagyon meg akarnák forgatni a veteránokat ennyi fiatal interior OL játékossal.

Hogy mekkora veszteség... idén sem volt valami jó szezonja. Ha Cannon a tavalyelőtti, s nem a tavalyi formát hozza... akkor túléljük.
Fleminget fel fogják hozni PS-ből.

Szerkesztette: Gyulus
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 644 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
na elkezdődött... remélem nem lesz domino effektus....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Legalább az ő sérülése nem vészes akkor.

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Magastoronyról valami hír ezalatt?
Minitron
 twitter.com/MirandaM_Pats/status/654338328096079872

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Mondjuk az a szerencsénk, hogy Vollmer LT-nek is jó, Cannon meg talán elbírja RT-ként. De akkor is kell valaki, mert gondolom Fleming felhozatala önmagában azért még nem elég
Wyatt
Ezek után az aláírásom (ami fent van...), kiegészítem Fleminggel!
Nem most lesz a gond, hanem olyan csapatok ellen ahol azért lesz pass rush.
több mint 10 éve
Magastoronyról valami hír ezalatt?

több mint 10 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
ha ezt megoldja Gugli akkor nagy király, mert Cannontól nem sok pozitívat láttam eddig, a két PS-es srác meg nem véletlen került csak PSbe
több mint 10 éve
Picsába már, hogy erre a hírre kell feljönnöm. Jó, hát szerintem megoldjuk, mondjuk egy kuka taklival.

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Wyatt
a hétvégi meccs sajnos nem ezt bizonyította, TE besegítéssel meg ki tudja meddig lehet megoldani

tavaly Flacco vakoldalát ha jól rémlik egy UDFA rookie védte PO meccsen egészen jól, szóval nem lehetetlen megoldani

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Ez fasza. Akkor Guglinak nem ártana kitalálni vmi okossagot. A Canon, mint LT terv nem nagyon nyugtatna meg.,amit Wyatt írt már inkább, de egyetértek h akkor sem vagyunk meg.

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Szerkesztette: Wyatt

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Albert Breer ‏@AlbertBreer
Per @globejimmcbride, Patriots LT Nate Solder is out for the season with a torn right biceps.
több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
 twitter.com/globejimmcbride/status/654334449274986496

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Személy szerint én nagyon várom a hétfő hajnali meccset..Sőt, ha mondhatom, akkor ezt a meccset várom legjobban az alapszakaszban.. Nagyon szeretném, ha Brady és srácok vért innának meccs előtt. Remélem, hogy BB, JMD és Patricia pedig ütős játékokkal készül.. Pagano örömére..Egy kifejezetten agresszív, sok pontos meccset várok.. Megérdemelnénk, megérdemelnék..
kyobalu
szerintem mindig ütős játékokkal készülnek, vagy ha most tudnak "még jobban" készülni, akkor máskor nem végeznek jó munkát? nem hiszek ebben a vérivás dologban, hétről hétre arra készül a gameplan, hogy minden drive vége TD, minden védekezésnél 3&out legyen. Ha most valaki bele tud adni valami pluszt, akkor máskor is adja bele.
több mint 10 éve
kyobalu
amit mi megérdemeltünk(csapat+szurkolók) azt megkaptuk február első hetében...
a többit meg már ideje lenne elfelejteni mindkét fél részéről

egyébként én jobban várom a Ware-Miller passrush duo-t és a Revis vezette sec-et, szeretném ha megméretne a csapat egy komoly ellenfél ellen

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Szerintem a 3rd down backet ez esetben főleg arra használják, hogy a passz szituknál 3. kísérleteknél nyugodtan lehet keresni, hogy hozza az első kísérletet. Jól blokkol, jól kap el, de jól is fut. Nálunk pedig ez nem 3rd down szerep gyakorlatilag, hanem annál jóval több, mert szinte csak passzolunk 😊
Wyatt
Viszont every down backnek mégsem hívhatjuk, mert blokkolni nyilván csak korlátozottan tud. Erre Blountot sokat használjuk.

Viszont adott a lehetőség, hogy ők ketten szétkapják a Colts védelmét, mint az a bizonyos proverbális floki a lábtörlőt. : )

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Gyakorlatilag a pats és boston közeli újságokban mindenhol ez van, hogy fel vannak tüzelve és nem felejtették el azt amit a coltsnak köszönhetnek.
De nem véletlenül lett ez egy sunday night game. 😀
Mindenhol ez fog folyni a napokban. elemzések botrányok stb stb.
Remélem megint egy szép eredménnyel zárunk.
Ezt az indít megint meg tudjuk verni. Nem lettek sokkal erősebbek. Akik meg jöttek az O-ba azok még nem szoktak össze.
Luck nem játszott 2 meccsen.
MInimum 20+-os különbséget szeretnék. 😀

több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Pár játékos próbán van...

nep.247sports.com/Bolt/Report-Patriots-work-out-Bill-Bentley-Matt-Daniels-40232924

több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szerintem a 3rd down backet ez esetben főleg arra használják, hogy a passz szituknál 3. kísérleteknél nyugodtan lehet keresni, hogy hozza az első kísérletet. Jól blokkol, jól kap el, de jól is fut. Nálunk pedig ez nem 3rd down szerep gyakorlatilag, hanem annál jóval több, mert szinte csak passzolunk 😊

több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ezért írtam, hogy a fizikai korlátait is figyelembe véve. Belőle soha nem lesz workhorse futó és ne is töressék össze mérkőzésenként 30 carryvel. Amit csinál, abban zseniális eddig.
Boston
Elsősorban is mindenki 3rd down running backként említi.
Kollega
Tudom. De az ő játéka/szerepe szerintem ezen azért picit túlmutat. 5 yardot átlagol futásonként és contact után rendszeresen csúsznak le róla az emberek. Jó nem akarom agyonhypolni, de nekem nagyon bejön a játéka.

Do your job
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ezért írtam, hogy a fizikai korlátait is figyelembe véve. Belőle soha nem lesz workhorse futó és ne is töressék össze mérkőzésenként 30 carryvel. Amit csinál, abban zseniális eddig.
Boston
Elsősorban is mindenki 3rd down running backként említi.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

Do your job
több mint 10 éve
elitfutó státuszhoz, azért futásokban is komoly yardokat kéne szereznie, ezt meg inkább Blountra bízzák, ami nem is baj szerintem

amúgy az a legnevetségesebb az egészben, hogy ő ezzel a hosszabbítással sem fog többet keresni mint Vereen csak ebben az évben 😊