New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
De ez az, hogy ez a szedett-vedett sec, pontosan ugyan azokat a számokat hozza, mintha itt lenne a 20M-s Revis...elnézve a hétvégi meccseket már arról sem vagyok meggyőzve, hogy a CB cropsunk annyira átlag alatti lenne... pedig én is ezt az egységet tartom messze a leggyengébbnek a csapatbólVelem lehet a baj megnéztem mégegyszer a meccset és még mindig gyengének tünik a hàtsò alakzat úgyis hogy top free saftynk van. Ezzel a csapattal simàn eljuthatunk a SB-ba deha ott Rodgers vagy ne adja isten kis Maninggel talàlkozunk ott ki leszünk csontozva de piszkosul. Butler jò de nagyon kell neki a rutin. Ryan meg Arrington 2.0,Coleman szintén rutintalan. Addig tudunk nyerni amíg Brady és az O “isten” mòdban van.A tavalyi sectöl szerintem a fizikalitàs hiànya ami szembetünö. A hétvégi meccst nagyon jò eröfelmérö volt az O-nak de a D-nek van mit bepòtolnia a passzvédekezés terén. Jò passzhàborút vàrok a delfinek ellen.
oké, benyalnak nagy játékokat (20-30yard), nem tudnak nulla elkapáson tartani egy elkapót sem, de attól mert UDFA-k és papíron gyengék, nem fullba nyomják a kretént (és engednek 50-80 yardos TD-ket)
ez lehet az edzők hatalmas érdeme, de az összkép a lényeg és így nézve messze nem teljesítenek olyan rosszul, mint ahogy meccs nézése közben érződik
ZERO_L
ParadSEC
tavaly 17. volt a passzvédekezésünk idén 13. (nyilván ez csak 6 meccs, és nem jobb a y/g átlag), de ha mellé tesszük mennyi pénzt öltünk abba a sec-be és mennyit ebbe, akkor megint más a helyzet
tavaly a PO-ban meg ugyan úgy az O#nek kellett hoznia meccseket, Revis meg Browner ellenére is
Ravens az alapszakasz alapján tavaly 13. volt a passzjátékuk és az átlagukat jóval meghaladták a div meccsen
Seahawks passzjátéka 27. volt és ők is meghaladták az átlagukat a SB-n

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Velem lehet a baj megnéztem mégegyszer a meccset és még mindig gyengének tünik a hàtsò alakzat úgyis hogy top free saftynk van. Ezzel a csapattal simàn eljuthatunk a SB-ba deha ott Rodgers vagy ne adja isten kis Maninggel talàlkozunk ott ki leszünk csontozva de piszkosul. Butler jò de nagyon kell neki a rutin. Ryan meg Arrington 2.0,Coleman szintén rutintalan. Addig tudunk nyerni amíg Brady és az O “isten” mòdban van.A tavalyi sectöl szerintem a fizikalitàs hiànya ami szembetünö. A hétvégi meccst nagyon jò eröfelmérö volt az O-nak de a D-nek van mit bepòtolnia a passzvédekezés terén. Jò passzhàborút vàrok a delfinek ellen.Amennyiben a fizikalitás hiánya az összegyűjtött büntetőyardok hiányában jelenik meg, én speciel nem bánom. De azért az is látszik, hogy a mi CB-inknek a jammelésről valószínüleg egy zenekar jut eszébe 😊
ParadSEC
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ez milyen durva statisztika már:"Tom Brady 91-for-100 on third- and fourth-and-1 as a runner during his career."
több mint 10 éve
Összegyüjtöttem a D teljesítményét drive-ról drive-ra. Táblázatot nem tudok beszúrni valamiért, ezért kimentettem képbe.Lehet idegeskedni egy 3rd és hosszún amit beszívunk, de amíg nem érnek el a drive-ból pontot, addig nem kárhoztatnám őket.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 10 éve
Azért azt se felejtsük el, hogy a rosteren levő 4 CB + az IR-en levő 2 CB összesen kevesebb pénzt visz el a cap-ből, mint Browner vitt volna el egymaga.
több mint 10 éve
Off.:Abba tud valaki segíteni, hogy ha táblázatot szúrok be, ami az előnézetben tök faszán néz ki, azt miért töri szét és illeszt be html kódot, ha a küldés gombot megnyomtam?
