New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Füszer New England Patriots 45
Edelman úgy jò ahogy van. Nagyon is kell ez a tüzröl pattant pigmeus a csapatnak. Ö ad egy olyan pluszt a teamnek amitöl nem tününk droidoknak akikben nincs érzelem. Néha Bradyböl is kiszakad a cucc, nem is csoda amilyen fegyelem és gyözelemi elvàràs van a Patsnél. Az hogy Edelmannak döcög a szekér nem gond, én azon csodàlkozom hogy tud ilyen szinten teljesìteni mert ahogy aprìtjàk nem emberi. Egyszòval Edelman for PRESIDENT a többi csak duma 😄😄😄
ParadSEC
Ha magyar foci válogatottban(gurulós foci) lenne 10-ed ekkora tűz mint Minitronban , simán kijutottak volna az EB-re ! Nem lehet nem szeretni ezt az embert !
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Edelman úgy jò ahogy van. Nagyon is kell ez a tüzröl pattant pigmeus a csapatnak. Ö ad egy olyan pluszt a teamnek amitöl nem tününk droidoknak akikben nincs érzelem. Néha Bradyböl is kiszakad a cucc, nem is csoda amilyen fegyelem és gyözelemi elvàràs van a Patsnél. Az hogy Edelmannak döcög a szekér nem gond, én azon csodàlkozom hogy tud ilyen szinten teljesìteni mert ahogy aprìtjàk nem emberi. Egyszòval Edelman for PRESIDENT a többi csak duma 😄😄😄

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Dzsuelz Szantana, beszarszbehugyozó
 twitter.com/KSUAlumni/status/657209538085523460/photo/1

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
batyu New England Patriots 630
a közvetítésekben csak annyit látni, hogy dumál, de hogy mit azt senki sem tudja. a rájátszás mecsekről és az sb-ről készült inside sound fx összeállításokban is folyamatosan dumált az ellenfélnek, de semmi trágár, sértő beszólás nem volt! Sőt mikor Sherman beszólt neki a 10 pontos vezetés biztos tudatában "gyengék vagytok, mind, semmit sem értek" akkor is csak annyit szólt vissza, hogy sok a duma haver.

szóval nem kell ezt túl gondolni, nincs ott semmi baj. meg ha dumálna is különbeket, nem vagyunk ott, nem halljuk mit mire reagál.

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Jöjjön csak szépen rendbe az ujja a Jets ellen, nagy szükségünk lesz a legjobb formáját nyújtó Minitronra .)
Finnegan meg remélem, csak rossz vicc...

több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Biztos lemaradtam valamiről. Mikor szólt be Jules az ellenfélnek? Mikor volt nagyképű?
Kollega
ez alatt kb azt kell érteni, hogy odaszól egy-egy play után az ellenfélnek, de ezt a játékosok 80%-a csinálja.

Én csak arról beszélek, hogy a tavalyról ismert Minitron illetve az idei között óriás különbség volt. Szerintem tök jót tett neki, hogy fel van paprikázva, meg esetleg beszól, de kicsit átesett a túloldalra. Az idei szezonban két testcsellel fektette el a CB-ket, és szerintem lett egy kicsit azt gondolta, ez mindenki ellen menni fog. Ezért mondtam, hogy jókor jött a pofon, mert utána sem próbálta el arcoskodni a dolgot, hanem visszament a rendes kerékvágásba.
vpi
szerintem túlgondolod. Lehet, hogy nőtt az önbizalma, de szerintem a Colts elleni hibái mind az ujja miatt voltak. Amcsi közvetítésben egyből mondták, hogy fáj az ujja és testtel próbálja elkapni a labdát inkább. Ezért pattogott le róla 2-3szor.

Szerkesztette: winston
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 511 — Patriot
Én csak arról beszélek, hogy a tavalyról ismert Minitron illetve az idei között óriás különbség volt. Szerintem tök jót tett neki, hogy fel van paprikázva, meg esetleg beszól, de kicsit átesett a túloldalra. Az idei szezonban két testcsellel fektette el a CB-ket, és szerintem lett egy kicsit azt gondolta, ez mindenki ellen menni fog. Ezért mondtam, hogy jókor jött a pofon, mert utána sem próbálta el arcoskodni a dolgot, hanem visszament a rendes kerékvágásba.
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Biztos lemaradtam valamiről. Mikor szólt be Jules az ellenfélnek? Mikor volt nagyképű?

Hogy van egy weblapja és pólókat árul? Nekem is lehetne. Megvennétek? Biztos nem. Világos mit akarok mondani?

Ez a srác először az irányítójához ment gratulálni és rögtön utána rohant a szüleihez megköszönni.

