New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
A meccs sérültjeiről van valami hír?Hétvégén nagyon kellene Cannon is és Sheard is. Tán Slater hiánya lenne a legkevésbé érezhető, de lehet hogy tévedek.
több mint 10 éve
Annak nagyon örülök viszont hogy Dolanak ilyen jó meccse volt,egy halom bravúros elkapasat fújtak vissza flag miatt a korábbi meccseken, nagyon megérdemelt már egy nagy meccset.Dola elképesztő képességű egy elkapó. Valahogy úgy érzem, már vagy 2 éve, hogy eddig a big playe-kre tartogattuk. Ha elő kell lépnie és sok play-t vállalni egy meccsen, akkor viszont nála tényleg hamar beüthet egy sérülés :/
kolok1972
több mint 10 éve
Fura, de én is sokszor filóztam rajta (főleg abban az időben amit wyatt is írt, white powerek voltunk😊 ), hogy nálunk miért ilyen kevés a néger? Főleg mikor azt láttam, hogy hány csapat tolta az előre dobom a labdát aztán a 3 méterre felugró néger gyerek leszedi valahogy. New Orleansban Brees is tuti utolsónak zuhanyozik 😀Talán mert New England WASP államok? 😀
NB2
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
A patsből, ár csak egy fehér futó hiányzik és komplett a gárda 😊Fura, de én is sokszor filóztam rajta (főleg abban az időben amit wyatt is írt, white powerek voltunk😊 ), hogy nálunk miért ilyen kevés a néger? Főleg mikor azt láttam, hogy hány csapat tolta az előre dobom a labdát aztán a 3 méterre felugró néger gyerek leszedi valahogy. New Orleansban Brees is tuti utolsónak zuhanyozik 😀
Csodálkozom, hogy BB-t még nem vádolták meg raszizmussal, mint Chip-et...
Pari
több mint 10 éve
Sőt Bolden azt nyilatkozta, hogy Anderson azt kiabálta, hogy Don't snap it! Don't snap it!Drágáim! Nem a felállást nem értette senki. Elvben simán megtörténhetett volna, hogy a punt return team rosszul olvassa a felállást és a "center" egyik oldala üresen marad. Akkor snap után simán meg lehetett volna tenni a szükséges yardokat.Ha delay of game lett volna, akkor hátrébb mennek, de ugyanúgy elpuntolhatják a labdát 4.-re. Így hogy elindították a játékot és nem csinálták meg a first downt, így onnan jöhettünk, ahol véget ért a play.El tudjátok magyarázni mit akart a colts annál a super speciális játéknál?penalty-re mentek, szóval például akkor akarták elindítani a játékot, amikor a nagy cserélgetésben 11-nél többen vannak a pályán a defense-ből, ha erre figyel a Patriots, akkor delay of game lett volna, nem snap (bár a végeredmény gyakorlatilag ugyanaz).
Demecs
Eddy
ervinator
Azt nem érti senki, hogy amikor teljesen nyilvánvaló, hogy a special team jól állt fel, a "center" mellett 3 védő is állt, akkor mi az ősi istenség hátsó feléért indították el a játékot? Annyira nem értette senki, hogy még az a játékos se értette, akinek a kezébe nyomták a lasztit. Ő ugyanis rohadtul nem kérte.
Kollega
több mint 10 éve
Volt olyan is, hogy csak fehér támadóval álltunk fel, mert Woodhead volt a futó, az öt OL-ben akkor még csak az volt, az elkapók között is ott volt Edelman meg talán Welker még (asszem Dola előtt volt ez), a fullback és a tight end is fehér volt. Na az mókásan néz ki azért 😀A patsből, ár csak egy fehér futó hiányzik és komplett a gárda 😊scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/p720x720/12088332_980899988617686_5466659990869396765_n.jpg?oh=9839804e5cf27b2b180ded89b5d76ef0&oe=56935F24Az egyik teaserből csinált Edelman egy videót is 😀 ő találmánya a Star Pats 😀
Stez
ervinator
Pari
De nálunk volt talán a liga utolsó fehér CB-je is Julian személyében 😀

