New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Az milyen már, hogy a csapat legjobb futója egy bizonyos Tom Brady 15 futott yarddal....😂😂😂És az milyen, hogy a nettó futott yard összesen 16... :p
kolok1972
több mint 10 éve
Blountot sokszor a vonal mögött fogták meg. Az talán inkább a fal hibája. Mondjuk ki: ez az O line nem tudja segíteni a futójátékot.A másik dolog, amit azért illene tudomásul venni, a liga egyik legerősebb csapata ellen játszottunk, akik ráadásul csoportriválisaink. Így is feltettünk 30 pontot a táblára. Szóval fanyalgás helyett el kellene ismerni a csapatot.
Ez egy hatalmas győzelem volt, egy komoly ellenfél ellen!
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Brady-vel megint eszméletlen mennyiséget dobattak (34/54). Ezt nem lehet eredményesen csinálni hosszútávon.Kellene a futás is.Azt én sem tudom, meddig meg ez futás nélkül így. A múltban éppen a Jets volt, aki ez ellen ki tudott találni valamit (2009-ben pl. amikor Mosst és Welkert is levették a pályáról), de itt is biztos megtalálja valaki az ellenszert. Azért szeretném egyszer megtudni, hogy mit tett/nem tett/mondott/nem mondott Jonas Gray, hogy ebben a RB corpsba sem fért be. Ezt a Blountot nem véletlen tették ki a Steelersből, csak nem értem, mit eszik rajta BB.
HanSolo
Ezzel a CB kollekcióval egy komoly O ellen öngyilkosság lesz pályára lépni. Képzelem mit tenne velük pld. Rodgers. Nem baj, átnézzük az elmúlt öt év visszavonult CB kollekcióját, hátha sikerül aktiválni valakit.
több mint 10 éve
a következő meccsig minden elkapónk még a wc-re is labdával a kezében fog menni...Dola is? 😊
gordon
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
a következő meccsig minden elkapónk még a wc-re is labdával a kezében fog menni...
több mint 10 éve
Brady-vel megint eszméletlen mennyiséget dobattak (34/54). Ezt nem lehet eredményesen csinálni hosszútávon.Kellene a futás is.
több mint 10 éve
Tíz fölé mentünk végül dropokban? Az azért félelmetes, hogy ennyire egyoldalú csapattal is így haladunk 😊 Nem lesz ez rossz 😊

több mint 10 éve
Legyünk optimisták: ilyen rossz játékkal és ennyi droppal is nyertünk ráadásul 30 pontot is felraktunk.DE!
Ahogy az eredménykövetőben sem értettem: Butler-Deckernél a súly, Ryan-Marshallnál a magassági különbséget rossz volt nézni. Tényleg kéne valaki...
Ennyire egysíkú játékot játszani? Néha azért tényleg kéne egy-két futás.
több mint 10 éve
A D úgy ahogy van, katasztrófa.A DB-kről, vagy az egész D-ről beszélsz most? HT-t meg Collinst például nem bántanám .)
Szvsz BB-ék elgonolkodhatnának azon, hogy a playbookot a játékosaink képességeihez igazítják, s visszaveszünk a man-to-manből...
Gyulus
több mint 10 éve
triangle
1 283
W és ráadásul komoly sérülés nélkül. a vége big boy foci volt, ami meg előtte volt....ma nagyon offon volt a 3rd down D és a wr-ek is. lewis is kell vissza mint egy falat kenyér. lesz mit videózni..
több mint 10 éve
Lafellt nem lett volna még a pályára engedni (majd pedig fent hagyni), fejben nagyon nem volt még ott... ellenben most 'dola>Edelman, megveszekedett elkapásai voltak.A D úgy ahogy van, katasztrófa.
Szvsz BB-ék elgonolkodhatnának azon, hogy a playbookot a játékosaink képességeihez igazítják, s visszaveszünk a man-to-manből...
több mint 10 éve
De hát mikor vertük őket utoljára egy egész TD-vel?
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Na végre egy izgalmas és nehéz meccs... volt bajunk rendesen, jó csapat ez a Jets leszámítva ezt az utolsó pár perces bénázástBrady GOD mode-ban tolja, ennyi droppolt labda mellett ilyen jól játszani, egyszerűen hihetetlen (és persze Dola is hatalmas volt)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
1. Nagyon kellett ez a meccs.Nekem a kritikus dropok legalább annyit. LaFell kritikán aluli volt, de Edelman TD dropja is fájt.
2. Jets egy igen jó csapat, és meglepően szimpatikus lett.
3. A Pats, még a sok hibával együtt is jobb csapat 😊.
... Azok a 3rd downok a def oldalról néhány évet elvesznek az életemből...
LordTamas
több mint 10 éve
1. Nagyon kellett ez a meccs.2. Jets egy igen jó csapat, és meglepően szimpatikus lett.
3. A Pats, még a sok hibával együtt is jobb csapat 😊.
... Azok a 3rd downok a def oldalról néhány évet elvesznek az életemből...
több mint 10 éve
Köszi, sebaj, ő is meg Lewis is fontosabb később. Mondjuk jó móka lesz ez a meccs. A Jets-DL-nek

