New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Persze, kell szűkíteni. Ki kell rúgni, aki nem fér bele. Csak nem így, meghívni a csapattársai közé szezonnyitó vacsorára és közülük közben kirúgni. De ha nem érzed a dolog kivételesen durva megoldását, hanem így jó szerinted, akkor kár dumálnunk róla, mert másként állunk morálisan az ilyen kérdésekhez 😊Jó, de akit más csapatnál kirúgnak, az sem lehet kellemes. A Pats legalább nem sokéig kerülgeti a forró kását : DAnnyian olvassátok...jó a Meskó könyve? Nekem túlhypeoltnak tűnik, valahogy nem vitt rá a lélek még, hogy beszerezzem, inkább kivárok 😀Érdekes. És mindenképpen insider információkat közöl egy olyan világról, amit mi kívülről nap mint nap figyelünk. De a Pats-et egy nem túl szimpatikus franchise-nak írja le. A történet, hogy szezonnyitó estélyre voltak hivatalosak Krafthoz, ették a ráksalátát a teraszon, időnként valakit elhívtak a csapatból a telefonhoz, ahol közölték, hogy ne is menjen vissza, ki van rúgva, mert közben BB keretszűkítést csinált... Embertelen.
Minitron
Burkus
Minitron
több mint 10 éve
Jó, de akit más csapatnál kirúgnak, az sem lehet kellemes. A Pats legalább nem sokéig kerülgeti a forró kását : DAnnyian olvassátok...jó a Meskó könyve? Nekem túlhypeoltnak tűnik, valahogy nem vitt rá a lélek még, hogy beszerezzem, inkább kivárok 😀Érdekes. És mindenképpen insider információkat közöl egy olyan világról, amit mi kívülről nap mint nap figyelünk. De a Pats-et egy nem túl szimpatikus franchise-nak írja le. A történet, hogy szezonnyitó estélyre voltak hivatalosak Krafthoz, ették a ráksalátát a teraszon, időnként valakit elhívtak a csapatból a telefonhoz, ahol közölték, hogy ne is menjen vissza, ki van rúgva, mert közben BB keretszűkítést csinált... Embertelen.
Minitron
Burkus
több mint 10 éve
Annyian olvassátok...jó a Meskó könyve? Nekem túlhypeoltnak tűnik, valahogy nem vitt rá a lélek még, hogy beszerezzem, inkább kivárok 😀Érdekes. És mindenképpen insider információkat közöl egy olyan világról, amit mi kívülről nap mint nap figyelünk. De a Pats-et egy nem túl szimpatikus franchise-nak írja le. A történet, hogy szezonnyitó estélyre voltak hivatalosak Krafthoz, ették a ráksalátát a teraszon, időnként valakit elhívtak a csapatból a telefonhoz, ahol közölték, hogy ne is menjen vissza, ki van rúgva, mert közben BB keretszűkítést csinált... Embertelen.
Minitron
több mint 10 éve
Már ezt nem úgy érted ugye h Stork menne guardba? Ő úgy tudom csak centert tud játszani. Wendellel mi van?Hú, ez nagyon jó! Amikor Slaterről jöttek a hírek, hogy hordágy meg MRI, már láttam a közleményt lelki szemeim előtt az IR-ről.Edzés report:Ennek így nagyon örülök.
RETURNED
WR Brandon LaFell
C Bryan Stork
PRESENT
WR Matthew Slater
LB Dont'a Hightower
April Wine
Kíváncsi leszek hogy mi lesz a C pozival, ha Stork teljesen felépül...
FunHun
Sztem guard pozícióba fognak rotálni, Stork run blockernek abszolút alkalmas.
Olvasom a Meskó-könyvet. Biztos van benne sértettség, de jól leszedi a keresztvizet kedvenc csapatunkról.
Burkus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Annyian olvassátok...jó a Meskó könyve? Nekem túlhypeoltnak tűnik, valahogy nem vitt rá a lélek még, hogy beszerezzem, inkább kivárok 😀
több mint 10 éve
Hú, ez nagyon jó! Amikor Slaterről jöttek a hírek, hogy hordágy meg MRI, már láttam a közleményt lelki szemeim előtt az IR-ről.Edzés report:Ennek így nagyon örülök.
RETURNED
WR Brandon LaFell
C Bryan Stork
PRESENT
WR Matthew Slater
LB Dont'a Hightower
April Wine
FunHun
Sztem guard pozícióba fognak rotálni, Stork run blockernek abszolút alkalmas.