Vasárnap meg egyszerűen nem tudta kinyújtani az ujját. Azért nem kapta el a labdát.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Teljesen nem normális az ember, de nem lehet nem imádni 😀

több mint 10 éve
Edelman ilyen, ezt eddig is tudtuk..
Castleai01
 youtu.be/m7HMFhTgLY0?t=1m44s

(Ha már itt tartunk nekem meg a "Puck the Fats" felső nem tetszett amit egy nézőn lehetett látni
Castleai01
szerintem ez kifejezetten szellemes 😊
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
The #Pats worked out Cortland Finnegan today, a source said. Despite announcing his retirement in March, he's open to a return to the field.Rand Getlin
triangle
OMG... Az egyik legantipatikusabb figura akit láttam játszani. ..
kolok1972
Melvin, Finnegan... mélyítjük a secondary-t, jól van 😀
több mint 10 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Nem kell ebbe túl sok mindent belemagyarázni...
Edelman ilyen, ezt eddig is tudtuk...
Emellett barátok is Brady-vel, nem csak csapattársak, ő így állt ki érte, nem kevés feszültség szabadult fel benne abban a pillanatban és ne legyünk naivak, kapták ők az ívet a lelátóról is folyamatosan...
(Ha már itt tartunk nekem meg a "Puck the Fats" felső nem tetszett amit egy nézőn lehetett látni, az U helyén a Colts patkóval... És az official merchandise-nak tűnt, bár lehet tévedek...)
Az interception meg egyértelműen Minitron hibája volt, amiben az ujjsérülése jobban belejátszott mint a "nagyképűsége"...
Aki már kosárlabdázott, kézilabdázott pontosan tudja hogy milyen kellemetlen lehet egy ilyen típusú sérülés és mennyire zavaró tud lenni még így "meleg" állapotában is...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Edelman a mi kis T.O.-nk 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Talán kicsit visszavesz arcból, a közönséghergelésből, trashtalkból.
vpi
én meg remélem nem
kellenek az ilyen típusú emberek, ráadásul Minitron-nak nem csak a szája jár, bírja a kemény ütéseket, nem fél tőle, igazi kőkemény játékos, ehhez meg kell a trashtalk és az önbizalom
kis termetű, alázatos, nem zavar sok vizet, nem ugrál típusú elkapóból már van egy... ('Dola)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Nem tudom ti hogy látjátok, de Edelmann (Brady) INT-jénél én úgy láttam, hogy annak egy oka volt, mégpedig az, hogy JE-vel kicsit elszakadt a ló. Iszonyat nagy formában van, és a tavalyi PO szereplés elképesztő önbizalmat adott neki, de pont ez ütött vissza a jelenetnél. Azt hitte, ez is bejön, hogy lepattan a fejéről, de ő egy kicsit belekapva másodikra elkapja.
Ahogy megtörtént, rögtön így láttam, illetve kicsit örültem is, hogy jókor jött egy atyai pofon. Talán kicsit visszavesz arcból, a közönséghergelésből, trashtalkból.
vpi
Szerintem több köze volt hozzá az ujjsérülésének. Jobban akarta használni a testét az elkapásoknál, mint csak simán a kezeit, tompítva a labda erejét. Többi dropnál is ez volt megfigyelhető. Nem véletlenül tanítják azt, hogy ne testtel próbálják elkapni a labdát. Szerintem ha ő el is száll(na), az nem a munkamoráljában vagy a technikájában mutat visszaesést, inkább csak többször szól be, meg néha csinál 1-2 apró hülyeséget, mint ez a Colts logós dolog is.
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 511 — Patriot
Nem tudom ti hogy látjátok, de Edelmann (Brady) INT-jénél én úgy láttam, hogy annak egy oka volt, mégpedig az, hogy JE-vel kicsit elszakadt a ló. Iszonyat nagy formában van, és a tavalyi PO szereplés elképesztő önbizalmat adott neki, de pont ez ütött vissza a jelenetnél. Azt hitte, ez is bejön, hogy lepattan a fejéről, de ő egy kicsit belekapva másodikra elkapja.
Ahogy megtörtént, rögtön így láttam, illetve kicsit örültem is, hogy jókor jött egy atyai pofon. Talán kicsit visszavesz arcból, a közönséghergelésből, trashtalkból.
több mint 10 éve
A videót, amit találtam, nem mutatja az esetet konkrétan, csak hogy Edelman nekiindul begőzölve. Viszont az látszik, hogy BB-nek és TB-nek sem tetszik a dolog, ejj. Hogy nem lett ebből balhé, minden csipcsup szarból meg igen?
Minitron
wut? erről lemaradtam. mi volt?

edit: közben láttam. na bumm, most ez mi? még jó, hogy nem lett belőle ügy, azok az "újságírok" meg akik próbálnak belőle azt csinálni, annyit is érnek. ez még annyira sem bunkó dolog mint trash talkolni valamit egy másik csapatra. edelman elég szenvedélyes csávó, néha kicsit túltolja, de nem bántott (meg) szerintem még senkit sem.

Szerkesztette: winston
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
The #Pats worked out Cortland Finnegan today, a source said. Despite announcing his retirement in March, he's open to a return to the field.Rand Getlin
triangle
OMG... Az egyik legantipatikusabb figura akit láttam játszani. ..