több mint 10 éve
Szerintem felesleges jönni azzal, hogy mi lesz ha Rodgers ellen játszunk. Egyrészt oda el kell jutnunk nekünk is és nekik is, másrészt pedig valószínűleg más gameplan lenne ellenük, mint a Jets ellen volt.elnézve a hétvégi meccseket már arról sem vagyok meggyőzve, hogy a CB cropsunk annyira átlag alatti lenne... pedig én is ezt az egységet tartom messze a leggyengébbnek a csapatbólVelem lehet a baj megnéztem mégegyszer a meccset és még mindig gyengének tünik a hàtsò alakzat úgyis hogy top free saftynk van. Ezzel a csapattal simàn eljuthatunk a SB-ba deha ott Rodgers vagy ne adja isten kis Maninggel talàlkozunk ott ki leszünk csontozva de piszkosul. Butler jò de nagyon kell neki a rutin. Ryan meg Arrington 2.0,Coleman szintén rutintalan. Addig tudunk nyerni amíg Brady és az O “isten” mòdban van.A tavalyi sectöl szerintem a fizikalitàs hiànya ami szembetünö. A hétvégi meccst nagyon jò eröfelmérö volt az O-nak de a D-nek van mit bepòtolnia a passzvédekezés terén. Jò passzhàborút vàrok a delfinek ellen.
oké, benyalnak nagy játékokat (20-30yard), nem tudnak nulla elkapáson tartani egy elkapót sem, de attól mert UDFA-k és papíron gyengék, nem fullba nyomják a kretént (és engednek 50-80 yardos TD-ket)
ez lehet az edzők hatalmas érdeme, de az összkép a lényeg és így nézve messze nem teljesítenek olyan rosszul, mint ahogy meccs nézése közben érződik
ZERO_L
ParadSEC
Én is azt mondom, hogy gyengébb a sec, de egyrészt jobb mint amit vártam a szezon előtt, másrészt abban igazuk van a többieknek, hogy nem paszolnak ellenünk 400 yardot minden meccsen.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
elnézve a hétvégi meccseket már arról sem vagyok meggyőzve, hogy a CB cropsunk annyira átlag alatti lenne... pedig én is ezt az egységet tartom messze a leggyengébbnek a csapatbólVelem lehet a baj megnéztem mégegyszer a meccset és még mindig gyengének tünik a hàtsò alakzat úgyis hogy top free saftynk van. Ezzel a csapattal simàn eljuthatunk a SB-ba deha ott Rodgers vagy ne adja isten kis Maninggel talàlkozunk ott ki leszünk csontozva de piszkosul. Butler jò de nagyon kell neki a rutin. Ryan meg Arrington 2.0,Coleman szintén rutintalan. Addig tudunk nyerni amíg Brady és az O “isten” mòdban van.A tavalyi sectöl szerintem a fizikalitàs hiànya ami szembetünö. A hétvégi meccst nagyon jò eröfelmérö volt az O-nak de a D-nek van mit bepòtolnia a passzvédekezés terén. Jò passzhàborút vàrok a delfinek ellen.
ZERO_L
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
DMC bluechip, szvsz. Collins és HT szintén, Chandler Jones közel van hozzájuk. (holtversenyben első 6,5 sackkel) Mayoben meg ott kell hogy legyen a potenciál, Ninko pedig a megbízhatóság mintaképe volt, Sheard is átlag feletti. Ami középszer, az a DT állomány és a SS-k, ami pedig az alatt, az a CB corps. És ez lehet kritikus később.Ami azt illeti, épp azt akartam bizonyítani, hogy nem olyan rossz ez a védelem. Amiért azt írtam, hogy nincsenek sztárok, az egyszerű: Az offenseben Brady "a" GOAT kategória. Gronknak is kinéz egy HOF, ez most már szerintem kijelenthető.