több mint 10 éve
A patsből, ár csak egy fehér futó hiányzik és komplett a gárda 😊scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/p720x720/12088332_980899988617686_5466659990869396765_n.jpg?oh=9839804e5cf27b2b180ded89b5d76ef0&oe=56935F24Az egyik teaserből csinált Edelman egy videót is 😀 ő találmánya a Star Pats 😀
Stez
ervinator
több mint 10 éve
scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/p720x720/12088332_980899988617686_5466659990869396765_n.jpg?oh=9839804e5cf27b2b180ded89b5d76ef0&oe=56935F24Az egyik teaserből csinált Edelman egy videót is 😀 ő találmánya a Star Pats 😀
Stez
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Drágáim! Nem a felállást nem értette senki. Elvben simán megtörténhetett volna, hogy a punt return team rosszul olvassa a felállást és a "center" egyik oldala üresen marad. Akkor snap után simán meg lehetett volna tenni a szükséges yardokat.Ha delay of game lett volna, akkor hátrébb mennek, de ugyanúgy elpuntolhatják a labdát 4.-re. Így hogy elindították a játékot és nem csinálták meg a first downt, így onnan jöhettünk, ahol véget ért a play.El tudjátok magyarázni mit akart a colts annál a super speciális játéknál?penalty-re mentek, szóval például akkor akarták elindítani a játékot, amikor a nagy cserélgetésben 11-nél többen vannak a pályán a defense-ből, ha erre figyel a Patriots, akkor delay of game lett volna, nem snap (bár a végeredmény gyakorlatilag ugyanaz).
Demecs
Eddy
ervinator
Azt nem érti senki, hogy amikor teljesen nyilvánvaló, hogy a special team jól állt fel, a "center" mellett 3 védő is állt, akkor mi az ősi istenség hátsó feléért indították el a játékot? Annyira nem értette senki, hogy még az a játékos se értette, akinek a kezébe nyomták a lasztit. Ő ugyanis rohadtul nem kérte.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ha delay of game lett volna, akkor hátrébb mennek, de ugyanúgy elpuntolhatják a labdát 4.-re. Így hogy elindították a játékot és nem csinálták meg a first downt, így onnan jöhettünk, ahol véget ért a play.El tudjátok magyarázni mit akart a colts annál a super speciális játéknál?penalty-re mentek, szóval például akkor akarták elindítani a játékot, amikor a nagy cserélgetésben 11-nél többen vannak a pályán a defense-ből, ha erre figyel a Patriots, akkor delay of game lett volna, nem snap (bár a végeredmény gyakorlatilag ugyanaz).
Demecs
Eddy
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
El tudjátok magyarázni mit akart a colts annál a super speciális játéknál?penalty-re mentek, szóval például akkor akarták elindítani a játékot, amikor a nagy cserélgetésben 11-nél többen vannak a pályán a defense-ből, ha erre figyel a Patriots, akkor delay of game lett volna, nem snap (bár a végeredmény gyakorlatilag ugyanaz).
Demecs
több mint 10 éve
Édes istenem ez kell! 😀 www.youtube.com/watch?v=3JP4Y0Xcm4g
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12088332_980899988617686_5466659990869396765_n.jpg?oh=be2b073471756dbce1fe440c3ab59f15&oe=56D21155
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
TB elég feszültnek tűnt amúgy...lehet, csak a korai kelés miatti álmosság láttatta ezt velem😊
több mint 10 éve
Most, ahogy nézem a meccset és látom Brady lábmunkáját, azt gondolom, hogy idén a rájátszásra még túlzott elvárás lenne a read option. De jövőre már bekerül a repertoárba ez is. Ez tuti.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Sajnos ez valószínű, de meg kéne próbálni valamit összehozni, mert ez a 6 milka nettó pénzkidobás.Mayo trade érett lett. HT nem játszott és így sem került a helyére a kezdőbe. Mindenképp kéne egy Mayo for kezdő (akár 3.) CB.Az a baj, hogy Mayo piaci (trade) értéke gyanìtom erősen a nullához konvergál...
zinedine5
Boston
több mint 10 éve
Szerintem vicces vótWyatt én honnan tudjam, láttam a hírt gondoltam beírom ide.Hagyd rá! Ma gonoszkodós napja van. 😊
Béczkó
Kollega

több mint 10 éve
Mayo trade érett lett. HT nem játszott és így sem került a helyére a kezdőbe. Mindenképp kéne egy Mayo for kezdő (akár 3.) CB.Az a baj, hogy Mayo piaci (trade) értéke gyanìtom erősen a nullához konvergál...
zinedine5
Do your job
több mint 10 éve
Wyatt én honnan tudjam, láttam a hírt gondoltam beírom ide.Hagyd rá! Ma gonoszkodós napja van. 😊
Béczkó
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Wyatt én honnan tudjam, láttam a hírt gondoltam beírom ide.
több mint 10 éve
Mayo trade érett lett. HT nem játszott és így sem került a helyére a kezdőbe. Mindenképp kéne egy Mayo for kezdő (akár 3.) CB.
több mint 10 éve
Annak nagyon örülök viszont hogy Dolanak ilyen jó meccse volt,egy halom bravúros elkapasat fújtak vissza flag miatt a korábbi meccseken, nagyon megérdemelt már egy nagy meccset.
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
LT Marcus Cannon (toe) and DE Jabaal Sheard (ankle) are considered minor.De miért minősítették őket kiskorú gyereknek? 😕
Béczkó

több mint 10 éve
Béczkó
1 264
LT Marcus Cannon (toe) and DE Jabaal Sheard (ankle) are considered minor.