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
A Sport1-2 miért nem adja a Jets meccset? Meg voltam győződve róla, hogy ha valamit, ezt adják.
Burkus
Azért, hogy ne minden héten csak a Pats legyen közvetítve, mint évek óta. 😛
Abban a sávban Barca és ETO BL hazai meccsek, ráadásul jövő héten a Fins elleni TNF-en úgyis adnak minket.

Plusz megköszönném, nemcsak neked szól, hogy, akik a Meskó Zoli könyvről írnak a jövőben, tegyék spoilerbe, volt, aki korábban már úgy írt róla, ugyanis személy szerint nekem karácsonyi ajándék lesz, nem hiszem, hogy egyedüliként.

Ja és a Kóc oda-vissza. 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 10 éve
triangle 1 283
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Ezt vágom, de az Nflben csak centert játszott és én vhol azt olvastam, hogy mi csakis centerkent számolunk vele. Persze ez nem jelent semmit , lehet hogy váltunk. Közben olvasom,hogy Wendell is edzett,ha Mason is késik, akkor a legjobbkor tér vissza.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
A Sport1-2 miért nem adja a Jets meccset? Meg voltam győződve róla, hogy ha valamit, ezt adják.
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Annyian olvassátok...jó a Meskó könyve? Nekem túlhypeoltnak tűnik, valahogy nem vitt rá a lélek még, hogy beszerezzem, inkább kivárok 😀
Minitron
Érdekes. És mindenképpen insider információkat közöl egy olyan világról, amit mi kívülről nap mint nap figyelünk. De a Pats-et egy nem túl szimpatikus franchise-nak írja le. A történet, hogy szezonnyitó estélyre voltak hivatalosak Krafthoz, ették a ráksalátát a teraszon, időnként valakit elhívtak a csapatból a telefonhoz, ahol közölték, hogy ne is menjen vissza, ki van rúgva, mert közben BB keretszűkítést csinált... Embertelen.
Burkus
Jó, de akit más csapatnál kirúgnak, az sem lehet kellemes. A Pats legalább nem sokéig kerülgeti a forró kását : D
Minitron
Persze, kell szűkíteni. Ki kell rúgni, aki nem fér bele. Csak nem így, meghívni a csapattársai közé szezonnyitó vacsorára és közülük közben kirúgni. De ha nem érzed a dolog kivételesen durva megoldását, hanem így jó szerinted, akkor kár dumálnunk róla, mert másként állunk morálisan az ilyen kérdésekhez 😊
Burkus
Ööö, jó, el kell olvasnom a könyvet =D
Minitron
Azt néztem, hogy van-e már e-book formájában az ncore-on, de nincs.

Nem lesz a Pats-fanok bibliája, de érdekes könyv.
több mint 10 éve
Edzés report:

RETURNED
WR Brandon LaFell
C Bryan Stork

PRESENT
WR Matthew Slater
LB Dont'a Hightower

April Wine
Ennek így nagyon örülök.
Kíváncsi leszek hogy mi lesz a C pozival, ha Stork teljesen felépül...
FunHun
Hú, ez nagyon jó! Amikor Slaterről jöttek a hírek, hogy hordágy meg MRI, már láttam a közleményt lelki szemeim előtt az IR-ről.

Sztem guard pozícióba fognak rotálni, Stork run blockernek abszolút alkalmas.

Olvasom a Meskó-könyvet. Biztos van benne sértettség, de jól leszedi a keresztvizet kedvenc csapatunkról.
Burkus
Már ezt nem úgy érted ugye h Stork menne guardba? Ő úgy tudom csak centert tud játszani. Wendellel mi van?
kolok1972
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/jkltll1cf3n7ppn1pal6
Bryan Stork Stats, News and Video - C | NFL.com
Latest on C Bryan Stork including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

Guardot játszott is.
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Annyian olvassátok...jó a Meskó könyve? Nekem túlhypeoltnak tűnik, valahogy nem vitt rá a lélek még, hogy beszerezzem, inkább kivárok 😀
Minitron
Érdekes. És mindenképpen insider információkat közöl egy olyan világról, amit mi kívülről nap mint nap figyelünk. De a Pats-et egy nem túl szimpatikus franchise-nak írja le. A történet, hogy szezonnyitó estélyre voltak hivatalosak Krafthoz, ették a ráksalátát a teraszon, időnként valakit elhívtak a csapatból a telefonhoz, ahol közölték, hogy ne is menjen vissza, ki van rúgva, mert közben BB keretszűkítést csinált... Embertelen.
Burkus
Jó, de akit más csapatnál kirúgnak, az sem lehet kellemes. A Pats legalább nem sokéig kerülgeti a forró kását : D
Minitron
Persze, kell szűkíteni. Ki kell rúgni, aki nem fér bele. Csak nem így, meghívni a csapattársai közé szezonnyitó vacsorára és közülük közben kirúgni. De ha nem érzed a dolog kivételesen durva megoldását, hanem így jó szerinted, akkor kár dumálnunk róla, mert másként állunk morálisan az ilyen kérdésekhez 😊
Burkus
Ööö, jó, el kell olvasnom a könyvet =D