Olvasom a Meskó-könyvet. Biztos van benne sértettség, de jól leszedi a keresztvizet kedvenc csapatunkról.
több mint 10 éve
Edzés report:Ennek így nagyon örülök.
RETURNED
WR Brandon LaFell
C Bryan Stork
PRESENT
WR Matthew Slater
LB Dont'a Hightower
April Wine
több mint 10 éve
A videót, amit találtam, nem mutatja az esetet konkrétan, csak hogy Edelman nekiindul begőzölve. Viszont az látszik, hogy BB-nek és TB-nek sem tetszik a dolog, ejj. Hogy nem lett ebből balhé, minden csipcsup szarból meg igen?
több mint 10 éve
Most komolyan ezen megy a vita magunk közt a csapat oldalán, hogy Superman odabaszta a labdát a Kóc logóra?Nem láttam a meccset, de ennyire vérlázító volt, vagy mi? Most már kicsit ugyan késő, de tavaly kb. fel kellett volna gyújtani azt a patkót meg a holló fejét is. Julian meg amúgy is érzelmesebb fajta, meg lehet érteni a dolgot. Na, majd rákeresek, valami videó csak van fent róla a zinterneten.
több mint 10 éve
Edzés report:RETURNED
WR Brandon LaFell
C Bryan Stork
PRESENT
WR Matthew Slater
LB Dont'a Hightower
ABSENT
DE Jabaal Sheard
DE Rufus Johnson
OL Marcus Cannon
OL Shaq Mason
több mint 10 éve
Slaternek állítólag ki kell hagynia valamennyit, de nem season-ending a dolog.Annyira nem lehet nagy a baj, mert az Inside the locker room videóba ott ünnepelt a srácokkal 😊
triangle
több mint 10 éve
Slaterről kevés szó esik, pedig szerintem az egyik legjobb gunner. Sanszos, hogy hiányozna...
több mint 10 éve
A meccs sérültjeiről van valami hír?Hétvégén nagyon kellene Cannon is és Sheard is. Tán Slater hiánya lenne a legkevésbé érezhető, de lehet hogy tévedek.
több mint 10 éve
Annak nagyon örülök viszont hogy Dolanak ilyen jó meccse volt,egy halom bravúros elkapasat fújtak vissza flag miatt a korábbi meccseken, nagyon megérdemelt már egy nagy meccset.Dola elképesztő képességű egy elkapó. Valahogy úgy érzem, már vagy 2 éve, hogy eddig a big playe-kre tartogattuk. Ha elő kell lépnie és sok play-t vállalni egy meccsen, akkor viszont nála tényleg hamar beüthet egy sérülés :/
kolok1972
több mint 10 éve
Fura, de én is sokszor filóztam rajta (főleg abban az időben amit wyatt is írt, white powerek voltunk😊 ), hogy nálunk miért ilyen kevés a néger? Főleg mikor azt láttam, hogy hány csapat tolta az előre dobom a labdát aztán a 3 méterre felugró néger gyerek leszedi valahogy. New Orleansban Brees is tuti utolsónak zuhanyozik 😀Talán mert New England WASP államok? 😀
NB2
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
A patsből, ár csak egy fehér futó hiányzik és komplett a gárda 😊Fura, de én is sokszor filóztam rajta (főleg abban az időben amit wyatt is írt, white powerek voltunk😊 ), hogy nálunk miért ilyen kevés a néger? Főleg mikor azt láttam, hogy hány csapat tolta az előre dobom a labdát aztán a 3 méterre felugró néger gyerek leszedi valahogy. New Orleansban Brees is tuti utolsónak zuhanyozik 😀
Csodálkozom, hogy BB-t még nem vádolták meg raszizmussal, mint Chip-et...
Pari
több mint 10 éve
Sőt Bolden azt nyilatkozta, hogy Anderson azt kiabálta, hogy Don't snap it! Don't snap it!Drágáim! Nem a felállást nem értette senki. Elvben simán megtörténhetett volna, hogy a punt return team rosszul olvassa a felállást és a "center" egyik oldala üresen marad. Akkor snap után simán meg lehetett volna tenni a szükséges yardokat.Ha delay of game lett volna, akkor hátrébb mennek, de ugyanúgy elpuntolhatják a labdát 4.-re. Így hogy elindították a játékot és nem csinálták meg a first downt, így onnan jöhettünk, ahol véget ért a play.El tudjátok magyarázni mit akart a colts annál a super speciális játéknál?penalty-re mentek, szóval például akkor akarták elindítani a játékot, amikor a nagy cserélgetésben 11-nél többen vannak a pályán a defense-ből, ha erre figyel a Patriots, akkor delay of game lett volna, nem snap (bár a végeredmény gyakorlatilag ugyanaz).