Burkus
Azért Revisnek is kinéz, hogy HOF lesz. Szóval tavaly még volt HOF kategóriás ember a védelemben is. A mostaniak közül egy-kettőnek a zsebében van a marsallbot, de még elég korai lenne kijelenteni, hogy elérik a nagyszerű elődök szintjét. Viszont csapatként remekül muzsikálnak és ez BB és Patricia érdeme.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
elnézve a hétvégi meccseket már arról sem vagyok meggyőzve, hogy a CB cropsunk annyira átlag alatti lenne... pedig én is ezt az egységet tartom messze a leggyengébbnek a csapatbólNo meg az is sokat segít a helyzeten, hogy a liga legjobb free safetyje játszik mellettük, közöttük. Mondjuk ez is az FO érdeme, ha úgy nézzük 😀
ZERO_L
Do your job
több mint 10 éve
Nekem nincs rá időm, de majd megkérdezem Mike-ot, hátha megcsinálja 😊Mike Loyko kiszámolta:És a többi csapattól is levonod a garbage time pontokat? Vagy a return TD-ket? Mert azok is torzítják a statisztikát. Vagy megnézed melyik csapat átlagban honnan indította a scoring driveokat? Jók ezek a statisztikák, mindig lehet úgy kozmetikázni, hogy az embernek jó legyen 😊
#Patriots scoring defense ranks 12th in the NFL right now giving up 21.0 pt/game (126 points total).. However when you look at it closer..31 of those points have come on the teams final offensive drive, inside the final 2 minutes and down multiple scores AKA garbage time...If you discount meaningless end of game scores #Patriots defense has allowed 95 points or 15.8 per/game during regular course of play And that number would lead the NFL by a full point. So the take away is.. the #Patriots defense is pretty good too.
Azaz, ha nem számoljuk a meccsek utolsó 2 percében kapott pontokat, amikor több ponttal is vezetett a csapat (garbage time), akkor a Pats védelem kapná a legkevesebb pontot meccsenként. Bármilyen QB ellen is játszottak eddig, azért ez nem rossz.
Spigo
És ezzel véletlenül sem azt akarom mondani, hogy nem jó a Pats D, csak azt, hogy nem árt mögé nézni a dolgoknak és nem hasraesni három számadattól.
gabokocka
Ahogy Kollega írta, nem az a lényeg, hogy ezzel azt mondanám, hogy a Pats védelem a legjobb a ligában, hanem az elmúlt nap(ok) hozzászólásaira szerettem volna reagálni, hogy azért nem annyira rossz ez, sőt...
több mint 10 éve
elnézve a hétvégi meccseket már arról sem vagyok meggyőzve, hogy a CB cropsunk annyira átlag alatti lenne... pedig én is ezt az egységet tartom messze a leggyengébbnek a csapatból oké, benyalnak nagy játékokat (20-30yard), nem tudnak nulla elkapáson tartani egy elkapót sem, de attól mert UDFA-k és papíron gyengék, nem fullba nyomják a kretént (és engednek 50-80 yardos TD-ket)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
DMC bluechip, szvsz. Collins és HT szintén, Chandler Jones közel van hozzájuk. (holtversenyben első 6,5 sackkel) Mayoben meg ott kell hogy legyen a potenciál, Ninko pedig a megbízhatóság mintaképe volt, Sheard is átlag feletti. Ami középszer, az a DT állomány és a SS-k, ami pedig az alatt, az a CB corps. És ez lehet kritikus később.És a többi csapattól is levonod a garbage time pontokat? Vagy a return TD-ket? Mert azok is torzítják a statisztikát. Vagy megnézed melyik csapat átlagban honnan indította a scoring driveokat? Jók ezek a statisztikák, mindig lehet úgy kozmetikázni, hogy az embernek jó legyen 😊Ez nem erről szól. Arról, hogy van egy olyan kép, miszerint az idei védelmünk sokkal gyengébb, mint a tavalyi. De valójában a számok ezt nem erősítik meg.
És ezzel véletlenül sem azt akarom mondani, hogy nem jó a Pats D, csak azt, hogy nem árt mögé nézni a dolgoknak és nem hasraesni három számadattól.
gabokocka
Személy szerint azt gondolom, hogy ez elég kiegyensúlyozott csapat, hiába nincsenek kimondottan sztárok a D-ben.
Kollega
több mint 10 éve
És a többi csapattól is levonod a garbage time pontokat? Vagy a return TD-ket? Mert azok is torzítják a statisztikát. Vagy megnézed melyik csapat átlagban honnan indította a scoring driveokat? Jók ezek a statisztikák, mindig lehet úgy kozmetikázni, hogy az embernek jó legyen 😊Ez nem erről szól. Arról, hogy van egy olyan kép, miszerint az idei védelmünk sokkal gyengébb, mint a tavalyi. De valójában a számok ezt nem erősítik meg.
gabokocka
Személy szerint azt gondolom, hogy ez elég kiegyensúlyozott csapat, hiába nincsenek kimondottan sztárok a D-ben.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Mike Loyko kiszámolta:És a többi csapattól is levonod a garbage time pontokat? Vagy a return TD-ket? Mert azok is torzítják a statisztikát. Vagy megnézed melyik csapat átlagban honnan indította a scoring driveokat? Jók ezek a statisztikák, mindig lehet úgy kozmetikázni, hogy az embernek jó legyen 😊
#Patriots scoring defense ranks 12th in the NFL right now giving up 21.0 pt/game (126 points total).. However when you look at it closer..31 of those points have come on the teams final offensive drive, inside the final 2 minutes and down multiple scores AKA garbage time...If you discount meaningless end of game scores #Patriots defense has allowed 95 points or 15.8 per/game during regular course of play And that number would lead the NFL by a full point. So the take away is.. the #Patriots defense is pretty good too.