több mint 10 éve
Stork játszhat végül? Nem figyeltem, volt-e róla valami, de akkor Kline elvileg igen, meg bent van Dobson isStork még nincs az 53-as keretben, csak az edzéseket kezdte el.
Wyatt
több mint 10 éve
Stork játszhat végül? Nem figyeltem, volt-e róla valami, de akkor Kline elvileg igen, meg bent van Dobson is

több mint 10 éve
Kimaradók:Dion Lewis
Brandon Bolden
Keshawn Martin
Marcus Cannon
Shaq Mason
Jabaal Sheard
Rufus Johnson
több mint 10 éve
triangle
1 283
kb fitzy-t leszámítva nagyon jó ez a jets, ha idegenbe mennénk még a vereség sem lepne meg annyira. viszont itthon muszáj nyerni, amit szerintem ma a szerzett turnoverek segítenének leginkább. nagyon kíváncsi vagyok, mit találtunk ki a védelmük feltörésére (mondjuk az, hogy 2,5 OT-vel megyünk neki a meccsnek az nem épp megnyugtató).ja, az IR feltöltését meg abbahagyhatnánk..
több mint 10 éve
Inkább gyógyuljon fel rendesen, fontos lesz még ő. Itt az ideje a többieknek előlépni.Én is megdöbbentem, mennyire favoritnak tartanak minket, miközben a legjobb szezonokban is képesek vagyunk szenvedni a Jets ellen, és még a teljesen széteső Jets is képes volt alaposan megnehezíteni a dolgunk. Két meccs, összesen három ponttal, úgy hogy két FG-t blokkoltunk. Márpedig ez a Jets most klasszisokkal jobb, mint volt tavaly.
Ugyanakkor mi sem véletlenül vagyunk mindenhol top2-ben, ha az ellenfél szempontjából nézzük, azért nem lennék magabiztos a meccs előtt. Nem szoktam tippelni, de nagyon egy vérverejtékes 24-21-nek tűnik ez nekem

több mint 10 éve
Akkor tényleg ehh...az régebbi hír, már mike reiss (espn boston) is lehozta schefter infojátehh:Máshol meg:
Patriots RB Dion Lewis does not expect to play vs Jets due to abdomen injury, though team wants to test him one more time before final call.Adam Scheftertriangle
ESPN Boston confirms Dion Lewis (questionable, abdomen) is expected to play Sunday against the Jets.
April Wine
triangle
több mint 10 éve
triangle
1 283
az régebbi hír, már mike reiss (espn boston) is lehozta schefter infojátehh:Máshol meg:
Patriots RB Dion Lewis does not expect to play vs Jets due to abdomen injury, though team wants to test him one more time before final call.Adam Scheftertriangle
ESPN Boston confirms Dion Lewis (questionable, abdomen) is expected to play Sunday against the Jets.
April Wine
több mint 10 éve
ehh:Máshol meg: