New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
El tudjátok magyarázni mit akart a colts annál a super speciális játéknál?
Demecs
Demecs
Snap, majd gyors passz hátra a punternek.
Gondolom 😀
Csak már a snapnél elkúrták és eleve elég életképtelen play volt 😀
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645

több mint 10 éve
triangle 1 283
egy félidőig azt hihette a colts, hogy van esélyük. az O megint pont annyit csinált amennyit kellett, a D meg összekapta magát a ronda első félidő után. hogy klasszikust idézzek, our best football is still ahead of us.
a sérülésekkel viszont a tököm ki van már...most cannon, slater, sheard, egyik sem fejezte be a meccset.
szerk.: slatert hordágyon vitték röntgenre az öltözőből...

Szerkesztette: triangle
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jo volt ez. Volt egy peches pick six, a szünet utan viszont eleg jo volt a vedelem is, a vegen meg mar mindegy volt. Chandler felébredt, mindketto, Butlert nagyon sajnáltam, hogy nem jott ossze az int, megerdemelte volna. A futás nem ment most, de a passzok azert nem rosszak. Remelem, hamar felepulnek a serulteink

több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Megvan a W!

Nem játszottunk nagyon jól, Colts is besegített (bár szerintem nem azon múlt), bírók és végre elkezdték dobálni a holdingokra a sárgákat, összességében a W a lényeg.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Amúgy az előző hozzászólásom óta is Ryan az egyik kezdő
Wyatt
szélre azért ő nem megoldás, lássuk be

slotban meg majd ma meglátjuk, gondolom lesz tesztelve
ZERO_L
Szerintem megkapja T.Y.-t DMC segítséggel.

Wyatt,
Ryan becsapós kezdő. Jó futás ellen; beteszik 1st down-ra, de ahogy nyilvánvalóan passz jön, zavarják be slot-ba.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Wyatt
szélre azért ő nem megoldás, lássuk be

slotban meg majd ma meglátjuk, gondolom lesz tesztelve

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
 www.sbnation.com/lookit/2015/10/18/9563167/tom-brady-patriots-dad-crush-colts-60-points-nfl-no-mercy-deflategate
több mint 10 éve

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
itt nem arról van szó, hogy mindenhol all-pro játékosok legyenek, de azért neki menni a szezon hátralévő részének 2 UDFA kezdő CB-vel úgy hogy mögöttük Melvin van backupnak az több mint merész

trade deadline nov 3. van addig játszunk Colts-Jets-Phins ellen, szerintem a ma esti meccsen van a legnagyobb esély, hogy kijöjjön a CB-k gyengesége

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Mintha mostanában nem az lett volna kb az alap, hogy Butler, Ryan meg Coleman. Szar, de nem lehet mindenhol minden kurva jó.
A Coltsnak megmutatásról. Talán emlékeznek még sokan, amikor a Jets elleni meccs kapcsán mondták 2007-ben, hogy 3 számjegyű eredményjelző kell majd a pontjainknak. Bradynek nem volt TD-passza sem

több mint 10 éve
Most nézem, hogy Melvin is ott van az 53-ban, ez a srác volt az akit TB halálra szívatott a PO-ban...

ennél nagyobb kritika nem kell a CB felhozatalra, most komolyan Butler meg Coleman lesz a két szélső védő? 😊

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Megyek, megnézem, mit domborít a Bills. A hajnali meccset nem fogom tudni megvárni, menni kell melózni.
Szurkoljátok ki a W-t (:

több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Na, hasonlóan vagyok vele, mint Stez és ervinator. Nem olyan egyértelműnek tűnik ez.
Minitron
+1. Ott van Luck és több elit(közeli) elkapó, nekünk meg alig van cornerünk, ezen a vonalon befűthetnek nekünk eléggé. Persze a Patriotst látom esélyesebbnek, de ezt a biztos blowoutot nem látom azért biztosnak.
több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908
- nem biztos, hogy ki kellene tenni őt és az egész csapatot egy akár reálisan bekövetkezhető nagy zakónak, az nagyon rossz lenne neki és az egész franchise-nak is, ráadásul nehezen lenne magyarázható, hogy sokadszorra butáznak ellenünkFunHun
Szerintem picit szerényebben kellene hozzáállni a meccshez, mert erről a lóról krva nagyot lehet esni.
A Colts jó csapat, még akkor is, ha idén eddig nem ezt az arcukat mutatták és megvannak a playmaker játékosai, hogy megnehezítsék az esténket.