Azaz, ha nem számoljuk a meccsek utolsó 2 percében kapott pontokat, amikor több ponttal is vezetett a csapat (garbage time), akkor a Pats védelem kapná a legkevesebb pontot meccsenként. Bármilyen QB ellen is játszottak eddig, azért ez nem rossz.
Spigo
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Pláne úgy, hogy ebben ott volt két elit irányító elit elkapókkal és a többire se lehet panasz, mert a jets és a bills is elég kemények lettek. Szerintem jól teljesítenek és lesz ez még jobb is a szezon vége felé vagy a playoffban.
több mint 10 éve
Mike Loyko kiszámolta:#Patriots scoring defense ranks 12th in the NFL right now giving up 21.0 pt/game (126 points total).. However when you look at it closer..31 of those points have come on the teams final offensive drive, inside the final 2 minutes and down multiple scores AKA garbage time...If you discount meaningless end of game scores #Patriots defense has allowed 95 points or 15.8 per/game during regular course of play And that number would lead the NFL by a full point. So the take away is.. the #Patriots defense is pretty good too.
több mint 10 éve
Nagyon ott volt fejben Hightower, nekem is megmaradt ez a momentum. Meg Browner is. Épp megtörtént talán életük legfontosabb interceptionje, egy eléggé kiélezett helyzetben, de HT egyből nézett előre, és nyomta le Butlert, de közben Browner is egyből mutatta, hogy menjen le. Még a lassított felvételen is gyorsan kapcsolnak 😊Ön nyert, én emlékeztem rosszul. Valóban a vonalon túl csípte el. Mondjuk pont egy fél yardot esett előre, de ez is fontos volt. Viszont azt vitatnám, hogy ez csak az ő eszén múlt volna. HT eléggé nyomta lefelé.Amúgy a Butler gyerek tényleg hülyeséget csinált: ha az endzoneban puffan a földre, indulhatunk a 20-asról, nem kellett volna izgulni.KollegaPont észnél volt. Ha beesik az EZ-ba, akkor jöhetett volna az Off az INT (elkapás) helyéről, fél yard-ról.
tomi-tomi
Kollega
több mint 10 éve
Ön nyert, én emlékeztem rosszul. Valóban a vonalon túl csípte el. Mondjuk pont egy fél yardot esett előre, de ez is fontos volt. Viszont azt vitatnám, hogy ez csak az ő eszén múlt volna. HT eléggé nyomta lefelé.Amúgy a Butler gyerek tényleg hülyeséget csinált: ha az endzoneban puffan a földre, indulhatunk a 20-asról, nem kellett volna izgulni.KollegaPont észnél volt. Ha beesik az EZ-ba, akkor jöhetett volna az Off az INT (elkapás) helyéről, fél yard-ról.
tomi-tomi
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ahogy mondod... A liga egyik legjobb védelmét vertük meg, 2x annyi pontot kaptak, mint az átlaguk, a Pats meg majdnem a "szokásosat" hozta, (34,6 az átlagunk asszem a tavalyi Chiefs meccs óta.) Brady a legjobb pass D ellen passzolt 355 yardot úgy,hogy volt 10 drop! Ha sincs, nem is tudom, hol fejezzük be 400-450 passzolt yardnál és 35-40 pontnál talán?Tényleg azon megy a hiszti hogy a liga legjobb D-jét nem mócsingra vertük csak 7 ponttal?Bizonyára arra gondolt néhány szurkolòtársam (nem én), hogy Fitzpatrick számai nem saját tehetsége okán, hanem a mi szerény képességűnek tartott secondarynk ténykedésének köszönhető.
Komoly QB ellen ez kevés?
Fritz 97,7 passer ratingje azért annyira nem volt szar. A futást megállítottuk, volt pár 3rd down amit beszoptunk. Na bumm. Olyan meccs nincs hogy az ellent mindig 3&out-on tartjuk.