Demecs
Eddy
ervinator
Azt nem érti senki, hogy amikor teljesen nyilvánvaló, hogy a special team jól állt fel, a "center" mellett 3 védő is állt, akkor mi az ősi istenség hátsó feléért indították el a játékot? Annyira nem értette senki, hogy még az a játékos se értette, akinek a kezébe nyomták a lasztit. Ő ugyanis rohadtul nem kérte.
Kollega
több mint 10 éve
Volt olyan is, hogy csak fehér támadóval álltunk fel, mert Woodhead volt a futó, az öt OL-ben akkor még csak az volt, az elkapók között is ott volt Edelman meg talán Welker még (asszem Dola előtt volt ez), a fullback és a tight end is fehér volt. Na az mókásan néz ki azért 😀A patsből, ár csak egy fehér futó hiányzik és komplett a gárda 😊scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/p720x720/12088332_980899988617686_5466659990869396765_n.jpg?oh=9839804e5cf27b2b180ded89b5d76ef0&oe=56935F24Az egyik teaserből csinált Edelman egy videót is 😀 ő találmánya a Star Pats 😀
Stez
ervinator
Pari
De nálunk volt talán a liga utolsó fehér CB-je is Julian személyében 😀

több mint 10 éve
A patsből, ár csak egy fehér futó hiányzik és komplett a gárda 😊scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/p720x720/12088332_980899988617686_5466659990869396765_n.jpg?oh=9839804e5cf27b2b180ded89b5d76ef0&oe=56935F24Az egyik teaserből csinált Edelman egy videót is 😀 ő találmánya a Star Pats 😀
Stez
ervinator
több mint 10 éve
scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/p720x720/12088332_980899988617686_5466659990869396765_n.jpg?oh=9839804e5cf27b2b180ded89b5d76ef0&oe=56935F24Az egyik teaserből csinált Edelman egy videót is 😀 ő találmánya a Star Pats 😀
Stez
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Drágáim! Nem a felállást nem értette senki. Elvben simán megtörténhetett volna, hogy a punt return team rosszul olvassa a felállást és a "center" egyik oldala üresen marad. Akkor snap után simán meg lehetett volna tenni a szükséges yardokat.Ha delay of game lett volna, akkor hátrébb mennek, de ugyanúgy elpuntolhatják a labdát 4.-re. Így hogy elindították a játékot és nem csinálták meg a first downt, így onnan jöhettünk, ahol véget ért a play.El tudjátok magyarázni mit akart a colts annál a super speciális játéknál?penalty-re mentek, szóval például akkor akarták elindítani a játékot, amikor a nagy cserélgetésben 11-nél többen vannak a pályán a defense-ből, ha erre figyel a Patriots, akkor delay of game lett volna, nem snap (bár a végeredmény gyakorlatilag ugyanaz).
Demecs
Eddy
ervinator
Azt nem érti senki, hogy amikor teljesen nyilvánvaló, hogy a special team jól állt fel, a "center" mellett 3 védő is állt, akkor mi az ősi istenség hátsó feléért indították el a játékot? Annyira nem értette senki, hogy még az a játékos se értette, akinek a kezébe nyomták a lasztit. Ő ugyanis rohadtul nem kérte.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ha delay of game lett volna, akkor hátrébb mennek, de ugyanúgy elpuntolhatják a labdát 4.-re. Így hogy elindították a játékot és nem csinálták meg a first downt, így onnan jöhettünk, ahol véget ért a play.El tudjátok magyarázni mit akart a colts annál a super speciális játéknál?penalty-re mentek, szóval például akkor akarták elindítani a játékot, amikor a nagy cserélgetésben 11-nél többen vannak a pályán a defense-ből, ha erre figyel a Patriots, akkor delay of game lett volna, nem snap (bár a végeredmény gyakorlatilag ugyanaz).
Demecs
Eddy
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"