Érjen véget a meccs, nyerjünk simán, utána esetleg lehet arról beszélni, hogy milyen rossz a Coltsnak, hogy újra zakózott.
ervinator
Nem azt mondtam, hogy tuti nagyon sima győzelem lesz, hanem hogy akár az is benne van a pakliban főleg az előző pár meccset nézve.
Én is elégedett leszek egy 1 pontos győzelemmel is!!!

Amúgy amit felvetettem (Luck pihentetését), azt némely amerikai újságíró is megpedzette...
több mint 10 éve
PatPatriot New England Patriots 11
Egy biztos, most nem lesz gond a labdák nyomásával. A Colts majd jól befűt a csarnokba, hogy nehogy leeresszenek.
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 644 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Annyira bennünk van, hogy blow out lesz csak a végén nehogy egy FG-vel megfingassanak bennünket és leshetünk mint Rozi a moziban...

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Na, hasonlóan vagyok vele, mint Stez és ervinator. Nem olyan egyértelműnek tűnik ez.

több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
- nem biztos, hogy ki kellene tenni őt és az egész csapatot egy akár reálisan bekövetkezhető nagy zakónak, az nagyon rossz lenne neki és az egész franchise-nak is, ráadásul nehezen lenne magyarázható, hogy sokadszorra butáznak ellenünkFunHun
Szerintem picit szerényebben kellene hozzáállni a meccshez, mert erről a lóról krva nagyot lehet esni.
A Colts jó csapat, még akkor is, ha idén eddig nem ezt az arcukat mutatták és megvannak a playmaker játékosai, hogy megnehezítsék az esténket.

Érjen véget a meccs, nyerjünk simán, utána esetleg lehet arról beszélni, hogy milyen rossz a Coltsnak, hogy újra zakózott.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 614 — Whoops, looks like something went wrong.
Halihó!!!!
Egyrészt 2 esetleg 3 TD-s győzelemre számítok.

Másrészt nem tudom mennyire lehetséges, de én erősen elgondolkodnék az Indy vezetés helyében, hogy játszasam-e Luckot:
- könnyen indokolható lenne ha nem játszana a sérülésre hivatkozva
- nem biztos, hogy ki kellene tenni őt és az egész csapatot egy akár reálisan bekövetkezhető nagy zakónak, az nagyon rossz lenne neki és az egész franchise-nak is, ráadásul nehezen lenne magyarázható, hogy sokadszorra butáznak ellenünk

Sokkal kényelmesebb lenne nekik, ha elmondahtják, hogy tulajdonképpen egy "B" csapat szenvedett vereséget, de majd a playoffban...

Szerintetek most, hogy azért az Indy nem áll túl jól (bár a csoportjukat valószínűleg így is simán hozzák) és van némi győzelmi kényszer megtehető, hogy image védelme miatt nem játszaják Luckot?
FunHun
Szerintem ez egyáltalán nem reális,
Egyrészt nem lehet felmenni a pályára úgy, hogy úgyis kikapunk, így inkább ne is játszassuk a csapat legjobbját, aki nem mellesleg nem egy cornerback, nem egy futó, hanem egy irányító.
Ha nagy zakó lesz, így jártunk, a jó játékos ebből, és a hibáiból tanul, vagy akkor mostantól Luck sose játsszon a legjobbak ellen, mondván, ha nagyon kikapunk, akkor szegény fiú nem heveri majd ki?
A Coltsnak abszolút nem kényelmetlen, hogy a Pats folyton megcsapja manapság, ez leginkább Grigsonnak, Paganónak és úgy az edzői stábnak kínos, de ők egyébként így is pengeélen táncolnak már, és lenne rá gy fogadásom, hogy az idény végén Irsay elküld több edzőt is.
És én azt sem látom, hogy nekünk kényelmesebb lenne B csapattal kikapni. A média a labdabotrány miatt amúgy is felkapta a meccset, játszhat bárki a Coltsban, ha kikapunk, akkor ugyanúgy megsorozza majd mindenki a csapatot, sérültektől függetlenül.