Mondjuk tavaly is gáz volt hogy az a Butler gyerek az INT után még csak nem is próbált visszafutni hanem rögtön elfeküdt.
vpi
Amúgy tök igazad van... Itt állunk 6-0-val és ahelyett, hogy örülnénk egy igazán nagyszerű csapat felett aratott győzelmünknek, lázasan keressük azokat a csapatokat akik ellen hátha kikapunk... mintha a Broncos topicban lennék. Most átnézek egy kicsit a Steelers fórumára egészséges önbizalmat és némi optimizmust magamba szívni....
Boston
Tavaly nyertünk egyszer 1 ponttal, egyszer 2 ponttal és kaptunk 25 pontot az otthoni meccsen a sokkal fényesebb secondaryvel. Minden hibájával óriási alakítás volt a csapattól, kitűnő adjusmenttel, playcallinggel és egy-két nagy egyéni teljesítménnyel. (De jó,hogy Ninko végre jól játszott megint!) Az első meg a második negyedben, amikor végigmasíroztak TD-ig, mi meg képtelenek voltunk akár short fieldről is TD-t csinálni, jött egy 3&out is, akkor mondtam magamban, hogy most el fognak kapni minket. És simán kijött mind az O, mind a D, mi csináltuk a 3&out-okat.
Nagy győzelem volt ez. Igaza van azoknak, akik azt mondják, hogy mind a sec, mind a futás vonatkozásában elemezni, javítani kellene, de ez nem von le a tegnapi siker fényéből.
Az ESPN-en arról van cikk, hogy Brady hogy válik minden idők legjobb QB-jává... Mi meg örüljünk, hogy ezt nézhettük/nézhetjük. (Az évekig tartó állandó Manning apoteózis után érdekes ezeket a cikkeket olvasni.)
több mint 10 éve
Vas EAmúgy a Butler gyerek tényleg hülyeséget csinált: ha az endzoneban puffan a földre, indulhatunk a 20-asról, nem kellett volna izgulni.KollegaPont észnél volt. Ha beesik az EZ-ba, akkor jöhetett volna az Off az INT (elkapás) helyéről, fél yard-ról.
tomi-tomi
több mint 10 éve
Amúgy a Butler gyerek tényleg hülyeséget csinált: ha az endzoneban puffan a földre, indulhatunk a 20-asról, nem kellett volna izgulni.KollegaPont észnél volt. Ha beesik az EZ-ba, akkor jöhetett volna az Off az INT (elkapás) helyéről, fél yard-ról.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Tényleg azon megy a hiszti hogy a liga legjobb D-jét nem mócsingra vertük csak 7 ponttal?Bizonyára arra gondolt néhány szurkolòtársam (nem én), hogy Fitzpatrick számai nem saját tehetsége okán, hanem a mi szerény képességűnek tartott secondarynk ténykedésének köszönhető.
Fritz 97,7 passer ratingje azért annyira nem volt szar. A futást megállítottuk, volt pár 3rd down amit beszoptunk. Na bumm. Olyan meccs nincs hogy az ellent mindig 3&out-on tartjuk.
Mondjuk tavaly is gáz volt hogy az a Butler gyerek az INT után még csak nem is próbált visszafutni hanem rögtön elfeküdt.
vpi
Amúgy tök igazad van... Itt állunk 6-0-val és ahelyett, hogy örülnénk egy igazán nagyszerű csapat felett aratott győzelmünknek, lázasan keressük azokat a csapatokat akik ellen hátha kikapunk... mintha a Broncos topicban lennék. Most átnézek egy kicsit a Steelers fórumára egészséges önbizalmat és némi optimizmust magamba szívni....
Do your job
több mint 10 éve
Tényleg azon megy a hiszti hogy a liga legjobb D-jét nem mócsingra vertük csak 7 ponttal?Eztet próbálom mondani.
vpi
Amúgy a Butler gyerek tényleg hülyeséget csinált: ha az endzoneban puffan a földre, indulhatunk a 20-asról, nem kellett volna izgulni.
Tudja valaki, hogy mi történt az öltözőben a meccs után? A szokásos videón BB bejelenti, hogy mindenki örüljön, holnap már csütörtök, aztán finish. Vajon mi jöhetett ezután?
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Tényleg azon megy a hiszti hogy a liga legjobb D-jét nem mócsingra vertük csak 7 ponttal?Komoly QB ellen ez kevés?