Ráadásul annak ellenére, hogy siralmas a csoportunk, azért a Colts összességében baromi gyenge szezont tudhat maga mögött, és egy Pats ellen végképp nem tehetik meg a játékosok, hogy ne vegyék komolyan a meccset. Plusz Pagano konkrétan éjszaka ütheti be a koporsójába az utolsó szöget, ezt tudja ő is.

Kérdésedre viszont még annyit fel tudnék hozni, hogy az viszont simán lehet, hogyha a Pats két-három negyed után már simán megy, akkor Luckot nem erőltetjük a sérülése miatt, hanem inkább beküldjük helyette Hasselbecket.

több mint 10 éve
Szerintem, ha Luck bevethető, be is vetik, nekik is van bőven miért törleszteni.
Valahogy itt a fórumon olyan magabiztos mindenki ezzel a derbivel kapcsolatban (gyalázás, alázás, sok pontos győzelem - ezek a favoritok). Én nem féltem a Billstől, a Cowboystól sem, de ez az Indy meccs most kicsit aggaszt. Persze max egy L bekerül a statba, de meglátjuk. Jó kis meccs van kilátásban.

több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Halihó!!!!
Egyrészt 2 esetleg 3 TD-s győzelemre számítok.

Másrészt nem tudom mennyire lehetséges, de én erősen elgondolkodnék az Indy vezetés helyében, hogy játszasam-e Luckot:
- könnyen indokolható lenne ha nem játszana a sérülésre hivatkozva
- nem biztos, hogy ki kellene tenni őt és az egész csapatot egy akár reálisan bekövetkezhető nagy zakónak, az nagyon rossz lenne neki és az egész franchise-nak is, ráadásul nehezen lenne magyarázható, hogy sokadszorra butáznak ellenünk

Sokkal kényelmesebb lenne nekik, ha elmondahtják, hogy tulajdonképpen egy "B" csapat szenvedett vereséget, de majd a playoffban...

Szerintetek most, hogy azért az Indy nem áll túl jól (bár a csoportjukat valószínűleg így is simán hozzák) és van némi győzelmi kényszer megtehető, hogy image védelme miatt nem játszaják Luckot?
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok, hogyan fogjuk a védelmet megoldani. Hightower kiesésével Mayonak kell fellépnie a helyére, amitől alapesetben nem fáznék, de idén azért Mayo nem remekelt.

Azzal, hogy Luck játszik, újra előtérbe fog kerülni Hilton játéka, akit tavaly Arringtonnal nagyon szépen leszedtünk, viszont idén már nincs Kyle. Így valószínűnek látom, hogy Logan Ryan fog védekezni rajta mégpedig DMC segítségével. Így viszont előjöhet egy másik problémás területünk a TE elleni védekezés, bár igaz, hogy eddig sem Allen sem Fleener nem remekelt.
ervinator
AFC döntőben is kettőztük TY-t. Talán Fleener panaszkodott neki az oldalvonalon, hogy két ember fogta, erre Hilton csak annyit mondott welcome to my world

több mint 10 éve
Jól van, meglátjuk. Reméljük, TB és az O# sokat gyakorolta a héten, hogy valószínűleg gyorsan kell szabadulni a labdától.

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Cannon LT, Vollmer RT, Fleming backup. Franchise LT pótlása sosem egyszerű. Szvsz a Pats lehetőségei bőven átlag felettiek.
tomi-tomi
Akkor nem rakjuk át Vollmert vakoldalra.
Minitron
Szerintem nem. Vollmer 2009-ben játszott utoljára LT-t, Cannon a múlt héten.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)